Привіт друже. Гарно працює борона а от поломки це вже таке. залізо має здатність ламатись і це є нормально оскільки це є наслідком роботи даної техніки. як я завжди говорю якби стояла техніка тоб і не ламалась а так працює тому і інколи ламається. лайк
А я тільки в кінці вересня забрав трактор з ремонту в жовтні була обкатка в листопаді сіяв,а сьогодні сніг,а у мене ще більше двох гектарів не виорано.Чекаю грудня кажуть має піти за тиждень потепління :)
@@КолиТиживешвселі розумію що це таке, і просити теж не варіант маючи трактор дома, в мене таке було як тільки купив косарку, почався сезон сінокосу, полетіли штопори на первинному валу на муфті, при заміні масла ще в коробці була стружка, почав розбирати ще до того коробку бо пальцем на дні нащупав невідомі деталі, розібрав, коробка в ідеальному стані, тільки коли його робили в Польщі поляки лишили на дні штопорі бляшки з бортової, на це пішло майже тиждень розібрати і скласти, зате переконався що коробка і хорошому стані)
Візьми кусок швелера, встав у нього те, що переломило, і завари гарненько.Можна і ще кусок пластини у велер вставити.У мене так уже 2 рік працює.Успіхів.
Вітаю.Дискова не любить мокрого,але коли треба то доводиться й по мокрому.Головне щоб не забивалось.При нагоді купіть собі дискову, набагато полегшує роботу в полі.Лайк.
Так закалки у нього багато і роботи він робить багато один мінус не має переднього привода та якщо попрацювати робочий день відчуваєш що ти працював,а не відихав. Завжди мріяв про японця але так і не купив коли небудь знімлю відео чому я вибрав цей трактор.
Зроби 2 глибокі фаски . Нагрій на огні 2 половини . Зварити разом встав рессору з низу щоб виступала 3 см .зварити шахматним порядком. Дай осягнути природним способом і не закалюй .працюй ...
Незнаю де там 4та але в мене єодна замєдлєна в перед три повишені і три понижені мається на увазі взад і вперед.щодо лущення то замокро але краще як засухо .якби мав фрезу то щеб було краще а якщо то площа під картоплю то краще глибоко переорати а навесні пустити фрезу і культивація непотрібна.ну що роби лижу або став від юмза знімай а ми подивимось хтось шось своє добавить бо в мене теж трісла але я наварив зверху армартуру помоєму 20ку але думаю що то неспасе і таке саме буде якщо щось тяжке навішу.іще хотів щоби виклав розкритий редуктор картоплекопалки дякую за відео.молодець
@@ОлександрОлександров-я4я як варіант. Коли у мене погано підносило то поміняв розпредільник тепер на холостих підносить супер чи холодна чи гаряча гідравляка без різниці.
Для Т25 праця з дисковою бороною це важка праця,щоб добре робити роботу потрібно ходити на 4 передачі. Якщо хочете щоб добре дискувала тоді потрібно брати оригінальну Бомет але вона вартує 25000 гривень. Або АГД 1.3. А якщо суто для себе я напевно за ці гроші купив би фрезу.
@@КолиТиживешвселі фреза в мене є, хочу дискову та кажуть що т25 не потягне ,а те лайно польське чи китайське за легке , вихід один , робити саморобну прицепну
Вага дисків 350кг більших смислу не має брати бо якщо ходити на 2 пепедачі то такого результату не буде. На 4 передачі самий раз по стерні важкувато але можна робити на м'якій землі 3 передача і то важко коли суха погода думаю буде легше йти.
Хотів швидко розвернутися на борону налипло багато землі тому важила вона кілограм 400 та при виїзді з поля попав лівим колесом в рівець борону кинуло в право потім в ліво бо стяжки були трохи послаблені і почув металічний стук от і все.
@@КолиТиживешвселі строю дом под Киевом,буду сваливать с города,есть 4 ге. Земли,надо чем-то заниматься,плюс может и по шабашкам ездить копейку заработать по селе
@@НочкаЯкосьбуде Если такой бюджет тогда или Т25 или Т40 все зависит от того что в основном трактор будет выполнять если вспашка и большие площади тогда Т40, а если площади малые и будут шабашки не большие огороды то лучше Т25. Главное взять в хорошем состоянии без кабины это 4000+ с кабиной 4500-5500 $. Трактор очень выносливый но на пахоте немножко тядело если на черноземе если песок с глинкой тогда норм. Китаец за эту цену вообще не надо расматривать.
@@ivanmartsinovsky5284 Шини б/у вони в мене на тракторі стоять фірма ,,NYILON'' Індія.Без порізів без трищин їм чотири роки протектор 50процентів десь сантиметрів два будуть.
Дорогой колега,когда дискуеш,надо с левое колело следит последний диск боронъи сзади.Тогда не устают следъй предходнево дискование.Привет из Болгарии.
