بهترین کشور برای یادگیری زبان فرانسوی؟ ایران یا فرانسه؟

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 15 ก.ย. 2024
  • توجه!:
    موضوعی که درویدیو ازش صحیتی نشد و اهمیت قابل توجهی هم داره این هست که شما وفتی در با سطح صفر به فرانسه مهاجرت میکنید برای یادگیری زبان، برای انجام کارهای اداری و شخصیتون سختی خیلی بیشتری خواهید کشید نسبت به کسی که با روش سوم یا اول فرانسوی یاد گرفته و بعد به فرانسه اومده.این نکته رو هم موقع تصمیم گیری در نظر داشته باشید.
    سلام
    در این ویدیو درباره گزینه های پیش روی هر فرد برای یادگیری زبان فرانسوی صحبت کردم. درواقع هر فرد برای یادگیری زبان فرانسوی سه راه دارد:
    اول:
    1.یادگیری زبان فرانسه در ایران
    2.ورود مستقیم به دانشگاه در فرانسه بعد از مهاجرت
    دوم:
    1.یادگیری زبان فرانسه درفرانسه
    2.ورود به دانشگاه در فرانسه بعد از یادگیری زبان
    سوم:
    1.یادگیری بخشی از زبان فرانسه در ایران
    2.شرکت در کورسهای کوتاه یا بلندمدت زبان فرانسه در فرانسه
    3.ورود به دانشگاه در فرانسه
    که درباره هر کدام از این روشها در این ویدیو توضیح دادم.
    فراموش نکنید، تصمیم گیرنده نهایی در هر حال شما هستید، بنده فقط وظیفه ارایه راه حلهای موجود و پیشنهاد شخصیم به شماست. تصمیم شما همیشه میتونه با پیشنهاد بنده مغایرت داشته باشه.
    پیشنهاد میکنم بعد از دیدن این ویدیو، ویدیوهای زیر رو هم تماشا کنید که میتونند به عنوان مکمل مطالب گفته شده رو تکمیل کنند:
    • بهترین زمان برای مهاجر... بهترین زمان برای مهاجرت تحصیلی به فرانسه - پر کردن پرونده سبز دانشجویی
    • پروسه گرفتن پذیرش و وی... پروسه گرفتن پذیرش و ویزای دانشجویی فرانسه/ سوالات کامپوس برای مهاجرت به فرانسه قسمت دوم
    • پروسه پذیرش از دانشگاه... پروسه پذیرش از دانشگاه یا مدارس زبان فرانسوی در کشور فرانسه
    ایمیل من:
    farahbakhshmassoumeh@gmail.com

ความคิดเห็น • 28

  • @elnazch7731
    @elnazch7731 3 ปีที่แล้ว

    ممنون عزیزم خیلی مفید بود من چنتا سوال دارم تا الان از چندین نفر پرسیدم هر کدوم یه چیزی میگن و واقعا نمیشه درست فهمید که داستان از چه قراره.1) یکی اینکه چه فرقی بین ترم سپتامبر و ژانویه وجود داره اگه من برای سپتامبر نرسم برای ژانویه میتونم اقدام کنم؟ 2)سن چقدر مهم هست آيا برای دوره زبان شرایط سنی وجود داره و حدودا تا چند سالگی میشه اقدام کرد؟ 3)آیا صحت داره که الان بخاطر کرونا شرایط کاری برای بچه ها سخت تر شده چون بیشتر رستوران‌ها و کافه ها تعطیل هستن؟ واقعا لطف خیلی بزرگی میکنین منو راهنمایی کنین

