New Holland yine iyi iş çıkarmış; sert araziye rağmen traktörün tepkileri harika görünüyor, Nedim Bey inceleme ve tecrübelerinizi aktardığınız için ayrıca teşekkürler...
Çok güzel bir test videosu olmuş Nedim kardeşim. Öbür sadece üstünde tanıtım veya yüksüz gidip gelme videoları bunun gibi fikir vermiyor. Bunun bir tek, ağır iki-üç römorkla (140 ps olduğuna göre), deli rampa çıkma testi kalmış yani (gevşek satıhta olmaz, asfaltta olabilir, zira tekerlere yük binmeden gevşek satıhta bunu istemek insafsızlık olur).
Yeni t5 100 aldık aldık alalı herhafta servis gelirmi basınç arızasından makina yürümüyor Td si olanlar dalga geçiyor adblue türkiyede üretilenlerde sıkıntılı kim överse övsün
Nedim aleykümselam video mükemmel olmuş ve seni izledik arkadaşlarla orda eline sağalık
New Holland yine iyi iş çıkarmış; sert araziye rağmen traktörün tepkileri harika görünüyor, Nedim Bey inceleme ve tecrübelerinizi aktardığınız için ayrıca teşekkürler...
Aleykümselam kolay gelsin güzel test videosu olmuş emeğinize sağlık
Çok güzel bir test videosu olmuş Nedim kardeşim. Öbür sadece üstünde tanıtım veya yüksüz gidip gelme videoları bunun gibi fikir vermiyor. Bunun bir tek, ağır iki-üç römorkla (140 ps olduğuna göre), deli rampa çıkma testi kalmış yani (gevşek satıhta olmaz, asfaltta olabilir, zira tekerlere yük binmeden gevşek satıhta bunu istemek insafsızlık olur).
İlk abi iyi varsın yoksa başka kanallar asla senin gibi de değil olamaz asla❤
Eyvallah
@@NedimYildizTRReis katıl kaç TL ve erken izleye biliyormuyuz video yu
Nedim usta ilk like video süpper olmuş
Nedim abi 165 massey Ferguson inceler misin.
Aleyküm selam koç finanstan kredi çıkartmıyorlar mı?
MaşaALLAH emeğinzie sağlık tam dsk tam izleme başarıalr diliyorum. ( bulutciftligi kanalının destek hesabıdır. )
Abi t475s tavsiye eder misin
Nedim bey bu deneme her zaman olsa sen kendi dilice tezzek diyorsun topraktan boyuk boyuk kesek deriz
Nedim Bey New Holland 54C ve New Holland tt55 videosu istiyoruz
Yeni t5 100 aldık aldık alalı herhafta servis gelirmi basınç arızasından makina yürümüyor Td si olanlar dalga geçiyor adblue türkiyede üretilenlerde sıkıntılı kim överse övsün
Sat temiz bi TD100 plus Al Bana dua edersin
Bu nasıl toprak betondan farksız normal toprakta zaten bu motorlar 6-7 km hızla yine gider toprak çok agır
Aman dayı devirme traktörü
Dışardan görüntü almaman büyük hata olmuş.
Niye pişman oldular
ve aleykum selam
T5 lerde şase kisa aslında bu çiftlik traktörü için üretilmiş bir traktör. Onun yerine Tr6 145 veya T6 kullanılabilir
Kullanmasını bilmiyor joistiği kıracak neredeyse alın şu acemiyi o traktörün üstünden
New Holland çöp
😂