Приветствую,начал переваривать свой ведролет .Стойки собирал из мазайки при этом достовая килограммы пены. А вот когда переваривал рельсу сдвижки над задней аркой, то там хахатнул .удачи Вам и терпения!!!!
Хотілося б. Як показує практика, зменшення рівня загального шуму, зміщує акустичний акцент на місцеві свірчки, такі як скрипіння обшивок чи цокотіння непритягнутих болтиків. Потім починається новий етап боротьби за тишу)
Такі роботи я виконую тільки літом. Краще клеїться і легко та клейонка збирається і не рветься. Як хтось написав вище такі роботи потрібно робити майже в самом кінці...
По полу то вже і є кінець робіт. Далі стелити гумовий коврик, потім пластмасовий тонель опалення, зверху пічку, потім торпедо... Щоб той тонель положити треба торпедо і пічку знімати( Літом було б гарно, але пол тоді був ще не готовий, а чекати наступне літо небачу сенсу.
Ще думаю про це. Старі гумові коври треба продефектувати, вони печальні. На тумби можна покласти шумоізоляцію - листи з вспіненого каучука 16 мм. В мене його ще багато залишилось.
Здравствуйте, отличная работа по вастонавлению тэчика, хотел спросить у вас, смотрел видео про ручник, можно ли заменить трос идущий от ручки до коромысла на трос от т4 до 96г, или другой, подходящий по размерам. Спасибо.
Добрий день, хочу вам порадити віброізоляцію клеїти в кінці всіх робіт. В мене теж т3 і я рано почав клеїти вібро, то прийшлось половину вирізати. Роботи там ще не мало тому картон хочаб киньте
Микола, незабаром білі мухі будуть летіти, а ляда не зроблена і масяні не буде де спати, бо холодно, треба мабуть пришвидшити ремонт? Слава захисникам України !!!
Якщо це автодім з поворотними кріслами, то варіант можливий, якщо возити тюки, мішки і гарбузи насипом аж по самі вікна, то перегородка має бути. Тай спереду за спинками можна всього накласти, і компресор, і вогнегасник, масло, антифриз, ключі, ремні. Безцінне місце, якого не стане, якщо вирізати перегородку.
Робив. Не сподобалось. Спинка середнього ряду має наклон назад і коли її розвертаєш, то крадеться багато місця за спинкою. Колись так возив компанію людей, ногам місця мало.
@@SUP-2101Мій дід коли людей возив з села в місто і назад (десь в кінці 90-х) то середній ряд стояв якраз розвернутим, але без спинки) так мабуть найбільше людей виходило запхати😅 Ще навіть якісь сидіння в багажнику стояли)
Підтримати канал можна донатом на карту-приват:
5168 7521 0201 0066
Дякую за відео гарно зороблено вподобайка 😀😀😀
Вам на заметку 😉
В хозяйстве не по мешає
Приветствую,начал переваривать свой ведролет .Стойки собирал из мазайки при этом достовая килограммы пены. А вот когда переваривал рельсу сдвижки над задней аркой, то там хахатнул .удачи Вам и терпения!!!!
Спасибо! Пена - зло!
Николай ты Бусификатор 😂😂😂. Поражаюсь твоему терпению. У самурая нет цели , у него есть путь...
Про самурая це точно. Прохання не плутати бусоводів і бусифікаторів.
@@SUP-2101есле что это шутка была.
Вітаю!
Вже би покататись на бусильді трохи)
Слава Україні!
Героям слава! Всьому свій час.
Hi Mykola🇺🇦,Great sound deading insulation👍🏻👍🏻Keeps the noise down from the wheels while driving,Well-done.Greetings-Hubertus🙏🏻🇳🇴🇳🇱☮🍀🇺🇦
Бусiльда буде нiчутна😊
Хотілося б. Як показує практика, зменшення рівня загального шуму, зміщує акустичний акцент на місцеві свірчки, такі як скрипіння обшивок чи цокотіння непритягнутих болтиків. Потім починається новий етап боротьби за тишу)
Доброго дня вам пане микола
Доброго дня!
