Un alt mare avantaj este ca sistemul este demontabil astfel incat in situatia in care se impune relocarea constructiei aceasta se poate dezansambla,si se poate transporta in alta locatie unde se reasambleaza. Fratilor,in caz de un vant mai puternic nu e nevoie sa o dezasamblezi; doar o reasamblezi
Panourile se numesc SIP adica Structural Insulated Panels. Gasiti pe TH-cam, la americani, modul corect de montaj al acestor panouri... SIP. Casele construite cu acest sistem sunt mai rezistente, mai izolate fonic si mult mai greu penetreaza umezeala din directie orizontala. Gasiti pe TH-cam orice faza a constructiei doar scrieti SIP panels house construction. Cred ca in Romania pentru constructia caseler metoda aceasta ar fi foarte buna.
Minutul 3:42 cum este posibil sa aveti un asa luft intre placa si perimetralul de jos?Montajul primei bicati de lemn se face la drept sau pe sistem de prindere metalic ,dar acesta din urma este permis doar la foisoare .O abatere asa de mare nu este permisa.
Subscriu la ce a zis Alin Covrig. Lipsa membranei pt hidroizolatie am remarcat-o de la bun inceput. De asemenea apa de pe fundatie nu are ce cauta acolo.
pe vremea lui Ceausescu toate locuintele de pe santier (asa zisele baraci)erau construite din panouri prefabricate din lenm cu placaj (tego). sunt baraci care sunt locuite si in ziua de azi.
stefan costel In U.S.A. instalatia electrica se preinstaleaza in "fabrica" sau panourile vin cu orificiile gata create, din fabrica, si marcate pe perete. Poti sa vezi pe TH-cam la SIP panels electrical. Unele companii baga firele electrice la fabricarea panourilor. Alte companii creaza orificiile necesare pentru instalatia electrica, la dorinta clientului. Vezi pe TH-cam la SIP panels. Vizionare placuta.
Eu zic ca intr-un cort profesional si cu izopren bun/sac si butelie eu ma descurc...decat cu panouri prinse din loc in loc cu 2 cuie intr-o placuta de metal. Sincer la inceput am zis ca astia monteaza cofrajele :))))) eu am facut cofrajele din osb panou :)) Cat de linistit sa stai cand vezi prindrea cu placi de metal ce tin la 2 cm de marginea osbului? Ce incercati voi sa faceti exista in america, si sunt alte prinderi si cote, nu bagi imbinare orizontala daca nu ai intermediar...in fine, imi fac nervi degeaba! Si sunt curios, cu ce ati umplut panourile? cu azot?:))
locul unde se construeste aceasta casa trebuia ridicata mai sus,dupa cum se observa apa sta in locul unde construiti casa,e pacat de munca depusa si de bani aruncati in vant
Sistemul constructiv nu este o noutate. La Timisoara se fac case in acest sistem inca din 1995, iar firma respectiva a facut sute de case atit in Romania cat si in strainatate de atunci.In alta ordine de idei, intr-adevar, intre lemnul propriuzis si fundatie se instaleaza o membrana care impiedica lemnul sa traga apa (in mod normal... in acest videoclip se pare ca lipseste, probabil clientul a ramas pacalit).Totodata prinderile intre panouri se fac mult mai solide in mod normal, dar ce sa-i faci
Poate nu stiti hidroizolatia se pune dupa terminarea casei. Daca bate vantul mai tare avem aer conditionat sau ne trezim la vecina in pat. De instalatii nu pomenim fiindca folosim galeata, copaia, stropitoarea si lighianul.
O casa mai mult ca model didactic, de invatat cum se fac casele. Dar atit de slaba , sa nu zice-ti ca e o casa de locuit rezistenta la intempriile vremi ,pt citi-va ani de zile. In aceasta casa ,nu cred ca poti sta linistit,pe-o furtuna mare cu vint puternic ,sau pe un timp cu caderi masive de zapada , unde nu esti sigur ca leturile care sint in loc de corni rezistenti la o casa, vor rezista ,mai ales pe timpul noptii cind lumea doarme si zapada se pune pina dimineata ,de la un jumate metru in sus.
