Трактор супер ,тільки це не трактор а машина ,став ще одну коробку тоді будуть пониженні ,роби фрезу ,копалку вібраційну і тоді зрозумієш чого я так пишу ,для їзди ,оранки ,так одної коробки вистачає а от для іншої роботи буде велика швидкість,не ображайся ,колись через це сам проходив ,зараз переробив Т16 мг на переломку,там є ходузменшувач і маю свято,а як би ще встромити реверс то взагалі було супер, А твій тракторець супер ,
Вроде все хорошо. Но как по мне все же одной коробки при оборотах даже в 1500 мало, первая высокая, а четвертая вроде как лишняя ..... , в итоге всего три рабочих передачи...., но есть один плюс более-менее высокая задняя. Может все же еще хотя бы раздатку с чего то приспособить чтобы был пониженный ряд, иногда все же надо и низкие передачи особенно в тракторе.
На двигуну, по кругу є отвори, точилися шпильки із грані з двох сторін різьба одна сторона прикручувалалися шпильки на двигун на другу сторону шпильки прикручувалася переходна плита і тоді до плити прикручувалася коробка!
Добий день! Саша ви молодець! Гарна робота.
Молодець мастер , на всі руки)
Хороший тракторец получился
Файно вийшло, дякую
Спасибо за видео... Хорошо все сделано. Многое выделил для себя..
Если сделать самодельный минитрактор не обрезанным мостом от газ-53 хорошо выйти получится
Молодец. Отличный трактор. Сейчас такой же делаю. Только полный привод. Мост от уаз передний обрезал. И думаю кпп с Уаза с раздаткой поставлю.
Хорошо все сделано....по такому же пути и мой трактор пойдет....
Приветствую!!! Отличный трактор!!!
Які оберти вома на виході
Десь 650 обертів
Це на середніх чи на холостих обертах
@@ВіталійПустовий-о2ч на середніх
Підкажіть будь ласка ,той фільтр китайський грубой очистки розбирається ,щоб його промити
@@МиколаСтеців-л2б Так розбирається можна промити.
Скажіть будь-ласка на якій передачі орете, на якій культивуєте і на якій садите обгортаєте та вибираєте картоплю?
Все робимо на першій передачі коробка Газ53
Дякую@@ОлександрМайструк
Привіт, класний тракторець, розкажи яка корзина щеплення і як підганяв
Трактор супер ,тільки це не трактор а машина ,став ще одну коробку тоді будуть пониженні ,роби фрезу ,копалку вібраційну і тоді зрозумієш чого я так пишу ,для їзди ,оранки ,так одної коробки вистачає а от для іншої роботи буде велика швидкість,не ображайся ,колись через це сам проходив ,зараз переробив Т16 мг на переломку,там є ходузменшувач і маю свято,а як би ще встромити реверс то взагалі було супер,
А твій тракторець супер ,
Дякую, дасть Бог колись перероблю думаю поставить роздатку газ 66 і перед нього моста.
Ви самі де проживаєте? Може з Хмельницької обл.?
@@ТарасСпівачук Житомирська обл.
Трактор клас👍. Скажіть будь-ласка по плугові відеоогляд є на Вашому каналі? Фільтр гідравліки з якого авто ГАЗ використали можна більш детальніше?
Відео є про плуги фільтр Газ53
Яка його максимальна швидкість?
55 км
Вроде все хорошо. Но как по мне все же одной коробки при оборотах даже в 1500 мало, первая высокая, а четвертая вроде как лишняя ..... , в итоге всего три рабочих передачи...., но есть один плюс более-менее высокая задняя. Может все же еще хотя бы раздатку с чего то приспособить чтобы был пониженный ряд, иногда все же надо и низкие передачи особенно в тракторе.
Згоден, можливо в майбутньому поставлю роздатку газ 66!
Привет.хотелось бы по подробнее про вом. итд.или фотографии узлов.
Як буде змога зніму відео.
@@ОлександрМайструк спасибо.
На балці хрестовина ходить?
Так
Як ти зробив перехід від двигуна на коробку .
На двигуну, по кругу є отвори, точилися шпильки із грані з двох сторін різьба одна сторона прикручувалалися шпильки на двигун на другу сторону шпильки прикручувалася переходна плита і тоді до плити прикручувалася коробка!
Клас))
привет на фередо демпфернипружины при нагрузке не ламае
За чотири роки користуваням не ламало
спасибо@@ОлександрМайструк
Саша дай номер, запитать дещо.
0971265697
З чого мошна така хрестовина на балці качалці
На жаль, точно не скажу, або к700 або т150!
Длина рамы
212см
Норм трактор у меня всё также вот думаю 2 КПП ставить или раздатку66
Думаю буде непогано.
есть тормоза на каждое колесо, может вы забили подсоединить колесо, там два педаля до трактора повинно буть)
Тормоза, є на двох колесах стоїть тройнік
Перший лайк і перший комент
В вас ще і саморобний є, то супер і заводський і саморобний.
Покажи як орає вкаміні ічому небоїца каміння
Буде можливісьть покажу!
мост вкорочкували?
я лайк поставив)ви о якой области)?
Житомирська обл. Задній міст в корочував!
То у вас виходить постійно в роботі НШ? Масло, насос гріється дуже?
Ніколи не звертав уваги, робить все чудово. Гідравлічний бак на 8 літер.
Скажи чи, хватає заднього блокуючого чи краще повний робити.
Хватає і заднього!
Ну да там є мочності ти сам склав його цеж куча запчастин це треба десь купити а в доларах скільки ти вклав у нього
2000₴
Размер шпиляк
19см безрізьби.
А у тебе т-25
Саморобний на базі т-25!