Co do kosy, zwykle po zimie z gaźnikiem są problemy. Zainwestuj w komplet naprawczy membran, poza tym gaźnik pomocz w benzynie ekstrakcyjnej. Pomaga można tez nabyć nową świecę.. Groszowe koszty a oszczędność nerwów i ręki niesamowita. YT ma wiele filników jak to zrobić. Pozdrawiam serdecznie. Ps.U nas na stacji nie było ON, natomiast Pb i LPG był. Warto więc mieć alternatywę do diesla. Zresztą na pewno masz zapas bo jesteś prepers po częśći ;), a chłopaki niech biorą z Ciebie przykład jak sobie radzić w razie problemów. Zawsze się miło ogląda!
ja mam akuat agregat zapalny na linke, jak go dlugo nie odpalalem to zdejmowalem ten szarpak i odpalalem wiertarka :) daje rade, pozniej juz palil normalnie, w kosiarkach raczej to nei przejdzie bo tam sa membramy i one padaja
Proponuję zajrzeć do świecy w Kosiarce jak wymiana nie pomoże to czyszczenie gaźnika i wymiana membrany będzie śmigać jak nowa Brat naprawia tysiące tych kosiarek jak masz jakiś problem chętnie pomogę Pozdrawiam
i gitara, podtarły się ścieżki w potencjometrze, możliwe że wróci usterka kolejnym razem Krzysiek, te zestyki odrobinkę przesuń w lewo/prawo, aby szły innymi torami po ścieżce
Mam pytanko ; Lukowa po jaki czasie przelewa pieniądze za surowiec po odstawie, bo minął miesiąc i cisza a w uniwersalu z jedrzejowa kasa jest zawsze za 2-3 tygodnie?
Kocie pożuć role bierz się za mechanikę , pieniądz pewny bo tyle złomu co w Pl mamy to roboty nie braknie. No może pukim w koszarach ma więcej. Pokuj z nami.
@@Kocisko75 musisz to wymienić czyszczenie nic nie pomoże tam są styki wytarte teraz jest wszystko jedno razowe znam się na tym pozdrawiam lubię cię oglądać jesteś git człowiek
nie no bardzo dobry odcinek pozdrawiam ,..,jak z moją pierwszą zoną raz działała raz nie a sie wqurwiłem i teraz ta trzecia działa ideał
Ave 😀👍sierściuchu 🐈⬛
Odcinek na wesoło z kociskiem pozdrawiam
Co do kosy, zwykle po zimie z gaźnikiem są problemy. Zainwestuj w komplet naprawczy membran, poza tym gaźnik pomocz w benzynie ekstrakcyjnej. Pomaga można tez nabyć nową świecę.. Groszowe koszty a oszczędność nerwów i ręki niesamowita. YT ma wiele filników jak to zrobić. Pozdrawiam serdecznie. Ps.U nas na stacji nie było ON, natomiast Pb i LPG był. Warto więc mieć alternatywę do diesla. Zresztą na pewno masz zapas bo jesteś prepers po częśći ;), a chłopaki niech biorą z Ciebie przykład jak sobie radzić w razie problemów. Zawsze się miło ogląda!
Ave!
Oj, ni ma kariery, ni ma!
Trzymaj się!!!
Dzięki! Pozdrawiam 😎
7:40 Kocisko daje mu na zimnem ;)
Fajny filmik pozdrawiam
ja mam akuat agregat zapalny na linke, jak go dlugo nie odpalalem to zdejmowalem ten szarpak i odpalalem wiertarka :) daje rade, pozniej juz palil normalnie, w kosiarkach raczej to nei przejdzie bo tam sa membramy i one padaja
Przy odpalaniu kosy/piły spalinowej na wiosnę dobrze jest nalać świeżego paliwa. Tzn wylać stare i nalać nowego.
Od Transportera zaczyna się kariera. Pozdrawiam 🤝
Od czegoś trzeba zacząć 😎😅
Proponuję zajrzeć do świecy w Kosiarce jak wymiana nie pomoże to czyszczenie gaźnika i wymiana membrany będzie śmigać jak nowa Brat naprawia tysiące tych kosiarek jak masz jakiś problem chętnie pomogę Pozdrawiam
Chwilę później odpaliła. Świecę zmieniłem i chodzi jak należy 😎 Pozdrawiam!
Wujku godny film uwagi
Dzięki Grzesiu! Pozdrów rodziców 😎
@@Kocisko75 dziękują i także pozdrawiają
Prezes smaruj przekładnie przy końcówce tnącej, tak samo tę górną. Ciężko dostać zamienniki do takich kos.
Krzysiu prosiłem o test samym owsem zrobisz? czuję się lekko oszukany (
Oglądam subskrybuje i pozdrawiam
Dzięki! Również pozdrawiam ;)
i gitara, podtarły się ścieżki w potencjometrze, możliwe że wróci usterka
kolejnym razem Krzysiek, te zestyki odrobinkę przesuń w lewo/prawo, aby szły innymi torami po ścieżce
Jak usterka wróci to wymienię potencjometr, właśnie przyszedł zastępczy ;)
Jak zawsze fajny odcinek . Zobacz w tej kosie Filtr powietrza czy jest czysty i świecę . Pozdrawiam
Janusz Internetu powiedział by że bulbulator padł 🤣🤣🤣👍
Mam pytanko ; Lukowa po jaki czasie przelewa pieniądze za surowiec po odstawie, bo minął miesiąc i cisza a w uniwersalu z jedrzejowa kasa jest zawsze za 2-3 tygodnie?
Witaj. Powiedz gdzie kupić duży zbiornik do t4. Pozdrawiam
Ja mam na sprzedaż 290l do t4
Panie skręć przewody od czujnika zuzycia klocków to okładziny nie będą się świecić
Na 99,9 % kabelek na rozwidleniu kabli abs i czujnik hamulca jest ukręcony
Kupić nowe jak długo się nie demontuje to wozić ze soba.
Miało być co innego a jest co innego 🤷
😂😂
Czyli jest co innego 🤔
Uwaga z tym wd40 do elektroniki 😄 bo raz się uda a raz takie zwarcie zrobi że połowę bezpieczników spali 😂
Mam nadzieję, że nie! 😎😂
Kocie pożuć role bierz się za mechanikę , pieniądz pewny bo tyle złomu co w Pl mamy to roboty nie braknie. No może pukim w koszarach ma więcej. Pokuj z nami.
Ja takiej pamięci nie mam do mechaniki 😂😅
Krzysztof wymień to. Nie kapinuj
We wtorek przyjdzie 😎 a na jutro T4 jest potrzebna 😅
@@Kocisko75 musisz to wymienić czyszczenie nic nie pomoże tam są styki wytarte teraz jest wszystko jedno razowe znam się na tym pozdrawiam lubię cię oglądać jesteś git człowiek
po chuj to ave wszystkim, nie lepiej np. siemandereczko ? ;)
Padła elektronika
wd40 to wróg elektroniki
🇵🇱🤝🇺🇦
Ototo
Zza/,77
, %
Wkjh klj,vfzii3