Câtă bere a avut în cel care a nivelat fundația. Se văd gleznele pe sub perimetral. Lucrează cu picioarele în baltă plimbând un ștecher la 220V. Placa de beton e deja crăpată. Coteț la câine nu v-aș lăsa să faceți.
daca astea sunt case din lemn atunci casele din lemn masiv adica lemn adevarat cum se numesc ? denumirea de "case din placaj " e cea mai aproape de adevar.
cred ca le pune pe perete sa vada toata lumea ca are tub berman sau prelungitoare toata casa pe subt covor sa te impiedici de cablu ce casa ca in stan si bran
Am si eu o intrebare. Observ ca panourile prefabricate se monteaza pe o talpa de lemn. Cum anume se prinde respectiva talpa de lemn de fundatie? Ma gandesc si la vanturi puternice dar si la cutremure?
any insulation beetween concrete and wood?? directly done on floor? acumulation of water on one part is normal?all maintened by pieces of metal?how to do finaly finition if u've metal? very nice idea to built in wood but there are some rules to be respected, I built wood house on western europe but like this never if I want to give waranties to my client. Pleas inform us before
Video ăsta e cu siguranță de domeniul, ,Așa nu, ,...Eu cred ca ceea ce e prezentat e o mare glumă și e un video de divertisment. ..Eu sunt builder de 20 ani experiență în 4 tari și așa ceva nu credeam ca există ci doar în SF sau în România probabil. ...Totul e greșit. ...Am urmărit video nu am găsit nici 1 % părți pozitive din calitatea montajului ....acel 0,9%parti bune sunt plăcile multicui care am rămas surprins ca le-au montat ...Cat despre masurile de safe and safety nici vorba pe șantierul respectiv. ..
Sistemul de imbinare al panourilor nu pare prea sigur. Prinderea doar cu doua placute metalice de talpsa casei nu imi inspira incredere. In plus, lispa unei hidroizolatii sub talpa casei ridica mari semne de intrebare privitoare la durabilitate.
dar ce sa mai spunem despre placa unde se monteaza ca e plina de apa, tehnologia e buna numai ca muncitorii sunt romani si dupa pregatire si dupa scule
izolatie 0 sistem de prindere cu garantie 2 ani.....casa cu fundatie sub niuvelul 0 membrana de protectie sub lemn 0 ...electricitate 0 instalatii 0,,,,apa avem din plin dupa cum se vede.....te pisi pe tine de ras sa vezi o asa lucrare ..bataie de joc,,,pacat de materialul investit
Cam subtiri peretii exteriori. De aceiasi grosime cu cei interiori. Si modul de prindere a panourilor pare a fi precar. Si eu mi-am construit o casa pe structura de lemn dar cred ca este mult mai inchegata decat ceea ce se vede aici. Asta pare mai mult o antireclama la casele de lemn.
casa e facuta sa fie mutata cu vreo macara? cum sint prinse in beton acele grinzi care plutesc prin balta aia? instalatia electrica cum o faci,o sa fie aplicata le osb? mai fratilor,apucati-va de altceva! V-au indobitocit americanii cu modelele lor de case dar la ei proiectantul e pasibil de puscarie la o asemenea lucrare. Sa va ajute Dumnezeu si sa nu aveti belele cu casa asta!(incendiu,vint puternic.....etc)
anti sistem nu e placaj. Se numeste SIP panels si este rezistent. La casa asta lipseste fundatia hidroizolata. Foarte multi constructori cred ca fundatia nu absoarbe apa... umezeala. Gresit. Umezeala avanseaza si pe verticala.
