Sorularınızı yanıtlıyorum./ "Onun gibi birini asla bulamam."/ "Muhabbet başlatmakta güçlükler

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 16 ต.ค. 2024
  • Sizlerden gelen sorulardan ikisini bu videoda yanıtladım, yorumladım.
    sorular ve görüşler için: nebuciddiyet@gmail.com
    ♥️

ความคิดเห็น • 19

  • @androlanic
    @androlanic 3 หลายเดือนก่อน +3

    İlk konu erkekleri daha çok etkileyen bir durum, çünkü erkeklerin çoğu biliyor ki ayrılık sonrası yeni bir partner bulmak, kadınların ayrılık sonrası partner bulmalarından çok daha zor ve uzun zaman alıyor. Kısaca bu durum çoğu erkek açısından maalesef alternatiflerinin olmayışından kaynaklı. Kadınlar içinse ayrılık sonrası ki genelde ilişkilerde bu kararı kadınlar alırlar (hatta erkeğe bu gelecek olan ayrılığı hissettirir) ve zaten öncesinde buna kendilerini hazırladıkları için daha kolay atlatırlar bu durumu ve kadının en büyük gücü seçen taraf olduğu için çevresinde onu isteyen erkekler olacağından bu hissi daha kolay aşacaktır. Yani bir kadın yalnızsa bu onun tercihidir, erkeğinki gibi mecbur olma durumu değil 🙂

    • @krichmer
      @krichmer 3 หลายเดือนก่อน +1

      Yoo bir erkek olarak ben de yalnız olmayı tercih ediyorum. Kadınların yalnız kalmamak gibi mecburiyetleri var. Ben yalnızlıktan daha çok keyif alıyorum çünkü ilişkiyi yürütmenin ağır yüküyle eşek gibi hissetmiyorum. Her dakika dert dinle, problem çöz, pışpışla. Yorulmana değecek kadın olmadıktan sonra yalnızlık iyidir. Erkeklerle ilgili düşüncelerinizi yeniden gözden geçirin.

    • @Celaeno-u1o
      @Celaeno-u1o 2 หลายเดือนก่อน

      @@krichmerGenel olarak yalnızlık "bir süreliğine" tercih edilebilir ama bu ömür boyu sürdüğünde psikolojik sorunlara yol açtığı da ortada. Evet erkeklerin yalnızlığının en genel sebebi de, çok sayıda kadına ulaşamamasından kaynaklı ve çoğu erkekte bu durumu kendi tercihleriymiş gibi rasyonalize etmekte. Eğer erkeklerde en az kadınlarda olduğu kadar her gün iltifatlar alsa, etrafında onunla tanışmak için, sohbet açmak için sürekli birileri olsa, sosyal medya hesaplarında Dm kutuları mesajdan geçilmese, alternatifleri bol olsa sizce erkeklerin çoğu yine de yalnızlığı mı tercih eder yoksa sizin tabirinizle "Değecek Kadını" seçer, tanışır ve yoluna onunla mı devam eder.

    • @krichmer
      @krichmer 2 หลายเดือนก่อน +1

      @@Celaeno-u1o Çok sayıda kadına ulaşabiliyorum. Her gün iltifat almak ya da sohbet etmek için sürekli birilerinin olması beni iyi hissettirmezdi. Çok fazla birilerinin olması kısa vadede uyuşturucu gibi mutlu edebilir ama buna bağlanmak mutluluğu bu ilgiden sağlamak kadınların asıl problemi. Yaş 30'u geçince roller değişiyor. Keskin yalnızlık ve sadece "vuruş" timi gelince geç kalınmış olunuyor. Değecek kadın olduktan sonra yalnızlığı neden tercih edeyim?

    • @cank-pm5np
      @cank-pm5np 2 หลายเดือนก่อน

      @@krichmer kesinlikle.. yorumlarınıza katılıyorum. Kadın genelde ilişkiyi bitiriyor, erkeğin ne düşündükleri de çoğunun umrunda olmuyor...

    • @Nedirbuciddiyet
      @Nedirbuciddiyet  2 หลายเดือนก่อน +1

      çok teşekkürler yorum için

  • @cank-pm5np
    @cank-pm5np 2 หลายเดือนก่อน

    Bence birini takıntı yapmak çok tehlikeli bişey...Erkekte bu genelde oluyor çünkü yine bir kadın tarafından inanılmaz pohpohlanarak büyütülüyoruz ve beni nasıl reddeder kafasına giriyoruz, belki de o yüzden sevdiğimiz kadında da anne gibi ilgi beklentisi oluyor...Binlerce yıllık evrimsel bir süreç aslında kadın ve erkeğin birbirine karşı genel davranışları ve beklentileri...

