Sucurile pentru copii la control! Tedi, Cappy, Santal etc. Esență de zahăr | Starea NEsănătății #22

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 28 พ.ย. 2024

ความคิดเห็น • 251

  • @StareaSanatatii
    @StareaSanatatii  6 หลายเดือนก่อน +45

    (1/2)
    „- Acid ascorbic. Aditiv alimentar din categoria antioxidanţilor, regăsit în mod natural în majoritatea fructelor şi legumelor şi cunoscut sub denumirea de Vitamina C. Fiind un component natural al alimentelor, acidul ascorbic are un rol de neînlocuit în buna desfăşurare a tuturor proceselor biochimice care au loc la nivelul organismului uman, rol pe care, din păcate, aditivul E 300 nu îl poate înlocui. Acesta este un produs industrial sintetizat prin fermentaţia glucozei, urmată de o oxidare chimică, ce nu poate fi utilizat drept supliment vitaminic. Cantitate max zilnică permisă/corp: Doza zilnică admisă nu este limitată. Descriere efecte secundare: Nu produce efecte secundare la cantităţile utilizate în alimente. Contraindicații: Nespecificat. Utilizabil pentru copii: NU. Descriere utilizare copii: Nu este permis în alimentele destinate sugarilor și copiilor mici.
    - Acid citric. Aditiv alimentar din categoria regulatorilor de aciditate, fiind utilizat şi ca aromatizant. Potenţează efectul antioxidanţilor şi gelificanţilor şi contribuie la formarea emulsiilor. În mod natural, acidul citric se găseşte în fiecare celulă vie. Pentru uz industrial se obţine prin fermentarea melasei sau zahărului în prezenţa mucegaiului Aspergillus niger. Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete în produse pe bază de fructe, legume, lapte, în uleiuri şi grăsimi neemulsionate şi emulsionate, produse de panificaţie, patiserie, cofetărie etc., cât şi în produse destinate sugarilor şi copiilor mici sănătoşi, în cantităţi prevăzute de reţete. Cantitate max zilnică permisă/corp: Doza zilnică admisă nu este limitată.
    - Benzoat de sodiu. Aditiv alimentar din categoria conservanţilor chimici, prezent în mod natural în fructele sub formă de boabe, ciuperci, scorţişoară, cuişoare etc. Pentru uz industrial, se obţine prin procedee chimice din toluen. Acidul benzoic şi benzoaţii sunt utilizaţi în calitate de conservanţi împotriva drojdiilor şi mucegaiurilor, în produsele acide. Nu sunt foarte eficienţi împotriva bacteriilor şi ineficienţi în produse cu pH mai mare de 5 (uşor acide sau neutre). Dozele prea mari conferă un gust acru exagerat. Benzoaţii se mai utilizează şi în combinaţie cu sorbaţii în produse precum băuturile aromate nealcoolice (răcoritoare), băuturi alcoolice slabe, concentrate lichide de ceai (utilizate la dozatoare), unele produse conservate din fructe şi legume, gemuri şi jeleuri cu conţinut scăzut de zahăr, măsline şi produse pe bază de măsline, produse din peşte, crustacee, creveţi, moluşte, sosuri emulsionate şi neemulsionate, condimente, mirodenii, muştar, salate preparate, deserturi pe bază de produse lactate netratate termic, la conservarea ouălor în stare lichidă, în alimente dietetice pentru scopuri medicale speciale, suplimente alimentare lichide şi gumă de mestecat. Cantitate max zilnică permisă/corp: 5 mg/kg corp. Doza de încorporare în alimente: 150 mg/kg sau 150 mg/l, până la 2000 mg/kg. Efecte secundare: DA. Descriere efecte secundare: La unele persoane mai sensibile, acidul benzoic şi benzoaţii pot să producă reacţii alergice, iar la astmatici accentuează simptomele caracteristice. Contraindicații: DA. Descriere contraindicații: Dozele mari şi consumul îndelungat pot produce iritaţie gastrică, anorexie, vomă, afectarea ficatului şi a rinichilor. În combinaţie cu coloranţii alimentari azoici, favorizează hiperactivitatea la copii (sindromul ADHD). Pentru benzoatul de sodiu, studiile de laborator au relevat şi un posibil efect genotoxic.
    - Sorbat de potasiu. Aditiv alimentar din categoria conservanţilor. Pentru uz industrial se obţine prin procedee chimice, fiind sarea de potasiu a acidului sorbic E 200. Este bun conservant în special faţă de mucegaiuri şi drojdii, nefiind eficient împotriva bacteriilor. Prezintă activitate optimă la pH mai mic de 6,5 (produse acide şi uşor acide). Sorbaţii se mai utilizează şi în combinaţie cu benzoaţii în produse precum băuturile aromate nealcoolice (răcoritoare), băuturi alcoolice slabe, concentrate lichide de ceai (utilizate la dozatoare), unele produse din fructe şi legume conservate, gemuri şi jeleuri cu conţinut scăzut de zahăr, măsline şi produse pe bază de măsline, produse din peşte, crustacee, creveţi, moluşte, sosuri emulsionate şi neemulsionate, condimente, mirodenii, muştar, salate preparate, deserturi pe bază de produse lactate netratate termic, la conservarea ouălor în stare lichidă, în alimente dietetice pentru scopuri medicale speciale, suplimente alimentare lichide şi gumă de mestecat. Cantitate max zilnică permisă/corp: 25 - 1000 mg/kg. Descriere cantitate max zilnică permisă: Doza zilnică admisă pentru consumul uman cumulat de acid sorbic şi sărurile sale de potasiu şi calciu este de până la 25 mg/kg corp, doză la care nu au fost semnalate efecte secundare. Este o doză mică, ce poate fi uşor depăşită, mai ales prin consumul mare de pâine (500g pâine conţin 1000 mg sorbaţi, doza maximă pentru o persoană care cântăreşte 40 kg). Doza de încorporare în alimente: 200-2000 mg/kg. Descriere doză de încorporare în alimente: Este admis a se folosi în cantităţi cuprinse între 200 mg/kg şi 2000 mg/kg, în aproape toate tipurile de produse alimentare. Cantitatea maximă, de 2000 mg/kg, se foloseşte la brânză topită, aluat de cartofi şi felii de cartofi pre-prăjite, pâine feliata şi alte produse de panificaţie şi patiserie, aluaturi, sosuri emulsionate, înlocuitori de carne, peşte, brânză pe bază de proteine, la produse din raci, crustacee şi moluşte. Efecte secundare: Da. Descriere efecte secundare: Unele persoane pot prezenta reacții alergice.
    - Gumă de carruba/ E410 este un aditiv alimentar cu rol de emulgator, stabilizator, agent de îngroşare, de umplere şi de aglomerare. Este un produs natural, obţinut din arborele de roşcov. Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete în produse lactate, în dulciuri, creme, grăsimi emulsionate tartinabile cu sau fără arome, sosuri, toppinguri, dressinguri, îngheţate, fructe şi legume prelucrate, conservate, produse din carne, peşte, ouă, condimente, supe, ciorbe, membrane comestibile, produse din proteine vegetale, suplimente nutritive etc. Descriere cantitate max zilnică permisă: Nu s-a stabilit o doză maximă admisă. Descriere doză de încorporare în alimente: Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete.
    Efecte secundare: NU. Descriere efecte secundare: Nu s-au semnalat efecte secundare la cantitățile încorporate în alimente.
    Contraindicații: DA. Descriere contraindicații: În doze mari, poate produce balonare şi flatulenţă. Utilizabil pentru copii: DA. Descriere utilizare copii: Este permis în alimentele destinate sugarilor şi copiilor mici în cantitate de 1000 mg/l.
    - Guma de acacia este un aditiv alimentar cu rol de emulgator, stabilizator, agent de îngroşare, de umplere şi de aglomerare. Este un produs natural, obţinut din arborele Acacia senegal. Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete în produse lactate, în dulciuri, creme, grăsimi emulsionate tartinabile cu sau fără arome, sosuri, toppinguri, dressinguri, îngheţate, fructe şi legume prelucrate, conservate, produse din carne, peşte, ouă, condimente, supe, ciorbe, membrane comestibile, produse din proteine vegetale, suplimente nutritive etc. Se utilizează şi ca substanţă-suport pentru alţi aditivi alimentari. Cantitate max zilnică permisă/corp: Nespecificat. Descriere cantitate max zilnică permisă: Nu s-a stabilit o doză maximă admisă. Descriere doză de încorporare în alimente: Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete. Efecte secundare: NU. Descriere efecte secundare: Nu s-au semnalat efecte secundare la cantitățile încorporate în alimente. Contraindicații: DA. Descriere contraindicații: În doze mari, poate produce balonare şi flatulenţă. Utilizabil pentru copii: DA. Descriere utilizare copii: Este permis în alimentele destinate sugarilor şi copiilor mici în cantitate de 1000-2000 mg/l.”
    Sursa: infocons