Eu am facut si locuiesc intr-o casa de lemn . DAR ce vad aici e JALE . Vreau sa vad cum se odihnesc locuitorii spatiului cand afara sulfa vant de campie... 70..80 km/h ? Vreau sa stiu cati m3 de lemn foloseste iarna cu o centrala (cazan) bun/a ca sa ofere un minim 22-24 gr ... P.S. ptr Gabi Trandafir . Invit cu placer( la mine acasa ) pe cei care cred ca intr-o casa de lemn depinzi de clima exterioara , sa se convinga de contrariu .
Nu vad soclul / grinzile fundatiei ! Placa sta pe fundatie, sau e turnata direct pe pamant ? Placa e denivelata, valurita ! Peretii exteriori sunt la fel de subtiri ca cei de interior, dar trebuia sa fie dublu de grosi ! Panourile sunt ft usoare, deci au lemn subtire si izolatia (daca au) e din rahat din ala de polistiren. Meseriasii sunt de 2 bani. In concluzie, asta nu e casa de locuit, cred ca e doar cladire de organizare de santier !
Nu suntem în evul mediu voi nu ați auzit, nu ați citit de bocanci sau încălțăminte de protecție electroizolante? Nu toată lumea lucrează cu încălțăminte găurite
Ma fratilor,de unde se pot cumpara panourile astea SIP ? Despre asa zisa casa,nu sunt prea multe de spus,doar ca sistemul de prindere dintre talpa casei si panouri lasa de dorit,iar cota de nivel,cred ca e undeva sub -30 fata de nivelul solului. La fiecare ploaie sau topire a zapezii,apa se va acumulasi va trece de pragul usilor si se va infiltra in lemn,reducand durata de viata a acestuia. E genul de casa facuta special pt vanzare. Cand realizezi o casa de lemn,temelia trebuie consolidata corespunzator,iar in cazul de fata trebuiau montati cuzineti in structura betonului,iar stalpii de beton care trebuiau sa existe la cel putin 40 cm inaltime,sa fi avut filet pt a prinde talpa cu saibe si piulite. Daca nu poti pune contrafixe,macar sa legi bine structura lemnoasa de beton.
Sistemul de imbinare panouri e jucarie de copii , lucrat in Austria la case din lemn si panouri daca platiti bine va pot preda ceva cunostinte de baza,in rest prost tot.
George Rusu ajuta ma si pe mine cu ceva informatii, vreau sa imi construiesc si eu o casuta in genul asta . Dar eu vreau sa o construiesc singur, poate ai ceva linkuri ca sa imi trimiti multumesc !!!
Ati avut macar rabdare sa cititi ce au scris oamenii in descrierea videoclipului? Handicapatilor si bagatorilor de seama. Numai ingineri pe youtube. Ei nu fac decat sa dea un exemplu de casa in regim de urgenta. Boilor.
Pentru cei care riposteaza la comment-urile de evidentiere a greselilor.... Constructorul trebuie sa multumeasca daca cineva gaseste greseli in executia lucrarii. Sau alta explicatie: un constructor destept ii multumeste celui care i-a aratat o gresala iar unui constructor rau daca-i arati o gresala, acel constructor te va ura toata viata. 😃😃😃😃 . Aceasta zicala se poate spune si PSD-istilor. 😃😃
fratica sunteti praf cu alea cum le prindeti si ce goluri aveti la talpa casei ce faceti ca vad ca ati pus autonivelanta care si aia a fost turnata prost alfel nu aveati goluri sub talpa casei( peretilor) acum ce facti mai puneti o sapa de egalizare peste autonivelanta :)) nu prinde pe aia e muci:))
Un alt mare avantaj este ca sistemul este demontabil astfel incat in situatia in care se impune relocarea constructiei aceasta se poate dezansambla,si se poate transporta in alta locatie unde se reasambleaza. Fratilor,in caz de un vant mai puternic nu e nevoie sa o dezasamblezi; doar o reasamblezi
Panourile se numesc SIP adica Structural Insulated Panels. Gasiti pe TH-cam, la americani, modul corect de montaj al acestor panouri... SIP. Casele construite cu acest sistem sunt mai rezistente, mai izolate fonic si mult mai greu penetreaza umezeala din directie orizontala. Gasiti pe TH-cam orice faza a constructiei doar scrieti SIP panels house construction. Cred ca in Romania pentru constructia caseler metoda aceasta ar fi foarte buna.
