SC HEERENVEEN - SC CAMBUUR 1 NOVEMBER 2015 DE HELE WEDSTRIJD

• เผยแพร่เมื่อ 4 พ.ย. 2015
  • Meer leuke video's zien? Abonneer je dan snel (kleine moeite toch?)! Oh ja en vergeet niet een duimpje omhoog te doen als je deze video leuk vind!
    Foppe de Haan heeft zijn eerste Eredivisie-overwinning te pakken. SC Heerenveen versloeg zondagmiddag Cambuur Leeuwarden met 2-0 in eigen huis.
    Binnen drie minuten konden de fans in het Abe Lenstra Stadion juichen. Een voorzet van Caner Cavlan leek prooi te worden van de Cambuur-verdediging, maar Wessel Dammers werkte de bal vervolgens ongelukkig achter zijn eigen doelman. Een droomstart voor Heerenveen en Foppe de Haan.
    De thuisclub bleef ook na de openingstreffer de lakens uitdelen. Na een te hoog ingezet been van Djavan Anderson op Cavlan, kreeg het team met de pompeblêden een strafschop te nemen. Mitchell te Vrede rondde het buitenkansje in de 33e minuut met gemak af: 2-0.
    Na de onderbreking leek Cambuur te beseffen dat het iets moest doen aan de achterstand in de Friese derby. Met vechtvoetbal werd geprobeerd Heerenveen te bestrijden, maar zonder veel succes. Jack Byrne raakte nog de kruising, alleen daar bleef het bij.
    Welkom op het TH-cam Kanaal van Alles Over Voetbal Inside. Hier vind je alle afleveringen en meer van Voetbal Inside!
    Like ons op Facebook: / allesovervoetbalinside