Teşekkürler,emek harcayıp düşüncelerinizi aktarıyorsunuz.69 yaşında bir mühendis olarak benim de ilave etmek istediğim:))) rahmetli Çetin Altan'ın bize hediye ettiği "enseyi karatmayın" sözü olacak:)))Bir meslek sahibi olmanın ve o mesleği en verimli şekide icra etmenin yanında "muhakkak el sanatları başta olmak üzere,bir takım zanaat ve/veya sanat kabiliyetlerine de sahip olmaya çalışın ve bu yönünüzü geliştirmeye odaklanın".Kısa zamanda,yapay zeka uygulama ve gelişmelerinin,marangozluk,terzilik,basit motor ve elektrik/elektronik ürün tamirlerini veya sıhhı tesisat,yer döşemesi(halı/taş vb) vb gibi çeşitli beceri isteyen işleri ele geçirmesi zor görünmekte:))))Sağlık ve neşeyle kalın.
JS/TS Kullanarak 5 yıllık deneyimli bir yazılımcıyım. İşimi seviyorum ama çember gittikçe daralıyor😄 Napalım gidip berber olacak değiliz, gittiği yere kadar. Bir işe istediğimiz maaşla girmek zorlaşıyor, mümkünse kendi projemiz üzerinde çalışmalıyız.
Ona bakilirsa, yapay zeka her yerde kullanilabilir.Ameliyatlari bile artik robotlar yapiyor vs. Bence, yapay zekayi nasil kontrol edebiliriz, nasil yonetebiliriz,veya dogru sorular sorarak nasil en verimli sekilde kullanabiliriz? Prompt engineering iyi bir secim olabilir.
Sabah - sabah yine guzel haberlerle uyandik 5 yilimiz var hale😂.Teşekkur ederim güzel aciklama olmuş,ellerinize sağlik.Ai 2041 boyle bir kitap okudum orda her sey 2041 bitiyordu.Artik yapay zeka ve robotlar bizden her seyi almişdilar😢
Okulda aldığım ders ve projelerde grad school da machine learning modelleme projeleri yaptım. İnternetten bulduğum örnek public datasetlerle kurdum bu modelleri. Neural networks, clustering, decision trees, regression gibi modelleme teknikleriyle. Ancak en önemli tecrübem staj tecrübemdi çünkü gerçek hayat projeleri üzerine büyük ölçekte data ve modeller üzerine çalıştım, yine forecasting modelleri kurdum ama modeli sürekli iyileştirmem ve doğruluk oranını artıracak yollar bulmam gerekiyordu. Okulda ya da kendi kendine yapılan projelerde karşınıza çıkmayan ama gerçek hayatta çözmek zorunda olduğunuz çok fazla problem oluyor modellemede. SQL ve Tableau öğrenme fırsatım oldu. Bence staj kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik kariyer yolculuğunuzun başında.
@@amerikadabirdatascientist Merhabalar dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla daha çok makina ögrenemi üzerinde projeler yaptınız. peki bu projeleri hangi programa üzerinden yaptınız.
Kac gundur video atmani bekliyordum Duygu😊 Evin ne kadar sade, huzurlu gozukuyor❤ Yesil cayimi alip geliyorum izlemeye😊 ABD'nin farkli bir eyaletine gecmek ister misin, ilerde Avrupa'ya tasinmayi dusunur musun? gibi konularda bi video guzel olur🙏🏽
Merhaba Video için teşekkürler. Şu anda data scenist olma yolunda ilk adım olan python programlama dilini öğreniyorum sizce bu gelişmeler bu alanı etkiler mi boşuna kürek çekmek istemiyorum
Merhabalar yönetim bilişim sistemleri okuyorum kendimi veri bilimi alanında gelistirmeyi düşünüyorum en iyi sekilde kendimi gelistirmem icin ne gibi çalışmalar yapabilirim veya hangi yönlere ilerleyebilirim yardımcı olursaniz çok sevinirim. Videolarınızı severek takip ediyorum.
