Beş New Holland Sahibi Olan Nezir Abi İle Kullanıp Yorumladık (New Holland T5.110)
ฝัง
- เผยแพร่เมื่อ 5 ม.ค. 2025
- new holland t5 110 tarla traktörü yine beş tane new holland sahibi olan Nezir Abi İle beraber kullanıp yorumluyoruz ilk kez kullanan nezir abi sevecek mi iyi seyirler
-Abone Olmak İçin Tıklayabilirsiniz : / @nedimyildiztr
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK OYNATMA LİSTELERİ :
-Traktör İnceleme Videoları • Firma Keşke Bu Motoru ...
-Traktör Nasıl Kullanılır? Videoları • Traktör Nasıl Kullanıl...
-Bir Traktörün farklı Özellikleri • Traktörde Pulluk Ayarı...
-New Holland Traktör Videoları • NEW HOLLAND IN EN GÜÇL...
Traktör Çalışma Videoları • TRAKTÖR KÜTÜĞÜN ÜZERİN...
-Newholland t480s kütüğün üzerine fena oturmuş adlı videoyu izlemek için tıklayın • TRAKTÖR KÜTÜĞÜN ÜZERİN...
-Hattat B3055 massey ferguson 240s i kurtarabilecekmi adlı videoyu izlemek için tıklayın • HATTAT B3055 - MASSEY ...
e posta - ndmnedimyildiz@gmail.com
İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER #traktör #t5.110 #newholland
Kabinli ve klimalı traktör bir gün bizim de olur inşallah.
Güzel bir video olmuş Nedim kardeşim, emeğine sağlık. Hayırlı işler.
Kolay gelsin işiniz rast gitsin
Çok güzel bir video olmuş elinize sağlık
Emeğine yüreğine sağlık teşekkürler reis 👍👍👍
Çok geride değil miyiz😂😂😂😂bi traktör en az 1 milyon😊😊😊
Maşaallah Maşaallah
Nedim aleykümselam ilk like seni izledik orada arkadaşlarla ve video gene güzel olmuş eline sağalık
Pulluk 12"" de abi yanlız şuan.Kolay gelsin
Ordu unyede YANMAR diye bir marka gördüm japon maliymis nasıl bir ürün Nedim bey bir arasturur misiniz bwnin için
Selamünaleyküm Nedim abi Karataş. RD 404 A 4x4 modelinin de incelemesini yapabilir misin Bir de Karataş'ın 25 beygirlik yeni çıkan traktörünü fiyatları ne oldu bunun hakkında da bir bilgi edinip bizlere sunar sevinirim abi
🇹🇷 Türkiye Tarım'da 100 Yıl Madencilikte 300 Yıl Geride Malesef 😭
Abi ön kaput tasarımı ne kadar göze batıcı rahatsız edici sürat teknesi mi bu .. tr5 lerin tasarımı şahaneydi
Kolay gelsin
Öndeki silecek motorunu biraz daha yukarı yapın olurmu.
ahk abi yenilik çıktıkca mahsul hep zarar ediyor
Kolay gelsin, bereketli olsun, desteklerimiz tam , szdende bekleriz. :)
12 vites mi yoksa 16 vites mi ? Orada bir karışıklık olmasın . Benim bildiğim elektro commendler 16 vites . Bu yeni seriye özel 12 viteslisini mi çıkarmış olabillirler mi acaba ?
12 vites ve her vites arasinda hilo yani bucuk var yan toplamda 24 vites hilo olanlar olmayanlar 16 vites
Alakası yok 16 vites electro command vites sansuman var tr5 tr6 daki sansumanin aynisi,sadece otomatik tarla ve yol modunuda tr6 da olani bu t5 serisinide koymuslar yani güzel olmus
Zeki adam nedim
Abi şu silgeç motorunu aşagıya gömün Allahınızı severseniz
Nedim abi adam traktörü resmen rezil etti derinlik pulluğun tekerinden ayarlanır
Selamı aleyküm
5 km hızla motor can çekişiyor zorlama yok diyonuz şaka gibi
derinliği görmüyorsun galiba birde otomatik modda istese 8 10 lada gide kaldı ki arkadaki pullluk 5 14-16 az değil yani emsallerine göre çok iyi
Lamborghini traktörleri inceleyin adamlar 2000 li yillarin başında daha üstün olanlarını yapmışlar New Holland da yapmıştır belki ama bu tip traktörleri çiftçimize hemen sunmuyor önce eski teknolojiyi yeni teknoloji diye satıyor diğer traktörler markalarinin bazıları son teknoloji ürünleri satıyor ama New Holland ise 20 yıl sonra satıyor ülkemizde ciftcilerimizi uyanması gerekir bu teknoloji çok daha öncede vardı
Tr5.110 mu bu seri mi daha iyidir
bu tr5 yerine gelen seri onun yeni modeli olarak düşünebilirsin.
@@murattopcuu tr5.110 çok iyiydi bu daha iyi umarım motoruda o kasanın hakkını verir tr5.110 hem sal hem çekiş hem konfor tam fiyat performans makinesiydi her açıdan
Umarim ama fiyat olarak zaten sacma seviyede 3.5 milyon edecegini dusunmuyorum. Fiyat performans ürünu olmaktan cikti. Bu fiyatlara cikildiginda massey 5s var ki konfor ve malzeme kalitesi olarak fersah fersah ileride..
2 bilmeyen kişi traktör anlatmaya çalışmış maksat muhabbet olsun