В мене т 25 такий самий цілину 15 см, одним корпусом, не орав а вмирав просто, аж жалко малого стало, він не для оранки. Правильно підмітив, що Так подряпати трохи, а от в плані картоплі, кропіння, садіння зернових, піддобриня селітрою то він незамінимий помічник....з нинішніми цінами на солярка...
Позицию плуга относительно колесо регулируют настройкой на плуге но не расстяжками!!! Самая большая ошибка стягивать плуг расстяжкой. Он все равно станет так как стоял а навеску выломает рано или поздно!
Согласен но не во всех случаях это возможно в данном случае так как колия трактора 1.40м и отригулировать плуг с помощью самой насторойки плуга невозможно!
@@КолиТиживешвселі колея у тебя шире что процентов. Диск и обод на максимальном положение это для косилке хорошо и экскаватору. Поэтому у тебя регулировки не хватает!
@@КолиТиживешвселі не буду спорить я тебе не первый раз пишу это ты все равно свое. Я работал на т 30 69 и переставлял туда сюда эти диски и по рисунку книжки по другому они стоят. Дело твое.
Рекомендую брати з резиною 12.4-28 при оранці,дисковці та культивації буде хороше щеплення з землею менше пробуксовок що є важливим для тракторів заднім приводом. Також трактор менше провалюється на болотяних місцевостях. Росхід палива буде одинаковий тому що на резині 9.5-32 будуть постійні пробуксовки коліс,а на 12.4-28 більша нагрузка на двигун та кпп через краще сцеплення з грунтом. Не рекомендую брати на 11.2-28 не хватає швидкості на оранці через меншу висоту резини ніж в двох інших.
@@viktorfoider882 сію завжди руками в перемішку з піском головне щоб пісок був сипкий і обов'язково сійте перед дощем якщо сьогодні або на завтра передають тоді сійте тоді скоро проросте якщо дощу не буде тиждень після посіву тоді й люцерни не буде. Ніколи не каткую хоча самий найкращий варіант це звісно сіяти сівалкою.
@@КолиТиживешвселі тоже хочу купити сівалку до т-25,hassia горорять добрі сівалки ну вони в основному анкерні до Ваших земель ну до наших тернопільська область не дуже дуже тяжка земля ,треба дискових ну їх з таких з малою шириною дуже мало,ще раз не зрозумів на рахунок піску який він повинин бути дякую так щоб було видно де сіяв?
Привіт якщо є можливість та гроші однозначно любий європейський Kvernelend,Rabe Werk,Lemken,а якщо ні тоді раджу старий польський Grudziadz 2-25 з відрізним диском і буде вам щастя такий як у мене можете брати якщо земля пісок або суглинок.
По поводу отвалів з тобою згідний, полу вінтові показують себе краще в роботі, а все інше нормально з мене лайк, а тепер ти подивися моє відео, "оранка в горах" і "оранка мінітрактором і т 25" подивися до кінця і не забудь лайкнути
Якщо земля пісок або суглинок тоді беріть,а якщо чорнозем не варто сильно наліпає та нагрузка пристойна на трактор плюс знайти оригінальний плуг у нас буде дуже важко.
Яка висота стойок на плугаг в тебе , є вищі стойки а є нищі ?В мене з високими стойками не знаю який то розмір ,я ще не пробував орати ними і як потягне.
А колись на зиму орали і залишали велику скибу, я малий був і думав що це такі погані трактористи, а в нашому селі був агроном з прізвищем СКИБА так от він мені і пояснив що це так повинно бути. І тепер мандруючи по Європі я замітив, що поляки(І не тільки) залишаючи поле на відпочинок, орять на зиму з високою скибою.??? Але ти молодець і тракторець супер (де брав в Яворові?)
Привіт всім!Дааааа--трактору дуже легко бігать по пісочку,навіть нагрузки не чує...Плужок для хорошого перевороту грунту.але в моїх краях мабуть я для хорошого перевороту швидкості не розігнав би такої...В нас реальний жорсткий чорнозем....Чого пишу,що жорсткий-- бо як чуть пропустиш пору для обробітку(пересохне),то хоч довбешкою ходи розбивай---твердінь страшна.Це в селі жінчиному,а в моєму сусідньому---- так не пересихає швидко,але вже горбки добрячі....Та й стою перед вибором--якого то плужка купить до свого звіра..По силах сильніший за Т-25---- має 30 сил і має передок ведучий,але легший-- 1300кг всього(ну ще я як сяду то +140кг).Ніби 2-25 і трохи малуватий ,а 3-25 мабуть буде буксувать...Треба мабуть 2-30 брать.або 3-20 .
Ну потрібно перевіряти на стерні та й коротке відео але все добре. У вас плуг Садівник він сильно відрізняється від мого як корпусами так й рамою але всерівно кращий ніж типу Бомет.