Temel istatistik ve calculus dersleriyle başlayıp, data analizi ve modelleme için Python ve SQL öğrenip sonra da machine learning algoritmalarıyla devam edebilirsin. Kaba taslak bir roadmap tabii bu.
Selamlar , yeni ml gelistirdim paket haliene getirdim , en onemli ustunlukleri : zaman boyunca performans dusmesi en minimal , ve sebepleri de acikliyor tahmin yaparken ve ayriyeten risk de yaziyor ama bunu nasil duyurabilirim prestij icin
Kendine GitHub da bir proje reposu oluşturup mülakatlarda CV ne ekleyip şirketlerle paylaşabilirsin. Alternatif olarak bir kişisel websitesi de olur projelerini paylaştığın.
IT alanları etkiler mi bu yapay zeka? Bide onu geçtim benim game programming eğitimi alma düşüncem var kanada’da yapay zeka bunu etkiler mi sonuçta yazılımda bu işe bağlı.
Avukatlık demenizi beklerdim. Bugün kolaylıkla oluşturulabilen bir Ceza Anayasası Gpt birçok avukatın danışmanlığını elinden alabilir diye düşünüyorum.
Avukatlık değil bence ama paralegallik ortadan kalkabilir. Yapılacak bir yanlışlık insanların hayatlarına mal olabilir yanlış suçlamalardan. O yüzden avukatlığın yerine yapay zekanın geçebileceğini düşünmüyorum.
Duygu Abla bence bunun ucu bucağı yok. İlk önce depolarda çalıştırılan robotlardan sonra sağlık sistemine de uygulanabilir, robot elektrikciler de çıkabilir veya suan sfda olduğu gibi şoförler yerine kendi kendine giden arabalar da kullanılabilir... Amacım kimseyi karamsarlığa sürüklemek değil ancak zaten para sirkülasyonu çoğu ülkede populasyonun yüzde 20 ila 30 unda dönüyor. Yani şuan Turkiyede 100 bin lira veya uzerinde kazanan insanlar arasinda veya amerikada annual 150 üzeri kazanan insanlar arasinda donuyor.. Eğer ki sırasıyla tüm işler kaybedilmeye baslanirsa o zaman dünya felaketin eşiğiyle karşı karşıya gelir. Yukarıda yazdıklarımdan sonra size de hem sitem etmek hem de ricada bulunmak istiyorum. Biliyorum ki yapay zekayı geliştirecek olan kişiler sizlersiniz. Lütfen meslektaslarinizla beraber bunu mesleginizin etik ilkelerine uyarak yapın. Amaciniz insanların hayatını kolaylaştırmak olsun, insanların hayatını mahvetmek değil. Sırf siz 200000 usd kazanacaksiniz diye sokaklarda ve dünyada kaos hakim olmasın. Elinizi taşın altına koymanız umuduyla ...
Çok güzel yazmışsın. Söylediğin şeyler uzun vadede olabilir evet haklısın ucu bucağı yok ama önümüzdeki beş yılda kısa vadede olacağını düşünmüyorum. Ama katılıyorum evet yapay zekanın asıl amacı insanların işlerini kolaylaştırmak olmalı, işlerini ellerinden almak değil 🙂
Mobil uygulama fikri ve dizaynı için her zaman insan lazım. Bir fikir ve dizayn varsa onun kod altyapısını geliştirmekte günümüzde bile ChatGPT yardımcı olarak kullanılabilir. Önümüzdeki beş yıl içinde fikrini ve dizaynını input olarak alıp, geliştirilmiş kodu oluşturan yapay zeka uygulamaları kullanılmaya başlanacaktır yani kod yazma ihtiyacı azalacak yapay zeka ile ama mobil uygulama geliştiricilere ihtiyaç ortadan kalkmaz.