    • @StareaSanatatii
      @StareaSanatatii  6 หลายเดือนก่อน +9

      (2/2)
      „- E330 este un aditiv alimentar din categoria regulatorilor de aciditate, fiind utilizat şi ca aromatizant. Potenţează efectul antioxidanţilor şi gelificanţilor şi contribuie la formarea emulsiilor. în mod natural, acidul citric se găseşte în fiecare celulă vie. Pentru uz industrial se obţine prin fermentarea melasei sau zahărului în prezenţa mucegaiului Aspergillus niger. Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete în produse pe bază de fructe, legume, lapte, în uleiuri şi grăsimi neemulsionate şi emulsionate, produse de panificaţie, patiserie, cofetărie etc., cât şi în produse destinate sugarilor şi copiilor mici sănătoşi, în cantităţi prevăzute de reţete. Descriere cantitate max zilnică permisă: Doza zilnică admisă nu este limitată. Doza de încorporare în alimente: Nespecificat. Descriere doza de încorporare în alimente: Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete. Efecte secundare: NU. Descriere efecte secundare: NU produce efecte secundare nici măcar persoanelor alergice la soia sau ouă. Contraindicații: Nespecificat. Utilizabil pentru copii: DA. Descriere utilizare copii: Acest aditiv este admis în alimentele pentru copii în limitele impuse.
      - E331 este aditiv alimentar, E331 (I) Citratul monosodic, E 331(II) - Citrat disodic și E 331(III) și Citrat trisodic sunt substanțe cu acțiune de sechestrare, stabilizare, tamponare și sinergetică.
      - E412 este aditiv alimentar cu rol de emulgator, stabilizator, agent de îngroşare, de umplere şi de aglomerare. Este un produs natural, obţinut din arbustul de Guar. Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete în produse lactate, în dulciuri, creme, grăsimi emulsionate tartinabile cu sau fără arome, sosuri, toppinguri, dressinguri, îngheţate, fructe şi legume prelucrate, conservate, produse din carne, peşte, ouă, condimente, supe, ciorbe, membrane comestibile, produse din proteine vegetale, suplimente nutritive etc. . Se utilizează şi ca substanţă - suport pentru alţi aditivi alimentari. Doza zilnică maximă: Nespecificat. Doza maximă de includere: Nespecificat. Nu s-a stabilit o doză maximă admisă. Nu s-au semnalat efecte secundare la cantitatile încorporate în alimente. Contraindicații: Da. În doze mari, poate produce balonare şi flatulenţă. Consumul de către copii: 1. Este permis în alimentele destinate sugarilor şi copiilor mici în cantitate de 1000 mg/l.
      - E445. Aditivul alimentar E 445 are rol de agent de îngroşare, emulgător, stabilizator, adjuvant şi aromatizant. Are ca sinonim: guma de ester. Din punct de vedere chimic sunt amestecuri de esteri ai di- și triglicerinei cu acizii rezinici din rășini de lemn (pin). Industrial, rășina este obținută prin extracția sa din butucii vechi de pin cu ajutorul unor solvenți, proces urmat de rafinarea solventului. De asemenea, sunt substanțe derivate din gumă de rășină, un exudat al pinilor verzi, precum și substanțele derivate din rășina lichidă, un produs secundar rezultat din procesul de obținere a hârtiei tip sulfat.
      - E306. Aditiv alimentar din categoria antioxidanţilor, regăsit în mod natural în seminţele plantelor oleaginoase, cunoscut şi sub denumirea de vitamina E. Se extrage din uleiuri vegetale bogate în vitamina E, dar poate fi obţinut şi pe cale sintetică. Doza zilnică maximă: 2 mg/kg corp
Doza maximă de includere: 10 mg/kg sau 10mg/l
Doza zilnică admisă pentru consumul uman este de până la 2 mg/kg corp.
Nu produce efecte secundare la cantităţile utilizate în alimente. Contraindicații: Nu. Consumul de către copii: 1
Acest aditiv este admis în alimentele pentru copii în limitele impuse.
      - E304. Aditiv alimentar din categoria antioxidanţilor, obţinut din combinaţia acidului gras palmitic cu acidul ascorbic. Deoarece acidul palmitic se obţine în principal din grăsimi vegetale, dar poate proveni şi din grăsimi animale, vegetarienii sau cei ce cultivă anumite credinţe şi valori ar trebui să evite produsele ce conţin E 304(i). Cantitate max zilnică permisă/corp: 1,25 mg/kg. Descriere cantitate max zilnică permisă: Doza zilnică admisă pentru consumul uman este de până la 1,25 mg/kg corp. Doza de încorporare în alimente: 10 mg/kg sau 10 mg/l în produsele pentru sugarilor sau copiilor mici, 1000 mg/kg în produsele pentru adulți. Descriere doza de încorporare în alimente: Se folosește în cantități de 10 mg/kg sau 10 mg/l în produsele pentru sugari sau copii mici, 1000 mg/kg în produsele pentru adulți. Efecte secundare: NU. Descriere efecte secundare: Nu s-au semnalat efecte secundare. Contraindicații: Nespecificat. Utilizabil pentru copii: DA. Descriere utilizare copii: Acest aditiv este admis în alimentele pentru copii în limitele impuse.
      - E160e este aditiv alimentar din categoria coloranţilor naturali, obţinut din caroten sau izolat din plante. Este solubil numai în ulei şi conferă o culoare roşu închis, putând fi utilizat în toate grupele de alimente, conform reţetei.
      Doza zilnică maximă: 2,5 mg/kg corp. Doza zilnică admisă pentru consumul uman este de până la 2,5 mg/kg corp. Doza maximă de includere: 25 - 500 mg/kg. Doza zilnică admisă pentru consumul uman este de până la 2,5 mg/kg corp. Nu au fost semnalate efecte secundare nedorite. Contraindicații: Da. Dozele mai mari pot duce la o coloraţie galbenă a tegumentelor, la uscăciunea buzelor, mucoasei nazale şi ochilor, iar administrarea timp îndelungat de doze mari declanşează simptomatologia specifică hipervitaminozei A (afectiuni ale pielii şi ficatului, la copii căderea părului, afectarea oaselor, dureri de cap, vomismente şi diplopie, iar la femei gravide poate provoca malformaţii ale fătului, afectând în special sistemul nervos al acestuia).”
      Sursa: infocons

