Sam mam taką bryczkę, też lekko dłubniętą przelot 3", pompa walbro, wtryski 440ccm i kolektor wydechowy z s60/v70r, turbo też z rki tyle że k24 hybryda na k27 wszystko chodzi na fabrycznym sofcie i doładowaniu lekko poniżej 1bara, afr idzie na bogato lekko powyżej 12 po całości, nawet na jałowym niewchodzi na 13, to akurat niedobrze ale przyjdzie czas że się to ogarnie. Trakcja jest naprawdę dużym problemem na mokrej nawierzchni urywa na trójce aż do odcięcia to jest ponad 140km/h .
Sub ! Czekam na rozwinięcie projektu ciekawie się zapowiada.Fajnie się was ogląda.Znacie sie na Volvo opowiadajcie o marce,silnikach,wadach itp bo ciężko cos znalesc o niedocenionych volvołosiach.pozdro
A także ogromna wiedza. Sam jestem użytkownikiem volvo v50, git maszyna tylko ostatnio mam problemy z odtwarzaczem CD, zagra 5 sek i przełącza się na radio. Pozdrawia serdecznie .
Panowie, trzymam kciuki! Dla C70 ten target... wyświetleń, być może zbyt wysoko postawiony, ale ważne żeby gonić króliczka. Wartość dodana modelu na parkingu pod sklepem: - bardzo ładny - oraz - czy może na sprzedaż? Zabrakło pomiaru na Autobahn'ie 100-160. Pozdrawiam, Artur C70 B5234T3.
Panowie, jechać z tymi filmami. Autentyczność i luz jest a tego większości ludzi brakuje więc dawać lepsze światło i kamere i lecicie. Może jakiś cross z profesorem :D
C70 moje Marzenie niespełnione. Kupiłem v70 3 generacji rodziny do coupe nie zapanuje :D jutro odbieram po wymianie skrzyni i wysprzeglika oby jeszcze zrobił drugie 400 tysięcy km :D
Super!!! Ciekawi mnie ile ma mocy i momentu aktualnie? Sam od ponad roku jestem posiadaczem c70 gen I 2.0t w wersji 226 km i 310nm. Kapitalne ponadczasowe auto które niejednego już zaskoczyło z pod świateł. Pierwsze auto przy którym nie wkurzam się jak mam coś do zrobienia. Może kiedyś odwiedzę Radom cetką.
Po filmach JagodowyTV widać że takie coś się przyjmuje na TH-cam. Może pójdźcie w stronę testowania fajnych furek? I niech Tomek koniecznie pochwali się co z Clio 😉
Chetnie bym stanal z m3. Moj budżetowy projekt to e92 335i. W tym aucie za W miarę nieduże pieniądze można złożyć auto dużo szybsze od aut pokroju m3. Pozdrawiam i czekam na mody w volvo
Oba auta są super. Tylko C70 to bliżej do M3 e46 :) . Kończyli ją produkować w 2005 roku jako mocny lift 850-tki a E92 dopiero zaczynali robić. No i to V8 :)
Ale porównanie. Porównajcie to z m-ka e36 albo e34 co by roczniki się zgadzały a nie ponad dekada do przodu z emką wyjechaliście. Poza tym jak fabryczne 390ccm wtryski wyrabiały to ta turbawka jest naprawde słabym chińczykiem.
@@VipSerwisVOLVO cena była odpowiednia do stanu na zdj i mieściła się w moim budżecie, ale po dotarciu na miejsce nie widziałem tylu odcieni czerni na jakimkolwiek samochodzie.. Mirek handlarzyna do końca upierał się, że nie malowana.. wsiadłem w samochód i po prostu odjechałem bo albo ja bym się znalazł na komendzie albo on w szpitalu.. :) Bez kitu jakaś klontwa jest nad tym Radomiem jesli chodzi o handel samochodami..
