Το μηχανάκι μου με διαφορές την μπαγκαζιέρα που πιστεύω χρειάζεται, τα προβολάκια, και νεα λάστιχα,το έχω ευχαριστηθεί αρκετά, αρκετά άνετο και φιλικό προς τον αναβάτη,οικονομικό και ιδανικό για μικρές εξορμήσεις.Mε Crossover λαστιχο μπορεί να πατήσει και λίγο εκτος δρόμου, όχι φυσικά κάτι extreme.Ισως το επόμενο σκαλοπάτι να είναι το 650 mt, Πλεον υπάρχει πληθώρα επιλογών στην αγορά και ο καθένας επιλέγει τι θέλει με βάση τις αναγκες του, τα γούστα του και το πορτοφόλι του.Ωραία παρουσίαση Μάριε.
Excelente vídeo esta moto me encanta me da miedo tanta tecnologia debe ser la edad tengo 63 años y eso que acá en Argentina un señor superó los 130.000 km con el primer modelo t 310 del 2019 y el motor ningun problema , excelente video saludos desde Argentina lo mejor para ustedes hasta cualquier momento.
A great video of this motorcycle 👌 I like this bike & brand. Not available here in Australia. They make great scooters too. Is this brand available in Greece? Which models are available? Thanks🙏⭐️
Έχω το Τ310 του 19 με 35χιλιαδες.. κανενα σοβαρο προβλημα μεχρι στιγμης, καθημερινές σε πόλη και τα ταξιδια συχνα.. πολυ αξιοπιστη και με forum Ελληνικό που βοηθά στο έπακρο.
Όχι φίλε μου καμία απολύτως σχέση. Το ένα όνομα ανήκει σε τηλεοπτική εκπομπή και το άλλο όνομα ανήκει σε τηλεοπτικό κανάλι. Και υπάρχει και κατάστημα με είδη ένδυσης μοτοσυκλετιστών με το ίδιο ακριβώς όνομα. Θα μου άρεσε όμως κάποια στιγμή οι δρόμοι μας με το τηλεοπτικό κανάλι να ανταμώσουν και να έβγαινε μία εκπομπή "Όταν οι once upon a ride συνάντησαν τον... Once upon a ride!" Και να κάνουμε μία ωραία συζήτηση τόσο για την άνοδο της κινέζικης αγοράς και τι οδήγησε τον κόσμο να στραφεί σε αυτήν, όσο και για το πάθος μας για τις μοτοσυκλέτες.
Δεν έχω ιδέα. Τις επιλογές δεν τις κάνω εγώ, αλλά ο υπεύθυνος της εταιρείας Γκοργκολης. Ξέρω ότι θα περάσουν από τα χέρια μου όλα τα μοντέλα, από όλες τις εταιρείες που εισάγει, αλλά δεν γνωρίζω με ποια σειρά.
@@Pegasus.kpapak κοίτα τη Χιονάτη δεν θα την πουλήσω γιατί δεν με συμφέρει. Έχω ρίξει πολλά λεφτά, εκτός και αν βρεθεί κάποιος και μου πει, σου δίνω έξι χιλιάρικα και την παίρνω. Επειδή όμως δεν νομίζω να βρεθεί κάποιος που να το πει αυτό, θα την κρατήσω να τη χρησιμοποιώ αποκλειστικά και μόνο για μέσα στην πόλη και υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο (ήδη δηλαδή έχω ξεκινήσει να κοιτάζω), να πάρω μία μεγάλη επώνυμη. Αν και σκέφτομαι έντονα επίσης, να κάνω ένα με δύο χρόνια υπομονή, μήπως και βγάλει η CFMOTO κάποια sport touring 1000+ κυβικά.
@@nikosalexiou5734 το πήρα από τον εισαγωγέα της Dainese τον Παπασταύρου, ο οποίος εισάγει και την εταιρεία αυτή στα 320 ευρώ. Φουλ δέρμα και με όλα αξεσουάρ σε πλάτη, χέρια ώμους κλπ
Το μηχανάκι μου με διαφορές την μπαγκαζιέρα που πιστεύω χρειάζεται, τα προβολάκια, και νεα λάστιχα,το έχω ευχαριστηθεί αρκετά, αρκετά άνετο και φιλικό προς τον αναβάτη,οικονομικό και ιδανικό για μικρές εξορμήσεις.Mε Crossover λαστιχο μπορεί να πατήσει και λίγο εκτος δρόμου, όχι φυσικά κάτι extreme.Ισως το επόμενο σκαλοπάτι να είναι το 650 mt, Πλεον υπάρχει πληθώρα επιλογών στην αγορά και ο καθένας επιλέγει τι θέλει με βάση τις αναγκες του, τα γούστα του και το πορτοφόλι του.Ωραία παρουσίαση Μάριε.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Μιχάλη για τα καλά σου λόγια, αλλά και για τις πολύτιμες πληροφορίες που μας έδωσες.
Excelente vídeo esta moto me encanta me da miedo tanta tecnologia debe ser la edad tengo 63 años y eso que acá en Argentina un señor superó los 130.000 km con el primer modelo t 310 del 2019 y el motor ningun problema , excelente video saludos desde Argentina lo mejor para ustedes hasta cualquier momento.
Thank you 🙏
A great video of this motorcycle 👌 I like this bike & brand. Not available here in Australia. They make great scooters too. Is this brand available in Greece? Which models are available? Thanks🙏⭐️
Here in Greece this model cost 4.995 Euro's. We have all models of Zontes.
