Czesc Magda :) No wymusili na mnie te zmiany niestety :) Ale zycie toczy sie dalej…..:) Dziekuje za wizyte i komentarz . Milego wypoczynku zycze . Pozdrawiam Jarek M
W końcu zajrzałam tutaj...że by nie było..:) ....bardzo fajnie zagrane....podoba mi się bardzo :) ...Pozdrowienia w stronę W-wy z pochmurnego Norraby...
witaj Jarku , szkoda , że nie masz płyty , chętnie bym kupił , bo nie mogę wciąż jeździć ze słuchawkami w uszach. Twoja muza tak mnie wciąga . pozdrawiam . arek
Granie bez pasji jest jak żaglówka bez wiatru... u Ciebie Jaruś tą pasję słychać bo kochasz muzykę. Podoba mi się ta nowa jak to nazwałeś kompilacja bo w istocie taką jest. Serdeczności dla Ciebie i miłego dalszego weekendu:) M.
Czesc Magdus :) Mysle ze masz racje z tą pasja , nie ma dnia abym nie dojechal Tyrosa hehe . Wykasowalem juz te fotki tam hehe nawet byl napis Usun hehe , wczoraj jakos nie widzialem tego :) Miej mily dzionek niedobroto :) Pozdrawiam cieplo J.
haha dobre , tak , nuty sa ale to tu zagrane jest ze sluchu , nuty sa z poscielowka do ktorych ciezko mi sie zabrac ale przyjdzie taki dzien ze zagram i z nut :)) Pozdrawiam Ciebie Potrze zyczac milej niedzieli .
Moźe tylko jeden kawałek tutaj trance'owy został perfekcyjnie oddany. Mam na myśli pierwszy utwór ... reszta niestety nie pasuje. :) Co do trance zapraszam na mój profil na "www.soundcloud.com/darius-garenowsky" Tam znajdzie pan 2 utwory trance :) Pozdrawiam
No muszę przyznać , że sam Jean Michel Jarre był by dumny z wykonania takie muzyki . Przyjemnie posłuchać , pozdrawiam ;
Boskie wykonanie, nic więcej nie trzeba komentować 👍👍👍🏆🏆🏆🏆🏆
Pozdrawiam 😻
Witam super Melodie dziękuję miło się słucha
Stare filmy :) Zapraszam do nowszych :) Pozdrawiam J
@@JarekM9544 Witaj Jarek, twoje stare filmy są świetne, z udziałem twojego starego instrumentu Yamaha Tyros. Bardzo je lubię.
Nic dodac, nic ujac. "Wszystko jest" ! Rien à enlever, rien à ajouter. "Tout y est" ! - Pawel - Pozdrowienia z Francji
I never listened to this style of music. It's hypnotic, out of this world. I liked it a lot. Thank Jarek.
Jarek, znakomite wykonanie... cóż pisać więcej :)))
Pozdrowienia,
Piotr.
Bardzo dziekuje Piotrze :) Pozdrawiam J
Jarku !
Dawno nie zaglądałem na Youtuae.
Klimat to co tworzysz i odtwarzasz to miód na moje uszy. Jest zajebista do 2. Dzięki . Dzięki.
człowieku to jest doskonałośc w tym co robisz,mistrzostwo swiata, no cuż mozna wiecej napisać SUPERB.
Witaj Jarku M vel Jerry, jak zwykle jest czego u Ciebie posłuchać.
Miłej niedzielo-poniedziałku:)))
Czesc Magda :) No wymusili na mnie te zmiany niestety :) Ale zycie toczy sie dalej…..:) Dziekuje za wizyte i komentarz . Milego wypoczynku zycze . Pozdrawiam Jarek M
Jarku , nie ważne jakie rytmy , muza i wykon to jest to , pozdrawiam Cię serdecznie , Arek
Tyros-y zadza wspaniale wykonanie pozdrawiam
Dziekuje Jarku :) Pozdrawiam J
J aime beaucoup !! C est un mix !! Bonne journée 🤩👍👍😍
Zakochałam się. Człowieku!!! Ukradłeś moje serce !!!!!!
