Multumesc mult pentru materialu valoros. Vreau sa- l mai reascult macar inca o data . In mine mocnește o tristete pe linie feminină, o stare de nemulțumire, de lipsa de bucurie de viata. Imi doresc sa inteleg mai bine si să echilibrez aceasta asa cum ati descris in acest material. Bunica mea a fost trista, mama asemenea si eu la fel. Mie mi- au murit la nastere doua fetite si am in viata doi băieți.
Mulțumesc, Angela! Aceste modele sunt adânc înrădăcinate în tine și nu se pot schimba pur și simplu cu puterea voinței. În programul Putere pe tocuri lucrăm pe echilibrarea modelului feminin și a traumelor, iar daca esti pregatita sa treci la nivelul urmator te invit sa programezi o sedinta de consultanta gratuita aici: monicaion.ro/contact/
Foarte interesant! Mulțumesc frumos!!! Multe lucruri interesante ne-ai prezentat, însă, pentru mine a sunat aparte faptul ca în stare de tristețe se stimulează creativitatea. Asta chiar a fost wow sa aflu și dintr-o data, nu mai percep tristețea ca pe o suferința care te inactiveaza, ci din contra. Și, încă ceva, mi-a plăcut mult ca ne-ai prezentat diferențele de definiție între tristețe, deprimare, depresie și melancolie. În mod curent, oameni le cam confunda sau le amesteca. Ma bucur ca pot sa reascult friday sparkurile... Sunt foarte interesante și foarte valoroase! Mulțumesc frumos, Monica! 💝
Mulțumesc, Elena! Așa este, există o tendință de a comasa toate aceste noțiuni sub o singură etichetă, din dorința de a simplifica lucrurile și de a le universaliza. Dacă vrei să împărtășeșți cu mine, aștept să îmi spui în ce moment mai exact ai simțit că tristețea ti-a stimulat creatitvitatea și ce concluzie ai tras din acest episod
Bună, Monica! Am trait și gestionat foarte greu o separare, care s-a produs foarte traumatizant emoțional pentru mine. Pot sa spun ca am agonizat în tristețe, pentru ca nu doar ca ma durea părăsirea, dar totul era dublat și de faptul ca, încet-încet, deveneam mai conștienta, în sensul ca începeam sa vad ceea ce anterior refuzam sa vad. În procesul asta de retragere în mine, am simțit puternic inspirația și imboldul de a scrie pentru a ajuta și alte fete sau femei sa evite căderea în anumite capcane ale fanteziilor personale. Sa scriu despre povesti care nu sunt povesti, ci tipare care au și cauze și care se termina mereu prost pentru fata din poveste...relatie cu un manipulator narcisic. Apoi, m-am luat cu ale vieții și nu am perseverat sa scriu într-un format mai organizat. Dar, s-a întâmplat sa găsesc ce scrisesem sub impulsurile anterioare, și am fost chiar uimita de texte. Parca le scrisese altcineva!!! 😅😅😅 Sunt în proces de lucru profund cu mine, la stima de sine, la prioritizarea personala, s.a.
Pina sa îți ascult acest spark și sa vorbești despre avantajele tristeții, printre care și ca tristețea stimulează creativitatea, aveam chiar judecata ca sunt exagerata și ca voiam sa scriu doar dintr-o forma de aroganta și de rana. Ma bucur ca nu doar urla orgoliul rănit în mine și ca este un teren normal emoțional, care, poate, va scoate la lumina ceva frumos și util, care sa servească într-un fel.
Iar concluzia acestui episod este ca încep sa am încredere ca a acorda atenție și energie ideei de a scrie, poate fi noua mea vocație. Ca e posibil ca tocmai scrisul sa fie misiunea mea din aceasta parte a vieții.
