SC HEERENVEEN - FEYENOORD 18 OKTOBER 2015 DE HELE WEDSTRIJD

• เผยแพร่เมื่อ 21 ต.ค. 2015
  • Meer leuke video's zien? Abonneer je dan snel (kleine moeite toch?)! Oh ja en vergeet niet een duimpje omhoog te doen als je deze video leuk vind!
    Feyenoord heeft zondag in één helft sc Heerenveen op de knieën gekregen. Na 45 minuten stond het 0-5. Enig smetje op de simpele zege was dat een monsterscore daarna uitbleef (2-5).
    sc Heerenveen legde in het Abe Lenstra Stadion de rode loper uit voor Feyenoord. Daar wisten de Rotterdammers, onder aanvoering van Simon Gustafson, wel raad mee. De Zweed speelde pas zijn derde wedstrijd, maar zei met zijn spel eigenlijk: ik ben niet meer uit de basis te krijgen.
    Walk-over
    Het duurde niet lang voor Dirk Kuyt in Friesland de ban brak. Na een foutje van de dramatisch spelende Jerry St. Juste en een goede één-twee met Gustafson mocht de Katwijker van zijn tegenstanders meewandelen en naast Erwin Mulder binnen tikken. Tien minuten later verdubbelde Michiel Kramer, die in afwachting van het hoger beroep tegen zijn schorsing gewoon mag spelen, de score. Na een sublieme pass van Marko Vejinovic mochten hij en Gustafson er zo doorheen lopen en bewaarde laatstgenoemde wederom goed het overzicht. Kramer hoefde alleen nog het laatste zetje te geven.
    Ruim een kwartier gespeeld en twee goals tegen: Heerenveen wist dat een zege heel ver weg was. Nog voor het verstrijken van het eerste halfuur besliste Feyenoord de wedstrijd. Deze keer was Gustafson zelf eindstation. Kramer kreeg, na wéér een goede bal van Vejinovic, alle tijd om voor te zetten op zijn Zweedse collega, die weinig moeite had met de afronding. Kuyt voltooide nog voor rust de walk-over, met een hattrick. Eerst door weer helemaal vrij te staan nadat Eljero Elia zich zonder weerstand langs toeschouwer St. Juste wandelde en ruim vijf minuten voor rust door na een corner van Gustafson van dichtbij het laatste zetje te geven: 0-5.
    Heerenveen wint tweede helft
    Heerenveen, dat de eerste supporters al voor rust had zien vertrekken, kwam na rust met twee verse spelers uit de kleedkamer. Zou dat helpen of ging Feyenoord lekker op zoek naar een monsterscore? Buiten eigen deur won het twee keer in de clubhistorie met 0-8. Zover kwam het vandaag niet, sterker nog: Heerenveen won de tweede helft.
    Vejinovic strooide nog wel met wat zuivere passes, maar verder dan dat kwam Feyenoord na de pauze niet meer, en dat hoefde ook helemaal niet. Smetje voor de Rotterdammers was dat Henk Veerman nog twee keer scoorde. Eerst schoot de vervanger van de geschorste Mitchell Te Vrede over de inglijdende Vermeer heen en tien minuten voor het einde schoof hij de bal in de verre hoek: 2-5.
    Welkom op het TH-cam Kanaal van Alles Over Voetbal Inside. Hier vind je alle afleveringen en meer van Voetbal Inside!
    Like ons op Facebook: / allesovervoetbalinside
  • กีฬา

ความคิดเห็น • 8

• @daandehaan6900
    @daandehaan6900 8 ปีที่แล้ว +1

vet cool ik heb geen fox en ik kan wel de hele wedstrijd zien TOP!!!!!!!

• @FrankzzzGamingHD
    @FrankzzzGamingHD 8 ปีที่แล้ว +1

hele goede video hoor, maar kun je ook eens een vudeo uploaden van een wedstrijd waar heerenvern WEL wint? ;)