Beyinler Arası Salınımsal Senkronizasyon - Tolga Esat Özkurt (PhD) | Ankara Nörobilim Günleri #1
ฝัง
- เผยแพร่เมื่อ 10 ก.พ. 2025
- 8 Aralık Pazar günü, Ankara Nörobilim Günleri serimizin ilk etkinliğini ODTÜ'den Tolga Esat Özkurt'un katılımıyla gerçekleştirdik. Herkes için keyifli ve verimli bir konuşma olduğunu umuyoruz. Bu etkinlik organizatör arkadaşımız Yağmur Eyüpoğlu'nun inisiyatifi olmasaydı gerçekleşemezdi. Kendisine, ve bize ev sahipliği yaparak bunu mümkün kılan Kült Kavaklıdere'ye teşekkür ediyoruz. Gelecek etkinliklerde görüşmek üzere!
Ankara Nörobilim Günleri serisi ile hedefimiz, nörobilim ve bilişsel bilim alanına gönül vermiş herkesin bir araya gelerek bilgi ve fikir alışverişinde bulunabileceği bir ortam yaratmak. Bu serinin, hem bu alanlara amatör ilgi duyanlar hem de profesyonel olarak çalışanlar için bir buluşma noktası olmasını umuyoruz.
Sitemiz - www.cog-ist.com/
Twitter - / cog_ist
Instagram - / cog_ist
Medium - / cogist
LinkedIn - / cogist
Patreon - / cog_ist
Bilgi dolu harika bir sunum.
Kayıt için teşekkürler süper bir oluşumsunuz
Teşekkürler ❤
Teşekkürler aklınıza emeğinize yüreğinize sağlık ❤❤❤❤
Very interesting ! Thank you. Almanya'dan selamlar.
Teşekkürler...
Bu tür konularla ilgilenen arkadaşlar yoga biliminin bu konulardaki bilgi ve uygulamalarına bakmalarını önerebilirim: Hocanın anlattığının fersah fersah ilerisi bilgiler var ve isteyen bunu deneyimleyebilir bile ( enerji/ frekans değişikliğini, düşüncelerin akışını deneyimleyen, bireysel olarak içinde yaşayan biriyim.)
bilgiler icin sagolun.👍♾️♾️♾️🔥
harika
süper relaks bir sunum, çok teşekkürler. bu arada nonlocality için "gayricoğrafi" terimini kullanmıştı biri. :)
Çok önemli bir noktaya değinilmemiş. Tolga Esat hocam eğer okuyorsan ve buradan cevaplarsan çok sevinirim:
Gözlerini kapatan iki ikiz acaba birbirleri ile mi senkronlanıyorlar yoksa dış bir titreşime mi (örneğin dünyanın temel frekansı 7.83 hz) senkronlanıyorlar?
Şayet ikincisiyse ikizlerin bunu benzer genetik altyapı ile başardığı kolayca iddia edilebilir.
Zaten gösterdiğiniz yayınlarda Gravitation yazısı geçiyor. Bir başka uzman Roger Penrose da bilinci açıklarken yerçekiminin dalga fonksiyonunun çökmesine olan etkisi üzerinde duruyor.
Cevaplanırsa sevinirim. Güzel bir sunummuş.
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum
5 ayrı renk kalemi arada görmeyi engelleyen bariyer varken oğlum kalemleri dizdiğim aynı sırayla dizdi. Rastlantısal olabilir evet ama belki zihinler arası uzaydan bir geçişkenlik ilginç bir konu. İdealar alemi, aşkın düzlem...ilginç konular. Jacobo Grimberg den ilk defa haberim oldu.
Kayıt ve paylaşım için teşekkürler. Hocanın mühendis ve felsefeci olarak bahsettiği ismi öğrenebilir miyiz? Bento mu dedi anlayamadım?
ITZHAK BENTOV
@sunaspeck3154 çok teşekkür ederim.
Dinlemesi zor, anlatim kotu