@@amerikadabirdatascientist Yani eleman ihtiyacı azalacak demek bir bakıma bu yeni mezunların durumu bu anlamda iyice zora mı girecek demek ben şuan 3.sınıf yurt dışı hayallerim var umudumu yitirmek istemiyorum bu konuda
yorumumu tamamlayamadım işten dolayı.. Ben mesleklerin çok ortadan kalkacağına inanmıyorum, ancak korkum ve şüphem; çok çok uzun yıllar sonra yapay zeka uzmanlarını yani beyaz yaka mı dedikleri uzman yönetici bu işi yürütenleri tasfiye edip bu seferde yapay zekasız dünyaya geçiş falan bişey planlarlar diye düşünüyorum.. Çünkü dünya ve insanlıkla oyuncak gibi oynuyorlar sonuçta :/() Saygılarımla
Data scientistlere şimdiden kodlamada yardımcı olmaya başladı AI toolları. Teknoloji ilerledikçe ve entry level data scientist gibi çalışabildikçe, entry level data scientistlerin işe alımını zorlaştırır bence. Yani kodlamadan öte bir katkı sağlamak iş problemine ve proje yönetimine ve kodlamaya, bu önemli hale gelecek.
@@amerikadabirdatascientist sizinle bire bir ilrtisime gecebilecegimiz bir hesabiniz vsr mi acaba? Vaktiniz oldugunda iletisime gecmeyi cok cok isterim
Gerçekçilikten ziyade fazla büyülenmiş geldi. Ayrıca her şeyin aşırı amerikanca tabir ve tanımlar da çok zorlaştırıyor dinlemeyi. Onun dışında fikir verici güzel çalışma, emeğinize sağlık. Not: müşteri hizmeti çalışanları asla yok olmayacak. İnsan faktörü hiçbir zaman sıfırlanamaz ;) nasıl programcılar yok oluyor yazılım mimarları daha da güçlü kalıyorlarsa nitelikli müşteri temsilcileri kalmaya her zaman devam edecek.
Güzel bir bakış açısı evet sıfırlanmayabilir ama muhtemelen yüzde doksanından fazlası elenir bugünkü gelişmelere bakılırsa. (İngilizce terimleri daha az kullanmaya dikkat ederim :))
@@amerikadabirdatascientist teşekkür ederim yapıcı anlayışınız için, bu kadar eleştirel yazmama gerek yoktu aslında :D Nihayetinde geleceği öngörme meselesi, muğlak bir konudan bahsediyoruz.
Büyük dil modellerini yazılım ve veri bilimi geliştirme süreçlerinde kullanan takımların artık stajyer seviyesinde çalışana ihtiyaçları olmadığını söyleyebilirim. Eğer bu konulara girecekseniz kesinlikle büyük dil modellerini iyi kullanabilecek şekilde kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Bu da yaptığınız işin detayları kadar genel prensiplerine hakim olmaktan da geçiyor. Maalesef covid dönemi yazılım konusunda yanlış bir ortam oluşturdu. Birçok kimse yeteneklerine bakmadan bu yöne girmeye çalıştı. Bir çalışanın vasat özellikler göstererek piyasadaki açıklarla kazanım yaratmasını artık yapay zeka engelleyecek diyebilirim.
Sağlık alanında yapay zeka kullanılıyor ve daha da fazla kullanılacaktır. Özellikle hastalıkları semptomlara göre teşhis etme aşamasında ve ilaç ve reçete yazımında (hangi uzmana sevkedeliceğine ya da ilaca karar verilen ilk aşama) yapay zeka yaygınlaşacak bence. Bunun dışında ameliyatlarda kullanılan teknoloji nano yapay zeka robotlarından gün geçtikçe daha da fazla yararlanacaktır. Bence sağlık alanını çok ileriye götürecek ve insanların aldığı sağlık hizmet kalitesini doğru kullanılırsa artıracak bir şey. Ama aynı zamanda riskli olduğu için yasal anlamda düzenlemelerin de yapılması gerekecektir.
