ขนาดวิดีโอ: 1280 X 720853 X 480640 X 360
แสดงแผงควบคุมโปรแกรมเล่น
เล่นอัตโนมัติ
เล่นใหม่
Ziomek...to moja motoryna byla😍😍 pirrwszym wlascicielem bylem od nowosci z salonu..
Dobra robota pozdrawiam
To prawda ładny lakier wart podniecenia Dariusz jestem pozdrawiam z Rejowca ok Chełma LU
😆
Podstawa jazdy dwusuwem , unikać hamowania silnikiem, pozdro
Racja, a ja hamowałem?
Dlaczego ?
@@ottmahauS jak nie dajesz gazu to silnik nie dostaje paliwa więc oleju też nie. Wtedy się zaciera.
Widziałem z bliska motorynkę,jak nówka jest😊
czekałem na kolejny odcinek z Rometem 50 t 1 i z motorynką pony M 301
T1 jeszcze będzie
Mam takie wrażenie jakby dwójka nie raz szarpała w tej motorynce , coś takiego miałem u siebie w kadecie, kwestia regulacji.
Albo regulacja albo trzeba się kawałek przejechać żeby się ułożyło. Tak było w tym przypadku.
Gdzie kupie taką zaślepkę od linki zmiany biegów?
Można wiedzieć jaki olej jest zalany do skrzyni biegów? A jaki olej do mieszanki paliwowej?
Skrzynia Lux10, mieszanka olej do silników zaburtowych łodzi motorowych
Siemanko .. dobra robota👍 mozesz mi podpowiedzieć jakiej średnicy kulka powinna być w zmieniaczu biegow w silniku 019??
ok 6,3 mm. Dokładnie 1/4"
Ok dzięki bardzo 😉 to chyba mam za mała że mi biegi wypadają
@@konstelacjagolejewko1990 może sprężynka za słaba? Może skrzynia wytarta? Może trzeba wyregulować?
Ogólnie chyba kulke mam za mała mi się wydaje
dobra robota! Czy mogę dostać numer lakieru?
To niewiele da, każda mieszalnia ma swoje kody
Majster zdradź nam gdzie kupujesz pierścień zabieraka sprzęgła?
Pytałem po wszystkich znajomych i jest ciężko. Wkrótce będę miał nowe, własnej produkcji.
@@MSKiZ Potrzebuje 2 sztuki , mogę składać już zamówienie?
@@krzysztof8027 jeszcze chwilę to zajmie ale można zamawiać
Ziomek...to moja motoryna byla😍😍 pirrwszym wlascicielem bylem od nowosci z salonu..
Dobra robota pozdrawiam
To prawda ładny lakier wart podniecenia Dariusz jestem pozdrawiam z Rejowca ok Chełma LU
😆
Podstawa jazdy dwusuwem , unikać hamowania silnikiem, pozdro
Racja, a ja hamowałem?
Dlaczego ?
@@ottmahauS jak nie dajesz gazu to silnik nie dostaje paliwa więc oleju też nie. Wtedy się zaciera.
Widziałem z bliska motorynkę,jak nówka jest😊
czekałem na kolejny odcinek z Rometem 50 t 1 i z motorynką pony M 301
T1 jeszcze będzie
Mam takie wrażenie jakby dwójka nie raz szarpała w tej motorynce , coś takiego miałem u siebie w kadecie, kwestia regulacji.
Albo regulacja albo trzeba się kawałek przejechać żeby się ułożyło. Tak było w tym przypadku.
Gdzie kupie taką zaślepkę od linki zmiany biegów?
Można wiedzieć jaki olej jest zalany do skrzyni biegów? A jaki olej do mieszanki paliwowej?
Skrzynia Lux10, mieszanka olej do silników zaburtowych łodzi motorowych
Siemanko .. dobra robota👍 mozesz mi podpowiedzieć jakiej średnicy kulka powinna być w zmieniaczu biegow w silniku 019??
ok 6,3 mm. Dokładnie 1/4"
Ok dzięki bardzo 😉 to chyba mam za mała że mi biegi wypadają
@@konstelacjagolejewko1990 może sprężynka za słaba? Może skrzynia wytarta? Może trzeba wyregulować?
Ogólnie chyba kulke mam za mała mi się wydaje
dobra robota! Czy mogę dostać numer lakieru?
To niewiele da, każda mieszalnia ma swoje kody
Majster zdradź nam gdzie kupujesz pierścień zabieraka sprzęgła?
Pytałem po wszystkich znajomych i jest ciężko. Wkrótce będę miał nowe, własnej produkcji.
@@MSKiZ Potrzebuje 2 sztuki , mogę składać już zamówienie?
@@krzysztof8027 jeszcze chwilę to zajmie ale można zamawiać