Якось випустив з уваги - світлодіоди використав на 12 вольт з вбудованими резисторами. Якщо будуть звичайні світлодіоди, то послідовно кожному треба впаяти резистор 1-10 кОм. Можна замінити на маленькі лампочки + блок живлення.
Привіт. Стенд хороший але точніше мабуть було б невеликий кипятильник з кружкою води металевою а кипятильник через диммер. І плавно піднімати потужність нагріву. Можна тоді відслідкувати точно при якій температурі спрацьовує і відповідно гістерезис.. а ще бажано в схемі силову частину комутувати через реле. Тоді довше і надійніше працюватиме оцей датчик
Привіт! Стенд зробив максимально простий, можливо хтось захоче його повторити. Забув сказати, діоди були на 12 вольт, з резистором всередині. Можна замінити на лампочки. Сильно ускладнювати не захотів, бо чим складніше "стенд", тим менше народу буде повторювати таку перевірку. Про реле все вірно. Перша швидкість з датчика напряму йде на електровентилятор - так по заводу. Сьогодні міряв струм. Всього 4,5 А. На другій ступені в схемі є реле, струм через вентилятор на другій ступені 8 А.
Доброго вечера, Николай! Когда то, лет 20 назад, проверил свой " родной " датчик температуры с радиатора и он оказался не рабочим. По "счастливой " случайности подошёл датчик с классики( с шестой модели , но это не точно, что с шестой) . Поставил и подключил сразу на вторую скорость. В пробках вентилятор прекрасно включался, а когда поставил новый радиатор, то про вентилятор практически забыл. Иногда включаю вентилятор обдува радиатора принудительно, чтоб убедится, что эл.цепи исправны. Температура двигателя летом 85-90 градусов по электронному термометру.
Добрый вечер! Да, датчик от 2106 тоже должен подойти. Он на температуру вкл. 92, откл. 87 Бывают слаботочные ТМ108-3808000, для работы с релле, ток до 0,1А И сильноточные, прямого включения - 661.3710АТ на 16А Резьба наш аналог М22*1,5
@@SUP-2101 Не знал таких тонкостей . Спасибо за консультацию. Мне походу достался прямого включения. Как купил 20 лет назад, уже и радиатор поменял( сгнил, потек) , а датчик всё тот же.😁
Коля доброго. Єдина проблеиа зцим датчиком. В цепі вентилятора немає , реллє яке б знімало нагрузку по амперах з самого датчика. Він не витримує і горить.В мене все напряму.
Доброго вечора! Перша ступень напряму на мотор, а друга через реле. Проводка нового зразка. Часто датчик відгорає? Начинаю перейматись і думати, може й на першу ступень реле зробити)
@@SUP-2101 В мене теж на три контакти.Хватило до десяти включень.В мене без реллє в цепі проводки.Датчик вроді розрахований до 30 ампер,чи то мотор під 30 ампер.Я на форумі по бусам шарився. Важлива сила тока в амперах.Як реллюхи так і самого мотора вентилятора. Під це все треба й підбирати реллюху.І втикать в схему. Якщо напряму то його не на довго хватить. На яку температуру він зпрацьовує, то другорядне.Важливо щоб він не горів. Бо все те до одного місця.
Добрый день Николай, У меня мотор бенз.2.1инж. на радиаторе стоит один датчик ,а на термостате ещё датчик температуры, и скорость обдува одна, максимальная , это правильно или нет.???
@@SUP-2101 ,в мене на Ducato теж датчик на три клеми, потім іде дві релє, бо правда стоїть 2 вентилятори. По ідеї вони малиб вмикатися при різних температурах. Або один при меньшій, а вже два разом коли "полундра")) Вмикається один іто при 90+++ ,точно не засікав. От думаю, може такий датчик на 80' теж вліпити. Я так розумію, різьби в них стандартні. Правда в салон я вивів навсякий дві кнопки, примксово вмикаю, якщо дето стою літом при +30 в заторах.
@@ruslanafrosimov6081 Я проти кнопок і ручного керування свічками і вентиляторами. Думаю, що такий датчик можна спробувати поставити. Штирі в датчику під звичайні "мами".
Спілкування в коментарях під відео. Я є в бусоводських групах в Вайбері. В соцмережах мене немає. При сильній потребі можете написати на електронну пошту: koliansup2101@gmail.com
Якось випустив з уваги - світлодіоди використав на 12 вольт з вбудованими резисторами. Якщо будуть звичайні світлодіоди, то послідовно кожному треба впаяти резистор 1-10 кОм.
Можна замінити на маленькі лампочки + блок живлення.
Дякую вам пане Микола завашу нелегку роботу мирного неба і здоровя слава Україні
Героям слава! Дяку за добрі слова!