Дуже гарно получается особлива подяка за українську мову
Дякую👋🇺🇦
Добре оре.
Гарно тягне трактор.
Хочу теж собі такого придбати.
Доброго вам урожаю, госродарю!
@@ОлегСтаднк дякую🤝
Как говорится дело мастера боится удачи вам молодцы.
Спасибо
Pozdrawiam z Polski 👍👍👍
Дуже гарна оранка от мене Лайк величезний
Дякую
Привіт вам хороший трактор непогано оре вам лайк
Дякую
@@КолиТиживешвселі mill pl p ry gyr t t
Це ще добре,що перед оранкою пройшли дисками
Чудова горанка і атмосферне відео) Трактор дуже гарно працює З Миколаєм вас та здоров'я)
Дякую,навзаєм
Very nice work!
Гарно 👌👌👌
Привіт! Гарна оранка!!! 👍👍👍👍👍
Дякую
В мене т 25 такий самий цілину 15 см, одним корпусом, не орав а вмирав просто, аж жалко малого стало, він не для оранки. Правильно підмітив, що Так подряпати трохи, а от в плані картоплі, кропіння, садіння зернових, піддобриня селітрою то він незамінимий помічник....з нинішніми цінами на солярка...
Гарний відеоролик!
Топ контент
Сподобалось відео дякую
Лайк 👍👍👍
Молодец!гарно зорано💪👍😎
Дякую
Лайк!! Завжди буває перший раз😁😁😁😁😁 (я про оранку зімою)
:)
Отличная работа, только в зиму пашут в развал чтобы весной не ездить в одну сторону
Спасибо!
грамотно сделал и качественно. а травы пахать не хухры- мухры.
Спасибо
Добре виходить лайк коли кабину поставиш
Якщо руки дойдуть то на весну :)
Ruska moc w t 25 jestem z Polski i też mam t 25 maszyna niezawodna
Cześć, dobry traktor za sprytne pieniądze.
Гарно! Лайк
Дякую
Гарно оре, добрий плуг!
Дякую
Плуг чёткий ! Молодец !
Спасибо!
Вот он т25А,сила
Позицию плуга относительно колесо регулируют настройкой на плуге но не расстяжками!!! Самая большая ошибка стягивать плуг расстяжкой. Он все равно станет так как стоял а навеску выломает рано или поздно!
Согласен но не во всех случаях это возможно в данном случае так как колия трактора 1.40м и отригулировать плуг с помощью самой насторойки плуга невозможно!
@@КолиТиживешвселі колея у тебя шире что процентов. Диск и обод на максимальном положение это для косилке хорошо и экскаватору. Поэтому у тебя регулировки не хватает!
@@Витёкит25 да согласен по центрам ровно 140см
@@КолиТиживешвселі не буду спорить я тебе не первый раз пишу это ты все равно свое. Я работал на т 30 69 и переставлял туда сюда эти диски и по рисунку книжки по другому они стоят. Дело твое.
@@Витёкит25 знаю но могу снять видео если интересно
Клас 👍👍
привіт скажи чому у мого трактора т 40 високо не піднімаеться дискова борона бо питалися підняти щоб було високо а чогось низько аж дорогу царапає
И тебе привет,у меня такой же трактор
Спасибо
Хорошо получается)
Дякую
Гарно оре ))
Добре. ЛАЙК22
Вітаю плужок хороший. Гарно ореця. З мене 👍 і підписка надіюсь на взаємність 🤝
Дякую
Бесценный трактор т25!
Доброго дня.з Миколаєм тебе.гарна оранка як для цілини.який розхід пального приблизно?
.
Привіт,дякую,взаємно,точно по цьому полі сказати не можу,а так виходить 16-17 літрів на 1 гектар.
@@КолиТиживешвселі ми також орали т25 коли мали трошки землі.до 2 гектари ще можна орати ним а більше вже важкувато.і купили юмз.
@@ВасяВасиль-р5о не знаю мені нормально хоча Т25 для оранки не дуже без передка .
@@КолиТиживешвселі кращий ніж ці китайці нові.
@@ВасяВасиль-р5о звичайно але де які китайці є досить хороші но вони вартують більше 8000$
Привет! сколько вот таким трактором уходит времени на такую вспашку на 1 Га в среднем?
@@hesedbelov9669 4-5 годин
Дякую
Добра работа
Дякую
👍👍👍🚜👍👍👍
Як називається музика із відео
👍👍👍👍🚜🚜🚜
👍👍👍👍👍
На якій передачі орете?
2-3 як коли
Скажіть,яка вага плуга !?
@@karpuk87. не знаю 100+кг
земля у вас легка,на чорноземі було б в рази важче!!!
Це такий город,а так у нас дуже важкий грунт чорнозем,суглинок є на різний смак.
