Plante medicinale, pentru o viata intima implinita. Plante medicinale pentru sanatatea barbatilor

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 27 มิ.ย. 2024
  • Mai multe despre plantele medicinale recomandate pentru o viață intimă împlinită, recomandate îndeosebi pentru sănătatea bărbaților, și despre suplimentul Potent Power de la Ayurmed (www.ayurmed.ro/), aflați din emisiunea Academia de Ayurveda.
    Invitată: doamna doctor Carla Fabian, medic specialist în fitoterapie și Ayurveda (Centrul Ayurmed Universitate - Bd. Nicolae Bălcescu nr. 35, București, Sector 1, 0744 222 922)
    Emisiune realizată cu sprijinul Ayurmed (www.ayurmed.ro/, / ayurmed.ro , 0757 012 588, 0722 750 111).
    Vă invităm să vă abonați la canalul nostru de TH-cam: bit.ly/SubscribeACCMediaChannel
    ACC Media Channel
    Site: accmediachannel.ro
    Facebook: / accmediachannel
    Instagram: / accmediachannel
    TikTok: / accmediachannel
    Cecilia Caragea
    TH-cam: / ceciliacaragea
    Facebook: / ceciliacaragea
    Instagram: / ceciliacaragea
    TikTok: / ceciliacaragea
    ACC Media Channel - canal online cu emisiuni de sănătate, medicină și stomatologie - este un proiect dezvoltat de agenția ARENA Communications.
    For business inquiries: office@arenacommunications.ro
    #sanatateabarbatilor #plantemedicinale #fitoterapie #ayurveda #sanatate #potenta #viataintima #potentpower #impotenta #stres #ayurmed #drcarlafabian #ceciliacaragea #emisiunidesanatate #sanatatedinnatura #produsenaturale #suplimentenaturale #suplimente
    TRANSCRIPT: Cecilia Caragea: Viața intimă este un factor foarte important pentru starea noastră de bine, chiar pentru starea noastră de sănătate. Despre toate acestea vom discuta astăzi la Academia de Ayurveda cu doamna doctor Carla Fabian, medic specialist în apifitoterapie și Ayurveda. De foarte multe ori, stresul nu ne mai lasă să avem acea relaxare de care avem nevoie în cuplu, pentru a ne lua momentele de răgaz petrecute împreună…
    Dr. Carla Fabian, medic specialist în apifitoterapie și Ayurveda: Într-adevăr, starea noastră de sănătate este condiționată de mai mulți factori, inclusiv de confortul și de nivelul de satisfacție pe care îl avem în cadrul relațiilor intime în cuplu. Problema, așa cum ați spus și dumneavoastră, este că nivelul de stres în care noi trăim, în mod normal… de fapt, nu e normal… în care trăim, în ziua de azi, este cel care ne poate afecta calitatea interacțiunilor noastre intime, pentru că, pur și simplu, un nivel foarte crescut de stres afectează buna funcționare a corpului, inclusiv pe acest palier.
    Cecilia Caragea: Și acesta este și unul din motivele pentru care foarte multe cupluri au început să aibă probleme cu fertilitatea.
    Dr. Carla Fabian, medic specialist în apifitoterapie și Ayurveda: Da, bineînțeles, pentru că acțiunea de a procrea și de a da viață unor ființe care să se dezvolte în condiții optime este foarte mult legată de starea de sănătate și de armonie, pe toate planurile, a celor doi părinți.
    Cecilia Caragea: Cum resimt femeile și cum resimt bărbații impactul stresului asupra vieții lor intime?
    Dr. Carla Fabian, medic specialist în apifitoterapie și Ayurveda: Da, bună întrebare, pentru că, într-adevăr, o să vedem o manifestare diferită la fiecare dintre cele două sexe. Și anume: la femei, stresul poate să le afecteze foarte mult profilul hormonal, adică profilul hormonilor sexuali și, în felul acesta, toată buna funcționare a organismului femeii și inclusiv libidoul ei poate să fie foarte redus, în condițiile în care ea funcționează în stare de stres, pe o durată mai lungă sau chiar un stres intens pe o durată scurtă. Este foarte important să precizăm faptul că funcția de reproducere și viața noastră intimă și toate aceste aspecte legate de viața de cuplu se desfășoară în condiții optime atunci când nu suntem supuși la stresuri foarte mari. De ce? Pentru că, atunci când suntem stresați, se activează în organismul nostru sistemul nervos vegetativ simpatic, care ne pune în condiția de fugă sau luptă sau, mă rog, în alte condiții, freeze, îngheață. Ei, dacă noi funcționăm pe acest mecanism, bineînțeles că energia corpului nostru nu se duce… și atenția noastră și preocupările noastre nu sunt legate de toate celelalte aspecte care sunt coordonate de sistemul nervos vegetativ parasimpatic, care funcționează mai mult atunci când noi suntem relaxați. Deci, dacă suntem în stare de stres, suntem tot timpul în alertă, în acțiune, toată energia noastră, sângele nostru este direcționat către mușchi, să ne pregătească, să ne luptăm cu potențialul pericol și așa mai departe.
    CONTINUAREA TRANSCRIPTULUI - AICI: accmediachannel.ro/emisiuni/a...

ความคิดเห็น •