w sumie w tym volvo brak podtrzymania turbo/antilag'a aby nie startować np z 2000 obrotów przy tych 50km/h bo to ma laga turbo, a m'ka jest wolnossakiem wiec leci od dołu,
Z tym że C70 stało rok czasu to jak z tym tankowaniem M3 za 50 zł, 700 km na Berlin to już te R1R złapią temeraturę ;) Czy nie? Ktoś kto ma pojęcie raz na jakiś czas odpali silnik m.in ze w/g na uszczelniacze nie wspomnę o oponach, które przez taki czas odkształca się pod ciężarem nie da się zrobić w .... Reasumując fajna mistyfikacja i modyfikacja
Wiem, że pytanie może nie na miejscu, bo głównie zwolennicy volvo tutaj są... Zastanawiam się nad zakupem samochodu i interesują mnie tylko dwa modele: Volvo v50 albo Subaru forester, nie jestem żadnym znawcą samochodów, chciałbym po prostu w miaaaare mało awaryjny i bezpieczny samochód. (dla młodej osoby 21 lat :D) Nad którym się bardziej zastanawiać? Zależy mi na jakimś kombi, bo potrzebuję miejsca w bagażniku, także sedany odpadają :/
@@piotrp6859 No właśnie subaru mi się podoba, bo jeździłem sporo (tata ma), ale naczytałem się, że volvo takie bezpieczne, nawet w razie wypadku to jest jednym z najbezpieczniejszych itd... Nie wiem ile w tym prawdy, ale trochę to mnie przekonuje :v
@@Juest17KiLL tylko V50 to taki trochę kundel bo Volvo wzięło na warsztat fokusa i zrobiło z niego Volvo. Nie jest to źle auto bo inaczej szwedzcy inżynierowie nie dali by logo Volvo ale ...jak chcesz bezpieczne auto to weź V70 z LPG i już. budżet dopasujesz do rocznika. Albo na odwrót. Subaru fajne tylko ruda go kocha. I nie wszyscy potrafią naprawić. Całe szczęście częstotliwość napraw podobna jak w Volvo.
@@Micha-eh5ui Od kilku dni właśnie oglądam materiały odnośnie v50 i każdy mówi, że to focus z logiem volvo :/ że prawdziwego volvo to tam z 25% jest. Kurcze chciałbym kupić volvo, ale właśnie takie "prawdziwe", a nie konstrukcje innych samochodów :c szkoda, że nie ma dużego wyboru w kombi od volvo w moim budżecie. Zostaje tylko v50 albo v70 :P może jutro zacznę się rozglądać za v70, tylko szkoda też, że te starsze modele jak karawany wyglądają :D
@@Juest17KiLL wcale nie szkoda właśnie klasyczek wygląd. 2 gen V70 już jest bardziej okrągła a jak znajdziesz XC70 to będziesz bardzo zadowolony szukaj 2.4 140KM pomoc są najbardziej pancerne ze wszystkich benzyn które i tak są pancerne. Z LPG lub sam załóż. Ew diesel 2.4 klasa sam dla siebie też są pancerne tylko mają straszne już przebiegi i ciężko znaleźć taki nie zajechany.
Powiem wam, że fajny z was duet. Miło się słucha i ogląda.
M-ka poszła ale ten gwizd turbo Volvo wygrał 😉
Czekamy na te mody z niecierpliwością. Szerszeń da radę 🇸🇪
Może minęła chwila dłużej niż tydzień ale 40k jest także ja nie podpuszczam ale takiej serii jeszcze na YT nie było 😅
Dokładnie, dawać mody!!!
Ahhh to wnętrze budzi wspomnienia. Miałem, ale s70 i silnikiem 2.4t. Bardzo fajne autka.
Sam mam taką bryczkę, też lekko dłubniętą przelot 3", pompa walbro, wtryski 440ccm i kolektor wydechowy z s60/v70r, turbo też z rki tyle że k24 hybryda na k27 wszystko chodzi na fabrycznym sofcie i doładowaniu lekko poniżej 1bara, afr idzie na bogato lekko powyżej 12 po całości, nawet na jałowym niewchodzi na 13, to akurat niedobrze ale przyjdzie czas że się to ogarnie. Trakcja jest naprawdę dużym problemem na mokrej nawierzchni urywa na trójce aż do odcięcia to jest ponad 140km/h .
Sub ! Czekam na rozwinięcie projektu ciekawie się zapowiada.Fajnie się was ogląda.Znacie sie na Volvo opowiadajcie o marce,silnikach,wadach itp bo ciężko cos znalesc o niedocenionych volvołosiach.pozdro
Dzięki mordeczko, również pozdro!
Kivi nie udało się osiągnąć 40k wyświetleń ale myślę, że dupsko m3 pomożesz skopać ;)
Fajnie tak naturalnie opowiadacie, dobrze się ogląda. Leci subskrypcja i łapka w górę :) Czym nagrywane?
S20, ale zamiast w 4K to full nagraliśmy 30kl :/
A także ogromna wiedza. Sam jestem użytkownikiem volvo v50, git maszyna tylko ostatnio mam problemy z odtwarzaczem CD, zagra 5 sek i przełącza się na radio. Pozdrawia serdecznie .
