Boa noite 🙋 fica com 🙋 Deus que vocês todos fasa muito sucesso 🙋👍🏿👍🏿👍🏿🌹🌹🌹 parabéns 💐💐 pelas lindas música 👏👏👏🙏🏾🌟🌟🌟🌷🌷🌷 vocês fazem éu mim sintir muito bem com migo mesmo 🙋😿 realmente eu mim sinto muito bem com vocês todos com essas músicas lindas e maravilhosas vocês tocando no teclado teclado 🙋 vocês traz paz no coração de cada um de nós quando estamos triste vocês faz parte da nossa vida sentimental ajuda muito obrigada Deus abençoe vocês todos que faça muito sucesso sempre sempre sempre apaz esteja com todos vocês 🙏🏾🙏🏾🌟🌟🌟🌷🌹🌹🌹
Boooooomba... Cały mix petarda a od 3:33 odlot totalny... Mega robota -talentu nie kupisz z talentem trzeba się urodzić i tu jest przykład... Pozdrawiam
Lubie wracać do Pana, słuchać w kółko Pana coverów, można się rozmarzyć, rewelacyjnie zagrane, właściwie brak odpowiednich słów aby wyrazić zachwyt nad Pana twórczością... Pozdrawiam i zostaję na dłużej ;) Pati (Y)
Esti cel mai talentat băiat pe care l- am auzit cântând. Esti cu totul si cu totul special prin ceea ce redai si exprimi. Felicitări! Succes pe mai departe!
Gdy słyszysz tylko ryk 500 konnego silnika w Volvie przez większość swego życia to Twoja muza jest dla mnie jak plaser miodu dla cierpiącego głód . Pozdrawiam
Czesc Ewcia :) Milo ze wpadlas i ciesze sie ze wysluchalas tego czaderskiego wykonania hehehehehehe . Cieplo pozdrawiam z Łorsoł i zycze udanego weekendu :) P.S. Fajnego masz futrzaczka :)
Jarek szkoda ze nie mixowales w naszych czasach napewno bylbys w czolowce nie Tylko w Polsce. widze ze znacie sie z Piotrem Z. slucham wasze utwory kiedy tylko moge, pozdrawiam.
W "Naszych" czasach bylem za mlody na tego typu zabawy , byla pogon za kasą , teraz czlowiek jest ustabilizowany i moze spelniac marzenia :) Tak , Piotra znam jest dobry w tym co robi ze swoją Yamahą (Y) Dzieki za wizyte i komentarz . Pozdrawiam J
Hahahaha a jednak nie wytrzymałeś aby nie postukać w klawisze ;)) Wspaniale dobrane utwory, świetny aranż z Twojej strony, no i T4 niesamowicie wymiata .... Dzięki Jarku pozdrowienia i do Ciebie posyłam - E.
Jarek ❤👍🏾🙋💥👏✋🙏 estou aqui em frente ao só te ouvindo ouvir você tocar é muito bom muito maravilhoso obrigado que Deus abençoe um ótimo final de semana cheio de luz a sua seguidora sempre está todos os dias com você te ouvindo às vezes de manhã à tarde e à noite ao dormir ao levantar às vezes até às 18 horas da tarde quando vou orar debaixo das Árvores orar e agradecer a Deus e tô te ouvindo gratidão sempre abraço que Deus abençoe sempre da sua seguidora sempre sucesso sempre 🫶🏾🙋💥👏👏🙏💙💙💙💙💙👍🏾🫶🏾✨✨✨ ó brigado 💕 parabéns 🖐️
Humm... ! I love so much This mix, the tracks are so well arranged and the sounds, an work sensational, gives a wonderful game, magic ! Yes great talent it's that pleasure . listening to endless , too beautiful :) Best Greetings Jarek :)
Świetne wykonanie ;) Właśnie też zacząłem przygodę z keyboardem Yamaha PSR-E453 przyznam że wykonanie i dobranie stylu wyszło rewelacyjnie aż wpada w ucho i pozwoliłem sobie zagrać ten sam utwór wyszło też dobrze ale jak na pierwszy raz to jestem bardzo zadowolony ;) Pozdrawiam Serdecznie Krzysztof
