Yine muhteşem bir video olmuş. Manzara ayrı güzel anlattığı şeyler ayrı güzel. :) Motosiklet sürerken ne zaman sinirlenecek olsam hep senin sakin oluşun aklıma geliyor. Gerçekten çok keyif alarak dinliyorum seni abi.
Dk 18,20 Bulgaristan dan gelen Türk kardeşlerimiz şeklinde telaffuz edelim lütfen.O bölgede yaşayan kardeşlerimiz bu konuda hassas.Azerbaycan da yaşayan kardeşlerimize de Azeri denmesinden rahatsız oldukları gibi Azerbaycan Türkü olarak ifade etmemizi özellikle belirtiyorlar.Tekerine taş değmesin.
Çok değerli Can Bey, yine çok güzel bir video olmuş. Teşekkür ederim. Can Bey, ben Triumph Tiger 900 GT'ye yazıldım. Haziran ayında teslim edecekler. Şuan ki motorum da Honda CB 650 F. Çok temiz. Kazasız. Bilginiz olsun. Dosta gidecek bir motor.
@@Sahil-kentli Yunus Bey, CB 650 F'im 2014 model şuan 36 Bin km civarında. Ben 3. sahibiyim. İlk sahibi ve 2. sahibi arkadaşım. Yani motor çok temiz olduğu için kendi içimizde çevirdik. Dışarıya vermedik. Bu motor belki ilk sahibine ya da 2. sahibine geri dönebilir. Henüz satacağımı arkadaşlarıma söylemedim. Henüz ilana da koymadım.
Yenilenmek ve fazlalıklarımdan arınmak için törpülerdim kendimi. Ancak bu çok zor ve meşakkatli olduğu için yaklaşık bir senedir detokslar uyguluyorum. Bazen kantarın topuzunu kaçırdığım da oluyor ama sonuçta mutlu oluyorum, bu da bana yetiyor.
İzlediğim videolarda yorumunuza rastlayamadım. Honda x adv’ye hayran birisiniz diye hatırlıyorum. Arada 100bin fark olmasa, aynı fiyatta olsalar Tenere mi x adv mi?
6 ay önce düşüncem X-ADV’ydi ancak her geçen gün Tenere ile iyi bir yol arkadaşlığımız oluyor. Daha hafif, kıvrak ve lastik büyüklüğü virajlarda daha avantaj sağlıyor.
Can bey emeğinize sağlık Şunu öğrenmek isterim daha çok asfalt düz yolda Motosiklet sürüyorsunuz Neden Tenere aldınız Touring Motosiklet daha iyi olmaz mıydı
Videonun 4dk sı tenere! Geri kalanı "ferrarisini satan bilge" aç bi kanal daha hocam full yaşam felsefesinden bahset. Motor kanalında motor olsun. İçim bayıldı.
35 yaşında motosiklet almak isteyen biri olarak kanalı yeni keşfettim. Dış sesler ve müzikler muazzam olmuş. Keyifle izliyorum. Başarılar.
🤍🙏
Yine muhteşem bir video olmuş. Manzara ayrı güzel anlattığı şeyler ayrı güzel. :) Motosiklet sürerken ne zaman sinirlenecek olsam hep senin sakin oluşun aklıma geliyor. Gerçekten çok keyif alarak dinliyorum seni abi.
Sağol kardeşim 🤍
Can abim yaparsa en iyisini yapmaya çalışır,başarıyormu?fazlasıyla..... seviliyorsun Cannn abim
🤍🙏
Dk 18,20 Bulgaristan dan gelen Türk kardeşlerimiz şeklinde telaffuz edelim lütfen.O bölgede yaşayan kardeşlerimiz bu konuda hassas.Azerbaycan da yaşayan kardeşlerimize de Azeri denmesinden rahatsız oldukları gibi Azerbaycan Türkü olarak ifade etmemizi özellikle belirtiyorlar.Tekerine taş değmesin.
🤍
Harika vlog motor eşliğinde teşekkürler
🤍 teşekkür ederim izlediğiniz için
Çok değerli Can Bey, yine çok güzel bir video olmuş. Teşekkür ederim. Can Bey, ben Triumph Tiger 900 GT'ye yazıldım. Haziran ayında teslim edecekler. Şuan ki motorum da Honda CB 650 F. Çok temiz. Kazasız. Bilginiz olsun. Dosta gidecek bir motor.