Hej. Ja też już z pięć lat sprzedaje swoje Volvo 850 t5. Do dziś nie wystawiłem go na sprzedaż😆 Pozdrawiam
Cześć, na co uważać w tym modelu? Mam możliwość kupienia z 96r t5
Kozacki filmik, aż zacząłem zastanawiać się nad swapem do swojego volvołosia :D
Ja zrobiłem z 2.4 na 2,3 t nie żałuję !:D nawet w standardzie jest miazga!
Dwie pięknie brzmiące maszyny:)
Witam. Dziś wpadłem na Wasz kanał, jest świetnie. Jeden problem, muzyka dwa razy za głośna. Pozdrawiam serdecznie :)
Dziękujemy ! 😀
Znam to autko, nie raz widziałem będąc u Tomka w serwisie swoim volviakiem👍 git robota chłopaki 😏
Prosimy o więcej o c70!!!!!!!
Ile taka zabawa kosztowała? :D Sam posiadam S60 2.0T, dźwięk R5
Szkoda że nie wyszło z tymi 40k wyświetleń w tydzień:( ale może nagracie jakieś mody z c70?
Bardzo fajnie! Dzięki!
Czy te auto jakiś czas temu nie stało przypadkiem u kiviego?
Panowie, trzymam kciuki! Dla C70 ten target... wyświetleń, być może zbyt wysoko postawiony, ale ważne żeby gonić króliczka. Wartość dodana modelu na parkingu pod sklepem: - bardzo ładny - oraz - czy może na sprzedaż? Zabrakło pomiaru na Autobahn'ie 100-160. Pozdrawiam, Artur C70 B5234T3.
Wspaniały kanał i dużo pozytywnej energii :)
Do sprzedania ta c70? 10 lat temu chorowałem na c70 i takiej szukałem ale skończyło się na zakupie CLK kompresor
Tomek dasz radę, wierzę w Ciebie. Ten kolor auta jest zajebisty zawsze taki szukałem ale mam czarną.
Po tym filmie i C70 zostawiam suba. Wiecej platformy P80 :)
Robić, modzic ! Miałem takiego samego - 240 kucy , albo i więcej, ostatnio też srebrnego 193KM, źle , że sprzedałem. Na pewno znów kupię .
Piękne auto, moje marzenie i to jeszcze w najlepszym kolorze
i jakieś modyfikację będą? oglądam w 2022 roku jakby co :D może większe wtryski i turbawka na twin scrollu? :D
Hej aby takich filmików więcej .fan volvo posiadam v70 i s60 ale bez turbin 😪😔🥺
Pytanie do miłośników tych aut czy te silniki 2.3t wytrzymują moc? bo mam zamiar kupić już dłubniętego 316 koni mechanicznych oraz 465 NM. Da to radę?
Gdzie was znaleźć, mam volvine v70, 1gen, 97, 2.5t, chciałbym posprawdzać, co i jak się ma 🙃 i jak kosztowo taki przegladzik dogłębny
Witam. Mam pytanie. Czy silniki w c70 1gen 2.0t 163, 180 i 225KM różnią się czymś oprócz sterownikiem silnika i jakie są ich oznaczenia?
mega blisko do tych 40 000 wyświetleń.... ;)
Witam, ile trzeba liczyć żeby zrobić takie mody w esce 2.3t ?
Kurczę c70 w takim kolorze. Marzenie które bym schował pod kocykiem i w weekendy zabierał na tripy
Sub poleciał 👍🏾💪
Kocham! :D
Super sprawa. Panowie jesteście dobrzy w tym co robicie. Tomek działaj nad szerszeniem. Piękna fura. Mam sentyment do Volvo.
-Co pan chce ... Nic nie chce
XD
Panowie, jechać z tymi filmami. Autentyczność i luz jest a tego większości ludzi brakuje więc dawać lepsze światło i kamere i lecicie. Może jakiś cross z profesorem :D
C70 moje Marzenie niespełnione. Kupiłem v70 3 generacji rodziny do coupe nie zapanuje :D jutro odbieram po wymianie skrzyni i wysprzeglika oby jeszcze zrobił drugie 400 tysięcy km :D
Volvo da rade.Czekam na rewanz. Pozdrawiam
Może jakas kontynuacja będzie?
W każdym volvo stara tradycja że kontrolka od sond świeci na cyferblacie .
Tak prawda. Kolory jak w siemensie S10 na wyświetlaczu niby monochromatyczny a jednak aż trzy kolorowy😂😂😂😁😎
Super!!! Ciekawi mnie ile ma mocy i momentu aktualnie?