no witam w końcu jakiś mix super zagrane miło posłuchać aż nogi mi same chodzą heh pozdro aby tak dalej spróbuj pomiiować sterego z nowymi ale jest bomba tak trzymaj :):)
Przez 6;51 byłem w innym świecie, w świecie muzyki gdzie nie ma problemów i zmartwień tylko sama przyjemność tych wszystkich dźwięków, które mnie otaczały:) Świetny miksik Jarku:)
Zawsze jak słyszę taką świetną muzykę na TH-cam chce kliknąć łapkę w górę, ale u Ciebie nigdy nie mogę :) Pozostaje mi napisanie komentarza i pogratulowania świetnej aranżacji :P Świetna jest ta barwa chórków jakiej użyłeś. Pozdrawiam i zapraszam do siebie :)
Me hace llorar de alegría, recordando fechas de mi juventud. Gracias It makes me cry with joy, remembering dates from my youth. Thank you Заставляет плакать от радости, вспоминая свидания из юности. Спасибо Płaczę z radości, wspominając daty z młodości. Dziękuję Ci Rozplakala jsem se radostí, když jsem si pamatovala data z mládí. Děkuji Cela me fait pleurer de joie en me souvenant des dates de ma jeunesse. Je vous remercie Ich weine vor Freude und erinnere mich an Daten aus meiner Jugend. Dankeschön
Super schön die Klangfarbe und super Sound 😊
Coś cudownego odpowiedni sprzet w odpowiednich rekach nic dodać nic ując raj dla uszu pozdrawiam
:)
Witam pięknie utwory wspaniałe znane kocham nad życie 😘❤🌿🌹 pozdrawiam
Pełna profeska, mix I klasa 👌. Można słuchać na okrągło - bomba 💥🎹🎶🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Pozdrawiam 😻
Energized me. Special thanks from 🇲🇳🇲🇳🇲🇳. Most talented ONE💯💯💯
Witam piękne Melodie dziękuję miło się słucha
Super pozdrawiam serdecznie zapraszamy Polski😂😂😂😙😙👍👍👍👍👏👏👏👏
Super wykonanie można bez końca słuchać
Boa tarde pra você meu parabéns 💐💐💐 Deus abençoe sempre sua vida sempre 🖐️🙏🏾 muito obrigada pela suas músicas lindas maravilhosas 👍👍💜❤️
Потресающе молодец, виртуоз.
🎼🎵🎶🎹👌👏👏👏
Zagrane profesionalnie.....
Pozdrawiam z Hessen
Moim zdaniem najlepszy Mix na YTub ma już kilka lat ale lubię go posłuchać. 🎶🎵🎶🎵
Boa noite 🙋 fica com 🙋 Deus que vocês todos fasa muito sucesso 🙋👍🏿👍🏿👍🏿🌹🌹🌹 parabéns 💐💐 pelas lindas música 👏👏👏🙏🏾🌟🌟🌟🌷🌷🌷 vocês fazem éu mim sintir muito bem com migo mesmo 🙋😿 realmente eu mim sinto muito bem com vocês todos com essas músicas lindas e maravilhosas vocês tocando no teclado teclado 🙋 vocês traz paz no coração de cada um de nós quando estamos triste vocês faz parte da nossa vida sentimental ajuda muito obrigada Deus abençoe vocês todos que faça muito sucesso sempre sempre sempre apaz esteja com todos vocês 🙏🏾🙏🏾🌟🌟🌟🌷🌹🌹🌹
Boooooomba... Cały mix petarda a od 3:33 odlot totalny...
Mega robota -talentu nie kupisz z talentem trzeba się urodzić i tu jest przykład...
Pozdrawiam
Gracias ! Me encanta esta musica y escucharla me alegra la vida .
Nic dodać nic ująć SUPER !
Dziekuje
Very beautiful and nice, I like it.
Can I have the chord and the notes ?
Lubie wracać do Pana, słuchać w kółko Pana coverów, można się rozmarzyć, rewelacyjnie zagrane, właściwie brak odpowiednich słów aby wyrazić zachwyt nad Pana twórczością... Pozdrawiam i zostaję na dłużej ;) Pati (Y)
Twoje mx są zajebiste
Od jutra nie będę mógł Cię słyszeć . Zagranica . Jak wrócę to się odezwę . Pozdrawiam Cię serdecznie Jarku . Arek
Nie mogę rozszyfrować tego 1-go kawałka......świetnie zagrane.