Skeç yapılınca bir daha kimse konuşamıyor mu yapay zeka hakkında? Bu olup biten birşey değil, devam eden ve edecek, gün geçtikçe herkesin daha da fazla konuşacağı bir konu 🙂
Teşekkürler,emek harcayıp düşüncelerinizi aktarıyorsunuz.69 yaşında bir mühendis olarak benim de ilave etmek istediğim:))) rahmetli Çetin Altan'ın bize hediye ettiği "enseyi karatmayın" sözü olacak:)))Bir meslek sahibi olmanın ve o mesleği en verimli şekide icra etmenin yanında "muhakkak el sanatları başta olmak üzere,bir takım zanaat ve/veya sanat kabiliyetlerine de sahip olmaya çalışın ve bu yönünüzü geliştirmeye odaklanın".Kısa zamanda,yapay zeka uygulama ve gelişmelerinin,marangozluk,terzilik,basit motor ve elektrik/elektronik ürün tamirlerini veya sıhhı tesisat,yer döşemesi(halı/taş vb) vb gibi çeşitli beceri isteyen işleri ele geçirmesi zor görünmekte:))))Sağlık ve neşeyle kalın.
🙏🙏
JS/TS Kullanarak 5 yıllık deneyimli bir yazılımcıyım. İşimi seviyorum ama çember gittikçe daralıyor😄 Napalım gidip berber olacak değiliz, gittiği yere kadar. Bir işe istediğimiz maaşla girmek zorlaşıyor, mümkünse kendi projemiz üzerinde çalışmalıyız.
Ona bakilirsa, yapay zeka her yerde kullanilabilir.Ameliyatlari bile artik robotlar yapiyor vs.
Bence, yapay zekayi nasil kontrol edebiliriz, nasil yonetebiliriz,veya dogru sorular sorarak nasil en verimli sekilde kullanabiliriz?
Prompt engineering iyi bir secim olabilir.
çok çok faydalı bir çalışma olmuş emeginize saglık...
🙂🙏
Sabah - sabah yine guzel haberlerle uyandik 5 yilimiz var hale😂.Teşekkur ederim güzel aciklama olmuş,ellerinize sağlik.Ai 2041 boyle bir kitap okudum orda her sey 2041 bitiyordu.Artik yapay zeka ve robotlar bizden her seyi almişdilar😢
Maalesef bu alternatif geleceklerin hepsi olası AI on ucu çok açık 😓
7:19 gelecegin köleleri robotlar 🤖 yeni sömürü kuşağı ..
Merhaba duygu hanım sektöre girmeden önce hangi ve ne tarz projeleri yaptınız. cevap verirseniz çok sevinirirm..
Okulda aldığım ders ve projelerde grad school da machine learning modelleme projeleri yaptım. İnternetten bulduğum örnek public datasetlerle kurdum bu modelleri. Neural networks, clustering, decision trees, regression gibi modelleme teknikleriyle. Ancak en önemli tecrübem staj tecrübemdi çünkü gerçek hayat projeleri üzerine büyük ölçekte data ve modeller üzerine çalıştım, yine forecasting modelleri kurdum ama modeli sürekli iyileştirmem ve doğruluk oranını artıracak yollar bulmam gerekiyordu. Okulda ya da kendi kendine yapılan projelerde karşınıza çıkmayan ama gerçek hayatta çözmek zorunda olduğunuz çok fazla problem oluyor modellemede. SQL ve Tableau öğrenme fırsatım oldu. Bence staj kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik kariyer yolculuğunuzun başında.
@@amerikadabirdatascientist Merhabalar dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla daha çok makina ögrenemi üzerinde projeler yaptınız.
peki bu projeleri hangi programa üzerinden yaptınız.