Super structura, asta inseamna casa viitorului , divortez si imi fac si eu una imediat
Super ! o sa iau rulota !
Oauuuuuuu ce faina este casa !!!😉
Minutul 3:42 cum este posibil sa aveti un asa luft intre placa si perimetralul de jos?Montajul primei bicati de lemn se face la drept sau pe sistem de prindere metalic ,dar acesta din urma este permis doar la foisoare .O abatere asa de mare nu este permisa.
Subscriu la ce a zis Alin Covrig. Lipsa membranei pt hidroizolatie am remarcat-o de la bun inceput. De asemenea apa de pe fundatie nu are ce cauta acolo.
pe vremea lui Ceausescu toate locuintele de pe santier (asa zisele baraci)erau construite din panouri prefabricate din lenm cu placaj (tego). sunt baraci care sunt locuite si in ziua de azi.
Casa ptr anotimpuri mai ușoare dar e foarte super!!!😉
in legtura cu faptul ca le poti muta arata cat de trainice sunt.cine face o casa apoi sa o mute??
brava baieti,datii bice
la cat mai multe in patria noastra
si instalatia electrica cum se face?
aplicata pe perete?
dai osb ul pe partea interioara jos?
tai cu drujba?
sau ii dai foc sa scapi mai rpd?
stefan costel In U.S.A. instalatia electrica se preinstaleaza in "fabrica" sau panourile vin cu orificiile gata create, din fabrica, si marcate pe perete. Poti sa vezi pe TH-cam la SIP panels electrical. Unele companii baga firele electrice la fabricarea panourilor. Alte companii creaza orificiile necesare pentru instalatia electrica, la dorinta clientului. Vezi pe TH-cam la SIP panels. Vizionare placuta.
el ranchero
buenos videos
construccion
work #1
Eu zic ca intr-un cort profesional si cu izopren bun/sac si butelie eu ma descurc...decat cu panouri prinse din loc in loc cu 2 cuie intr-o placuta de metal.
Sincer la inceput am zis ca astia monteaza cofrajele :))))) eu am facut cofrajele din osb panou :))
Cat de linistit sa stai cand vezi prindrea cu placi de metal ce tin la 2 cm de marginea osbului?
Ce incercati voi sa faceti exista in america, si sunt alte prinderi si cote, nu bagi imbinare orizontala daca nu ai intermediar...in fine, imi fac nervi degeaba!
Si sunt curios, cu ce ati umplut panourile? cu azot?:))
😀😀😀😀
locul unde se construeste aceasta casa trebuia ridicata mai sus,dupa cum se observa apa sta in locul unde construiti casa,e pacat de munca depusa si de bani aruncati in vant
Ce grosime au panourile? Ati folosit pentru fiecare panou placa intreaga de OSB? Panourile sunt prinse intre ele si cu prezoane?
constructorii par destul de amatori!
Nu înțeleg de ce nu au îndepărtat apa înainte de începe asamblarea.
Salut nu au indepartat apa ptr.ca a fost mare seceta😃
el.ranchero
buenos videos
construccion
work#1
Sistemul constructiv nu este o noutate. La Timisoara se fac case in acest sistem inca din 1995, iar firma respectiva a facut sute de case atit in Romania cat si in strainatate de atunci.In alta ordine de idei, intr-adevar, intre lemnul propriuzis si fundatie se instaleaza o membrana care impiedica lemnul sa traga apa (in mod normal... in acest videoclip se pare ca lipseste, probabil clientul a ramas pacalit).Totodata prinderile intre panouri se fac mult mai solide in mod normal, dar ce sa-i faci
De ce cota +0,00 se afla la nivelul (sau sub) cotei terenului natural? Sa poata fi constructia usor inundata?