    • @alexandraignea1326
      @alexandraignea1326 6 หลายเดือนก่อน +1

      Sper sa se scoată pana la cei 75 de ani😢!

  • @adi_tzancu
    @adi_tzancu 6 หลายเดือนก่อน +25

    Copilul meu de 9 ani citeste etichetele ambalajelor si nu mai cere / bea suc dupa ce a ascultat Starea Nesanatatii. ❤❤❤

  • @GheorgheSinzieanu
    @GheorgheSinzieanu 6 หลายเดือนก่อน +38

    Eu cu copilul meu așteptăm nerăbdători emisiunea. Mulțumim Starea Nației!❤

    • @djsheva1983
      @djsheva1983 6 หลายเดือนก่อน +2

      Si eu , mai sunt 3 minute :)

    • @darius6616
      @darius6616 6 หลายเดือนก่อน +5

      sigur asteapta copilul cu nerabdare episodul ca dupa nu ii mai cumperi nici un suc

  • @ceraselaconstantinescu7917
    @ceraselaconstantinescu7917 6 หลายเดือนก่อน +28

    Fiul meu a mers la gradinita la 3 ani, pana la acea varsta nu stia ce i aia ou kinder, milka si alte prostii din astea. Dar la gradinita am ramas uimita cum parintii intrebau copii daca au primit desertul dupa masa de pranz in timp ce eu rugam sa nu i mai dea acei biscuitei nenorociti de la milka dupa masa. Deci acum cand este la scoala si tot exista magazinul cu nenorociri in curtea scolii mi am dat seama ca : PARINTII SI NUMAI PARINTII SUNT PRIMI VINOVATI . Masa mare de parinti care accepti aceste rahaturi si care ne privesc stramb pe noi ceilalti care militam contra acestot porcarii .

    • @misterc3835
      @misterc3835 6 หลายเดือนก่อน +2

      Mare parte din alimentația copiilor este făcută de nutriționiști după cărți de acum 60 de ani (o estimare a mea, dar care pare să fie reală).
      De ce trebuie să primească copii dimineața drept mâncare pâine cu gem și ceai, orez/gris îndulcit cu zahar, gustare îndulcită la ora 4?

    • @vioricalargeau2702
      @vioricalargeau2702 6 หลายเดือนก่อน +3

      Aceste " magazine cu nenorociri", cum le numiti, nu-si au locul in curtea unei scoli si tebuie interzise prin lege. Este cazul, de exemplu, in Franta. Idem pentru distributoarele automatice, interzise !

    • @vioricalargeau2702
      @vioricalargeau2702 6 หลายเดือนก่อน

      Interzise in scoli, vroiam sa zic.

    • @axelf4515
      @axelf4515 5 หลายเดือนก่อน

      @@misterc3835 Multe meniuri din gradinite/cresa NU SUNT facute de nutritionisti...sunt facute/aprobate de niste doctori/ asistente care NU AU TREBA CU NUTRITIA !!!

    • @dragos9134
      @dragos9134 4 หลายเดือนก่อน

      @@misterc3835cine spune asta

  • @stefanpatrichi2608
    @stefanpatrichi2608 6 หลายเดือนก่อน +2

    Starea nesănătății mi-a făcut viața de părinte mult mai ușoară. Fetița mea privește cu repulsie toate ambalajele pline de ingrediente. Mulțumesc, Dragoș Pătraru, mulțumesc și echipei tale!