👏👍😀."Вогнисто"🔥-21смяк для "пальпаліка" 👍.Бомет оригінальний~600"мертвих американських президентів".Золочівщина.
Адреса? Можливо оригінальні косілки роторні маєте Tad-Len,Agromech,Banrol,Gatra?
Гарно оре
Дякую
Вподобайка!
На яких колесах краще купити Т-25 ,на 32 чи 28 щоб була мала на грузка і малий розхід дт і гарно приорувало
Рекомендую брати з резиною 12.4-28 при оранці,дисковці та культивації буде хороше щеплення з землею менше пробуксовок що є важливим для тракторів заднім приводом.
Також трактор менше провалюється на болотяних місцевостях.
Росхід палива буде одинаковий тому що на резині 9.5-32 будуть постійні пробуксовки коліс,а на 12.4-28 більша нагрузка на двигун та кпп через краще сцеплення з грунтом.
Не рекомендую брати на 11.2-28 не хватає швидкості на оранці через меншу висоту резини ніж в двох інших.
@@КолиТиживешвселі дякую
@@НадіяДзюбина радий допомогти
Чому синій димок?
Після ремонту тнвд на скору руку виставив трошки раннє зажигання скоро візьмусь за настройку бо потрібно було роботу робити.
Привіт лайк однозначно.таке питання як була люцерня з травою ,аж 10 років?і чи ліпше сіяти з травою і яка була трава,дякую
Привіт,дякую!Смислу сіяти з травою не має всерівно люцерна заглушить її.
Спершу росла конюшина з травою пізніше заборінкували та засіяли люцерну.
@@КолиТиживешвселі дякую а як Ви сіяти люцерня ?і чим ?чи за катковуєти вже 2 роки сію і ніяк її не має і чи треба закатковувати?
@@viktorfoider882 сію завжди руками в перемішку з піском головне щоб пісок був сипкий і обов'язково сійте перед дощем якщо сьогодні або на завтра передають тоді сійте тоді скоро проросте якщо дощу не буде тиждень після посіву тоді й люцерни не буде.
Ніколи не каткую хоча самий найкращий варіант це звісно сіяти сівалкою.
@@КолиТиживешвселі тоже хочу купити сівалку до т-25,hassia горорять добрі сівалки ну вони в основному анкерні до Ваших земель ну до наших тернопільська область не дуже дуже тяжка земля ,треба дискових ну їх з таких з малою шириною дуже мало,ще раз не зрозумів на рахунок піску який він повинин бути дякую так щоб було видно де сіяв?
@@viktorfoider882 пісок має бути сухий щоб був сипкий мішаємо з люцерною для того щоб менший розхід люцерни був.
Що краще спочатку дискувати а потім орати чи наоборот?
@@ВікторБалуш-х5л якщо перій краще дискувати якщо більш менш чистий город краще одразу орати
Привіт. Хочу собі придбати плуг. Який би ти порадив?
Привіт якщо є можливість та гроші однозначно любий європейський Kvernelend,Rabe Werk,Lemken,а якщо ні тоді раджу старий польський Grudziadz 2-25 з відрізним диском і буде вам щастя такий як у мене можете брати якщо земля пісок або суглинок.
По поводу отвалів з тобою згідний, полу вінтові показують себе краще в роботі, а все інше нормально з мене лайк, а тепер ти подивися моє відео, "оранка в горах" і "оранка мінітрактором і т 25" подивися до кінця і не забудь лайкнути
дай номер телефона.Цікаво поспілкуватися. Плуг хороший.
Плуги такие же планирую купить
Якщо земля пісок або суглинок тоді беріть,а якщо чорнозем не варто сильно наліпає та нагрузка пристойна на трактор плюс знайти оригінальний плуг у нас буде дуже важко.
Яка фірма такій і плуг.
Віракс Орлик
Хороший помощник крестьянину. Хорошо что хоть его не декомунизировали.
Яка висота стойок на плугаг в тебе , є вищі стойки а є нищі ?В мене з високими стойками не знаю який то розмір ,я ще не пробував орати ними і як потягне.
Привіт в мене на високих стойках висота 56-58см точно не пам'ятаю якщо потрібно заміряю Орлік йде тільки на таких,а Садівник на низьких.
@@КолиТиживешвселі Дякую!
Стакею наладкою не гне картоплиня при огортані
Не пробував обгортати цим трактором
А який розхід палива?
Витрата палива багато від чого залежить писати дуже довго зроблю скоро відео де все розповім скільки роботи роблю багато відео є на каналі.
Якою передачею орете
2-3 все залежить від глибини та землі.
А колись на зиму орали і залишали велику скибу, я малий був і думав що це такі погані трактористи, а в нашому селі був агроном з прізвищем СКИБА так от він мені і пояснив що це так повинно бути.