Sam od ponad roku jestem posiadaczem c70 gen I 2.0t w wersji 226 km i 310nm.
Kapitalne ponadczasowe auto które niejednego już zaskoczyło z pod świateł.
Pierwsze auto przy którym nie wkurzam się jak mam coś do zrobienia. Może kiedyś odwiedzę Radom cetką.
Kurde jak wuja Kivi stroił to może jakiś odcinek z nim? 😁😁
Super. Macie jakies auto godne polecenia lub wasze na sprzedaz?
Elegancki film, chetnie bym kupił i wymienil za swoje volvo s70
fajnie się to ogląda
Fajny materiał! Co myślicie o pojedynku z szerszenia z S60 T5 2002? 😈😁
s60 2.0 t B4204t11 seryjnie 245 km. Pytanie dla znawców, jak to zmodzić żeby zyskać trochę konia i niuta?
Rób ten projekt i nie pitu pitu mi tu 🤪
dobry łośśś, fajnie sie ogląda
Kupię tego złotego szatana :D
Miłość Tomka nie na sprzedaż 😂
@@VipSerwisVOLVO coś innego widziałem na relacji ;)
@@akramentum plany się zmieniają zobaczymy jakie będzie zainteresowanie ;)
Udostępniać! Łoś da rade :)!
Super
fajny filmik ... mam praktycznie ten sam silnik w focusie st z tym że to 2,5 nie 2,3 ale to w tym kocham to jest super auto rzadkie i fajne
Ile to dokładnie ma koników i niuta ? Ogólnie kozak furka 😉
Oby więcej takich filmów bo są mega
Po filmach JagodowyTV widać że takie coś się przyjmuje na TH-cam. Może pójdźcie w stronę testowania fajnych furek? I niech Tomek koniecznie pochwali się co z Clio 😉
Lubię V40 I gen,chętnie bym zobaczył na kanale :)
Byłem na tym złocie gdzieś mam filmiki ;D
Fajna furka, ile to 100-150 robi?
Plany na 400koni były a obecnie ile ma? Mega samochód :) fajnie było by zbić 🖐🏻 na jakimś zlocie. Pozdrowienia od właściciela S70 2.3T5 👍🏻💪🏻
Świetny material sub poszedl
Piękne Auto, jak gada 😍
Na jakim kompie to strojone?
Czekałem na ten odcinek :) Teraz pora sprawdzić czy mój łoś który wtedy u was przebywał się załapał :D
Chetnie bym stanal z m3. Moj budżetowy projekt to e92 335i. W tym aucie za W miarę nieduże pieniądze można złożyć auto dużo szybsze od aut pokroju m3. Pozdrawiam i czekam na mody w volvo
Poleciał sub! chyba się do was zgłoszę !:D
Piękna vołovinka.
Pozdro
Oba auta są super. Tylko C70 to bliżej do M3 e46 :) . Kończyli ją produkować w 2005 roku jako mocny lift 850-tki a E92 dopiero zaczynali robić. No i to V8 :)
Według mnie ostatnia prawdziwa M3 :)
kawałek wyprofilowanej wizualnie stali
jakim to programem mierzyliscie na fona ? :D
Dragy :)
Ja bym mógł oglądać tylko takie odcinki
Fajny wóz😉
Mógłbyś podać namiary na ziomka co stroił turbo? Bo chce do mojego ogórka wsadzic (850 2.5 benzynka xd)
Kivi, sprawdź kanał JagodowyTv
Ale porównanie. Porównajcie to z m-ka e36 albo e34 co by roczniki się zgadzały a nie ponad dekada do przodu z emką wyjechaliście. Poza tym jak fabryczne 390ccm wtryski wyrabiały to ta turbawka jest naprawde słabym chińczykiem.
Jaka moc volvo?
W serii 250km
Może z 7 dni zróbmy jednak 2 miesiące? :D
Moc? Warto by było wspomnieć
Stare Volvo to jest to! Super kanał prowadzicie, kivi strojł a Ty umiesz?
Taki dinozaur tylko Kivi 😅
@@VipSerwisVOLVO haha dzięki i pozdrawiam😄
Td04hl-16t?
Jagoda 15:28 robota dla Ciebie 😂
@jagodowytv polecam!
super materiał kupuję c70
Haha w Radomiu same są takie 🤣🤣 kiedyś pojechałem oglądać BMW do Radomia i dobrze ze go tylko oglądałem...
ale cena za wysoka była czy co 😂?
