tadından yenmez şeyler olmuş bu sunumlar, seslendirmeye bayıldım; konu her ne kadar karmaşık olsa da anlatımdaki yalınlık dinleyici için, alınan bilginin kolaylıkla işlenmesini sağlıyor ki, bu da sunumu yapan kişinin anlatım becerisinin ne kadar iyi olduğunun bir göstergesi... karmaşık bir konunun sıkılmadan dinlenilebilmesi ve en önemlisi; anlaşılabilmesi için sunumun son derece yalın bir dil ve onu destekleyecek yöntemlerle yapılması gerekir ve khan akademinin sunumları bunu çok iyi yapıyor... öyle ki okullarda dinlemek istemediğimiz, sıkıcı bulduğumuz tüm o şeyleri burada bayıla bayıla dinleyip öğreniyorum, asıl etkileyici olan kısmı bu çünkü, bir bilgiyi ondan nasıl yararlanabileceğinizin ya da o şeyi bilmenin sizi ne yönden mutlu edebileceğinin öğretilmesi amaçlanmaksızın; sonunda yalnızca sınanmış olmak için, yani öylesine, sanki bir şeyleri öğrenip öğrenemedeğizi, acaba böyle bir yetiniz olup olmadığını bir görebilmek için sınanıyormuşsunuz ve bundan başka hiçbir amaç yokmuş gibi öğrenmeye zorlanmak o bilgiye olan ilginizi öldürürken, bunu kendi isteğinizle yalnızca eğlenmek için, bilmekten mutlu olduğunuz için yapmak o bilgiyi öğrenmeye olan tutkunuzu ve dolayısıyla da öğrenme sürecinizin verimini arttırıyor ki, söylediğim gibi ''khan akademi sunumları'nın'' asıl etkileyici yanı da bu; o kadar yalın ve anlaşılması kolaylar ki gerçekten öğrenmekten zevk alabiliyorsunuz... ve bence kendisini diğer tüm canlılardan ayıran yığışımlı bilgi üretme, yani bildiğimiz anlamda 'öğrenme' ve bunu bir sonraki kuşağa aktarma yetisi olan biz insan türüne, nam-ı diğer homo-sapien'lere verilebilecek en güzel armağan budur, öğrenenmek için bir neden yaratmak; bilmekten haz alabilmek ve yalnızca bunu için öğrenmek. Çünkü en sonunda düşünmek laneti tutsak edilmiş bizler, yaşamak için daha iyi bir neden bulabilir miyiz bilemiyorum? işte tüm bu uzun uzadıya anlattığım ve çok üzülerek başınızı şişirdiğim, kendi adıma gerçekten çok değerli bulduğum zırvalıklar için size en içten teşekkürlerimi ve minnetimi sunuyorum. TEŞEKKÜRLER KHAN AKADEMİ, İYİ Kİ VARSIN 🙏
Güzel grafik ve anlatım olmuş da sonunda acil bir işiniz var gibi çok hızlı anlatıp geçtiniz. Bir de çapraz sistem bacaklar için geçerli değil diye okumuştum. Siz tam tersini dediniz. Vücudun ger yeri için mi geçerli bu çapraz sistem? Teşekkürler.
Okulla alakam kalmadı. Belgesel niyetine açıp izliyorum hocam
Neden kalmadı alakan
Benim gibi görsel hafızaya sahip biri için hazırladığınız bu görsellerin ne kadar değerli olduğunu anlatamam. Emeğinize sağlık.
Tebrik ediyorum gerçekten .Çok üst düzeye ulaşmışsınız.İlk kez izliyorum.Bayıldım.
