Tap to unmute

Garantat 100%: cu Adrian Titieni (@TVR1)

แชร์
ฝัง
 • เผยแพร่เมื่อ 12 พ.ย. 2023
 • Ediţia emisiunii Garantat 100%, difuzată duminică, 12 noiembrie, la #TVR1, când invitatul lui Cătălin Ştefănescu a fost actorul Adrian Titieni.
  Înregistrările emisiunii sunt online bit.ly/Garantat100la100
  / fantvr1
  / tvr1.ro
  www.tvr.ro
  www.tvrplus.ro
  / tvrcanaluloficial
  Toate drepturile de proprietate intelectuală aparțin #TVR. Conținutul nu poate fi copiat, încărcat pe niciun canal media online sau pe rețele de socializare fără acordul TVR, dar vă mulţumim dacă distribuiţi link-ul nostru.
  TVR este marca înregistrată și este protejată.

ความคิดเห็น • 19

 • @Gya0901
  @Gya0901 7 หลายเดือนก่อน +14

  Se vorbeste cu...Dumneavoastra! Doamne, ce bine suna acest mod de adresare!

 • @mirelatudosiu1846
  @mirelatudosiu1846 7 หลายเดือนก่อน +4

  Felicitări amândurora! Un dialog ce dă speranță că încă mai pot exista spectacole de TEATRU, nu spectacole experimentale!
  Da, Steaua fără nume, este un spectacol de TEATRU!
  Mulțumesc!

 • @mirelaudrea8633
  @mirelaudrea8633 7 หลายเดือนก่อน +6

  Cand isi dau mana valoarea, onestitatea si intelepciunea iese un dialog ce te face sa gandesti diferit si sa-ti pui intrebari. Felicitari domnilor!👏

 • @mariaostace1869
  @mariaostace1869 7 หลายเดือนก่อน +5

  O lecție autentică pentru mine
  Mulțumesc, Adrian Titieni !

 • @octavianpetru1325
  @octavianpetru1325 7 หลายเดือนก่อน +4

  Respect necondiţionat nu atît omului Adrian Titieni, cît echilibrului şi neaşteptatei modestii pe care - să fim sinceri! - atunci cînd te numeşti ADRIAN TITIENI este greu să le împărtăşeşti cu atîta uşurinţă! MULŢUMESC pentru acest aspect la care nu m-aş fi aşteptat! Pdap, prietenia cu un om ca Mimi Brănescu explică multe: "Cine se-aseamănă, se-adună"!...
  _Mulţumesc, de asmenea, domnule Cătălin Ştefănescu pentru mijlocirea pe care ne-o oferiţi nouă, celor care avem Tv. aşa, ornamental!

 • @eugeneugen7001
  @eugeneugen7001 7 หลายเดือนก่อน +7

  Multumesc domnule Catalin Stefanescu pentru invitatul pe care l-ati adus in emisiune. Imi place foarte mult sinceritatea dansului, imi place cum joaca in filme, caci acolo l-am vazut, imi place cum gandeste, sunt mandru ca exista si asemenea romani, si cred ca este o valoare inestimabila ca om dar si pentru Romania noastra! Multumesc inca odata, este o placere sa il asculti ! Domnule draga, am urmarit pana la final emisiunea, si m-am intrebat de ce nu avem si astfel de oameni in politica din Romaniei si in conducerea guvernarilor din Romania? Oare de ce astfel de oameni nu se indreapta si catre aceasta directie? Doamne ajuta! Excelenta emisiunea !