@@VipSerwisVOLVO cena była odpowiednia do stanu na zdj i mieściła się w moim budżecie, ale po dotarciu na miejsce nie widziałem tylu odcieni czerni na jakimkolwiek samochodzie..
Mirek handlarzyna do końca upierał się, że nie malowana.. wsiadłem w samochód i po prostu odjechałem bo albo ja bym się znalazł na komendzie albo on w szpitalu.. :)
Bez kitu jakaś klontwa jest nad tym Radomiem jesli chodzi o handel samochodami..
Macie ode mnie suba panowie.
M3 competition bez kierunkowskazów? Jakas bieda wersja
a dokładniej ? 😅 to max wersja 😎
Co za kontrolki się palą na desce?
Żarówka, spryskiwacz i brak tylnej sondy 😅
i ta cena paliwa w porownaniu do grudzien 2021
w sumie w tym volvo brak podtrzymania turbo/antilag'a aby nie startować np z 2000 obrotów przy tych 50km/h bo to ma laga turbo, a m'ka jest wolnossakiem wiec leci od dołu,
Dokładnie tak...
Stary chciał bym mieć takie volvo
Z tym że C70 stało rok czasu to jak z tym tankowaniem M3 za 50 zł, 700 km na Berlin to już te R1R złapią temeraturę ;) Czy nie? Ktoś kto ma pojęcie raz na jakiś czas odpali silnik m.in ze w/g na uszczelniacze nie wspomnę o oponach, które przez taki czas odkształca się pod ciężarem nie da się zrobić w .... Reasumując fajna mistyfikacja i modyfikacja
auto jasne ze odpalamy raz na jakiś czas ;) w roku robi jakieś 500km max 😅
Panie rob go pan :)
Turbo od mana wsadzić 😀
Wiem, że pytanie może nie na miejscu, bo głównie zwolennicy volvo tutaj są... Zastanawiam się nad zakupem samochodu i interesują mnie tylko dwa modele: Volvo v50 albo Subaru forester, nie jestem żadnym znawcą samochodów, chciałbym po prostu w miaaaare mało awaryjny i bezpieczny samochód. (dla młodej osoby 21 lat :D) Nad którym się bardziej zastanawiać? Zależy mi na jakimś kombi, bo potrzebuję miejsca w bagażniku, także sedany odpadają :/
Przejedz sie jednym i drugim wtedy będziesz wiedział co chcesz. To są dwa różne światy.
@@piotrp6859 No właśnie subaru mi się podoba, bo jeździłem sporo (tata ma), ale naczytałem się, że volvo takie bezpieczne, nawet w razie wypadku to jest jednym z najbezpieczniejszych itd... Nie wiem ile w tym prawdy, ale trochę to mnie przekonuje :v
@@Juest17KiLL tylko V50 to taki trochę kundel bo Volvo wzięło na warsztat fokusa i zrobiło z niego Volvo. Nie jest to źle auto bo inaczej szwedzcy inżynierowie nie dali by logo Volvo ale ...jak chcesz bezpieczne auto to weź V70 z LPG i już. budżet dopasujesz do rocznika. Albo na odwrót. Subaru fajne tylko ruda go kocha. I nie wszyscy potrafią naprawić. Całe szczęście częstotliwość napraw podobna jak w Volvo.
@@Micha-eh5ui Od kilku dni właśnie oglądam materiały odnośnie v50 i każdy mówi, że to focus z logiem volvo :/ że prawdziwego volvo to tam z 25% jest. Kurcze chciałbym kupić volvo, ale właśnie takie "prawdziwe", a nie konstrukcje innych samochodów :c szkoda, że nie ma dużego wyboru w kombi od volvo w moim budżecie. Zostaje tylko v50 albo v70 :P może jutro zacznę się rozglądać za v70, tylko szkoda też, że te starsze modele jak karawany wyglądają :D
@@Juest17KiLL wcale nie szkoda właśnie klasyczek wygląd. 2 gen V70 już jest bardziej okrągła a jak znajdziesz XC70 to będziesz bardzo zadowolony szukaj 2.4 140KM pomoc są najbardziej pancerne ze wszystkich benzyn które i tak są pancerne. Z LPG lub sam załóż. Ew diesel 2.4 klasa sam dla siebie też są pancerne tylko mają straszne już przebiegi i ciężko znaleźć taki nie zajechany.
Cytując klasyka "Gówno ożyło" 😂😂
(y) Kozak - I will back ;-) (y)
Czy to Radom ❤️?
Level 999 za podpięcie aku.