І тепер мандруючи по Європі я замітив, що поляки(І не тільки) залишаючи поле на відпочинок, орять на зиму з високою скибою.???
Але ти молодець і тракторець супер (де брав в Яворові?)
Так теж таке чув ні в Перемишлянах.
Яка область?
Львівська
Ти де живеш у вас земля як пісок 😃👍
Привіт Львівщина це просто такий город,а так є пісок,чорнозем,галина з піском,крошка.
@@КолиТиживешвселі я впізнав тому служив у Великих Мостах там подібний ліс 👍
@@ВіталійМигович-и9ю трохи помилилися на 100км :) Броди
Сколько горючки ест на 20 соток?
На старых шинах брал с переездом в две стороны 3 км около 5 литров на этих еще не мерил.
Чем больше площадь тем меньше росход.
яка в вас задня резина розмір?
11.2-28 но планую ставити 12.4-28
@@КолиТиживешвселі в мене такі самі стоять і теж шукаєм 12.14-28
Тільки не цілЕна, а цілИна...
Щоза стяшки від мтз
@@АндрійКомпот-о5к так
Хорошо пашет
Спасибо.
В нас важкі гунти , в нас на цілині мтз затягується
Тут спершу подискували,а тоді оранка.
Вглейку Тай йому капець а пісковину це легко
Ось тут зароший суглинок th-cam.com/video/Rv7kBaSZGnw/w-d-xo.html
А тут глина th-cam.com/video/FuEXpdb_69U/w-d-xo.html
Polski pług
Polski Wirax 2-25
Мне кажется что резина задняя широкая.
Да резина широка 11.2-28
Я из Харькова. Сколько стоит колесо у вас.
@@ИгорьХалин-ч7и не підкажу за 11.2-28,а от 12.4-28 десь в районі 5700 гривень за штуку.
Вмене теж є т 25 і я ним ору глибину 20 см але Вмене 2 25 з переплужниками виробник Україна
И у меня бывает не докидывает хоть и плуг от дт75
Гарна оранка, в нас на чорноземі такий фокус не пройшов би, я задискував 2рази і норм
m.th-cam.com/video/gXQ_-3ka_ZY/w-d-xo.html
Там не 21 см!А 10 з ораного і 11 см з діскованого !!😀
целина за дорогой а здесь два года непахано
10
АЛЕ ДИВИСЬ ЯК ФАЙНО!!!
Привіт всім!Дааааа--трактору дуже легко бігать по пісочку,навіть нагрузки не чує...Плужок для хорошого перевороту грунту.але в моїх краях мабуть я для хорошого перевороту швидкості не розігнав би такої...В нас реальний жорсткий чорнозем....Чого пишу,що жорсткий-- бо як чуть пропустиш пору для обробітку(пересохне),то хоч довбешкою ходи розбивай---твердінь страшна.Це в селі жінчиному,а в моєму сусідньому---- так не пересихає швидко,але вже горбки добрячі....Та й стою перед вибором--якого то плужка купить до свого звіра..По силах сильніший за Т-25---- має 30 сил і має передок ведучий,але легший-- 1300кг всього(ну ще я як сяду то +140кг).Ніби 2-25 і трохи малуватий ,а 3-25 мабуть буде буксувать...Треба мабуть 2-30 брать.або 3-20 .
а звідки ви? дуже похожі грунти до мої так як ви описали.
Оцініть в моєму каналі оранку таким самим плуго
Ну потрібно перевіряти на стерні та й коротке відео але все добре.
У вас плуг Садівник він сильно відрізняється від мого як корпусами так й рамою але всерівно кращий ніж типу Бомет.
@@КолиТиживешвселі маю ще відео як орали по стерні а так дійсно ліпше чим бомет
оранка цілини
Ну що ХЛОПЦІ!! Я один рахував скільки разів було сказано?
:)
т 25 створений для підйому цілини йомуб ше мотор з 80
priviet
Тай плуг не дешевий майбуть доларів з 500
Приблизно 450$ якщо це дійсно оригінал на наша українська підробка буде 300$
В таку землю краще посіяти люцерну.
Попробую картоплю,а там побачимо чи було виправдано всерівно треба було пересівати.
@@КолиТиживешвселі твоє право , але без добрива органіки варіант врожаю мало ймовірний.
@@ГеоргийКуленко-в5у гній приорав думаю вистарчить з головою тим більш після люцерни.
Погано.
Дякую й на тому :)
плуг підгинав
Ні оригінальний Віракс,а не наша українська підробка йде з такими відвалами.
Жаль,что не на мордовском
Т25 фуфло а не трактор
У вас який :)
@@КолиТиживешвселі а що?
@@МихайлоОрищук Цікаво
@@КолиТиживешвселі донг фенг 244
@@МихайлоОрищук чому нічого не знімаєте
Привіт вам хороший трактор непогано оре вам лайк