Bravo !! 👏👏👏👏👏Fantastic 👍👍👍👍👍excellent 👌👌👌👌👌played
Esti cel mai talentat băiat pe care l- am auzit cântând. Esti cu totul si cu totul special prin ceea ce redai si exprimi. Felicitări! Succes pe mai departe!
Boskie jest to Jarek aż chce się słuchać muzyki 😘😉
Aqui do Brasil tua seguidora sempre sucesso sempre sucesso para você jarek ❤
Gdy słyszysz tylko ryk 500 konnego silnika w Volvie przez większość swego życia to Twoja muza jest dla mnie jak plaser miodu dla cierpiącego głód . Pozdrawiam
mistrzostwo :) podziwiam talent i oczywiscie slucham . pozdrawiam :)
Milutko się słucha takiej pięknej muzyki, dziękuję i wzajemnie :)
Pozdrawiam :))
Dziekuje Basiu :)
Nostalgia. Przypominam sobie Twoje wykony . Jestem w bajce . Dzięki .
Jarku ,znów słucham Twojego wykonania ,bajka ,graj tak dalej,pozdrawiam
I tego mi dziś było trzeba ! No ja to wiem kiedy do Ciebie zajrzeć i słuchając Twojego grania szybko podładować akumulatorki ;););)
Czesc Ewcia :) Milo ze wpadlas i ciesze sie ze wysluchalas tego czaderskiego wykonania hehehehehehe . Cieplo pozdrawiam z Łorsoł i zycze udanego weekendu :) P.S. Fajnego masz futrzaczka :)
Hola Jarek M! Me encanta todas tú melodias ,qué tocas!Bello feliz viernes!👏👏👏👏🎼🎶🎵🎹🎧❤👍👍👍👍👍👍👍
Przepięknie....
Serdecznie pozdrawiam....
Anna N....
Wymiatasz kolego, szacunek!!! To się nazywa mieć talent, aż miło posłuchać. Pozdrawiam!!!
Jarek szkoda ze nie mixowales w naszych czasach napewno bylbys w czolowce nie Tylko w Polsce. widze ze znacie sie z Piotrem Z. slucham wasze utwory kiedy tylko moge, pozdrawiam.
W "Naszych" czasach bylem za mlody na tego typu zabawy , byla pogon za kasą , teraz czlowiek jest ustabilizowany i moze spelniac marzenia :) Tak , Piotra znam jest dobry w tym co robi ze swoją Yamahą (Y) Dzieki za wizyte i komentarz . Pozdrawiam J
Jarek spelniaj swoje( marzenia a ja bede sluchal). pozdrowienia.
Okej :)) Milego wekkendu zycze (Y)
Super muzyczka . Pozdrawiam.Ania.
Wow !!! Jarku kolejny ,,odlot,,muzyczny niesamowicie to zagrałeś . Co tu mówić po prostu mniam i łapka w górę ,pozdrawiam
Dziekuje Ewo za mily komentarz :) Serdecznie pozdrawiam J
😊Beautiful~Great!!!👍👏👏👏👏
Czyste brzmienie Tyrosa, super styl, Świetnie zagrane!!! NIc dodać nic ująć! :D
Dziekuje Karolu :) Pozdrawiam J
So pretty Jarefk. Your music rocks, no matter what beat your. Playing to all. Your gifted.
Nys
Jeszcze mogę Cię posłuchać Jarku . Od wtorku fajera .Uwielbiam to nagranie , ten mix. Świetny. Pozdrawim
Specjalista od Mixów nie zawiódł... ;)
Pozdrowienia Jarek, bardzo fajnie :)
Piotr.
Dziekuje Piotrze , czekam na Twoje demo nowego syntha :) Pozdrawiam J
Niestety mam klopoty z przesyłem dźwięku do Cubase... Zajmę siè tematem dopiero w piątek.
Coś niesamowitego. NAPRAWDĘ SUPER. Pozdrawiam
Excelentă compoziție ! , vă mulțumesc pentru o seară relaxantă !, numai bine si succes în continuare !