❤Draga Monica, te ascult cu drag și interes de fiecare dată. Acest episod a venit mănușă pe o tristețe profundă pe care o trăiesc în relație cu fiul meu adolescent. Proiecții ideale pe care le am făcut asupra viitorului lui, și al nostru ca și relație, astăzi nu coincid cu realitatea. Abia acum am înțeles care este de fapt sursa tristeții pe care o port în relație cu mine, dar o duc și în spațiul relațional dintre noi. Extrem de valoros materialul, complex în informații ca de obicei și iubesc tot timpul provocările și temele practice pe care le oferi , care au drept scop să aducă claritate, transformare și evoluție. Mulțumesc cu recunoștință pentru claritate! ❤Vreau să cred ca relația mea cu fiul meu va intra pe un drum cu multă lumină, iubire, apreciere, înțelegere, acceptare și containere a emoțiilor.
Multumesc Monica. Pentru mine sunt masterclassuri toate prelegerile tale. Ai structurat cea mai completa si complexa abordare despre tristete pe care am auzit-o pana in acest moment.M-am regasit in exemplul cu echilibrarea intr-o stare de boala.Ne-ai dat cheia sa dizolvam aproape orice situatie dificila.Recunostinta perpetua !
Ana, te felicit că alegi să iei pași concreți pentru a face o schimbare și te invit să urmarești în continuare, pentru că urmează un spark la fel interesant.
Monica , ești un canal atât de pur și minunat! 🙏 Am umplut câteva pagini, am primit inspirație și direcții de lucru pt situații destul de provocatoare în viața mea! Mulțumesc cu recunoștință! ♥️ Ps: am rămas cu sentimentul ca moartea nu e un eveniment atât de traumatic precum îl vedeam până acum și ca are un rol și sens pe care nu îl puteam înțelege până cum! 🙏
Multumesc tare mult pentru tot ce ne impartasesti! Am oobservat ca si atunci cand pleaca cineva din firma, deci pierderea este altfel, ca sa zic asa, rolul ei si nu doar profesional, este preluat de cineva ramas in firma, dar care nu a manifestat pana atunci acele trasaturi. Cum de o anume persoana si nu alta preia acele trasaturi? Si de ce pare ca sunt preluate numai trasaturile deranjante daca le pot numi asa?
Mulțumesc pt valoarea adusa. Chiar pe ceea ce ai transmis am lucrat o tristete care avea cativa ani, dar a fost azi momentul sa fac constientizarile respective si sa las tristetea sa se elibereze, lasand loc intrebarii ce tine de mine sa fac acum , sa schimb. F valoros. Astept si episodul cu pierderea cuiva. A, ai amintit despre o meditatie, si ca vor posta un link, unul dintre colegi. Mulțumesc cu recunostinta ❤
Foarte revelator episodul. Spune-mi, te rog, dacă rolul de mamă îl preia altcineva la scurt timp sau se poate și după 15 ani? Și dacă se întâmplă asta în mod automat de la sine sau se poate sa nu se întâmple deloc? Asta luând în considerare și faptul că totul este acum și timpul este relativ, dincolo de capacitatea mentală de a percepe asta. Mulțumesc!
Multumesc mult pentru materialu valoros. Vreau sa- l mai reascult macar inca o data . In mine mocnește o tristete pe linie feminină, o stare de nemulțumire, de lipsa de bucurie de viata. Imi doresc sa inteleg mai bine si să echilibrez aceasta asa cum ati descris in acest material. Bunica mea a fost trista, mama asemenea si eu la fel. Mie mi- au murit la nastere doua fetite si am in viata doi băieți.
Mulțumesc, Angela! Aceste modele sunt adânc înrădăcinate în tine și nu se pot schimba pur și simplu cu puterea voinței. În programul Putere pe tocuri lucrăm pe echilibrarea modelului feminin și a traumelor, iar daca esti pregatita sa treci la nivelul urmator te invit sa programezi o sedinta de consultanta gratuita aici: monicaion.ro/contact/
Multumesc cu infinita recunostinta ❤️ ❤️ ❤️
Eu îți mulțumesc pentru că ai ascultat, Rodica!