Kac gundur video atmani bekliyordum Duygu😊 Evin ne kadar sade, huzurlu gozukuyor❤ Yesil cayimi alip geliyorum izlemeye😊 ABD'nin farkli bir eyaletine gecmek ister misin, ilerde Avrupa'ya tasinmayi dusunur musun? gibi konularda bi video guzel olur🙏🏽
Arayı biraz açtım evet 🙈 Çok teşekkür ederim 🙏 Güzel fikirler! Seattle’da kalıcı olma gibi bir niyetim yok, video gelir bununla ilgili :)
Veri bilimi ve yapay zeka ile ilgileniyorum ve bilgisayar almayı düşünüyorum m3 macbook air 24gb/512gb işimi görür mü
Merhaba Video için teşekkürler. Şu anda data scenist olma yolunda ilk adım olan python programlama dilini öğreniyorum sizce bu gelişmeler bu alanı etkiler mi boşuna kürek çekmek istemiyorum
Yapay zeka alanını geliştiren de data scientistler. Yetkinliklerini bu yönde ya da talep olan skiller i öğrenerek geliştirirsen sorun olmaz :)
Merhabalar yönetim bilişim sistemleri okuyorum kendimi veri bilimi alanında gelistirmeyi düşünüyorum en iyi sekilde kendimi gelistirmem icin ne gibi çalışmalar yapabilirim veya hangi yönlere ilerleyebilirim yardımcı olursaniz çok sevinirim. Videolarınızı severek takip ediyorum.
Temel istatistik ve calculus dersleriyle başlayıp, data analizi ve modelleme için Python ve SQL öğrenip sonra da machine learning algoritmalarıyla devam edebilirsin. Kaba taslak bir roadmap tabii bu.
Duygu hanım DASCA sertifikası hakkında ne düşünüyorsunuz?
Benim yok, olan kimseyi de tanımıyorum. Nerede geçerliliği var ya da hangi işler arar hiç bilmiyorum ama hiçbir iş ilanında da görmedim şimdiye kadar.
Bence videoyu görsellerle desteklemeliydin.
Selamlar , yeni ml gelistirdim paket haliene getirdim , en onemli ustunlukleri : zaman boyunca performans dusmesi en minimal , ve sebepleri de acikliyor tahmin yaparken ve ayriyeten risk de yaziyor ama bunu nasil duyurabilirim prestij icin
Kendine GitHub da bir proje reposu oluşturup mülakatlarda CV ne ekleyip şirketlerle paylaşabilirsin. Alternatif olarak bir kişisel websitesi de olur projelerini paylaştığın.
IT alanları etkiler mi bu yapay zeka? Bide onu geçtim benim game programming eğitimi alma düşüncem var kanada’da yapay zeka bunu etkiler mi sonuçta yazılımda bu işe bağlı.
Katiliyorum.Bilisimcileri ve diğer meslekleri çok ciddi etkileyecek.Yapay zekanin yapamiyacagi Meslekleri.ogrenin arkadaşlar.
🙏
Avukatlık demenizi beklerdim. Bugün kolaylıkla oluşturulabilen bir Ceza Anayasası Gpt birçok avukatın danışmanlığını elinden alabilir diye düşünüyorum.
Avukatlık değil bence ama paralegallik ortadan kalkabilir. Yapılacak bir yanlışlık insanların hayatlarına mal olabilir yanlış suçlamalardan. O yüzden avukatlığın yerine yapay zekanın geçebileceğini düşünmüyorum.
Duygu Abla bence bunun ucu bucağı yok. İlk önce depolarda çalıştırılan robotlardan sonra sağlık sistemine de uygulanabilir, robot elektrikciler de çıkabilir veya suan sfda olduğu gibi şoförler yerine kendi kendine giden arabalar da kullanılabilir... Amacım kimseyi karamsarlığa sürüklemek değil ancak zaten para sirkülasyonu çoğu ülkede populasyonun yüzde 20 ila 30 unda dönüyor. Yani şuan Turkiyede 100 bin lira veya uzerinde kazanan insanlar arasinda veya amerikada annual 150 üzeri kazanan insanlar arasinda donuyor.. Eğer ki sırasıyla tüm işler kaybedilmeye baslanirsa o zaman dünya felaketin eşiğiyle karşı karşıya gelir.
