ไม่สามารถเล่นวิดีโอนี้
ขออภัยในความไม่สะดวก

PODCAST | Perättömät väitteet 01

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 27 ก.ย. 2018
  • Hieman vapaamuotoisempi keskusteluohjelma, jossa aiheina tänään mm.:
    - Intistä selviäminen
    - Kreatiinin "menetys"
    - Love Island ja bodyukkonen selviäminen siellä 28:30
    - Parapähkinät & Ruokasooda
    - Vegaaninen ruokavalio & lihaskasvu
    - Kehon oma Ph
    - Liittojen vastakkainasettelu 45:30
    Ja monta muuta aihetta...
    Löydät meidät myös:
    @juhovich
    www.juhomurtonen.com
    @juhosuom
    valmennus.suomi@gmail.com

ความคิดเห็น • 36

  • @Sami-jb8cx
    @Sami-jb8cx 5 ปีที่แล้ว +1

    Hyvä podcasti! Ois kiva nähä sun myday vlogeja lisää, kattonu kaikki mydayt varmaan 20 kertaa! :D

    • @tjuho
      @tjuho  5 ปีที่แล้ว +1

      NFE:stä tulossa videosettiä ulos!

  • @Aslakki07
    @Aslakki07 5 ปีที่แล้ว +1

    Hyvä Juhot! :3 Ja kiitos!

  • @MikaMatti
    @MikaMatti 5 ปีที่แล้ว +2

    Lissää lissää vaan

  • @MikaMatti
    @MikaMatti 5 ปีที่แล้ว +1

    Oujee

  • @kahlis
    @kahlis 5 ปีที่แล้ว

    Onko toi tosiaan WADA:n säännöstä, että testauksen piirissä oleva ei saa kilpailla kuin vain heidän testauksen piirissä olevissa kisoissa? Olen tuon kuulut monelta taholta, mutta esim Suomen antidopingsäännöistä moista pykälää en löytänyt. Teillä tuntui tästä olevan tarkempaa tietoa niin kerrotko missä voin tästä lukea. Täytyhän tästä olla säännöstö jossain, kun se näin on.

    • @juhosuomi2551
      @juhosuomi2551 5 ปีที่แล้ว

      WADA Codessa samoin kuin IFBB:n antidoping säännöstössä on muistaakseni kohta 2.10 "Prohibited Association" ja sen alakohdat. Siinä ei suoraan lue, etteikö saisi kisata esimerkiksi muissa, testaamattomissa lajiliitoissa, vaan sääntö on hieman tulkinnanvarainen. Kuitenkin käytännössä sen toteuttamiseksi ja noudattamisen valvomiseksi lajiliitto voi asettaa omiin sääntöihinsä jonkinlaisia rajoitteita. Esimerkiksi voimanostoliitto IPF:n säännöstössä on tämä täysin sama 2.10 kohta ja sen nojalla sekin rajoittaa kilpailijoidensa osallistumista testaamattomien liittojen kisoihin (tai esimerkiksi elinikäisessä kilpailukiellossa olevan Ed Coanin seminaariin, kuten Ruotsissa kävi aikoinaan). Itse SFU ry oli tammikuussa laajemman tiedotteen yhteydessä kertonut seuraavaa:
      "2) Kilpaileminen kilpailuissa, joissa ei WADA:n hyväksymiä dopingtestejä
      • Jos kilpailija on kirjoittanut ad-sopimuksen SFU ry:n kanssa ja kilpailee toisessa organisaatiossa, jossa ei ole WADA:n hyväksymiä dopingtestejä, kilpailija rikkoo IFBB:n sääntöjä.
      • Kilpailijat, jotka kilpailevat kilpailuissa, joissa on mukana muita kuin WADA:n testaamia kilpailijoita, voivat palata kilpailemaan SFU:n/IFBB:n kilpailuihin vasta seuraavalla lisenssimaksukaudella, ja kun hän on lisenssin maksamisen jälkeen ollut kuusi (6) kuukautta kilpailun ulkopuolisen testauksen piirissä.
      • Muiden organisaatioiden mainostama ”kaikille liitoille vapaat” kilpailut tarkoittavat sitä, ettei missään heidän mainostamissaan organisaatioissa ole WADA:n hyväksymiä dopingtestejä." facebook.com/suomenfitnessurheilu/posts/645380572473678?__tn__=K-R