  • @anamariasuciu1134
    @anamariasuciu1134 6 หลายเดือนก่อน +8

    Ar trebui o lege ca si la țigări. Sa fie poze cu imagini care sa te puna pe gânduri daca sa consumi sau nu pe toate dulciurile si sucurile.

  • @MotaieniFieni
    @MotaieniFieni 6 หลายเดือนก่อน +11

    O emisiune excelentă. În fiecare vineri mă uit la ea. Keep it up

  • @raresvarga7522
    @raresvarga7522 6 หลายเดือนก่อน +4

    Ana are cred ca este cel mai sanatos suc de fructe gasit in comertul de supermarket...Felicitari Dragos tie si echipei pentru continutul de calitate!

    • @axelf4515
      @axelf4515 5 หลายเดือนก่อน

      "Sanataos". Nu exista suc sanatos, poate smoothiurile sa fie mai sanatoase. ORICE SUC are fibra eliminata si prin asta multi alti nutrienti.astfel crescand aportul de zahar si absorbtia in organism.

  • @eugeniavintila9207
    @eugeniavintila9207 6 หลายเดือนก่อน +11

    Si mai este ceva, o prietena buna de-a mea nu-l mai lasa pe copilul ei la tv ca sa nu mai vada reclamele. Are voie maxim 10 ore pe saptamana. Aceasta se plangea ca cerea nu stiu ce, toate rahaturile preluate de la tv din reclame. Asa a scapat, plus ca nici in supermarket nu-l mai ia doar ca sa nu mai vada toate raioanele.
    A spus ca mai bine ii cumpara o jucarie, carte de colorat, decat dulciuri si sucuri. Plateste 20-30 lei pe saptamana pe chestii simple, e mai ieftin si mult mai sanatos. Succes in ceea ce faceti!😘😘

    • @suveranitatesuveranitate1675
      @suveranitatesuveranitate1675 6 หลายเดือนก่อน +2

      Si sai cumpere fructe fructe si iar fructe,EU AM FACUT TORT INSIROPAT NUMAI DIN FRUCTE BN DACA FACEAM SI BLATL EU ERA ALTCEVA,FRISCA DIN SMANTANA

    • @eugeniavintila9207
      @eugeniavintila9207 6 หลายเดือนก่อน +1

      @@suveranitatesuveranitate1675 da, pai asta imi spunea. Ii face mic dejun cu cereale din ovaz si ii deseneaza pe farfurie fel si fel de figurine ca sa-l faca sa pofteasca si sa manance tot. Ii face fluturasi, iepurasi etc. Sau pur si simplu le face o forma. Si tot dulciurile facute in casa sunt mai bune.😍

  • @feliciamargarit7270
    @feliciamargarit7270 6 หลายเดือนก่อน +1

    Felicitari Starea Sanatatii pentru constientizarea populatiei !

  • @lesagabi3246
    @lesagabi3246 6 หลายเดือนก่อน +2

    Foarte bun materialul, felicitări Dragoș pentru modul de prezentare.Asa tipuri de informații cred ca sunt utile in școli si grădinițe. Multumim ❤ !

  • @ciresvlad3758
    @ciresvlad3758 6 หลายเดือนก่อน +2

    Minunată emisiune, felicitări!

  • @dcradu65
    @dcradu65 6 หลายเดือนก่อน +2

    Foarte bună şi educativă emisiunea. Felicitări!

  • @luciagaspar7667
    @luciagaspar7667 6 หลายเดือนก่อน +2

    Mulțumesc și Felicitări pentru emisiune !!!!!!Foarte bună tematica!!!!!❤👍🌺😘🍀🥰🥀❤️🌻😍🌸❤️

  • @Iulia787
    @Iulia787 6 หลายเดือนก่อน +1

    Din păcate aveți perfectă dreptate! Am luptat mult împotriva sucurilor și a adaosurilor pentru mâncărurile gătite. Eram dependenți ca de droguri😢

  • @costelcampanu8484
    @costelcampanu8484 4 หลายเดือนก่อน

    Va mulțumim frumos pentru toate emisiunile și invataturile .

  • @victorstroe821
    @victorstroe821 6 หลายเดือนก่อน +2

    Mulțumim!

  • @panaitevasilica9074
    @panaitevasilica9074 6 หลายเดือนก่อน +3

    Bună seara!

  • @mayla1997
    @mayla1997 6 หลายเดือนก่อน +1

    Multumim 😊

  • @LacatusMaria-pl9jl
    @LacatusMaria-pl9jl 5 หลายเดือนก่อน

    Sănătate domnu dragos

  • @ionutbatca2323
    @ionutbatca2323 6 หลายเดือนก่อน +3

    Poate te bagi să candidezi macar pe la 60 ❤

  • @andreear.1397
    @andreear.1397 6 หลายเดือนก่อน +1

    Mulțumesc mult pentru tot ce faceți!

  • @popaion104
    @popaion104 5 หลายเดือนก่อน

    Mulțumim frumos 👍👍👍👍👍👍👍👍👍🙏🏽

  • @luciaelena8997
    @luciaelena8997 6 หลายเดือนก่อน +1

    Felicitări! 🎉

  • @LucianGrosu
    @LucianGrosu 6 หลายเดือนก่อน

    Mulțumim frumos pentru tot ce faceți!

  • @alkareem2u
    @alkareem2u 6 หลายเดือนก่อน +2

    O emisiune super. Aș fi curios de părerea ta vizavi de fructele uscate confiate locale sau exotice care se gasesc pe la noi.....

  • @ddragos-g6g
    @ddragos-g6g 6 หลายเดือนก่อน +2

    Multumim pentru material!

  • @eduardlatcan
    @eduardlatcan 6 หลายเดือนก่อน +1

    Mulțumesc!

  • @Rares.E
    @Rares.E 6 หลายเดือนก่อน +1

    Mulțumesc!
    Seară frumoasă!

  • @marianapol-e5i
    @marianapol-e5i 3 หลายเดือนก่อน +2

    Eu sânt din Belgia și am fost recent în vacanță la Brașov și inevitabil ( după Poiana și Tâmpa), la Paradisul acvatic. În vestiar fiind, am auzit comentariul antrenorilor de înot a copiilor mici: voi primiți bomboane, că ați fost cuminți și ați inotat bine, el.. NU. Am fost frapată și revoltată în același timp... deci așa înțeleg unii antrenori de viitori sportivi din România să-i " recompenseze" cu peformanțele lor!! 😮Fără cuvinte...