Yukarıda yazdıklarımdan sonra size de hem sitem etmek hem de ricada bulunmak istiyorum. Biliyorum ki yapay zekayı geliştirecek olan kişiler sizlersiniz. Lütfen meslektaslarinizla beraber bunu mesleginizin etik ilkelerine uyarak yapın. Amaciniz insanların hayatını kolaylaştırmak olsun, insanların hayatını mahvetmek değil. Sırf siz 200000 usd kazanacaksiniz diye sokaklarda ve dünyada kaos hakim olmasın.
Elinizi taşın altına koymanız umuduyla ...
Çok güzel yazmışsın. Söylediğin şeyler uzun vadede olabilir evet haklısın ucu bucağı yok ama önümüzdeki beş yılda kısa vadede olacağını düşünmüyorum. Ama katılıyorum evet yapay zekanın asıl amacı insanların işlerini kolaylaştırmak olmalı, işlerini ellerinden almak değil 🙂
Mobil alanı için yorumlarını merak ediyorum şimdiden teşekkürler
Mobil uygulama fikri ve dizaynı için her zaman insan lazım. Bir fikir ve dizayn varsa onun kod altyapısını geliştirmekte günümüzde bile ChatGPT yardımcı olarak kullanılabilir. Önümüzdeki beş yıl içinde fikrini ve dizaynını input olarak alıp, geliştirilmiş kodu oluşturan yapay zeka uygulamaları kullanılmaya başlanacaktır yani kod yazma ihtiyacı azalacak yapay zeka ile ama mobil uygulama geliştiricilere ihtiyaç ortadan kalkmaz.
@@amerikadabirdatascientist Yani eleman ihtiyacı azalacak demek bir bakıma bu yeni mezunların durumu bu anlamda iyice zora mı girecek demek ben şuan 3.sınıf yurt dışı hayallerim var umudumu yitirmek istemiyorum bu konuda
06:38 Bu olursa inan ki insanların can sıkıntısından olur. Sonuçta mekanik cıvata torbası bunlar...
Dünyadaki 1% lik kesimin kar ve daha da zenginleşme kaygısından :(
değişmeyen tek şey değişim, başlık ilgi çekici ama içerik zayıf abone butonuna gücü yetmedi
Aaa üzdü :/ kanaldaki diğer videoları izle belki daha güçlülerini bulursun :)
@@amerikadabirdatascientist umut var tekrar ziyaret edicem, belki o zaman
Ben de adapte olamıyorum teknolojiyw ve bu yüzden bunaldım.
Bununla ilgili de video gelecek :)
yorumumu tamamlayamadım işten dolayı..
Ben mesleklerin çok ortadan kalkacağına inanmıyorum, ancak korkum ve şüphem; çok çok uzun yıllar sonra yapay zeka uzmanlarını yani beyaz yaka mı dedikleri uzman yönetici bu işi yürütenleri tasfiye edip bu seferde yapay zekasız dünyaya geçiş falan bişey planlarlar diye düşünüyorum.. Çünkü dünya ve insanlıkla oyuncak gibi oynuyorlar sonuçta :/() Saygılarımla
Abla data alaninin etkileneceginden korkuyorum ben sen ne dusunuyorsun?
Data scientistlere şimdiden kodlamada yardımcı olmaya başladı AI toolları. Teknoloji ilerledikçe ve entry level data scientist gibi çalışabildikçe, entry level data scientistlerin işe alımını zorlaştırır bence. Yani kodlamadan öte bir katkı sağlamak iş problemine ve proje yönetimine ve kodlamaya, bu önemli hale gelecek.
@@amerikadabirdatascientist sizinle bire bir ilrtisime gecebilecegimiz bir hesabiniz vsr mi acaba? Vaktiniz oldugunda iletisime gecmeyi cok cok isterim
👍👍
Abla ne is yapalim o zaman?
Bence genetik, neuroscience, biyo mühendislik, uzay mühendisliği, data science, AI engineer gibi bir dünya alan var önü açık.
