Cihazımız, belirttiğiniz istenilen değere ulaştığında çıkış verecektir. Bu çıkışları üç farklı yöntemle alabilirsiniz: Röle Çıkışı: Bu yöntemle, cihazın çıkışı bir röle aracılığıyla sağlanır. Transistör Çıkışı: Bu yöntemde, çıkış sinyali bir transistör kullanılarak alınır. Transistör çıkışları genellikle daha hızlı ve düşük güç tüketimlidir. SSR (Solid State Relay) Çıkışı: SSR çıkışı, elektronik bir anahtar kullanarak çıkış sağlar. Bu yöntem, mekanik parçalar içermediği için daha uzun ömürlü ve sessiz çalışır. Her bir yöntem, farklı uygulama ihtiyaçlarına göre avantajlar sunar. İhtiyacınıza en uygun olanı seçerek cihazın çıkışını bu şekilde kullanabilirsiniz. İyi çalışmalar.
Çok başarılı bir anlatım olmuş Dinçer Bey
Teşekkür ederim. Sizin katkılarınızla...
Girilen değere ulaşınca(mesela 3 metre) kontak pozisyonu değiştir yada P yada N kanal puls çıkar modu varmı
Cihazımız, belirttiğiniz istenilen değere ulaştığında çıkış verecektir. Bu çıkışları üç farklı yöntemle alabilirsiniz:
Röle Çıkışı: Bu yöntemle, cihazın çıkışı bir röle aracılığıyla sağlanır.
Transistör Çıkışı: Bu yöntemde, çıkış sinyali bir transistör kullanılarak alınır. Transistör çıkışları genellikle daha hızlı ve düşük güç tüketimlidir.
SSR (Solid State Relay) Çıkışı: SSR çıkışı, elektronik bir anahtar kullanarak çıkış sağlar. Bu yöntem, mekanik parçalar içermediği için daha uzun ömürlü ve sessiz çalışır.
Her bir yöntem, farklı uygulama ihtiyaçlarına göre avantajlar sunar. İhtiyacınıza en uygun olanı seçerek cihazın çıkışını bu şekilde kullanabilirsiniz. İyi çalışmalar.
@@EmkoelektronikTrMedia teşekkür ederim
@@fatihdegerli1601 Teşekkürler. Selamlar...