 • @melaniamonicacraciun9900
  @melaniamonicacraciun9900 7 หลายเดือนก่อน +4

  Hai curaj Romania frumoasa, hai artistii sa mai punem sub bradul de Craciun cadouri surprinzatoare, bilete la teatru si filme romanesti mai ales pt cei care trebuie sa va cunoasca de acum inainte, sa incurajam investitiile in productii de filme si in cultura romaneasca, sa invitam publicul invizibil cyber spatial sa foloseasca noi parteneriate de afaceri ca si cele mai grozave cadouri de Craciun celor dragi, ceva ce place multi romanilor, un cadou care sa ramina util pt toata viata. Daca destinul este cumplit... inseamna ca fiecare trebuie sa scoata ambitia de dac gladiator si sa ia taurul de coarne si sa transforme o nenorocire intr-un avantaj... adevarata intelepciune romaneasca din strabuni, noi suporterii virtuali suntem mereu cu voi sa va incurajam cit se poate ❤🎉❤

 • @aurorabuta2204
  @aurorabuta2204 6 หลายเดือนก่อน +1

  O plăcere să îl revedem, ascultăm pe "Tifto". Are ceea ce se numește " dreapta judecată și măsură , modestie " în tot și toate. Unici și irepetabili , profund. O bucurie fiecare apariție. Nu te mai saturi să asculți dialoguri cu asemenea interlocutori.

 • @padredaniel7105
  @padredaniel7105 7 หลายเดือนก่อน +5

  Foarte echilibrat interviul! Felicitări amândurora! Fiți binecuvântați, Amin!

 • @corneliatopala896
  @corneliatopala896 7 หลายเดือนก่อน +2

  Felicitări, domnule Adrian Titieni, pentru faptul că prețuiți creația unor mari autori de teatru! Felul în care astăzi foarte mulți cutează să-i PRELUCREZE pe Shakespeare, pe Cehov și pe alți mari creatori de artă, coborându-i la nivelul lor de înțelegere și ascunzându-și mediocritatea în spatele unor artiști autentici și validați de secole sau chiar de milenii mă umple de un soi de nedumerire, ba chiar aș putea zice, de REVOLTĂ. Vă admir că aveți curajul să înfruntați exagerările momentului și vă doresc mult SUCCES ca artist și ca director de teatru!

 • @dand4645
  @dand4645 6 หลายเดือนก่อน +1

  Fabulos!

 • @Elena-pl1de
  @Elena-pl1de 5 หลายเดือนก่อน

  Cat de frumos a descris vocatia!

 • @ioanacostras1161
  @ioanacostras1161 7 หลายเดือนก่อน +7

  Domnul Titieni nu e star , e model in profesia sa !

 • @biancapredut9010
  @biancapredut9010 4 หลายเดือนก่อน

  Tocmai am vazut Lumea lui Frank la Teatrul Cosmopolis. Mvai ce minunatie de piesa, superb jucata!!! Recomand cu toata inima, e genul de piesa care te lasa mut.

 • @SilviaMihai1973
  @SilviaMihai1973 6 หลายเดือนก่อน

  Bună dimineața! Dl Adrian Titieni a interpretat un tol secundar în “Pariu cu viața”. Mulțumesc!

 • @luxetjustitia
  @luxetjustitia 6 หลายเดือนก่อน +2

  Sunt bucuros ca noul Director al Teatrului Odeon face recurs la clasicism si totodata siderat de faptul ca moderatorul emisiunii ( prin comparatie cu Invitatul nu e decat un moderator !) a considerat ca defunctul spectacol - au pus catuse florilor- are astazi vreo relevanta artistica !- despre asta era vorba cand Invitatul dvs. deslusea antinomia dintre Libertate si libertinaj ! Despre Adrian Titieni ce poti spune ?! - Un mare Actor, un mare Om, un Mentor pentru cine are intelepciunea sa il asculte ! O bucurie sa il asculti rostind normalitatea, acea normalitate de la care moderatorul emisiunii a derapat perorand prea des clisee corect-politice !!!

 • @AA-qs4ju
  @AA-qs4ju 7 หลายเดือนก่อน

  👏🏻👏🏻👏🏻

 • @Adriana-xr9ts
  @Adriana-xr9ts 7 หลายเดือนก่อน +1

  Mai exista inca 2 emisiuni - Profesionistii si - Mic dejun cu un campion. Eu le urmaresc numai pe youtub.

  • @Kermexx
   @Kermexx หลายเดือนก่อน

   Nu se scrie "youtub" ci "iutub"
   🤣🤣🤣🤣🤣🤣