Gerçekçilikten ziyade fazla büyülenmiş geldi. Ayrıca her şeyin aşırı amerikanca tabir ve tanımlar da çok zorlaştırıyor dinlemeyi. Onun dışında fikir verici güzel çalışma, emeğinize sağlık.
Not: müşteri hizmeti çalışanları asla yok olmayacak. İnsan faktörü hiçbir zaman sıfırlanamaz ;) nasıl programcılar yok oluyor yazılım mimarları daha da güçlü kalıyorlarsa nitelikli müşteri temsilcileri kalmaya her zaman devam edecek.
Güzel bir bakış açısı evet sıfırlanmayabilir ama muhtemelen yüzde doksanından fazlası elenir bugünkü gelişmelere bakılırsa.
(İngilizce terimleri daha az kullanmaya dikkat ederim :))
@@amerikadabirdatascientist teşekkür ederim yapıcı anlayışınız için, bu kadar eleştirel yazmama gerek yoktu aslında :D Nihayetinde geleceği öngörme meselesi, muğlak bir konudan bahsediyoruz.
PTO nedir peki?
paid time off, yıllık izin gibi düşünebilirsin
Ücretli izin demek.
Büyük dil modellerini yazılım ve veri bilimi geliştirme süreçlerinde kullanan takımların artık stajyer seviyesinde çalışana ihtiyaçları olmadığını söyleyebilirim. Eğer bu konulara girecekseniz kesinlikle büyük dil modellerini iyi kullanabilecek şekilde kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Bu da yaptığınız işin detayları kadar genel prensiplerine hakim olmaktan da geçiyor. Maalesef covid dönemi yazılım konusunda yanlış bir ortam oluşturdu. Birçok kimse yeteneklerine bakmadan bu yöne girmeye çalıştı. Bir çalışanın vasat özellikler göstererek piyasadaki açıklarla kazanım yaratmasını artık yapay zeka engelleyecek diyebilirim.
Katılıyorum.
sağlık alanında?
Sağlık alanında yapay zeka kullanılıyor ve daha da fazla kullanılacaktır. Özellikle hastalıkları semptomlara göre teşhis etme aşamasında ve ilaç ve reçete yazımında (hangi uzmana sevkedeliceğine ya da ilaca karar verilen ilk aşama) yapay zeka yaygınlaşacak bence. Bunun dışında ameliyatlarda kullanılan teknoloji nano yapay zeka robotlarından gün geçtikçe daha da fazla yararlanacaktır. Bence sağlık alanını çok ileriye götürecek ve insanların aldığı sağlık hizmet kalitesini doğru kullanılırsa artıracak bir şey. Ama aynı zamanda riskli olduğu için yasal anlamda düzenlemelerin de yapılması gerekecektir.
güldür güldür de skeci bile yapıldı.. bu ne güncellik
Skeç yapılınca bir daha kimse konuşamıyor mu yapay zeka hakkında? Bu olup biten birşey değil, devam eden ve edecek, gün geçtikçe herkesin daha da fazla konuşacağı bir konu 🙂
Sen nerelerdesin üç haftadır 😅
Saçlar çok iyi kanka
@alexander-n5i3k çocukluk fotoğrafım
@@esokten bir şey demedim ya harbiden iyi sarı sarı
@@alexander-n5i3k ben de bir şey demedim, evet iyiydi
Arayı çok açtım 🙈
Benim soruma pas geçmişsin😪
Hızlıca cevap verebileceğim bir soru olmadığı için. Bu haftasonu yazıcam cevap 🙂
@@amerikadabirdatascientist oleyy 💫😇tamamdır çok teşekkür ederim 🌹
❤
ben mesleklerin ortadan kalkacağına çok inanmıyorum.
ABD’nin halini görmediğin için böyle düşünüyorsun
Meslekler değil, işçiler ortadan kalkacak. ChatgptPro dan haberin yok galiba