PSV - EXCELSIOR 17 OKTOBER 2015 DE HELE WEDSTRIJD

• เผยแพร่เมื่อ 21 ต.ค. 2015
  • Meer leuke video's zien? Abonneer je dan snel (kleine moeite toch?)! Oh ja en vergeet niet een duimpje omhoog te doen als je deze video leuk vind!
    PSV heeft in de achtervolging op Ajax gezichtsverlies geleden tegen Excelsior. De Rotterdammers pakten in Eindhoven in blessuretijd een punt.
    Het thuispubliek in Eindhoven had in de zestiende minuut een prachtig gebaar voor Maxime Lestienne in petto. De Belg, die met nummer zestien speelt, ontbreekt nog altijd vanwege het plotselinge overlijden van mijn moeder, eerder deze maand. Met een luid applaus lieten de PSV-fans merken dat ze hun speler steunen.
    Drie minuten later kreeg Jürgen Locadia de eerste grote kans van de wedstrijd. Van een meter of tien kon de aanvaller ongehinderd op doel koppen, maar de bal verdween over het Rotterdamse doel. Aan de andere kant zorgde Excelsior echter ook voor gevaar. Daryl van Mieghem schoot net voorlangs.
    Kansen te over
    Nadat Héctor Moreno een kopbal net voor de doellijn zag worden weggehaald, gingen beide teams doelpuntloos rusten. Ook in de tweede helft had PSV moeite om kansen te creëren. Luuk de Jong maakte zich al op voor een invalbeurt toen Davy Pröpper het duel openbrak. De middenvelder scoorde uit een tegenaanval, op aangeven van Locadia.
    De Jong maakte daarna zijn rentree door Gáston Pereiro te vervangen. Andrés Guardado bracht De Jong meteen in scoringspositie, al was die kans nog niet aan de spits besteed. PSV kreeg in de slotfase voldoende mogelijkheden om het duel te beslissen. Keeper Tom Muyters stond echter prima te spelen, waardoor Excelsior mocht blijven hopen op een stuntje.
    Toch gelijk
    In de blessuretijd zorgde Nigel Hasselbaink ervoor dat Excelsior inderdaad een punt mee naar huis mocht nemen. Uit een voorzet van Tom van Weert kroop Hasselbaink handig voor doelman Jeroen Zoet, om vervolgens binnen te werken: 1-1. PSV blijft daardoor derde en het heeft nu vier punten achterstand op Ajax.
    Welkom op het TH-cam Kanaal van Alles Over Voetbal Inside. Hier vind je alle afleveringen en meer van Voetbal Inside!
    Like ons op Facebook: / allesovervoetbalinside