2013 ? Stare juz to nagranie hehe
Jarek M nie szkodzi... :) nie liczy się rok..
bartzo dobze....VERY NICE .FROM AFRICA
W końcu zajrzałam tutaj...że by nie było..:) ....bardzo fajnie zagrane....podoba mi się bardzo :) ...Pozdrowienia w stronę W-wy z pochmurnego Norraby...
No wreszcie :)) Dzieki Kati . Pozdrawiam J
zajefajne wykonanie.....dobra muza.....
fajniutka wersja ephorii...jest moc sliczne podoba mi się plus maly bonus tego co lubie heheh
A dzieki Piotrus :) Pozdrawiam J
Aż żal że nie mam się do czego przyczepić :):) Twoje wykonania to Mistrzostwo Świata Jarku ... pozdrawiam ciepło :)
Witaj Aniu :) ja slysze dwa bledy niestety :)) Ale to taka amatorszczyzna :)) Dziekuje za komentarz . Pozdrawiam J
Super tu maîtrises tes claviers du t3 au genos comme un chef bravo beaucoup de plaisir à t'écouter.
no no jestem pod wielkim wrażeniem .. :)
Ja tez :)) Fajny styl :) Pozdrawiam J
Mega !!🎹🎹🌹🌹♥️
Po przesłuchaniu do polowy myśle że to za wiele wspólnego z trance nie ma... ale fajnie nawet zrobione podoba mi sie:)) Łapka w góre
Dzieki :)
Your a master at trance I love its,very nice my friend
Dobry ten Mega Trance.
Tak do konca nie sa to moje rytmy , wole grac starą muze ale aby nie byc monotonny czasami wrzuce cos z innej beczki :)) Pozdrawiam J
very good I put on my Facebook page have a great weekend dear Jarek hugs
Thanks Betty :) Have a nice weekend
Super!!!
To lubie... Klasa. Pozdrawiam Cie....
Świetny kawałek ;)
witaj Jarku , szkoda , że nie masz płyty , chętnie bym kupił , bo nie mogę wciąż jeździć ze słuchawkami w uszach. Twoja muza tak mnie wciąga . pozdrawiam . arek
Tak se wpadłam ... byś wiedział że ... byłam tu ;):):)
To milo ze odwiedzilas moj profil :) Pozdrawiam :)
Super naprawdę extra mix. I utwór kiedy gatunku który lubie
Outstanding !
Jak zwykle pięknie,a szczególnie podoba mi się od 3;00.Poezja nut-beautyfull:-
)Pozdro
Dzieki :)
J aime beaucoup merci 🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷👏👏👏🎉🎉🎉🎉😀
Granie bez pasji jest jak żaglówka bez wiatru... u Ciebie Jaruś tą pasję słychać bo kochasz muzykę. Podoba mi się ta nowa jak to nazwałeś kompilacja bo w istocie taką jest. Serdeczności dla Ciebie i miłego dalszego weekendu:) M.
Czesc Magdus :) Mysle ze masz racje z tą pasja , nie ma dnia abym nie dojechal Tyrosa hehe . Wykasowalem juz te fotki tam hehe nawet byl napis Usun hehe , wczoraj jakos nie widzialem tego :) Miej mily dzionek niedobroto :) Pozdrawiam cieplo J.
Widzę,że oboje dziś na mega trance pracowaliśmy z tym,że ja pozmieniałem OTS;)Miłej niedzili Jarku.
Czesc Marku :) A tak jakos wyszlo :) Testuje Jana style hihi . Milego grania zycze :) Pozdrawiam J.
Bravo. Musica. Elletronica. Perfetta
I Love Trance ! Fantastic Jarek :)
Quando adoro questa musica ..... bravissimo yesss :-)
Jarku,fajna ta beczka,pozdrawiam
awaaa you just brooked my ice Thank you so much it is awesome
💌 Ou Jeah..Jarek M 💌
elegancko, dobra Euphoria :)
A dzieki Marcin dzieki :) Pozdrawiam J
Bom um xou Enos 🎶👏👏👏👍
Nice performance Jarek, but I still waiting for your ItaloDisco performance :)
Regards, Jan.