Дякую
Привіт друже. Гарно працює борона а от поломки це вже таке. залізо має здатність ламатись і це є нормально оскільки це є наслідком роботи даної техніки. як я завжди говорю якби стояла техніка тоб і не ламалась а так працює тому і інколи ламається. лайк
100%
👍👍👍 Супер! Просто чудово! Бажаю Здоров'я та всього лише найліпшого в житті!
Дякую,взаємно
Привіт з Польщі 🇵🇱🖐️) я свої поля та городи ще до жовтня обробив, щоб далі вільний час мав) Удачі в обробці землі)
А я тільки в кінці вересня забрав трактор з ремонту в жовтні була обкатка в листопаді сіяв,а сьогодні сніг,а у мене ще більше двох гектарів не виорано.Чекаю грудня кажуть має піти за тиждень потепління :)
@@КолиТиживешвселі розумію що це таке, і просити теж не варіант маючи трактор дома, в мене таке було як тільки купив косарку, почався сезон сінокосу, полетіли штопори на первинному валу на муфті, при заміні масла ще в коробці була стружка, почав розбирати ще до того коробку бо пальцем на дні нащупав невідомі деталі, розібрав, коробка в ідеальному стані, тільки коли його робили в Польщі поляки лишили на дні штопорі бляшки з бортової, на це пішло майже тиждень розібрати і скласти, зате переконався що коробка і хорошому стані)
Добрый день, у меня на Т 25 навеска от Т 40 рекомендую более мощная . Работаю такой же дисковой
Візьми кусок швелера, встав у нього те, що переломило, і завари гарненько.Можна і ще кусок пластини у велер вставити.У мене так уже 2 рік працює.Успіхів.
Чи пробував хтось, вчіпипи борону 1,8 м на т 25, цікаво як , чи витримає навіска?
Топ контент
Вітаю.Дискова не любить мокрого,але коли треба то доводиться й по мокрому.Головне щоб не забивалось.При нагоді купіть собі дискову, набагато полегшує роботу в полі.Лайк.
Так погоджуюся на 100% хочеться купити бо без неї важкувато гарно обробляти городи.
Супер молодец ,уважение,все четко
Спасибо
Диски підточували?
Ні не мої в знайомого позичив
Гарно йде маленький танок👍👍👍
Дякую
Т25 це трактор перевіриний роками, і закалений гектарами.
Так закалки у нього багато і роботи він робить багато один мінус не має переднього привода та якщо попрацювати робочий день відчуваєш що ти працював,а не відихав.
Завжди мріяв про японця але так і не купив коли небудь знімлю відео чому я вибрав цей трактор.
@@КолиТиживешвселі .....ЧЕКАЄМО.........ВІДЕО.......чому .......вибрали.............. цей трактор.
@@ОлександрК-и9л думаю блище до нового року зроблю.
Ладно. З мене лайк і підписка. Сам трактрист начинающий! Я з Волині :)
Привіт як діскова хочу собі купити не літає в боки ? вобше як діскує яка глибина ?і так далі
Привет а чому в кінці вломилу лижу забивалось да
топ контент
А як так сталося що аж вломило Лижу
Ну привіт, Віталій на твоєму каналі !! Шкода, що підкінець неприємність після роботи. Головне, що додискував!!
Привіт що поробиш одне не обідно що зробив,а то б в холосту диски позичив.
Де купив диски?
Якщо друга повишина це у вас четверта, то яка тоді п'ята?
Зроби 2 глибокі фаски . Нагрій на огні 2 половини . Зварити разом встав рессору з низу щоб виступала 3 см .зварити шахматним порядком. Дай осягнути природним способом і не закалюй .працюй ...
Гарна робота
Хороша робота👍👍👍
Дякую!
Привіт ВІталій ПІдскажи пж чому коли я дискую борозна виходить глибокою
Чесно з дисками справу мав мало але дискуйте за годиниковою стрілкою,а не проти
@@КолиТиживешвселі Дякую будемо бачити Слава Україні
Незнаю де там 4та але в мене єодна замєдлєна в перед три повишені і три понижені мається на увазі взад і вперед.щодо лущення то замокро але краще як засухо .якби мав фрезу то щеб було краще а якщо то площа під картоплю то краще глибоко переорати а навесні пустити фрезу і культивація непотрібна.ну що роби лижу або став від юмза знімай а ми подивимось хтось шось своє добавить бо в мене теж трісла але я наварив зверху армартуру помоєму 20ку але думаю що то неспасе і таке саме буде якщо щось тяжке навішу.іще хотів щоби виклав розкритий редуктор картоплекопалки дякую за відео.молодець
Дякую,лижу заварив зробив накладку вже рік без проблем.
Працював на 2 повишеній
Лайк гарно
Дякую!