Murat Bey hayırlı uğurlu olsun. Kazasız sürüşler diliyorum
@@cankaraman Çok teşekkür ederim Can Bey
@@muratonal7370 cb kaç binde kaç model
@@Sahil-kentli Yunus Bey, CB 650 F'im 2014 model şuan 36 Bin km civarında. Ben 3. sahibiyim. İlk sahibi ve 2. sahibi arkadaşım. Yani motor çok temiz olduğu için kendi içimizde çevirdik. Dışarıya vermedik. Bu motor belki ilk sahibine ya da 2. sahibine geri dönebilir. Henüz satacağımı arkadaşlarıma söylemedim. Henüz ilana da koymadım.
Podcast tadında tenere gezisi rahatlattı gerçekten 😌
🤍
Evet. Sakin, dingin. Böyle seviyoruz. İnsana insanlığını unutturacak tüm koşuşturmacadan uzak, gürültüsüz kavgasız.
🤍
Yenilenmek ve fazlalıklarımdan arınmak için törpülerdim kendimi. Ancak bu çok zor ve meşakkatli olduğu için yaklaşık bir senedir detokslar uyguluyorum. Bazen kantarın topuzunu kaçırdığım da oluyor ama sonuçta mutlu oluyorum, bu da bana yetiyor.
🤍
Günlük dozumuzu aldık yine :)) emegine sağlık abi 🙌🏻
🤍
İzlediğim videolarda yorumunuza rastlayamadım. Honda x adv’ye hayran birisiniz diye hatırlıyorum. Arada 100bin fark olmasa, aynı fiyatta olsalar Tenere mi x adv mi?
6 ay önce düşüncem X-ADV’ydi ancak her geçen gün Tenere ile iyi bir yol arkadaşlığımız oluyor. Daha hafif, kıvrak ve lastik büyüklüğü virajlarda daha avantaj sağlıyor.
Can Abi Antalya’ya bekliyoruz.Misafirimiz olun.
Burakçım teşekkür ederim 🤍
@@cankaraman 🙏😊
motor incelemesinden çok şair ane bi video olmuş
🤍 İçinde motosiklet olan hikayeleri anlatmaya devam. Teşekkür ederim izlediğiniz için
👏👏👏ağızınıza sağlık
Teşekkürler
Abi boyun kaç ? Yüksek motorsikletlerde kısa boy kullanmayı zorlaştırır mı ?
1.74. 2,5 cm alçaltma kiti var Tenere’mde. Şehirde bazen zor oluyor ancak alıştım.
@@cankaraman Çok teşekkürler. Allah kaza bela vermesin.
@@furkankirik7542 Amin. Çok daha iyileri senin olsun
Abi güzel paylaşımlar ama motoru anlatsaydın biraz bu videoyu neden açıyor insanlar motor hakkında bilgi almak için
İzlerken ruhum sıkıldı, T7 yerine hayat dersi vermişsiniz.
👍🤍
Güzel makina keşke bir gün alabilsek
Umarım çok daha iyileri sizin olur 🤍
Gene süper, like like like 😊
🤍
Can kardeşim bulunduğun yer neresi
Rumeli Feneri
Psikoloğa gitsem bukadar rahatlayamazdım heralde 😂 saygılar...
😂🤍
Mani mi yapıyorsun siir mi okuyorsun motor mu tanıtıyorsun
Bu hayat gelip geçici önemli olan sonsuz hayat ebedî cennet yurdunda önemli olan sağlık iman ile ahiret yurduna gocmektir
🤍
Merhabalar abi size birşey danışma isterim
Tenere diye niye başlık attın abi boş yapacaz desene
Can bey emeğinize sağlık Şunu öğrenmek isterim daha çok asfalt düz yolda Motosiklet sürüyorsunuz Neden Tenere aldınız Touring Motosiklet daha iyi olmaz mıydı
Ozan Bey teşekkür ederim 🤍 Neden Tenere sorusuna cevap th-cam.com/video/UIJIfPNMbHo/w-d-xo.html
x1,5. başka türlü dinlemek çok zor
Teşekkürler 🤍
Videonun 4dk sı tenere! Geri kalanı "ferrarisini satan bilge" aç bi kanal daha hocam full yaşam felsefesinden bahset. Motor kanalında motor olsun. İçim bayıldı.
Demir at 🤗🧿
🤍
Ne anlatıyon be abi 😂😂
Ekranı kötü
Kendisi iyi
Fiyatı pahalı
Bi motosiklet
🤍
Ne sacmaladin abicim ya millet seni degil motor hakknda bilgi dinlemek icin geldi blocladim karsima cikma bir daha