Çok beğendim anlatımı izleyin bilgilenin sıkılmadan
tadından yenmez şeyler olmuş bu sunumlar, seslendirmeye bayıldım; konu her ne kadar karmaşık olsa da anlatımdaki yalınlık dinleyici için, alınan bilginin kolaylıkla işlenmesini sağlıyor ki, bu da sunumu yapan kişinin anlatım becerisinin ne kadar iyi olduğunun bir göstergesi... karmaşık bir konunun sıkılmadan dinlenilebilmesi ve en önemlisi; anlaşılabilmesi için sunumun son derece yalın bir dil ve onu destekleyecek yöntemlerle yapılması gerekir ve khan akademinin sunumları bunu çok iyi yapıyor... öyle ki okullarda dinlemek istemediğimiz, sıkıcı bulduğumuz tüm o şeyleri burada bayıla bayıla dinleyip öğreniyorum, asıl etkileyici olan kısmı bu çünkü, bir bilgiyi ondan nasıl yararlanabileceğinizin ya da o şeyi bilmenin sizi ne yönden mutlu edebileceğinin öğretilmesi amaçlanmaksızın; sonunda yalnızca sınanmış olmak için, yani öylesine, sanki bir şeyleri öğrenip öğrenemedeğizi, acaba böyle bir yetiniz olup olmadığını bir görebilmek için sınanıyormuşsunuz ve bundan başka hiçbir amaç yokmuş gibi öğrenmeye zorlanmak o bilgiye olan ilginizi öldürürken, bunu kendi isteğinizle yalnızca eğlenmek için, bilmekten mutlu olduğunuz için yapmak o bilgiyi öğrenmeye olan tutkunuzu ve dolayısıyla da öğrenme sürecinizin verimini arttırıyor ki, söylediğim gibi ''khan akademi sunumları'nın'' asıl etkileyici yanı da bu; o kadar yalın ve anlaşılması kolaylar ki gerçekten öğrenmekten zevk alabiliyorsunuz... ve bence kendisini diğer tüm canlılardan ayıran yığışımlı bilgi üretme, yani bildiğimiz anlamda 'öğrenme' ve bunu bir sonraki kuşağa aktarma yetisi olan biz insan türüne, nam-ı diğer homo-sapien'lere verilebilecek en güzel armağan budur, öğrenenmek için bir neden yaratmak; bilmekten haz alabilmek ve yalnızca bunu için öğrenmek. Çünkü en sonunda düşünmek laneti tutsak edilmiş bizler, yaşamak için daha iyi bir neden bulabilir miyiz bilemiyorum?
işte tüm bu uzun uzadıya anlattığım ve çok üzülerek başınızı şişirdiğim, kendi adıma gerçekten çok değerli bulduğum zırvalıklar için size en içten teşekkürlerimi ve minnetimi sunuyorum. TEŞEKKÜRLER KHAN AKADEMİ, İYİ Kİ VARSIN 🙏
kardeş ne boş yapmışsın be
@@ahmetkeyan3346 valla ya
vay be ne güzel açıklamışsın.
öğrenmek cok guzel sey hocam ya
Benim yapmayı düşündüğüm her şeyi yapmışssınız ama.Şaşkınım yani.Göreseller ayrı bir müthiş,anlatımınız çok güzel
Aşırı güzel videolarınız ❤️ derste olmuyor burda dinleyip not çıkarıyorum vizelere👏
bu kanalin videolarini bi ben mi izliyom niye kimse yorum yapmiyo
Umut Kölemen
İnsan öğrendikçe ne kadar çok eksiği olduğunu düşünüp hemen diğer videodan da faydalanmak istiyor :)
Super bi kanal 9 a gidiyorum ama merakim oldugu ic8n izliyorum devamını dileriz
Saygı değer hocam şahsım şahsım 35şnedif genç parkonsoñ hastasiyimn ne olacak benim halkım bilim iinsnllafi yefer attık
Şimdi nasılsın
emeginize saglık cok iyi anlatıyrsunuz
Umarım diğer videolarda da görsellik ve anlatım tarzı aynı seviyededir
Çok güzel bir anlatım devamı da gelsin lütfen
Görsel zekası yani sağ tarafı çok iyi kullananlar gelecek teknolojiye daha çok uyum sağlarlar . Sizce haklı mıyım
Allah razı olsun hocam 👏👏👏
EEG dersinide anlatırsanız çok sevinirim
Çok teşekkür ederim 🤗
emegine saglik..!
Screen time’ın korteks üzerindeki etkilerinin engellenmesi mümkün mü?
Hocam tebrik ederim
çok güzel anlatıyorsunuz
Herkese sonsuz ogrenme aski dilerim
guzel bilgiler
11.sınıftan gelen varmı?
Saten 11. Sinif konusu
9. Sınıfım ama ilgimi çektiği için burdayım
Thank you!
Lob-hissə deməkmi?
Bu ritm göz açmakia bilateral bloke olmuştur. Hemisfer asimetrisi izlenmemiştir.
Frontal lob un zarar görünce ne olur
Frantal lobun görevlerinden birisi de duyguları yönetmektir.
Frantol lobun zarar görmesi duygularda karmaşıklığa yol açabilir
Şey...bu kaçıncı sınıf için ben 5. Sınıfım da
11
Güzel grafik ve anlatım olmuş da sonunda acil bir işiniz var gibi çok hızlı anlatıp geçtiniz. Bir de çapraz sistem bacaklar için geçerli değil diye okumuştum. Siz tam tersini dediniz. Vücudun ger yeri için mi geçerli bu çapraz sistem? Teşekkürler.
Harikaaa
👌👌
Allah allah. İşe bak yaw.