Рекомендую,ходити ,другий слід проти ходу
кпп така як в мене лайк
А что за кпп там просто плита другая и что за модификация
Продольні тяги навіски в мене від ЮМЗ - це значно краще!
Яка вага дискової борони?
350кг
Как-то рычаги у вас интересно расположены это каких годов трактор?
Привет это старого образца кпп трактор в 1982 году на канале есть видео про кпп если интересно.
Яка ширина колії по центру при посадці і обробки картоплі.
Картоплю саджу під плуг,а обробляє міні коником кум поки ще не купив картоплесажалки.
Яку глибину беруть диски?
Не міряв но точно 10см
Яка ширина дисковой?
1.5м
Доброго дня.
Скільки взагалі землі обробляється за сезон?
За минулий сезон більше 40 гектарів
@@КолиТиживешвселі Солідно!
А орної з них?
@@yurkochuray1239 трохи більше 8га
Який у тебе НШ стоїть?
НШ10
В мене газонуть добре треба щоб підняти плуги. Це вбитий НШ?
@@ОлександрОлександров-я4я як варіант.
Коли у мене погано підносило то поміняв розпредільник тепер на холостих підносить супер чи холодна чи гаряча гідравляка без різниці.
@@КолиТиживешвселі тоді як зрозуміти , що замінить?
@@ОлександрОлександров-я4я ще може бути що щось попало під клапан на розподільнику дивилися туди?
Добрий день , хочу теж дискову хочу щоб не шкіркувати стерню в суш а дискувати , грунти важкі , чи доцільно купувати до т25
Для Т25 праця з дисковою бороною це важка праця,щоб добре робити роботу потрібно ходити на 4 передачі.
Якщо хочете щоб добре дискувала тоді потрібно брати оригінальну Бомет але вона вартує 25000 гривень.
Або АГД 1.3.
А якщо суто для себе я напевно за ці гроші купив би фрезу.
@@КолиТиживешвселі фреза в мене є, хочу дискову та кажуть що т25 не потягне ,а те лайно польське чи китайське за легке , вихід один , робити саморобну прицепну
@@СаняКузнецов-б6у оригінальна важча за нашу українську та краще лізе в землю.
А якщо мало ваги кладете зверху підточку і все ок.
@@СаняКузнецов-б6у тягне але важкувато йому.Фреза у вас якої ширини?
@@КолиТиживешвселі навантаження на навіску велике , вона там і так делікатна , в мене вже все варено переварено. Краще прицепна я собі думаю
А нічогенько так виходить. Яка вага тої дискової борони? Чи можна брати більшу ніж 1.5 чи буде важко трактору?
Вага дисків 350кг більших смислу не має брати бо якщо ходити на 2 пепедачі то такого результату не буде.
На 4 передачі самий раз по стерні важкувато але можна робити на м'якій землі 3 передача і то важко коли суха погода думаю буде легше йти.
Для т 25 більшої не треба. Він не потягне так як треба. Хіба що з горки постійно їхати.
Диски батареєю це отжиток нема, того ефекту як стійкою всі так мучаця в 2 сліди але ж це не робота 2 рази робити ,а вломило можливо перетягли стяжки
Угол атаки малий мені так здається
Нормально. А что садить будете?
Була гречка відео є на каналі.
За скільки купив диски
Диски позичав в сусіда
Привет молодец у меня тожи такой трактор собираю не расскажите коробки скоростей куда включаются пиридачи
th-cam.com/video/9LdhK1PxEaw/w-d-xo.html
Клешня ,а не лыжа,а чистики как ? Не рвет?
Нет не рвет.
Продольні тяги на т 25 дуже тонкі. На свій т 25 думав ставити від МТЗ, але передумав і буду переробляти під ЮМЗ.
Яб не сказав товщина десь 20мм
ЮМЗ підходять тяги на пальці Т-25, а от МТЗ треба переробляти.
Самі тарілки там польські є італійські а все остальне роблять в нас.ЛАЙК
Дякую,хочеться вірити.
Привіт лайк 👍👍
ото халепа вона була варена та тяга?
Так пустила тріщину коли косив літом.
Я б таку зеленину зорав без дискування, а так гарна робота
Чесно не думаю тому що все застелено січкою з соломи,плуг забивається плюс пирій та овес зійшов .
@@КолиТиживешвселі ну після такого дискування ще більше решток і земля зрихлена зорати практично нереально хіба із двома відрізними дисками
@@KubotaMadeInJapan так погоджуються поїхав перед новим роком орати нічого не вийшло.Буду цього року орати думаю за зиму все перепріло.
Привіт маю т25 плуг бомет 2.30 доробив гребінку рекомендую .
А яка причина поломки, мабуть булу натягнуті перехресні сляжки?