  • @miticavlasie4837
    @miticavlasie4837 6 หลายเดือนก่อน +1

    Sa va fie bine!

  • @roxanaalina9379
    @roxanaalina9379 5 หลายเดือนก่อน

    Super emisiunea

  • @iulicacapanu4925
    @iulicacapanu4925 6 หลายเดือนก่อน +1

    Bună seara!!!❤🍀

  • @augustinvesteman4786
    @augustinvesteman4786 6 หลายเดือนก่อน +1

    Felicitări pentru emisiune!

  • @Kartlitlatclass
    @Kartlitlatclass 6 หลายเดือนก่อน +2

    Mda. Ştim asta, vedem asta 👀 dar susținem cauza sănătății pentru că sunt mulți copii obezi.

  • @angelasimion6274
    @angelasimion6274 6 หลายเดือนก่อน

    Foarte interesant articol mulțumim

  • @adelabutas7795
    @adelabutas7795 6 หลายเดือนก่อน +2

    pune sorțul pe Magazinul Nației😍

  • @cosminandrei1928
    @cosminandrei1928 5 หลายเดือนก่อน

    Keep up the good work!

  • @teodoracristean3639
    @teodoracristean3639 6 หลายเดือนก่อน

    At fi interesant un video despre "apa pentru copii" , piureuri din fructe si legume pentru copilasi. Multumesc

    • @axelf4515
      @axelf4515 5 หลายเดือนก่อน

      simplu: exista branduri care contin DOAR ingredinete naturala legume,carne , fara zahar si orice altceva. DAR acestrea trebuiesc servite RAR ! Nu trebuie sa fie baza...

  • @PlayWin13
    @PlayWin13 6 หลายเดือนก่อน +3

    Totul este facut in favoarea producatorului! Ce-ar fi lumea fara chimicale?

  • @Uni955
    @Uni955 6 หลายเดือนก่อน +1

    Respect

  • @djsheva1983
    @djsheva1983 6 หลายเดือนก่อน +4

    Noi la tara ~punem in beci Fructele verzi pe ziare in beci , se coc singure !

  • @elzorro3608
    @elzorro3608 6 หลายเดือนก่อน +2

    Like pentru video !

  • @theno3554
    @theno3554 6 หลายเดือนก่อน +3

    De s-ar da asta la televizor... MULTE s-ar intampla.

    • @bogdixzz3934
      @bogdixzz3934 6 หลายเดือนก่อน +2

      Nu se vrea , când crezi ca o sa mai ii sature Dumnezeu sa faca bani ?

    • @Art.f.d
      @Art.f.d 2 หลายเดือนก่อน

      Cine se mai uita la tv in 2024
      Daca nu erau consolele doar batranii mai aveau tv
      Trebue in scoli dar cum s ascoatwm matematica si cele 30 de materii de cacat

  • @maruski6020
    @maruski6020 6 หลายเดือนก่อน +1

    Bun de mic dejun sâmbăta

  • @185_a
    @185_a 6 หลายเดือนก่อน +1

    Super!
    🔹️Cat de sanatoase sunt batoanele, iaurturile si pudrele proteice?

    • @axelf4515
      @axelf4515 5 หลายเดือนก่อน

      batoanele si pudrele proteice sunt aliment ultraprcesate...cat de sanatoase pot fi pentru un onde rand ? Aceastea trebuiesc consumate DOAR de sportivii de performanta.
      Iaurtul simplu este ok, dc alegeti ceva de calitate.

  • @iwanttoremake5930
    @iwanttoremake5930 6 หลายเดือนก่อน +1

    Salut, ai putea face un videoclip despre consumul apei minerale? Eu personal nu prea beau cola,fanta, etc, mai pacatuiesc cu un fresh de mere sau portocale, dar cunosc persoane care beau doar apa minerala.

    • @axelf4515
      @axelf4515 5 หลายเดือนก่อน +1

      va refereriti la carbogazoasa sau minerala(plata) ?

  • @1002thegame
    @1002thegame 6 หลายเดือนก่อน +2

    Aceasta emisiune trebuia sa o vad acum 30 de ani, acum e cam tarziu.

    • @CatalinManole
      @CatalinManole 6 หลายเดือนก่อน +1

      Niciodata nu e tarziu sa faci o schimbare in bine.

    • @IleanaVasilescu-b3q
      @IleanaVasilescu-b3q 6 หลายเดือนก่อน

      ​@@CatalinManole🎉❤🎉💫👩‍❤️‍👨🥇♥️💎🎩

    • @IleanaVasilescu-b3q
      @IleanaVasilescu-b3q 6 หลายเดือนก่อน

      🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉♥️

    • @IleanaVasilescu-b3q
      @IleanaVasilescu-b3q 6 หลายเดือนก่อน

      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤♥️♥️❤❤❤❤🎩

    • @IleanaVasilescu-b3q
      @IleanaVasilescu-b3q 6 หลายเดือนก่อน

      👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨❤

  • @alecsandraacsinte4363
    @alecsandraacsinte4363 3 หลายเดือนก่อน +2

    Acum mă reuitam la acest video și mă gândeam cum ar fi ca pe aceste cutii/sticle de suc să fie poze cu persoane ce au probleme cu sănătatea(spre exemplu obezitate sau diabet) din cauza lor cum sunt și pe pachetele de țigări acele poze

    • @Art.f.d
      @Art.f.d 2 หลายเดือนก่อน +1

      Nu o s apuna companiile de miliarde de dolari asta ca pierd bani

  • @tartarugaveloce6559
    @tartarugaveloce6559 2 หลายเดือนก่อน

    La noi în casa sunt mereu fructe. Baiatul nostru are 8 ani, acus-acus face 9, si de când a început diversificarea în alimentatie, n-au lipsit fructele din casa.
    De exemplu, acum avem în fructiera : lamîi ( îi place foarte mult sa bea limonada fara zahar ), mere si doua feluri de pere.
    Dupa vine de la scoala, la vreo ora i se face ,,de-o gustare".😂 Imediat îi spal un mar sau orice altceva.
    Azi i-am oferit o para si initial a zis ca nu, acum nu. Zic OK, uite ti-o las aici pe birou, când vrei stii ca e aici. Nici nu stiu când a mâncat-o.
    Nu zic sa ma laud, ca nu-i nimic de laudat în a avea fructe în casa. Vreau doar ca sa vada cei cu ,,eu n-am timp" , ca se poate.
    Cu banii de pe o punga de chipsuri, iei la copilul tau, un mar, o para, o banana, o portocala. Si s-ar putea sa-ti mai si ramâna bani.
    Ce dracu' , ma ?