Piękno tkwi w muzyce ale w tym wykonaniu brzmi to wyjątkowo wymownie . Przyjemność słuchania , pozdrawiam ;)
Tyle pozytywnych opinii ze nic dodać nic ująć. Szacun- za to co robisz, bo takich ludzi nam brak. Wspaniały mix-brawo. Pozdrawiam.
Je ne me lasse pas de ces musiques sur orgues hammond, rythmées, douces, entrainantes.... Merciiii....
Jarku od wrzutu tego filmu dwa lata wcześniej , do dziś bawimy się świetnie . To jest hicior . Dzięki , pozdrawiam
Prześliczne wykonanie, aż miło powracać :)miłego wieczorku
Dziekuje :)
👌👌👌👌👌👍❤❤
Very nice music 🎶🎶
Legal legal muito bom 😸👌 parabéns sucesso 💐👏
Hahahaha a jednak nie wytrzymałeś aby nie postukać w klawisze ;))
Wspaniale dobrane utwory, świetny aranż z Twojej strony, no i T4 niesamowicie wymiata ....
Dzięki Jarku pozdrowienia i do Ciebie posyłam - E.
Noooo tak :)) Stukam w przyciski mojego Teac'a ale yamaha to tez fajna zabawka :)) Dziekuje Eryku ze i tu wpadles :) Pozdrawiam J
Jarek M Ale ja nic nie mam do Yamahy i w pełni się z Tobą zgadzam, że to też bardzo ciekawy sprzęt ...
Jarek ❤👍🏾🙋💥👏✋🙏 estou aqui em frente ao só te ouvindo ouvir você tocar é muito bom muito maravilhoso obrigado que Deus abençoe um ótimo final de semana cheio de luz a sua seguidora sempre está todos os dias com você te ouvindo às vezes de manhã à tarde e à noite ao dormir ao levantar às vezes até às 18 horas da tarde quando vou orar debaixo das Árvores orar e agradecer a Deus e tô te ouvindo gratidão sempre abraço que Deus abençoe sempre da sua seguidora sempre sucesso sempre 🫶🏾🙋💥👏👏🙏💙💙💙💙💙👍🏾🫶🏾✨✨✨ ó brigado 💕 parabéns 🖐️
Vou dormir vou descansar a tarde te ouvindo❤ gratidão gratidão 😸👍🏾🙏👏🌹🥰🤦🙋✨💫💐🫶🏾✋🏾🙏🏾👍🏾😸🌺🌹⭐🌟💫✨🙋
Vc é simplesmente DEMAIS. ...parabéns
Humm... ! I love so much This mix, the tracks are so well arranged and the sounds, an work sensational, gives a wonderful game, magic ! Yes great talent it's that pleasure . listening to endless , too beautiful :)
Best Greetings Jarek :)
Świetne wykonanie ;) Właśnie też zacząłem przygodę z keyboardem
Yamaha PSR-E453 przyznam że wykonanie i dobranie stylu wyszło rewelacyjnie aż wpada w ucho i pozwoliłem sobie zagrać ten sam utwór wyszło też dobrze ale jak na pierwszy raz to jestem bardzo zadowolony ;)
Pozdrawiam Serdecznie
Krzysztof
no witam w końcu jakiś mix super zagrane miło posłuchać aż nogi mi same chodzą heh pozdro aby tak dalej spróbuj pomiiować sterego z nowymi ale jest bomba tak trzymaj :):)
Aby grac nowe trzeba je miec w glowie :)) Niestety malo znam nowych utworow chyba ze cos wpadnie mi w ucho :) Pozdrawiam J
możę coś z polskich jak ledy pank - kombi itp. spróbuj coś wymyślisz pozdro:)
Kombi juz gralem gdzies nizej , Lady Punk hm.... za duzo gitar w zespole hihi . Pozdrawiam J
ok spoko :)
Great busting a move song. 👍good job.
Dziękuję serdecznie za sympatyczną wiązankę muzyczną . Zabieram do siebie a Ciebie Jarku serdecznie pozdrawiam:)
Cala przyjemnosc po mojej stronie :) Pozdrawiam J
Jarek super melodia i wykonanie
Boa tarde 🌺🌹💐 gratidão jarek ❤
Super😊. Bardzo mi się podoba jak Pan gra.😊.