    • @Nedirbuciddiyet
      @Nedirbuciddiyet  2 หลายเดือนก่อน +1

      Teşekkürler yorumunuz için ✨️

  • @stark9397
    @stark9397 2 หลายเดือนก่อน

    Konuyu çok güzel anlatmışsınız kanalı yeni keşfettim videolar harika en kısa zamanda ben de sormak isterim.

    • @Nedirbuciddiyet
      @Nedirbuciddiyet  2 หลายเดือนก่อน +1

      Cok tesekkurler :) nebuciddiyet@gmail.com
      Adresine mail atabilirsiniz

    • @stark9397
      @stark9397 2 หลายเดือนก่อน

      @@Nedirbuciddiyet 🙏🏻

  • @selimsevim
    @selimsevim 3 หลายเดือนก่อน +3

    İkinci sorudaki verdiğiniz cevaba katılmıyorum. Neden?
    Kadın ya da erkek farketmez, ilgi duyduğunuz cinsiyetteki biri size yaklaştığında ve bir konuşma başlattığında, o konuşmanın ne olduğundan çok daha önemli parametreler var o diyalogu devam ettirebilecek. Örneğin; tipinden diksiyonuna, kıyafetinden kokusuna kadar hoşlanabileceğiniz biri gelip size dünyanın en saçma konusunu, en saçma şekilde açsa, ona yine de şans verirsiniz. Hatta yaptığı saçmalığı tatlı bile bulabilirsiniz. Halbuki, yukarda saydığım durumların tamamından sizin bakış açınızla sınıfta kalan biri gelip size dünyanın en muhteşem konusunu açsın, olabilecek en iyi "pick-up line" ile gelsin, muhtemelen umursamazsınız çok. O yüzden bu "doğru konuyla giriş yapma, en iyi pick-up line'ı bulma" gibi mevzuları boş buluyorum. Bana göre mühim olan kendiniz olmaktır başından sonuna kadar. Yanlış cümle ile giriş yaptınız diye sizden hoşlanmayan birini kaybediyorsanız da çok büyük bir kayıp olamaz. Kaldı ki koca bir diyalog yanlış kurulan bir iki cümleye indirgenmemeli.

    • @Nedirbuciddiyet
      @Nedirbuciddiyet  2 หลายเดือนก่อน

      bu perspektiften değerlendirmek iyi geldi. teşekkürler yorum için

  • @mustafakalin
    @mustafakalin 3 หลายเดือนก่อน

  • @silasworld8694
    @silasworld8694 2 หลายเดือนก่อน

    ❤❤

  • @osmandemirkanoglu8726
    @osmandemirkanoglu8726 3 หลายเดือนก่อน

    Akıl bağımsız irade mi, yoksa şartlı refleks mi?😅

    • @Nedirbuciddiyet
      @Nedirbuciddiyet  2 หลายเดือนก่อน

      akıl şartlı refleks yanıtını tercih ediyorum. zihnimiz dünyaya geldiğimiz andan itibaren öğrenme sürecine giriyor. pekişmeler ve ödüller ile bazı davranışları sürdürürken diğerlerini eliyor. bu doğrultuda da akıl olarak tabir ettiğimiz bir kavrayış aracı gelişiyor dünyaya yönelik. yorum için teşekkürler. sizin yorumunuz için bu soru için?

    • @osmandemirkanoglu8726
      @osmandemirkanoglu8726 2 หลายเดือนก่อน

      @@Nedirbuciddiyet öncelikle yanıt için ben teşekkür ederim, verdiğiniz bu cevap akıllara şu soruyu getiriyor.Var sayalım ki şartlı refleks,o zaman karar mekanizmasını belirleyen şey hormonlar ve beyinde ateşlenen sinyaller.Kabaca toparlayacak olursak,hormon çorbası olan insanlar kararları o an için salgıladığı ve eksikliğini hissettiği durumlara göre verir.
      Açken açlık çekmemiz,su ihtiyacımız gibi.
      Hoşçakal ✌️

    • @Nedirbuciddiyet
      @Nedirbuciddiyet  2 หลายเดือนก่อน

      @@osmandemirkanoglu8726 evet, beyin kimyasalları temel dinamik. öğrenme dediğimiz, zihin dediğimiz şey bu kimyasalların dinamiği...