Капець, таке відчуття що звіт за попередній рік тільки минулого тижня був, швидко час іде... Але і прогрес по машині видно, як ви й сказали в відео, вже видно край робіт, ну принаймні саме кузовних робіт. Думаю вже на цей рік доробите кузов, і найважчий етап буде завершений. Дальше вже буде простіше і цікавіше ремонтувати, не настільки одноманітно. Бажаю вам і далі продовжувати цю прекрасну Санта Барбару, це дуже добре коли людина робить щось в кайф і ще й показує іншим. Дякую за ваші відео! Хороша мотивація як мінімум!
З днем народження вас! Вже п'ять років, на наступний рік вже в школу іти 😂😂. Миру! Здоров'я! Натхнення! Сил ! І звісно фінансових ресурсів на подальший розвиток подій!
Приветствую вас Николай! Весь видос смеялся 😂. Видео получилось очень даже! Бусильда, видос+ пёс Барбос и невероятный кросс!😅😂🎉😊 А куда, без наших главных помощников!!!😂 А где котейка?😮
Я зараз відновлюю буханку - за 8 років вклав 80 тис, і двигун ще не розбирав, але кузов майже відновлено та повністю пофарбовано. За 8 років проїхав 0 км. Скоро нарешті спробую проїхати хоч 100 метрів
Підтримати канал можна донатом на карту-приват:
5168 7521 0201 0066
Капець, таке відчуття що звіт за попередній рік тільки минулого тижня був, швидко час іде...
Але і прогрес по машині видно, як ви й сказали в відео, вже видно край робіт, ну принаймні саме кузовних робіт. Думаю вже на цей рік доробите кузов, і найважчий етап буде завершений. Дальше вже буде простіше і цікавіше ремонтувати, не настільки одноманітно.
Бажаю вам і далі продовжувати цю прекрасну Санта Барбару, це дуже добре коли людина робить щось в кайф і ще й показує іншим. Дякую за ваші відео! Хороша мотивація як мінімум!
Дякую!
З днем народження вас! Вже п'ять років, на наступний рік вже в школу іти 😂😂. Миру! Здоров'я! Натхнення! Сил ! І звісно фінансових ресурсів на подальший розвиток подій!
Дякую :)
Це путь воїна
Дякую, що знімаєте всі процеси по ремонту бусика, це дуже корисний і доречі україномовний контент💙💛
Дякую за коментар!
Приветствую вас Николай!
Весь видос смеялся 😂.
Видео получилось очень даже!
Бусильда, видос+ пёс Барбос и невероятный кросс!😅😂🎉😊
А куда, без наших главных помощников!!!😂
А где котейка?😮
Котам жарко, десь сплять під забором :)
Я зараз відновлюю буханку - за 8 років вклав 80 тис, і двигун ще не розбирав, але кузов майже відновлено та повністю пофарбовано.
За 8 років проїхав 0 км. Скоро нарешті спробую проїхати хоч 100 метрів
Вітання колезі!
Моя мрія саморобний трактор , 30 років робив плюс гроші , вже готовий але не виїжджаю , можливо пригодиться .😊 .😊 .😊.
@@Богдан-й8с2п В мене теж є така мрія, роблю його, коли від буса в очах рябить.
Лайк за видос молодец интересно смотреть твои видео.ну наконец дождался видос
Дякую за перегляд!
🎉 мої вітання гарна робота
Дякую!
Комент в підтримку каналу.
Дякую!
По твоим видео щас свой бус роблю.
Приятно это осознавать.
Ваші відеозвіти, колего, надихають!
Дякую!
Ура)
:)
Нікруха вона така. Авто для душі а не засіб пересування. 😂
Це точно))
Як почувають себе перероблені підшипники задніх цааф?
Хочу зробити такий апгрейд своєму "старічку" 1980 року народження.
Все з ними добре. Їздю не багато, в основному порожняком.
Если направляйки суппорта подходят от газели, значит от Hyundai подойдут. Вроде портер
Вiтаю
Привіт!
Это копейки за 5 лет так что не плач😂😂😂
Так я наче сміюся в відео :)