  • @VasileBerbescu
    @VasileBerbescu 6 หลายเดือนก่อน +1

    🍀

  • @vasilicaignat6411
    @vasilicaignat6411 6 หลายเดือนก่อน +2

    Salutare! În legătură cu tortul facut din dulciuri ambalate și suc... din pacate, anumite gradinite nu accepta nici măcar prajituri de la cofetarii cu certificat de conformitate. Am patit-o eu cu cel mic..

    • @axelf4515
      @axelf4515 5 หลายเดือนก่อน

      Nu accepta pentru dpdv al igienei :) ca nu se gandesc ei la sanatatea copiilor asa de mult.

  • @alexclaudiu2003
    @alexclaudiu2003 3 หลายเดือนก่อน

    Sucul din Macedonia este top :)) Asa arata o tara non UE si asa erau si in Romania, acum 15 ani, toate!

  • @alexandrugrigore8673
    @alexandrugrigore8673 6 หลายเดือนก่อน +1

    Smoothie.urile intra la categoria desert ? Tot internetul zice ca sunt extraordinare. Obisnuiesc sa consum unul pe zi, combinatie intre fructe si legume. Nu arunc nimic din ele, il beau asa piure cum iese, doar adaug apa. E sanatos in forma asta ?

    • @luminita1662
      @luminita1662 6 หลายเดือนก่อน +1

      E mai sănătos fructul și leguma Să stai să mesteci ajută la senzația de sațietate,plus că în smoothie pui mai multe fructe și legume,deci automat mai multe calorii.Si fibrele din ele se modifică.

    • @axelf4515
      @axelf4515 5 หลายเดือนก่อน

      @@luminita1662 Corect. Smoothie ar fi singurul mod procesat de a mancat fructele/legumele/etc , DAR trebuie consumat RAR !. Iar de aici in ordine descrescatoare si cantitatea si consumul: fresh-uri, suc 100% natural, etc etc.

  • @Biciglistul98
    @Biciglistul98 6 หลายเดือนก่อน +1

    Cel mai bun suc pe care poti sa il cumperi cu usurinta din orice magazin sau chiar de la producator sunt sucurile de mere obtinute prin presare directa.Ele nu contin decat 100% fruct stors.

    • @axelf4515
      @axelf4515 5 หลายเดือนก่อน

      stors, bun. Si apoi filtrat. Deci nu are fibre si alti nutrienti...

    • @Art.f.d
      @Art.f.d 2 หลายเดือนก่อน

      Am vazut si eu in magazin suc d emere 100%
      Si 11 grame de zahar pe 100ml

    • @alexandrabostinaru
      @alexandrabostinaru หลายเดือนก่อน

      Sa spunem ca e un desert sănătos 😊

  • @emilmitroi
    @emilmitroi 6 หลายเดือนก่อน +1

    In Franta la LIDL au retrais pepeni, pesticide in doza mare.

    • @AdelinaMRC
      @AdelinaMRC 6 หลายเดือนก่อน

      Cred ca ar trebui retras LIDL cu totul daca te uiti un pic pe etichete… cel putin in Ro.

  • @lucarobotul4792
    @lucarobotul4792 5 หลายเดือนก่อน

    salut Struguri sunt buni adica se considera un fruct sanatos?

    • @axelf4515
      @axelf4515 5 หลายเดือนก่อน +1

      orice fruct si leguma in stare naturala este sanatoasa...

  • @raresmircea85
    @raresmircea85 6 หลายเดือนก่อน +4

    18:35 .....Ee pă dracu ! 😂😂😂

  • @Adam-vn5pm
    @Adam-vn5pm 5 หลายเดือนก่อน +1

    Suc natural romanesc Ana are mere presare la rece, deci exista și natural fără adaos și alte E uri.
    Mulțumim pentru informații

    • @axelf4515
      @axelf4515 5 หลายเดือนก่อน

      dar este filtrat probabil...

  • @ghosterytza
    @ghosterytza 6 หลายเดือนก่อน +1

    si cum ar trebui sa consume fructele congelate?

    • @mayla1997
      @mayla1997 6 หลายเดือนก่อน

      Le decongelezi si le mananci ca atare, faci prajituri cu ele, mananci cu iaurt 😅

    • @ghosterytza
      @ghosterytza 6 หลายเดือนก่อน

      @@mayla1997 ma gandesc ca nu le-ar placea copiilor sa manance fructele asa moi, decongelate, nici noua adultilor nu ne-ar placea. iar la prajituri trebuie si zahar, nu?

    • @axelf4515
      @axelf4515 5 หลายเดือนก่อน

      @@ghosterytza Nu , nu trebuie zahar...Folositi in loc de zahar: banane f coapte, curmale, zahar de curmale, sirop de curmale, carob, sau putin xylitol.

    • @axelf4515
      @axelf4515 5 หลายเดือนก่อน

      Vara ? Asa cum sunt congelate :). Sau faceti inghetata pe loc, le bagati la blender cu banana si putin tahini si gata inghetata.

  • @negivetbari3564
    @negivetbari3564 6 หลายเดือนก่อน +1

    👍👏

  • @anamariaonofrei8112
    @anamariaonofrei8112 3 หลายเดือนก่อน +1

    Vara asta am fost în România, la o masă în familie, fiul cel mare a spus ca îi e sete, cumnata mea i-a adus suc, el a refuzat, spunând ca lui i e sete de apă….e tot încerca să îl convingă să bea suc, ca e mai bun…..nu a reușit. După care mi-a spus: ce copil nu vrea suc?!?mai lasă-i și tu liberi, ca să nu fie altfel 🤣

    • @Art.f.d
      @Art.f.d 2 หลายเดือนก่อน

      Asa aunt oamenii de 40 de ani in sus
      Au trait alte vremuri si cred ca tot e la fel ca pe vremea lor
      La mine parintii tot o tin ca bea suc ca nu face nimic rau

  • @sdm.1980
    @sdm.1980 6 หลายเดือนก่อน

    Ma așteptăm să le arunci ca de-obicei sau le dați înapoi la magazin ?