Foarte interesant! Mulțumesc frumos!!! Multe lucruri interesante ne-ai prezentat, însă, pentru mine a sunat aparte faptul ca în stare de tristețe se stimulează creativitatea. Asta chiar a fost wow sa aflu și dintr-o data, nu mai percep tristețea ca pe o suferința care te inactiveaza, ci din contra.
Și, încă ceva, mi-a plăcut mult ca ne-ai prezentat diferențele de definiție între tristețe, deprimare, depresie și melancolie. În mod curent, oameni le cam confunda sau le amesteca. Ma bucur ca pot sa reascult friday sparkurile... Sunt foarte interesante și foarte valoroase! Mulțumesc frumos, Monica! 💝
Mulțumesc, Elena! Așa este, există o tendință de a comasa toate aceste noțiuni sub o singură etichetă, din dorința de a simplifica lucrurile și de a le universaliza.
Dacă vrei să împărtășeșți cu mine, aștept să îmi spui în ce moment mai exact ai simțit că tristețea ti-a stimulat creatitvitatea și ce concluzie ai tras din acest episod
Bună, Monica!
Am trait și gestionat foarte greu o separare, care s-a produs foarte traumatizant emoțional pentru mine. Pot sa spun ca am agonizat în tristețe, pentru ca nu doar ca ma durea părăsirea, dar totul era dublat și de faptul ca, încet-încet, deveneam mai conștienta, în sensul ca începeam sa vad ceea ce anterior refuzam sa vad.
În procesul asta de retragere în mine, am simțit puternic inspirația și imboldul de a scrie pentru a ajuta și alte fete sau femei sa evite căderea în anumite capcane ale fanteziilor personale. Sa scriu despre povesti care nu sunt povesti, ci tipare care au și cauze și care se termina mereu prost pentru fata din poveste...relatie cu un manipulator narcisic.
Apoi, m-am luat cu ale vieții și nu am perseverat sa scriu într-un format mai organizat.
Dar, s-a întâmplat sa găsesc ce scrisesem sub impulsurile anterioare, și am fost chiar uimita de texte. Parca le scrisese altcineva!!! 😅😅😅
Sunt în proces de lucru profund cu mine, la stima de sine, la prioritizarea personala, s.a.
Pina sa îți ascult acest spark și sa vorbești despre avantajele tristeții, printre care și ca tristețea stimulează creativitatea, aveam chiar judecata ca sunt exagerata și ca voiam sa scriu doar dintr-o forma de aroganta și de rana.
Ma bucur ca nu doar urla orgoliul rănit în mine și ca este un teren normal emoțional, care, poate, va scoate la lumina ceva frumos și util, care sa servească într-un fel.
Iar concluzia acestui episod este ca încep sa am încredere ca a acorda atenție și energie ideei de a scrie, poate fi noua mea vocație. Ca e posibil ca tocmai scrisul sa fie misiunea mea din aceasta parte a vieții.
Îți mulțumesc că mi-ai adresat aceste întrebări, pentru ca am putut sa exprim clar (cel puțin pentru mine 😅😅😅) aceste lucruri! ❤
❤Draga Monica, te ascult cu drag și interes de fiecare dată.
Acest episod a venit mănușă pe o tristețe profundă pe care o trăiesc în relație cu fiul meu adolescent.
Proiecții ideale pe care le am făcut asupra viitorului lui, și al nostru ca și relație, astăzi nu coincid cu realitatea.
Abia acum am înțeles care este de fapt sursa tristeții pe care o port în relație cu mine, dar o duc și în spațiul relațional dintre noi.
Extrem de valoros materialul, complex în informații ca de obicei și iubesc tot timpul provocările și temele practice pe care le oferi , care au drept scop să aducă claritate, transformare și evoluție.
Mulțumesc cu recunoștință pentru claritate!
