Лайк .Що поробиш , побрали собі таку техніку то тепер нам і не скучно , романтика ...Не то що другі ходять тиняються з угла в угол 🚶🚶🚶🚶🚶. У мене переходний редуктор то такої проблеми нема , зуб заходить повністю , а тобі бажаю удачі і терпіння
@@Oleksandr8899 я тож 5 га отробив і шестерню 1 задньоіі замінив бо постійно фрезерував першою аш поки не помінів шків на маховику мотора з 136 на 100 тепер фризирую 2.3 удачі
Лайк .Що поробиш , побрали собі таку техніку то тепер нам і не скучно , романтика ...Не то що другі ходять тиняються з угла в угол 🚶🚶🚶🚶🚶. У мене переходний редуктор то такої проблеми нема , зуб заходить повністю , а тобі бажаю удачі і терпіння
Дякую. Потроху переберемо,переробимо цю техніку і буде працювати.
Саша чи довго їздиш на мтоблочних розблокіраторах
Вже рік даю пирла конкретного то задоволений.
@@Oleksandr8899 в мене на малій шестерні що розблокірує виламало три зуба підрат і неможна вибить підшипник щоб дістать її
2 лайк удачі в ремонті скільки обробив фрезою гектарів
Дякую. До 5 гектар.Зробив тепер бомба.
@@Oleksandr8899 я тож 5 га отробив і шестерню 1 задньоіі замінив бо постійно фрезерував першою аш поки не помінів шків на маховику мотора з 136 на 100 тепер фризирую 2.3 удачі
Ты без дела не сидиш,китаец скучать не даёт. Харашо что руки ростут с плеч, доведеш до ума и будет счастье
А не проще на шестерні зрізати бік
Можливо і проще.
@@Oleksandr8899 а це так у всіх в мене зубр монстер но не звертав увагу на ту шестерню
@@mangal.vit79 Якщо такий привід фрези то думаю варто перевірити якість зацепу зубів.
@@Oleksandr8899 вчора робив ревізію і не звернув увагу прийдеться знову розбирати
@@mangal.vit79 зверніть увагу не тільки на привід фрези.Підшипники,стан та якість зацепу інших шестерень.