Jarku to było PIĘKNE 😢aż mi łezki poleciały.
Очень классно!
Superr!!!! Serdecznie pozdrawiam!!!! Anna...
Super. Witam z Ukrainy!!!
Super muzyka, brawo Jarku...
Ślicznie zagrane
bardzo ciekawie skomponowany mix z perfekcyjnym wykonaniem.Rowniez milego tygodnia Jarku,
Nic nowego Marku , walkuje to co juz potrafie dobrze i z pamieci hehe , zmieniam tylko style :)) Dzieki . Pozdrawiam J
Ten mix jest świetny . Pozdrawiam . Arek
So nice your friend thank you and God bless us all
Wiesz co Jarku aż sam zatańczę do twojej muzyki.
Przez 6;51 byłem w innym świecie, w świecie muzyki gdzie nie ma problemów i zmartwień tylko sama przyjemność tych wszystkich dźwięków, które mnie otaczały:) Świetny miksik Jarku:)
Aż taaak ? :) Milo mi ze tak sie czules :) Pozdrawiam J
Amazing acustic
dobry wykon ...........pozdrawiam
Super bien joué et très belle mélodie
Bravo
Amitiés
nathalie
6
Jarku prosiłem o jakieś zmiany co by to było piękne no i jest zajeb..ste pocisnołeś że hhhhej pozdrawiam trzymaj klimat !!!!!
great performance ! thanks
É o máximo está música, parabéns
Ela tem um toque triste e ao mesmo tempo não dá vontade até de dançar 🙆🙅
Fajoski utwór ...
Jarku robisz dobrą robotę,graj tak dalej pozdrawiam.
Zawsze jak słyszę taką świetną muzykę na TH-cam chce kliknąć łapkę w górę, ale u Ciebie nigdy nie mogę :) Pozostaje mi napisanie komentarza i pogratulowania świetnej aranżacji :P Świetna jest ta barwa chórków jakiej użyłeś.
Pozdrawiam i zapraszam do siebie :)
Zamykam lapki bo wole czytac :)) Dzieki kolego za koment i wizyte :) pozdrawiam J
Pięknie💜💜💜💙💙💙💓💓💓💓💕💕💕💞💞💞💗💗💗💖💖💖
Me hace llorar de alegría, recordando fechas de mi juventud. Gracias
It makes me cry with joy, remembering dates from my youth. Thank you
Заставляет плакать от радости, вспоминая свидания из юности. Спасибо
Płaczę z radości, wspominając daty z młodości. Dziękuję Ci
Rozplakala jsem se radostí, když jsem si pamatovala data z mládí. Děkuji
Cela me fait pleurer de joie en me souvenant des dates de ma jeunesse. Je vous remercie
Ich weine vor Freude und erinnere mich an Daten aus meiner Jugend. Dankeschön
Jarek. Piękna robota.1971.
Klasse weiter so echt Super
Magnifique jarek
J'AIME B
BEAUCOUP
Caro amigo Edi arrepiar muito bom 🎶👏👏👏👏👏👍
Very beautiful...
È un piacere sentirla è dolcissima adorabile tutte stupende !!! Yesssss :)))))
Boa tarde para todos nós a você também jarek aqui Brazil tua fã ❤❤❤🌹✋💟💟✋🏾👍🏾🙋⭐⭐
❤ buenas noite boa noite 🌆🙋✨👏🙏😇💐 gratidão sempre sucesso Brasil 👍🏾😸👍🏾😸 sua seguidora sua fã ❣️ sergindora 💐👍🏾🌙🌙💖✨🙋👏🙏
jestes poprostu geniuszem masztalent
Piękny mix na zakończenie igrzysk :)
A dzieki Marcin :)) Igrzyska calkiem calkiem dobrze wypadly :) Pozdrawiam J
Bravo Jarek. This is my genre music. Greetings from Holland. Frits
Thank you Frits :) Best regards J
what is the name of that music he play
Super co tu dodać
Superrrrrrrrr:)
Mega wykonianie. Dajesz czadu chlopaku :-)
hehe dzieki
Beatiful.... Mantap.