Poate nu stiti hidroizolatia se pune dupa terminarea casei.
Daca bate vantul mai tare avem aer conditionat sau ne trezim la vecina in pat.
De instalatii nu pomenim fiindca folosim galeata, copaia, stropitoarea si lighianul.
O casa mai mult ca model didactic, de invatat cum se fac casele. Dar atit de slaba , sa nu zice-ti ca e o casa de locuit rezistenta la intempriile vremi ,pt citi-va ani de zile. In aceasta casa ,nu cred ca poti sta linistit,pe-o furtuna mare cu vint puternic ,sau pe un timp cu caderi masive de zapada , unde nu esti sigur ca leturile care sint in loc de corni rezistenti la o casa, vor rezista ,mai ales pe timpul noptii cind lumea doarme si zapada se pune pina dimineata ,de la un jumate metru in sus.
De placile alea de imbinare nu mai zic nimic ca stiu ca si cu legalitatea stati prost.
Câtă bere a avut în cel care a nivelat fundația. Se văd gleznele pe sub perimetral. Lucrează cu picioarele în baltă plimbând un ștecher la 220V. Placa de beton e deja crăpată. Coteț la câine nu v-aș lăsa să faceți.
nu am rabdare sa ma uit ,dar pe unde vine instalatia,apa ,curent
Între panouri ar trebui sa fie trasa toată instalația sanitara, electrica, etc
daca astea sunt case din lemn atunci casele din lemn masiv adica lemn adevarat cum se numesc ? denumirea de "case din placaj " e cea mai aproape de adevar.
anti sistem Casele din lemn masiv se numesc case din busteni sau in engleza logs house.
tuburile de electricitate pe unde le mai bagi, daca ai panoul facut deja?
cred ca le pune pe perete sa vada toata lumea ca are tub berman sau prelungitoare toata casa pe subt covor sa te impiedici de cablu ce casa ca in stan si bran
Am si eu o intrebare. Observ ca panourile prefabricate se monteaza pe o talpa de lemn. Cum anume se prinde respectiva talpa de lemn de fundatie? Ma gandesc si la vanturi puternice dar si la cutremure?
cand ploua apa intra sub casa, cum rezolvati problema
any insulation beetween concrete and wood?? directly done on floor? acumulation of water on one part is normal?all maintened by pieces of metal?how to do finaly finition if u've metal? very nice idea to built in wood but there are some rules to be respected, I built wood house on western europe but like this never if I want to give waranties to my client. Pleas inform us before
you didn't understood,that's not a house,but Noah's arch for the flood:))
Video ăsta e cu siguranță de domeniul, ,Așa nu, ,...Eu cred ca ceea ce e prezentat e o mare glumă și e un video de divertisment. ..Eu sunt builder de 20 ani experiență în 4 tari și așa ceva nu credeam ca există ci doar în SF sau în România probabil. ...Totul e greșit. ...Am urmărit video nu am găsit nici 1 % părți pozitive din calitatea montajului ....acel 0,9%parti bune sunt plăcile multicui care am rămas surprins ca le-au montat
...Cat despre masurile de safe and safety nici vorba pe șantierul respectiv. ..
Sistemul de imbinare al panourilor nu pare prea sigur. Prinderea doar cu doua placute metalice de talpsa casei nu imi inspira incredere.