Такі роботи я виконую тільки літом. Краще клеїться і легко та клейонка збирається і не рветься. Як хтось написав вище такі роботи потрібно робити майже в самом кінці...
По полу то вже і є кінець робіт. Далі стелити гумовий коврик, потім пластмасовий тонель опалення, зверху пічку, потім торпедо... Щоб той тонель положити треба торпедо і пічку знімати(
Літом було б гарно, але пол тоді був ще не готовий, а чекати наступне літо небачу сенсу.
Лайк за видосс молодец интересная задумка
Спасибо!
Чистенько виходить! А що буде поверх віброізоляції на тумбах сидінь і арках? оригінальні гумові коврики на клей ліпити? чи карпет\ковролин плануете
Ще думаю про це. Старі гумові коври треба продефектувати, вони печальні. На тумби можна покласти шумоізоляцію - листи з вспіненого каучука 16 мм. В мене його ще багато залишилось.
Приветствую ,для пола должна быть шумка 4мм приклеивать последовательно и греть феном.Тогда она почти не рвется.
Шумка чи вібра?
Здравствуйте, отличная работа по вастонавлению тэчика, хотел спросить у вас, смотрел видео про ручник, можно ли заменить трос идущий от ручки до коромысла на трос от т4 до 96г, или другой, подходящий по размерам. Спасибо.
Добрий день, хочу вам порадити віброізоляцію клеїти в кінці всіх робіт. В мене теж т3 і я рано почав клеїти вібро, то прийшлось половину вирізати. Роботи там ще не мало тому картон хочаб киньте
Який картон, для чого?
Прокатка ( ролік ) для обоїв для стиків
Де продають обої ( шпалера )
Пластмасовий? Мене від такого відмовили. Купив металевий, це саме воно.
@SUP-2101 там є пластиковий , і резиновой
@@dibrodibro7121 Тримав в руках пластиковий, не сподобалось, дитяча іграшка.
Микола, незабаром білі мухі будуть летіти, а ляда не зроблена і масяні не буде де спати, бо холодно, треба мабуть пришвидшити ремонт? Слава захисникам України !!!
Героям слава. Бистріше не буде. При великій потребі можна і без ляди їздити. А без сидінь не поїдеш. Хіба зовсім не далеко)
Було би класно якби зробив на блясі ребра жорсткості станком як по заводу.
Спеціально робив пол плоским щоб не стояли калюжі води. Якщо будуть косяки, то на наступній машині кататиму ямки)
Греть феном надо!
Для чого?
Я б особисто ту перегородку вирiзав i викинув на мiй погляд вона зайва!
Якщо це автодім з поворотними кріслами, то варіант можливий, якщо возити тюки, мішки і гарбузи насипом аж по самі вікна, то перегородка має бути. Тай спереду за спинками можна всього накласти, і компресор, і вогнегасник, масло, антифриз, ключі, ремні. Безцінне місце, якого не стане, якщо вирізати перегородку.
Зачем зубы выбивать, переверни седушку и столик сделай будет как в купэ.
Робив. Не сподобалось. Спинка середнього ряду має наклон назад і коли її розвертаєш, то крадеться багато місця за спинкою. Колись так возив компанію людей, ногам місця мало.
@SUP-2101 у меня всё норм, может старый хозяин полозья крепления переделывал.
@@Azaz-ls1rm Або диван не такий.
@@SUP-2101Мій дід коли людей возив з села в місто і назад (десь в кінці 90-х) то середній ряд стояв якраз розвернутим, але без спинки) так мабуть найбільше людей виходило запхати😅 Ще навіть якісь сидіння в багажнику стояли)
@@TMMGarage Саме в спинці середнього ряду і прикол, вона не дає поставити дивана понад перегородкою і крадеться місце.