شیاطین جنی - آیت الله العظمی محمدرضا نکونام
ฝัง
- เผยแพร่เมื่อ 18 พ.ย. 2024
- جناب ابنسینا در کتاب الاشارات و التنبیهات از دنیا به «جناب» یاد میکند که کارآزمودگی وی را در این زمینه میرساند. تعبیر وی از دنیا به «جناب الغرور» است. حال، ما نیز میگوییم از «ابلیس» باید چنین یاد کرد و او را به «جناب»، نام برد. ابلیس کسی است که در مقابل حق ایستاد. اینگونه است که در لعنت بر ابلیس باید گفت: «لعنة اللّه علی ابلیس» و خود نباید به صورت مستقیم با شیطان مواجه شویم و نباید گفت لعنت بر ابلیس تا مورد تمسخر او ـ که لعنتگزار معمولی را چیزی به شمار نمیآورد ـ واقع نشد. کسانی که شیطان و نیز دنیا را کوچک میشمارند، آن را نمیشناسند.کسی که دشمن را کوچک میشمارد به حتم از او شکست میخورد. کسی دشمن را دستکم میگیرد که جاهل باشد و به میزان کافی کارآزمودگی و تجربه نداشته باشد.
شایان ذکر است استاد نکونام در شناخت جن، شیطان و فرشته، کتابی مستقل و تفصیلی دارد که امید است در آینده نشر یابد و جامعهٔ علمی را تا حدودی به واقعیتهای این عوالم نزدیک نماید و از آشفتگی موجود در این بازار پر ادعا بکاهد.
تمامی جنیان در گروه شیاطین نمیباشند و شیاطین تنها بعضی از گروههای جنیان میباشند. در میان شیاطین، «ابلیس» موقعیت خاصی دارد و در رأس تمامی شیاطین قرار دارد که وی همان شیطان بزرگ میباشد.جن، شیطان و ابلیس، هر سه با هم قابل اجتماع، انقطاع و انفکاک میباشند.
اگر آدمی بدیها و شیطان را بهخوبی بشناسد، خود را بهتر خواهد شناخت و آنهایی که بدیها را نمیشناسند، خود را نیز بهخوبی نمیشناسند. .
منبع: دنیای جنیان و نیرنگ آدمیان
آیت الله العظمی محمدرضا نکونام
www.ayatollahnekounam.com