In plus, lispa unei hidroizolatii sub talpa casei ridica mari semne de intrebare privitoare la durabilitate.
el ranchero
Ganaderia
Hagricultura
#1
dar ce sa mai spunem despre placa unde se monteaza ca e plina de apa, tehnologia e buna numai ca muncitorii sunt romani si dupa pregatire si dupa scule
izolatie 0 sistem de prindere cu garantie 2 ani.....casa cu fundatie sub niuvelul 0 membrana de protectie sub lemn 0 ...electricitate 0 instalatii 0,,,,apa avem din plin dupa cum se vede.....te pisi pe tine de ras sa vezi o asa lucrare ..bataie de joc,,,pacat de materialul investit
sports games dorel este baza . cum dracu sa ei asa meseriasi? de unde dracu ia gasit pe astia 3 nu mi dau seama
Cam subtiri peretii exteriori. De aceiasi grosime cu cei interiori. Si modul de prindere a panourilor pare a fi precar. Si eu mi-am construit o casa pe structura de lemn dar cred ca este mult mai inchegata decat ceea ce se vede aici. Asta pare mai mult o antireclama la casele de lemn.
Daca macar unul din astia de se invart prin santier este calificat in domeniu eu maine ma calugaresc...
Asta-i buna de scoala pentru copiii din africa. Serios!
Ce preț are o asemenea casa
As face si eu una de asta in copac , sa vanez PokemonI de acolo
Poate ala cu bermude portocalii dar nu prea cred...😂😂😂😂
casa e facuta sa fie mutata cu vreo macara? cum sint prinse in beton acele grinzi care plutesc prin balta aia? instalatia electrica cum o faci,o sa fie aplicata le osb? mai fratilor,apucati-va de altceva! V-au indobitocit americanii cu modelele lor de case dar la ei proiectantul e pasibil de puscarie la o asemenea lucrare. Sa va ajute Dumnezeu si sa nu aveti belele cu casa asta!(incendiu,vint puternic.....etc)
Unde esti tu Buhnici Doamne!
e o mare diferenta intre un cui si un holsurub una e lemnul masiv si alta e o coala de placaj
anti sistem nu e placaj. Se numeste SIP panels si este rezistent. La casa asta lipseste fundatia hidroizolata. Foarte multi constructori cred ca fundatia nu absoarbe apa... umezeala. Gresit. Umezeala avanseaza si pe verticala.
Misto instrumentalul George Michael - Careless whispers..)))
Eu am facut si locuiesc intr-o casa de lemn . DAR ce vad aici e JALE . Vreau sa vad cum se odihnesc locuitorii spatiului cand afara sulfa vant de campie... 70..80 km/h ? Vreau sa stiu cati m3 de lemn foloseste iarna cu o centrala (cazan) bun/a ca sa ofere un minim 22-24 gr ... P.S. ptr Gabi Trandafir . Invit cu placer( la mine acasa ) pe cei care cred ca intr-o casa de lemn depinzi de clima exterioara , sa se convinga de contrariu .
Petru Maftei salut! Puteti sa-mi lasati o adresa de mail sau de facebook va rog! Sa va intreb ceva. Multumesc anticipat!
Casa din lemn masiv ?
cat a costat? ...asa cum e preezentata
nu e buna nici sa stea animale
Nu vad soclul / grinzile fundatiei !
Placa sta pe fundatie, sau e turnata direct pe pamant ?
Placa e denivelata, valurita !
Peretii exteriori sunt la fel de subtiri ca cei de interior, dar trebuia sa fie dublu de grosi !
Panourile sunt ft usoare, deci au lemn subtire si izolatia (daca au) e din rahat din ala de polistiren.
Meseriasii sunt de 2 bani.
In concluzie, asta nu e casa de locuit, cred ca e doar cladire de organizare de santier !
o intrebare rapida,este osb'u toxic sau nu pana la urma?
e piscina sau balta ,iaz!!???
dupa cum lucreaza baietanii parca sunt cei 3 purcelusi ...si apropo Lupul unde e ?????
Lucrezi cu, curent in balta de apa ?