  • @dubatransport4545
    @dubatransport4545 6 หลายเดือนก่อน +1

    ❤🎉

  • @adrianhirceaga749
    @adrianhirceaga749 6 หลายเดือนก่อน +2

    💪💪💪

    • @IleanaVasilescu-b3q
      @IleanaVasilescu-b3q 6 หลายเดือนก่อน

      👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏♥️

    • @IleanaVasilescu-b3q
      @IleanaVasilescu-b3q 6 หลายเดือนก่อน

      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤♥️❤❤🎩

    • @IleanaVasilescu-b3q
      @IleanaVasilescu-b3q 6 หลายเดือนก่อน

      🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩👍

    • @IleanaVasilescu-b3q
      @IleanaVasilescu-b3q 6 หลายเดือนก่อน

      👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍♥️

    • @IleanaVasilescu-b3q
      @IleanaVasilescu-b3q 6 หลายเดือนก่อน

      ❤❤❤❤❤❤❤❤♥️❤♥️♥️❤❤❤🥰

  • @BlackRaziel-ww6wt
    @BlackRaziel-ww6wt 5 หลายเดือนก่อน

    Sa vezi ce desert de Odobesti / Otonel fac 😂😂😂 sănătate

  • @cristivarlan449
    @cristivarlan449 6 หลายเดือนก่อน +2

    Aștept în fiecare videoclip, coșul de gunoi, unde trebuie sa fie puse, toate aceste produse. 😂

  • @silvianicoletahagiu6720
    @silvianicoletahagiu6720 3 หลายเดือนก่อน

    Cele mai bune sucuri se fac acasa din fructe proaspete .😊

  • @afokgt2850
    @afokgt2850 6 หลายเดือนก่อน

    ar fi interesant sa faceti un tabel la final pentru produse si toate ingredientele ce sunt puse in ele, si o bifa in dreptul fiecarui produs care le contine. ingredientele sa fie puse intr-o ordine de la cel mai inofensiv la cel mai daunator. sau macar pe categorii (inofensive, daunatoare)... probabil la unele produse ( cu 20+ de ingrediente) ar fi mai greu, dar ar fi interesant acolo, sa fie o coloana speciala, dupa ce s-au pus cele inofensive, sa fie numarul de cele perioculoase... cred ca oamenii ar avea o imagine vizuala superioara fata de modul de prezentare curent.... tabelul poate fi adaugat la final, dupa stilul de prezentare actual.

    • @axelf4515
      @axelf4515 5 หลายเดือนก่อน

      Sau fiecare dintre noi sa studiem putin aceste ingredinete , totusi avem la indemana un ocean de informatii...trebuie doar sa ne informam si sa folosim gandirea critica.

  • @corssobv
    @corssobv 6 หลายเดือนก่อน

    Comment pentru algoritmu' vietii!

  • @olahraimo2867
    @olahraimo2867 6 หลายเดือนก่อน +1

    Pe scurt ...,mizerii. Evit totalmente toate sucurile din magazine, și nu numai...😊

  • @militarustefan139
    @militarustefan139 6 หลายเดือนก่อน

    Salut, eu lucrez într-un supermarket Carrefour iar capy nu se află la sucuri pentru copii

  • @1ARESICA
    @1ARESICA 6 หลายเดือนก่อน

    👏👏👏

    • @IleanaVasilescu-b3q
      @IleanaVasilescu-b3q 6 หลายเดือนก่อน

      ❤❤❤❤❤❤❤❤♥️❤❤♥️❤❤❤🎩

  • @SkyNet-82
    @SkyNet-82 6 หลายเดือนก่อน +1

  • @alexandrupatrascu4952
    @alexandrupatrascu4952 6 หลายเดือนก่อน +1

    Like & Comment

  • @sebastyanpapp
    @sebastyanpapp 5 หลายเดือนก่อน

    E imposibil sa ai marfa la supermarket tip “suc”, sa-ti reziste cel puțin 2-3 zile si sa aibă maxim 3-5 ingrediente cum zici tu :p La ăștia mari gen MaxPex si ce ai mai zis acolo e strict Business.

    • @axelf4515
      @axelf4515 5 หลายเดือนก่อน

      Sunt filtrate, pasteurizate de le iese pe nas. Rezista da, dar nutritia tinde spre 0.

  • @pavelvasilache6111
    @pavelvasilache6111 5 หลายเดือนก่อน

    Eu nu reusesc sa ma opresc din baut suc..si am trecut la 0

  • @MsRocksa
    @MsRocksa 2 หลายเดือนก่อน

    ce o fi "aroma"?

  • @LarisaN123
    @LarisaN123 6 หลายเดือนก่อน

    👍

  • @afokgt2850
    @afokgt2850 6 หลายเดือนก่อน

    apropo, cand aveti 9-10 produse, ar fi util o pauza asa pe la jumatate... ia capul razna sa urmarim toate acele ingrediente pt fiecare produs... nu stiu ce ar fi de facut in acea pauza, dar cu siguranta ar fi utila... se poate pune pauza de urmaritor, dar daca faci mancare, sau ai alte activitati... putin mai greu.

