ขนาดวิดีโอ: 1280 X 720853 X 480640 X 360
แสดงแผงควบคุมโปรแกรมเล่น
เล่นอัตโนมัติ
เล่นใหม่
Dzięki. Do przodu 😊
Chłopaki porządna i bardzo pomocna robota,dzięki.Zdzichowi niech ziemia lekką będzie.RIP.
Dziekuje!dziekuje bardzo🤩😍😁 udalo mi sie samej naprawic. Dzięki tobie oszczędziłam trochę pieniędzy. I jestem z siebie dumna🤪🤣 jestes Super.
Dodam że u mnie była to skoda fabia i troszeczkę inny zameczek od środka. Ale udało się. 👍👍🤗
dziękuje za dobre słowo i bardzo się cieszę,że pomogłem , taki był sens jak to nagrywałem. 🙂😘
@@katarzynascharpf5491 to zuch kobieta
Dzięki za pomoc
Witam , cieszę się ,że choć trochę pomogłem , pozdrawiam .
@@miejscowyROLNIK Wideo bardzo pomogło ale mimo dobrych chęci zamek do wymiany niestety, ale dużo mi dało do wideo , dzięki
bardzo podobnie sprawa wygląda przy passacie b5 - banalnie prosta robota, pół godziny i po kłopocie.
Камеру можно было поставить ещё дальше.
zdzichu the best:D
A gdy sie zablokowal w aucie? Jak awaryjnie otworzyc?
Witam , jak jest możliwość od środka ściągnąć tapicerkę na zamkniętej klapie , to na pewno tam można to otworzyć. pozdrawiam.
W Touran 1T3 jest taka klapka do otworu, przesuwając ten biały element można otworzyć.Autorowi filmu dziękuję za pomoc
Dzięki. Do przodu 😊
Chłopaki porządna i bardzo pomocna robota,dzięki.Zdzichowi niech ziemia lekką będzie.RIP.
Dziekuje!dziekuje bardzo🤩😍😁 udalo mi sie samej naprawic. Dzięki tobie oszczędziłam trochę pieniędzy. I jestem z siebie dumna🤪🤣 jestes Super.
Dodam że u mnie była to skoda fabia i troszeczkę inny zameczek od środka. Ale udało się. 👍👍🤗
dziękuje za dobre słowo i bardzo się cieszę,że pomogłem , taki był sens jak to nagrywałem. 🙂😘
@@katarzynascharpf5491 to zuch kobieta
Dzięki za pomoc
Witam , cieszę się ,że choć trochę pomogłem , pozdrawiam .
@@miejscowyROLNIK Wideo bardzo pomogło ale mimo dobrych chęci zamek do wymiany niestety, ale dużo mi dało do wideo , dzięki
bardzo podobnie sprawa wygląda przy passacie b5 - banalnie prosta robota, pół godziny i po kłopocie.
Камеру можно было поставить ещё дальше.
zdzichu the best:D
A gdy sie zablokowal w aucie? Jak awaryjnie otworzyc?
Witam , jak jest możliwość od środka ściągnąć tapicerkę na zamkniętej klapie , to na pewno tam można to otworzyć. pozdrawiam.
W Touran 1T3 jest taka klapka do otworu, przesuwając ten biały element można otworzyć.
Autorowi filmu dziękuję za pomoc