Pai nu are nimic,ce daca,dupa aia zice ,,Dorele,ia mai fa ma odata chhhhhhhhh''
abia scapam de ei
Nu suntem în evul mediu voi nu ați auzit, nu ați citit de bocanci sau încălțăminte de protecție electroizolante? Nu toată lumea lucrează cu încălțăminte găurite
Scule rele, trebuia cu compresor sa sufle apa...dupa care laser cu sunet,bormasini cu suruburi...
Ma fratilor,de unde se pot cumpara panourile astea SIP ? Despre asa zisa casa,nu sunt prea multe de spus,doar ca sistemul de prindere dintre talpa casei si panouri lasa de dorit,iar cota de nivel,cred ca e undeva sub -30 fata de nivelul solului. La fiecare ploaie sau topire a zapezii,apa se va acumulasi va trece de pragul usilor si se va infiltra in lemn,reducand durata de viata a acestuia. E genul de casa facuta special pt vanzare. Cand realizezi o casa de lemn,temelia trebuie consolidata corespunzator,iar in cazul de fata trebuiau montati cuzineti in structura betonului,iar stalpii de beton care trebuiau sa existe la cel putin 40 cm inaltime,sa fi avut filet pt a prinde talpa cu saibe si piulite. Daca nu poti pune contrafixe,macar sa legi bine structura lemnoasa de beton.
nu dau durata de viata mai mare de 15 ani:((
La cat costa ... cred ca deja 15 ani e ok
nas da nici 3 ani cat ai de slab
Buna treaba! Cablurile alea prin balti....Doamne fereste!
Aste sunt cotete pentru gaini !
Sistemul de imbinare panouri e jucarie de copii , lucrat in Austria la case din lemn si panouri daca platiti bine va pot preda ceva cunostinte de baza,in rest prost tot.
George Rusu ajuta ma si pe mine cu ceva informatii, vreau sa imi construiesc si eu o casuta in genul asta . Dar eu vreau sa o construiesc singur, poate ai ceva linkuri ca sa imi trimiti multumesc !!!
Pret 90 mp utili
draguta,nimic de zis
uitativa la muncitori lucreaza in apa aia treaba tipic romineasca
oare erea asa greu sa dati LACU ala de pe placa inainte sa va apucati ,mai bine ramaneati la cresterea vitelor,halal meseriasi .
Nici nu au terminato și este apa in auntru
Nas construi asa nici daca imi da cineva bani pe el!!!!
Ati avut macar rabdare sa cititi ce au scris oamenii in descrierea videoclipului? Handicapatilor si bagatorilor de seama. Numai ingineri pe youtube. Ei nu fac decat sa dea un exemplu de casa in regim de urgenta. Boilor.
fereasca bunul thumnezo' !!!!
panarame
Izolatie 0
.b pf.
ce casa este asta fara fundatie , la fiecare ploaie sau zapada o sa cheme pompieri sa scoata apa afara din casa, vai mama voastra
se topeste zapada apa vine in casa ....daca da o ploaie mai serioasa esti cel putin Noe
Cum va trecut prin cap sa construiti o casa cu cota zero. Si mai puneti si lemnul in apa. Tare naivi sunt cei ce vor cumpara asa ceva.
Pentru cei care riposteaza la comment-urile de evidentiere a greselilor.... Constructorul trebuie sa multumeasca daca cineva gaseste greseli in executia lucrarii. Sau alta explicatie: un constructor destept ii multumeste celui care i-a aratat o gresala iar unui constructor rau daca-i arati o gresala, acel constructor te va ura toata viata. 😃😃😃😃 . Aceasta zicala se poate spune si PSD-istilor. 😃😃
fratica sunteti praf cu alea cum le prindeti si ce goluri aveti la talpa casei ce faceti ca vad ca ati pus autonivelanta care si aia a fost turnata prost alfel nu aveati goluri sub talpa casei( peretilor) acum ce facti mai puneti o sapa de egalizare peste autonivelanta :)) nu prinde pe aia e muci:))