  • @lazanualex9224
    @lazanualex9224 6 หลายเดือนก่อน +1

    ❤❤❤

    • @IleanaVasilescu-b3q
      @IleanaVasilescu-b3q 6 หลายเดือนก่อน +1

      👩‍❤️‍👨♥️👩‍❤️‍👨♥️👩‍❤️‍👨♥️👩‍❤️‍👨♥️👩‍❤️‍👨

    • @IleanaVasilescu-b3q
      @IleanaVasilescu-b3q 6 หลายเดือนก่อน +1

      ❤❤❤❤❤❤❤❤♥️❤❤❤❤♥️❤🎩

    • @IleanaVasilescu-b3q
      @IleanaVasilescu-b3q 6 หลายเดือนก่อน +1

      👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨🎩

    • @IleanaVasilescu-b3q
      @IleanaVasilescu-b3q 6 หลายเดือนก่อน +1

      🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉♥️

    • @IleanaVasilescu-b3q
      @IleanaVasilescu-b3q 6 หลายเดือนก่อน +1

      🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🎩🌺

  • @corneliaungureanu5464
    @corneliaungureanu5464 6 หลายเดือนก่อน +1

    Mult mai bine cu apa fără zahar

  • @popovicivasile1326
    @popovicivasile1326 6 หลายเดือนก่อน +2

    Cand eram mic tin minte ca beam de frica Tedi 😂😂 ma mintea fratele meu ca imi cad ochii daca nu beau suc de morcovi 🫡😂 ma mir ca nu m am facut portocaliu de la atata suc Tedi 🥹

  • @silk2679
    @silk2679 6 หลายเดือนก่อน +1

    Chiar mi sa zbarlit pielea cand am vazut clipul inca putin si imi venea sa arunc painea pe geam

  • @Emilian_zx
    @Emilian_zx 6 หลายเดือนก่อน

    15:30 💪😠

  • @robsjourney97
    @robsjourney97 2 หลายเดือนก่อน

    W

  • @Ligma500
    @Ligma500 6 หลายเดือนก่อน

    • @IleanaVasilescu-b3q
      @IleanaVasilescu-b3q 6 หลายเดือนก่อน +1

      😊❤😊

    • @IleanaVasilescu-b3q
      @IleanaVasilescu-b3q 6 หลายเดือนก่อน +1

      👩‍❤️‍👨♥️👩‍❤️‍👨♥️👩‍❤️‍👨

    • @IleanaVasilescu-b3q
      @IleanaVasilescu-b3q 6 หลายเดือนก่อน +1

      👩‍❤️‍👨🎉♥️🎉👩‍❤️‍👨🎉🎩🎉👩‍❤️‍👨

    • @IleanaVasilescu-b3q
      @IleanaVasilescu-b3q 6 หลายเดือนก่อน +1

      🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉♥️

    • @IleanaVasilescu-b3q
      @IleanaVasilescu-b3q 6 หลายเดือนก่อน +1

      ❤❤❤❤❤❤❤♥️❤❤❤❤❤♥️❤🎩

  • @AlexandruMirita
    @AlexandruMirita 6 หลายเดือนก่อน +1

    Mie îmi place doar apă azi am băut doar apă

  • @eugeniavintila9207
    @eugeniavintila9207 6 หลายเดือนก่อน +2

    Era mai frumoasa copilaria mea cand imi f***a tata Dumnezeii ca nu avea bani sa imi ia te miri ce. Traiam pe saracie, cu asa zisele "traume", dar eram mai sanatosi. 😀😀

  • @smcmarius
    @smcmarius 6 หลายเดือนก่อน +1

    În ziua de azi sunt tot mai mulți copii obezi și hiperactivi iar părinții nu realizează asta.

  • @valentinchirita5108
    @valentinchirita5108 6 หลายเดือนก่อน

    Pss pss. Si totusi avem in piata Ana Are. 4 lei - 200 de ml :) Sucul de mere - Continut: 100% mere.

    • @axelf4515
      @axelf4515 5 หลายเดือนก่อน

      100% mere... Pasteurizat si filtrat.
      SAU in loc de suc
      un mar si apa.

  • @panaitflorinvalentin1371
    @panaitflorinvalentin1371 6 หลายเดือนก่อน

    Poate facem o petitie ca sa se scoata jucaria poza din produs

  • @eusuntBiscuite
    @eusuntBiscuite 6 หลายเดือนก่อน +1

    Nu as mai comenta... 112 comentarii, numărul perfect pentru a se alarma toți părinți, dar trebuie sa spun asta. Atenție părinților la ce produse apar mai nou pe piața, și care ușor ajunge în mana copiilor.
    Ați auzit de 1shot?
    Ei bine este ceva nou, un sirop minune pentru a face apa suc. La 1,6lei plicul, cu 30%mai puțin zahar și cu 25%sirop de fructe, se vrea a fi sanatos, un înlocuitor a sucului și cafelei !!!
    Promovat de influencer copiii cad ușor victime a acestor escroci.

  • @iongeorge9330
    @iongeorge9330 6 หลายเดือนก่อน +2

    😂😂

  • @voineanicolae6785
    @voineanicolae6785 6 หลายเดือนก่อน

    Una buna Patrarule, daca unei Plante ii dai apa, de ce unui copil ii dai Suc (otrava)!!!

  • @iulianc
    @iulianc 6 หลายเดือนก่อน +1

    Înainte să văd emisiunea pot spune că nimic de pe masa aceea nu e recomandat...

  • @StefaniaDinulescu
    @StefaniaDinulescu 6 หลายเดือนก่อน +2

    Va rugam spuneti- ne si noua care din sucurile de pe piata sunt bune!!!

    • @nicknickcretz
      @nicknickcretz 6 หลายเดือนก่อน

      Nici unul. Toate îs niste mizerii. Și alea naturale făcute acasă din fructe ne creste glicemia. Cum zice Dragoș, orice fresh de fructe e desert .

    • @Rares.E
      @Rares.E 6 หลายเดือนก่อน +4

      Apa! Sucurile sunt otravă!(zahăr)

    • @philbear2185
      @philbear2185 6 หลายเดือนก่อน +3

      Aoleo...a vorbit baiatu' asta degeaba timp de 25 de minute!!🤦🏻

    • @AdelinaMRC
      @AdelinaMRC 6 หลายเดือนก่อน +1

      “Ana are”, doar la ocazii super speciale!

    • @GheorgheSinzieanu
      @GheorgheSinzieanu 6 หลายเดือนก่อน +1

      Nici unul! Eu fac eforturi să-mi conving familia să nu mai consume sucuri,indiferent de care.

  • @rogo815
    @rogo815 6 หลายเดือนก่อน +1

    emisiunea aceasta e cea mai buna, ar trebui sa fie separata de starea natiei care e degeaba

  • @alinbordas5611
    @alinbordas5611 5 หลายเดือนก่อน

    Legenda spune ca 90 % din cei care comenteaza fac exact opusul :))) !!!!!!

  • @Sengrath2986
    @Sengrath2986 6 หลายเดือนก่อน +1

    Mult zahar. Nu era nevoie de emisiune. Dar na, daca oamenii atat pot.