Хотів швидко розвернутися на борону налипло багато землі тому важила вона кілограм 400 та при виїзді з поля попав лівим колесом в рівець борону кинуло в право потім в ліво бо стяжки були трохи послаблені і почув металічний стук от і все.
Там де вал то теж не Полша! Говорю бо торгував такими дисками і тому подібним... А щоб був вал то у мене це коштувало +600 гривень!))
Ми ж українці :)
В сусіда є оригінальні б.у польські з валом
Доброго дня звідки ви?
Привіт Львівщина
@@КолиТиживешвселі який район?
@@ВасяВасиль-р5о Бродівський
@@КолиТиживешвселі я пустомитівський
@@ВасяВасиль-р5о недалеко км 150
Ви звідки
Львівщина
Польща це що, якість? То буває ще гірше ніж китай. А таку траву я б виорав на 12-15 см, зелені не видно було б
З соломою?
Ми наварили знизу полосу витримує любе навантаження і повороти
Від якої техніки полосу уварили? І яка повинна бути ширина? Може ф я так усилю..
Думаю прикупить себе тракторец,хочется МТЗ,но дороговато хороший,смотрю в сторону т-25 и голову чухаююю,как он будет фигачить..
Привет для каких целей берете трактор и какую работу в основном будет он выполнять количество земли обрабатывать?
@@КолиТиживешвселі строю дом под Киевом,буду сваливать с города,есть 4 ге. Земли,надо чем-то заниматься,плюс может и по шабашкам ездить копейку заработать по селе
@@НочкаЯкосьбуде А бюджет какой на трактор?
@@КолиТиживешвселі около 5 штук наверное.
@@НочкаЯкосьбуде Если такой бюджет тогда или Т25 или Т40 все зависит от того что в основном трактор будет выполнять если вспашка и большие площади тогда Т40, а если площади малые и будут шабашки не большие огороды то лучше Т25. Главное взять в хорошем состоянии без кабины это 4000+ с кабиной 4500-5500 $. Трактор очень выносливый но на пахоте немножко тядело если на черноземе если песок с глинкой тогда норм.
Китаец за эту цену вообще не надо расматривать.
Біда!!!
Да, тяжеловато емууу
Треба було поїхати до дому заварити !
А коли приїхав би дисків вже б не було це все від села 2.5км.
Плюс диски не мої так ризикувати не розумно та й година була 15 не так далеко до ночі.
Тоже хочу себе диски, с ними легче
Набагато легше.
Це в принципі наромально коли собі так робиш якби хтось інший робив то він би по другому сліду не проходив би
Лайк!!! можливо знаєте де можна купити (не дорого):) шини 11,2-28 до Т-25? чи може хтось привозить з Польщі...?)
Рекомендую брати 12.4-28,а ціни у нас 5600 за колесо
Ти звідки,маю такі шини.
@@АндрійПавлович-ш6д Львівшина Бродівський район.
@@АндрійПавлович-ш6д Ви які маєте, нові чи б/у, хто виробник?)
@@ivanmartsinovsky5284 Шини б/у вони в мене на тракторі стоять фірма ,,NYILON'' Індія.Без порізів без трищин їм чотири роки протектор 50процентів десь сантиметрів два будуть.
результат хороший але щоб між первим і другим разом зробив перерву днів 10 булоб на багато краще
100%
👍👍👍
АГДешку брати треба
По сирому дискувати то все назад приросте,.витрата часу та палива. Поки дождеся поки сусід управится.
погано зробив нада 3-4 рази ходити щоб било чорно все о тоде буде все хорошо
так хлопци покажу вам я другий рас уже дискую
Правильно назвав марку борони !!!!!!!
ВІД НАС ЛАЙК 6
і дискова така
Китаєць без передка ут би нічого би не зробив він би просто на місці буксував і всьо 😊
Малий угол атаки.
Все може бути,диски не мої тому щось крутити не міг.
Я давно родные гавно выбросил нахер!они хлипкие и гнутся,поставил себе с т40 о то метал супер,другие ставят мтзовские тож классно.
Согласен.
Трактор тягне що танк
. Номер тел. Хлопців.ДайПривіт
Привіт яких саме резина?,плуги,навісне?
Бомет - це Україна.
ну Бомет це Польща,а це те що за трактором то Україна :)
@@КолиТиживешвселі Ігор Бойчук стверджує що знайомий з власником "Бомет" і що він Українець...десь так.
щоб борозди не було над дорогою треба левим колесом їздити не так як ореш а так як сееш
Ото і я таким займаюсь! тільки у мене 8 гект. то я тохи до вечора хуїю.
:)
priviet;
Привет
zivios ukraimie a niemozies kupit egd esku,u nas nietu ix
ЛАЙК. Підписку взаємну!!?
Як по пизді рукою .
С такой резиной только в поле работать
Скоро будет новая резина