Hi Jan :) I'll play longer in this style soon :) Thank you for your comment. Best regards J
Czy mnie wzrok myli czy ja nutki widzę :p Świetnie Jarku. Grupa AkordKey jest z Ciebie dumna :p
haha dobre , tak , nuty sa ale to tu zagrane jest ze sluchu , nuty sa z poscielowka do ktorych ciezko mi sie zabrac ale przyjdzie taki dzien ze zagram i z nut :)) Pozdrawiam Ciebie Potrze zyczac milej niedzieli .
bardzo fajnie cood
nice instrumental
Super
Nathalie
Zajebiscie pan gra :)
👍👍✋✋
che musica ! forte Yesssss :-)
hehe kurde pomarzyc tylko aby tak grac :) super :)
Trening czyni Mistrza , dlatego trzeba duzo grac :) dzieki Pozdrawiam J
it is best for my gym ) thank you !
Toll...Toll :-)
Гениально!
Jarek super
Super Jarek super !! :) Ja za pracą nie mam kiedy sobie pograć :/ sprzęt się kurzy tylko :P
Dziekuje :) Pozdrawiam J
Super
tez super
super Jareck
🎶🎶🎶🎹🎶🎶🎶😘😘
EXELENTE
♥️🎶🎶
incredible
Супер....
ja pitole zajebiste
No to w koncu kiedy i gdzie bedzie Twoj koncert ? Alors ? Où et quand aura lieu ton concert ? :)
Bella musica megusta mucho más tiempo FIDE bella feliz
Nice
😍😍😍😍😍🎶🎶🎶🎶🎶🎶💓💓💓💓💓💓
Igen egyformán szeretjük az elektronikus zenét! Főleg amit jól
adnak elő
Again a new perf ... Are you the owner off the arrangement ?
mógłby mi pan podesłać ten styl??? bardzo fajny (no i oczywiście pana wykonanie również :)
NA TAKIM SPRZĘCIE TEŻ BYM POPRACOWAŁ :)
Jak chcesz to sprzedam Tobie swojego Tyrosa :) Wypasiony jest to fakt :) Pozdrawiam J
dzięki , ale z braku finansów zostaje FL
zapraszam DO SIEBIE NA STRONKĘ DO PRZESŁUCHANIA PRODUKCJI ELECTRO clinzab.wix.com/piotrzaq-music#!music/c1x9v
panie Jarku jak dlugo trzeba cwiczyc aby grac tak jak pan i czy to jest trudne?
Po prostu duzo graj o ile masz pasje reszta sama sie znajdzie :)
great job. But I want better sound for right hand. More clear and mystical.
Muito bom
Hay personas que te enamoran son desleales con sigo mismo y se unden en 🚢 barco en filtrado jose orla
Czy mogę użyć fragmentów Pana miksa w moich filmach?
Prosze sie czestowac (Y)
Dzięki wielkie :) Bardzo mi się spodobał.
Очень красиво но хотелось бы узнать ты играешь для себя или это професиональное
Dziekuje za komentarz :) Pozdrawiam J
what kinds of yamaha do you have
auforia Sweden in Eurovision 2012 winner Lureen
Jarku , jestem w domu , dlatego tak Ci się naprzykrzam , sorry , przepraszam . Arek Niedziałkowski
🎓🎓🎓🎓🎓🎓🎓🎓🎓 cool 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎼🎼🎼🎼🎼🎼🎶🎼🎶🎼🎼🎤🎤🎤🎤🎹🎹🎹🎹🎹 sei molto bravo per fare ballare
Moźe tylko jeden kawałek tutaj trance'owy został perfekcyjnie oddany. Mam na myśli pierwszy utwór ... reszta niestety nie pasuje. :) Co do trance zapraszam na mój profil na "www.soundcloud.com/darius-garenowsky" Tam znajdzie pan 2 utwory trance :) Pozdrawiam
witam jaki to model organów nazwa itp ???
Yamaha Tyros 3
Jaki to styl
Nvgk