Siemanko mysle ze miejsca gdzie sa odsłonięte np ta rynienka do prowadnicy drzwi warto by zakonserwować woskiem tylko takim co wyschnie i tak bardzo nie lepi sie kiedys troton w sprayu uzywalem jak cos pozdro 👋
Witam serdecznie mam identyko busa ten sam kolor multiwan ale 2,4 u mnie rdza podobna zderzaki gorzej ale ogólnie ok fajnie ze robisz takie filmiki bo chociaż poducze sie troche co i jak😊bo bede go odnawiac za fajne auto na zlomowanie myslalem zeby go pomalowac hamerlaidem co Ty na to😊😊. pozdrawiam i czekam na nowe filmiki.
Obejrzałem całą serię z remontu VW T4 i jeszcze parę innych odcinków. Wszystkie odcinki od deski do deski łącznie z reklamami, w związku z czym mam pytanie. Czy masz jakieś profity z tego że widz ogląda całe reklamy, czy tego w ogóle nie odczuwasz? Bo nie wiem czy dalej je oglądać, czy nie i to nie ma sensu?
@@robimyt4 Fajny pomysł i materiał. Mało jest materiałów o tym jak wyglądają efekty naprawy po czasie) Kanał jest na początku drogi jaką przeszedł team goonzquad. Polecam.
Zasubskrybowałem Twój kanał specjalnie dla T4. No i teraz zaczynam oglądać po kolei odcinki z remontu VW T4.
Panie tosz to żyleta 😍
YT zaproponował mi Twój film😮
Czy mam to rozumieć jako coś złego?🤔
Pozdro💪🍀
Pozdro 😁
Siemanko mysle ze miejsca gdzie sa odsłonięte np ta rynienka do prowadnicy drzwi warto by zakonserwować woskiem tylko takim co wyschnie i tak bardzo nie lepi sie kiedys troton w sprayu uzywalem jak cos pozdro 👋
Witam serdecznie mam identyko busa ten sam kolor multiwan ale 2,4 u mnie rdza podobna zderzaki gorzej ale ogólnie ok fajnie ze robisz takie filmiki bo chociaż poducze sie troche co i jak😊bo bede go odnawiac za fajne auto na zlomowanie myslalem zeby go pomalowac hamerlaidem co Ty na to😊😊. pozdrawiam i czekam na nowe filmiki.
myślę że polrust jest dużo lepszy i ma korzystniejszą cenę 😉
Po wypiaskowanie elementy wewnętrznego błotnika sprawdziła by się tu farba okrętowa zrobiłem w swojej 2 lata i zadaje test
Przymierzam się do testu podkładów, coś na zasadzie testu z odrdzewiaczami
jaki masz model odkurzacza przemysłowego?
niestety nie ma już na nim naklejki z danymi, ale był to najtańszy model z castoramy
@@robimyt4 dzięki za info,
Obejrzałem całą serię z remontu VW T4 i jeszcze parę innych odcinków. Wszystkie odcinki od deski do deski łącznie z reklamami, w związku z czym mam pytanie. Czy masz jakieś profity z tego że widz ogląda całe reklamy, czy tego w ogóle nie odczuwasz? Bo nie wiem czy dalej je oglądać, czy nie i to nie ma sensu?
Od niedawna zarabiam na YT, nie są to jakieś kokosy, bo 0,68zl za 1k wyświetleń, ale zawsze 😉
@@robimyt4 68 złotych za tysiąc wyświetleń to rzeczywiście marny pieniądz, a za reklamy?
68 groszy za 1 tysiąc wyświetleń... :) @@DanielRJan
To jest właśnie za reklamy innych zysków z YT nie mam
@@robimyt4 Fajny pomysł i materiał. Mało jest materiałów o tym jak wyglądają efekty naprawy po czasie)
Kanał jest na początku drogi jaką przeszedł team goonzquad. Polecam.
Po ..uj ta ****** muzyka ?
Teraz już to wiem ...