Привіт. Стенд хороший але точніше мабуть було б невеликий кипятильник з кружкою води металевою а кипятильник через диммер. І плавно піднімати потужність нагріву. Можна тоді відслідкувати точно при якій температурі спрацьовує і відповідно гістерезис.. а ще бажано в схемі силову частину комутувати через реле. Тоді довше і надійніше працюватиме оцей датчик
Привіт! Стенд зробив максимально простий, можливо хтось захоче його повторити. Забув сказати, діоди були на 12 вольт, з резистором всередині. Можна замінити на лампочки. Сильно ускладнювати не захотів, бо чим складніше "стенд", тим менше народу буде повторювати таку перевірку. Про реле все вірно. Перша швидкість з датчика напряму йде на електровентилятор - так по заводу. Сьогодні міряв струм. Всього 4,5 А. На другій ступені в схемі є реле, струм через вентилятор на другій ступені 8 А.
Доброго вечера, Николай! Когда то, лет 20 назад, проверил свой " родной " датчик температуры с радиатора и он оказался не рабочим. По "счастливой " случайности подошёл датчик с классики( с шестой модели , но это не точно, что с шестой) . Поставил и подключил сразу на вторую скорость. В пробках вентилятор прекрасно включался, а когда поставил новый радиатор, то про вентилятор практически забыл. Иногда включаю вентилятор обдува радиатора принудительно, чтоб убедится, что эл.цепи исправны. Температура двигателя летом 85-90 градусов по электронному термометру.
Добрый вечер! Да, датчик от 2106 тоже должен подойти. Он на температуру вкл. 92, откл. 87
Бывают слаботочные ТМ108-3808000, для работы с релле, ток до 0,1А
И сильноточные, прямого включения - 661.3710АТ на 16А
Резьба наш аналог М22*1,5
@@SUP-2101 Не знал таких тонкостей . Спасибо за консультацию. Мне походу достался прямого включения. Как купил 20 лет назад, уже и радиатор поменял( сгнил, потек) , а датчик всё тот же.😁
Соответственно и термостат должен быть правильный!!! Коля привет!
Привет! Термостат - это отдельная тема)
так и есть!!!
Коля доброго. Єдина проблеиа зцим датчиком. В цепі вентилятора немає , реллє яке б знімало нагрузку по амперах з самого датчика. Він не витримує і горить.В мене все напряму.
Доброго вечора!
Перша ступень напряму на мотор, а друга через реле. Проводка нового зразка.
Часто датчик відгорає? Начинаю перейматись і думати, може й на першу ступень реле зробити)
@@SUP-2101 В мене теж на три контакти.Хватило до десяти включень.В мене без реллє в цепі проводки.Датчик вроді розрахований до 30 ампер,чи то мотор під 30 ампер.Я на форумі по бусам шарився. Важлива сила тока в амперах.Як реллюхи так і самого мотора вентилятора. Під це все треба й підбирати реллюху.І втикать в схему. Якщо напряму то його не на довго хватить. На яку температуру він зпрацьовує, то другорядне.Важливо щоб він не горів. Бо все те до одного місця.
@@vovankarpuha647 Вчора тестував вентилятор від зарядного - 1 швидкість 4,5А, 2 швидкість 7,5-8А.
Добрый день Николай, У меня мотор бенз.2.1инж. на радиаторе стоит один датчик ,а на термостате ещё датчик температуры, и скорость обдува одна, максимальная , это правильно или нет.???
Добрый вечер! Смотрите електросхему на автомобиль-донор двигателя. Одна скорость - тоже неплохо, лишь бы оно включалось.
Яка на цему датчику різьба, М22х1,5?
Привіт! Здається вона, але то не точно.
www.autoklad.ua/ua/buy/hans-pries_102975
Ось тут написано М22*1,5
evrodetal.com.ua/detail/102975/topran/
@@SUP-2101 ,в мене на Ducato теж датчик на три клеми, потім іде дві релє, бо правда стоїть 2 вентилятори. По ідеї вони малиб вмикатися при різних температурах. Або один при меньшій, а вже два разом коли "полундра"))
Вмикається один іто при 90+++ ,точно не засікав. От думаю, може такий датчик на 80' теж вліпити. Я так розумію, різьби в них стандартні.
Правда в салон я вивів навсякий дві кнопки, примксово вмикаю, якщо дето стою літом при +30 в заторах.
@@ruslanafrosimov6081 Я проти кнопок і ручного керування свічками і вентиляторами. Думаю, що такий датчик можна спробувати поставити. Штирі в датчику під звичайні "мами".
У вас є группа в телеграм або ще десь ви спілкуєтесб з підписниками канала?
Спілкування в коментарях під відео. Я є в бусоводських групах в Вайбері. В соцмережах мене немає. При сильній потребі можете написати на електронну пошту:
koliansup2101@gmail.com