❤Vreau să cred ca relația mea cu fiul meu va intra pe un drum cu multă lumină, iubire, apreciere, înțelegere, acceptare și containere a emoțiilor.
Multumesc Monica. Pentru mine sunt masterclassuri toate prelegerile tale. Ai structurat cea mai completa si complexa abordare despre tristete pe care am auzit-o pana in acest moment.M-am regasit in exemplul cu echilibrarea intr-o stare de boala.Ne-ai dat cheia sa dizolvam aproape orice situatie dificila.Recunostinta perpetua !
Ana, te felicit că alegi să iei pași concreți pentru a face o schimbare și te invit să urmarești în continuare, pentru că urmează un spark la fel interesant.
Multumesc Om Frumos 🙏
Eu iti multumesc!
Mulțumesc cu recunoștință! 🙏🙏🙏
Eu multumesc, Margeta! Te invit să apeși butonul de notificări pentru a fi la curent cu tot ceea ce urmează😊
Monica , ești un canal atât de pur și minunat! 🙏
Am umplut câteva pagini, am primit inspirație și direcții de lucru pt situații destul de provocatoare în viața mea!
Mulțumesc cu recunoștință! ♥️
Ps: am rămas cu sentimentul ca moartea nu e un eveniment atât de traumatic precum îl vedeam până acum și ca are un rol și sens pe care nu îl puteam înțelege până cum! 🙏
Eu iti multumesc pentru apriece, Simona!
Ce a rezonat cel mai puternic cu tine din acest spark?
Multumesc, Monica!❤
Eu multumesc, Rodica!
Legea transformarii atunci cand o persoana pleaca, foarte impresionant, am gasit si eu similitudini.
Te îmbrățișez, Cosmina! Dacă te simți comfortabil, poți lăsa aici modul în care legea transformării s-a reflectat în viața ta
Multumesc tare mult pentru tot ce ne impartasesti! Am oobservat ca si atunci cand pleaca cineva din firma, deci pierderea este altfel, ca sa zic asa, rolul ei si nu doar profesional, este preluat de cineva ramas in firma, dar care nu a manifestat pana atunci acele trasaturi. Cum de o anume persoana si nu alta preia acele trasaturi? Si de ce pare ca sunt preluate numai trasaturile deranjante daca le pot numi asa?
Multumesc, Monica! În spark vorbesti de un link către o meditație, îmi poți oferi acest link? Mulțumesc cu recunostinta!
Eu îți mulțumesc.
Aici este link-ul spre meditatie:
monicaion.ro/product/meditatie-de-reintregire/
Mulțumesc pt valoarea adusa. Chiar pe ceea ce ai transmis am lucrat o tristete care avea cativa ani, dar a fost azi momentul sa fac constientizarile respective si sa las tristetea sa se elibereze, lasand loc intrebarii ce tine de mine sa fac acum , sa schimb. F valoros. Astept si episodul cu pierderea cuiva. A, ai amintit despre o meditatie, si ca vor posta un link, unul dintre colegi. Mulțumesc cu recunostinta ❤
Te felicit pentru conștientizare și îți mulțumesc că ai împărtășit!
Link-ul spre meditație este aici:
monicaion.ro/product/meditatie-de-reintregire/
❤❤❤❤
🤗
Foarte revelator episodul.
Spune-mi, te rog, dacă rolul de mamă îl preia altcineva la scurt timp sau se poate și după 15 ani? Și dacă se întâmplă asta în mod automat de la sine sau se poate sa nu se întâmple deloc?
Asta luând în considerare și faptul că totul este acum și timpul este relativ, dincolo de capacitatea mentală de a percepe asta.
Mulțumesc!
Nu va potoliti?
Mulțumesc de întrebare. La ce anume te referi?
Tristețea poate fi folosită ca si instrument de vindecare ❤️🙏
Iti multumesc ca impartasesti aici, Carmen! Asa este.