Thank you very much for your comment my friend!
Μπράβο Μάριε άλλο ενα ωραίο βίντεο .
Περιμένω sym 508 tl
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Για να δούμε πότε θα έρθει και η σειρά του!
Έχω το Τ310 του 19 με 35χιλιαδες.. κανενα σοβαρο προβλημα μεχρι στιγμης, καθημερινές σε πόλη και τα ταξιδια συχνα.. πολυ αξιοπιστη και με forum Ελληνικό που βοηθά στο έπακρο.
Σε ευχαριστούμε πολύ φίλε μου για την πληροφορία!
Να είσαι πάντα καλά και πάντα όρθιος.
Πολύ ωραίο βίντεο Μαριε μπράβο!!!!!🎉
Θα ήταν πολύ ωραία αν κάποια στιγμή μας μιλούσες και για το voge 300ds.
Καταρχήν σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου!
Όσον αφορά το Voge αν βρεθεί στον δρόμο μου, εννοείται ότι και θα αρπάξω την ευκαιρία για να το παρουσιάσω.
Εχει κάποια σχεση το κανάλι αυτο με ενα που εχει παρομοιο ονομα και το tv στο τελος ;
Όχι φίλε μου καμία απολύτως σχέση.
Το ένα όνομα ανήκει σε τηλεοπτική εκπομπή και το άλλο όνομα ανήκει σε τηλεοπτικό κανάλι.
Και υπάρχει και κατάστημα με είδη ένδυσης μοτοσυκλετιστών με το ίδιο ακριβώς όνομα.
Θα μου άρεσε όμως κάποια στιγμή οι δρόμοι μας με το τηλεοπτικό κανάλι να ανταμώσουν και να έβγαινε μία εκπομπή "Όταν οι once upon a ride συνάντησαν τον... Once upon a ride!"
Και να κάνουμε μία ωραία συζήτηση τόσο για την άνοδο της κινέζικης αγοράς και τι οδήγησε τον κόσμο να στραφεί σε αυτήν, όσο και για το πάθος μας για τις μοτοσυκλέτες.
👍💪🏍️👌♥️ να παινέψουμε την Ζονταρα μας . Εύγε!
🤜🤛
Μπράβο Μάριε. Άλλη μια εξαιρετική παρουσίαση.
@@user-go4travel σε ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη!
Ωραίος
Σε ευχαριστώ Θοδωρή!
Ωραίο βίντεο
Σε ευχαριστώ πολύ Πάνο!
Ωραίο μηχανάκι τί τελική έχει Μάριε;
Βαριά 150χλμ
That's my husband. So proud for you ❤️❤️
❤️❤️❤️
Ερώτηση ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός τέτοιου είμαι 1,83 σε ύψος θα μου έρχεται μικρό ή κοντό ;
Είμαι 1.78 και το ένιωθα λιιιιγο και από τα 2! Θεωρώ ότι εσύ θα το νιώθεις πιο έντονα.
Το επόμενο να υποθεσω θα ειναι το maverick 500
Δεν έχω ιδέα. Τις επιλογές δεν τις κάνω εγώ, αλλά ο υπεύθυνος της εταιρείας Γκοργκολης.
Ξέρω ότι θα περάσουν από τα χέρια μου όλα τα μοντέλα, από όλες τις εταιρείες που εισάγει, αλλά δεν γνωρίζω με ποια σειρά.
@@v-for-venom σε βλέπω να δίνεις την Χιονάτη για καμιά qj χχααχαχαχ
@@Pegasus.kpapak κοίτα τη Χιονάτη δεν θα την πουλήσω γιατί δεν με συμφέρει. Έχω ρίξει πολλά λεφτά, εκτός και αν βρεθεί κάποιος και μου πει, σου δίνω έξι χιλιάρικα και την παίρνω.
Επειδή όμως δεν νομίζω να βρεθεί κάποιος που να το πει αυτό, θα την κρατήσω να τη χρησιμοποιώ αποκλειστικά και μόνο για μέσα στην πόλη και υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο (ήδη δηλαδή έχω ξεκινήσει να κοιτάζω), να πάρω μία μεγάλη επώνυμη.
Αν και σκέφτομαι έντονα επίσης, να κάνω ένα με δύο χρόνια υπομονή, μήπως και βγάλει η CFMOTO κάποια sport touring 1000+ κυβικά.
@@v-for-venom εγώ θα σου έλεγα να κάνεις υπομονή είδες τη άλματα κάνει η cf έχει γίνει ένα με την yamaha όποτε υπομονή...
@@Pegasus.kpapak αυτό θα κάνω ναι. Γιατί το ξέρω πως ότι και να πάρω τώρα, θα είναι μία βιαστική κίνηση που σίγουρα θα την μετανιώσω.
Ωραίο μπουφάν
Σε ευχαριστώ φίλε μου!
Δώσε πληροφορίες για το μπουφάν τιμή που το αγόρασες 😊😊
@@nikosalexiou5734 το πήρα από τον εισαγωγέα της Dainese τον Παπασταύρου, ο οποίος εισάγει και την εταιρεία αυτή στα 320 ευρώ.
Φουλ δέρμα και με όλα αξεσουάρ σε πλάτη, χέρια ώμους κλπ
@@v-for-venom θυμάσαι πως λέγεται το μοντέλο να το αναζητήσω;
@@nikosalexiou5734 papastavroushops.gr/hooligan-seca-leather-jacket-white-fluo-red-1hoo22mq-52-c-2223.html