    • @kahlis
      @kahlis 5 ปีที่แล้ว

      Sen saman pykälän minäkin siis luin eli kyse on siis siitä, että liitto on moisen säännön keksinyt. Hieman hymyilyttää, että kuitenkin keksitään kertoa, että se tulee WADA:lta vaikka selkeästi näin ei ole. Se pykälä 2.10 kieltää yhteityön heilöltä jolla on kilpailukielto päällä tai on saanut muussa insanssissa, jotka testauksen piirissä ollessa johtaisivat kilpailukieltoon. Täten siis kriittiä jos esitetään ko säännöstä niin sehän on ihan aiheellisesti esitetty sen laatijan, eli tässä tapauksessa liiton suuntaan.

    • @juhosuomi2551
      @juhosuomi2551 5 ปีที่แล้ว +1

      kahlis Oikeaa kritiikkiä ja rakentavaa palautetta voi aina antaa ja ehdottaa parannusehdotuksia. Näin Isolakin sanoi siinä hänen kanssaan tehdyssä podcastissa. Jos sulla on kehittäviä ideoita, niin sähköpostia vain liitolle.

    • @kahlis
      @kahlis 5 ปีที่แล้ว +3

      Ei mulla ole tässä suuntaan eikä toiseen mitään isoja sympatioita. Ei edes haluja kisata kummassakaan liitossa. Varman esim siitä voimanostosta voisi tässä ottaa oppia, kuinka hyvän ilmapiirin on saanut aikaiseksi tuollainen säännöstä jolla saadaan aikaiseksi sitä kahtiajakoa. Minun mielestä se on juuri niinkuin sanoitte, että on se valinnan vapaus. Kyllä se erottelu tulee jo siinä, että missä kukin haluaa kisata. Samasta kokonaisuudesta kuitenkin puhutaan. Fitness väki ja siihen varman kuuluu se streotypinen bodari mies ja fitneksen puolella kisaava naisystävä. Koko luokaltaan koko fitness on kuitenkin hieman sitä "Alaskan suurin härkätaistelija" luokkaa ja kisoista jos, otetaan ne vaimot, sukulaiset, miehet pois niin aika ohkaiseksi se yleisö jää. Siitäkin huomaamatta, että bodaus ja fitness on ollut iltiksen otsikoissa. Sen vuoksi kaikki toimet jotka pitävät tuon pienen ryhmän yhteäisenä on hedelmällistä, se sijaan, että tehtäisiin noita vastakain asetteluja.

  • @artolauri
    @artolauri 5 ปีที่แล้ว +1

    * Tärkeää pohdiskelua tässä nyt. Hei, juu toi tilataan se Arto Lauri TH-cam kanavat samalla.

  • @tuplatykki6114
    @tuplatykki6114 5 ปีที่แล้ว

    Mp tauriinista?

    • @tuplatykki6114
      @tuplatykki6114 5 ปีที่แล้ว +1

      Juho Murtonen miten kofeiini liittyy tauriiniin.

    • @tjuho
      @tjuho  5 ปีที่แล้ว

      @@tuplatykki6114 Erinomainen kysymys. Saatoin epähuomiossa vetää yhteyden jostain aiemmasta kysymyksestä, pahoittelen! Kysynkin tässä samalla sinulta kysymyksen. Minkä suhteen kaipaat mielipidettä tauriinista?

    • @tuplatykki6114
      @tuplatykki6114 5 ปีที่แล้ว

      Juho Murtonen ajatttelin kun olet tutustunut paljon erilaisiin tutkimuksiin ja osa lisäravinteisiinkin liittyen, jos olet törmännyt tauriiniin. Lähinnä onko treenin, ahistuksen/rentoutumisen kannalta hyötyjä kun ainakin myyjät niin jotain tällaista väittää. Ja nytkun kysyit 😁niin jos sattumalta olisi toureten-syndrooman hoidossa havaittu hyötyä tauriinista tai mistä vaan ravinteesta 😇