Bendede seek thermal var 100 metreden gece fareleri bile görebilmekteyim.mantık ayni calismakta.pandemide bile kullandik.bu tip kameralar oldukca basarili.
Zafer hocam teşekkürler, güzel bir inceleme olmuş;ürünü elektronik kart tamirinde kullanmak güzel olurdu anormal ısınan parçanın tesbiti için, kart üzerinde deneme yapma şansınız oldu mu?
o paranın üzerine keşke 50 dolar daha verip 50 hz olan şunu alsaydın... 50 Hz Night Vision to Hunt Thermal Monocular Xinfrared XH09(X2) Thermal Imaging for Rescue Hiking Camping
Çok güzel bir video olmuş hocam bu tarz ürün deneme/öneri videolarının artması dileğiyle 👏🙏🏻
teşekkürler pek ürün almıyorum incelemek için bile gümrük aşaması ve vergiler degmiyor çok hoşuma gitmesi lazım saygılar
Hayırlı olsun ustam gerçekten tesisat ve elektronik tamiri yapanlar kişiler için önemli bir cihaz emeklerine sağlık ustam selametle ❤👍
çok teşekkürler kardeşim güzel yorumların için
Bu tür cihazlarla mercek dürbün vs ekstra araçlarla termal görüntü de yakınlaşır mı ?
Bendede seek thermal var 100 metreden gece fareleri bile görebilmekteyim.mantık ayni calismakta.pandemide bile kullandik.bu tip kameralar oldukca basarili.
Zafer hocam teşekkürler, güzel bir inceleme olmuş;ürünü elektronik kart tamirinde kullanmak güzel olurdu anormal ısınan parçanın tesbiti için, kart üzerinde deneme yapma şansınız oldu mu?
böyşe bir videoçekecegim gelecekte
Merakla ve heyecanla bekliyorum hocam, şimdiden teşekkürler
Hello Zafer, as always great stuff, could you do a video on 230/50Hz to 110/60Hz or just how to change Hz?
👌
بسیار عالی.مبارکتان باشد
👉❤👈
Maasallah ustam cok guzrl bir urunmus hayirli olsun ❤
teşekkür ederim kardeşim
Tesisattaki su kaçaklarına baksana Zafer bey
kaçak olunca bakarız artık aman benden uzak dursun :)
Useful tool
👉❤👈
Tesisatı hatalı döşemişler çok ısı kaybın olur iki vanada aşağıda olmalı haberin olsun 👍
Müteahhit işi ara kat suan sorun yok kurcalamadim ama durumu farkındayım
👍❤️❤️❤️❤️👍
👉❤👈
ممنون zafer عالی بود🙏👍
من از حمایت شما تشکر می کنم.
zafer bey tv yüksek gerilim trafosu ile tesla bobini çalıştırmak için tesla bobini yapısı nasıl olmalı video çekermisin
aslında bu tarz bir proje yapayı düşünüyorum ama kısmet olmadı
inşallah en yakın zamanda yaparsınız bende öğrenirim@@ZAFERYILDIZ52
uçağa bakmışsın radarmı bu mübarek :D
Amaç denemek
zafer bey ücreti karşılığı pll girişli AM genlik modülasyonu yapabirmisiniz?
kardeşim satış yapmıyorum kesinlikle saygılar
Hello friend. when the camera is turned on, there is some hissing and knocking (like from a hard drive), is this normal?
o paranın üzerine keşke 50 dolar daha verip 50 hz olan şunu alsaydın... 50 Hz Night Vision to Hunt Thermal Monocular Xinfrared XH09(X2) Thermal Imaging for Rescue Hiking Camping
Cep telefonu tamir icin iyi bir termal kamera olur aliexpers 5.300 tl vergi hariç
سلام آیا امکان خرید و ارسال به ایران ممکن هست تشکر از شما
süper
👍👍👍👍👍👍
👏
u must try circuit board failures with heat
Yes, such a project will come. Regards.
👍👍👍
👉❤👈
Müdür diğer modları nasıl acaba yoksa tek modmu var.
birkaç ayrı mdu mevcut
Aliexpres fiyatı 5100 tl kargo vergi hariç 😀
Depremde cok lazim olur
allah o şartlarda kullanmayı nasip etmesi kardeşim ama iş görebilir
@@ZAFERYILDIZ52 amin . Tedbirli olmak lazim göçük altini dinleme ve deprem sensörü gibi devre calismalarinizi bekliyoruz.
نريد منك دارة رفغ
👌
Şu anda bu ülkeye gönderilmez diyor
State the language dude.
Molto cara a 152€.
👌❤
€150.34😅😅
👌🤣