    • @تحصیلدرفرانسه-ت6ج
      @تحصیلدرفرانسه-ت6ج  3 ปีที่แล้ว +1

      سلام و وقت بخیر
      1. ترم سپتامبر ترم اول سال تحصیلی هست یعنی شهریور-مهر
      ترم ژانویه ترم دوم سال تحصیلی هست یعنی دی-بهمین
      برای زبان بله میتونید هم برای ترم اول دانشگاه و هم برای ترم دوم جداگانه اقدام کنید، و برای موسسات هم قانون خاصی وجود نداره و معمولا اکثرماههای سال پذیرش دارند.
      2.برای پذیرش کورسهای زبان هیچ شرط معدلی نه در دانشگاه و نه در موسسات به هیچ عنوان وجود نداره.
      اما وقتی برای ویزا اقدام میکنید، سنتون روی پاسخ پروندتون تاثییر گذار هست.
      اگر بالای 30 سال داشته باشید و گپ تحصیلی غیر موجه داشته باشید،و یا دلیل کافی برای نیازتون به تحصیل زبان در فرانسه نداشته باشید و یا نتونید اثبات کنید که به ایران بازخواهید گشت و موارد دیگه ای که در ویدیوهای مصاحبه کامپوس دربارشون توضیح دادم، اونوقت احتمال ریجکت شدن شما وجود داره ، چه بسا شما حتی پذیرشتون رو هم داشته باشید و رزروهارو هم انجام داده باشید.
      بنابراین به موضوع سن موقع اقدام برای ویزا دانشجویی باید دقت کرد.
      بنده مواردی دیدم که شخص حتی بالای 30 سال داشته و بریا دوره های زبان ویزای دانشجویی گرفته اما همه اینها بسته به پرونده شما داره.
      درنهایت توصیه ای که میشه برای افرادی که سنشون برای گرفتن ویزا تحصیلی برای کورسهای زبان ریسکی هست، اینه که سعی کنن در صورتی که بار اول که برای ویزای زبان اقدام کردنند و اگر ریجکت شدند، بار دوم به جای اینکه با پرونده قوی برای زبان دوباره اقدام کنند، با پرونده قوی برای ادامه تحصیل در مقاطع مرتبط با رشته خودشون اقدام کنند
      ویا از همون اول برای ادامه تحصیل از ایران اقدام کنند و زبانشون رو در ایران یادبگیرن.
      3.درباره کار دانشجویی همیشه عرض میکنم که یک تا دوسال اول اقامتتون در کشور فرانسه روی کار دانشجویی به هیچ هنوان حساب باز نکنید، بنابراین چه کرونا باشه و چه نباشه شما برای حداقل دوسال اول اقامتتون نباید روی کار حساب باز کنید.
      صد در صد با بسته شدن مکانهای تفریحی و رستورانها، خیلی از کارهای دانشجویی هم از دسترس خارج شدند ولی با این وجود کارهای دانشجویی دیگه ای وارد میدان شدند مثلا درحال حاضر خانواده ها به خاطر اینکه بیشتر مواقع پیش هم هستند، احتیاج دارند هر چند وقت یکبار از هم فاصله بگیرند و بنابراین پرستار کودک خیلی استخدام میشه و یا برای نگهداری از سالمندان نیرو همیشه کم دارند چون اکثر نیروهای قبلی یا به ویروس مبتلا میشن و یا از کارشون استعفا میدن و به شهر اصلی خودشون یا کشورشون برمیگردند. کار در فروشگاه های زنجیره ای چند برابر شده به این علت که مردم بیشتر از پیش خرید میکنند و سریع محصولا موجود در فروشگاه تموم میشن و باید هر هفته تمام غرفه های مواد غذایی پر بشن.
      بنابراین اگر نگاهی بندازید یک نکته خیلی جلب توجه میکنه:
      "کمبود نیرو"
      اگر خیلی سطحی نگاه کنید به بحث این بیماری همه گیر، نتیجه میگیرید که بحث "کمبود کار " مطرح هست! اما اگر عمقی تر بحث رو انالیز کنید میبینید که اتفاقا به خاطر کرونا، اکثر افراد یا مریض شدند و در مرخصی هستند و یا اینکه شخص ترجیح میده برای کاهش هزینه ها با توجه به اینکه تحصیل از راه دور شده، به کشور یا شهر اصلی خودش برگرده، که همه این موارد دست به دست هم میدن تا شرکتها راحتتر از قبل به خاطر کمبود نیرویی که دارند، افراد رو استخدام کنند.
      موفق باشید

  • @user-hf1qs9uo7t
    @user-hf1qs9uo7t 3 ปีที่แล้ว

    سلام ممنون از ویدویو های خوبی که میسازید مخصوصا در زمینه کارهای اولیه در ورود به فرانسه، میخواستم بپرسم من موقعی که امدم فرانسه و در انجام کارهای اولیه مهم داشتم میتونم از تون سوال کنم و ازتون راهنمایی کنید.

    • @تحصیلدرفرانسه-ت6ج
      @تحصیلدرفرانسه-ت6ج  3 ปีที่แล้ว

      سلام و وقت بخیر
      خواهش میکنم.
      میتونید از طریق ایمیل بنده وقت مشاوره بگیرید.
      farahabkhshmassoumeh@gmail.com
      موفق باشید

  • @amirmirzaei5425
    @amirmirzaei5425 3 ปีที่แล้ว

    خیلی عالی بود👍 پزشکی خوندن به زبان فرانسوی سخت تره یا مثلا آلمانی ؟ منظورم سخت بودنه خود زبان نیست، اینکه رشته های پزشکی رو به کدوم زبان بخونیم راحت تره؟

    • @تحصیلدرفرانسه-ت6ج
      @تحصیلدرفرانسه-ت6ج  3 ปีที่แล้ว +1

      سلام و وقت بخیر
      تحصیل در رشته پزشکی درتمام زبانهای جهان و در هر جای دنیا سخت هست. پس قبل از اینکه مهاجرت کنید بنده شخصا توصیه میکنم که روی اینکه ایا واقعا میخواید پزشکی بخونید یا خیر فکر کنید چون بعضا میبینم که افراد دنبال کشوری هستن که بتونن راحت پزشکی بخونن اما از این موضوع غافلن که این رشته شوخی بردار نیست و باید براش 24/7 زحمت کشید و بعلاوه همه این زحمات، مشکلات مهاجرت رو هم باید اضافه کنید.
      اگر حتی کشوری رو میشناسید که میشه درش پزشکی رو راحت خوند، مطمین باشید 100درصد مدرک اون کشور به هیچ دردی جز همون کشور نمیخوره و تو بعضی موارد حتی همون کشور هم مدرک رو قبول نمیکنه!
      اصلا لازم نیست راه دوری بریم، به ایران نگاه کنید که برای ورود به دانشکده های پزشکی چقدر سخت میگیرند،اما بعدش این مدرکی که دانشجوهای میگیرن کجای دنیا باهاش میخوان طبابت کنن؟ کشورهای اروپایی که اکثرا مدرک پزشکی ایران رو قبول ندارن. پس اروپا نمیتونن برن برای کار، امریکا و کانادا و استرالیا هم نمیشه. چیکار باید بکنن با این مدرک و اینهمه زحمت شبانه روزی که براش کشیدن؟
      همون سختی رو تو فرانسه هم میشه کشید و باهاش مدرک طبابت گرفت اما ببینید چقدر تفاوت هست بین این دو.
      همه اینارو براتون توضیح دادم که یک نکته خیلی مهم رو خاطرنشان بشم:
      کسایی که مهاجرت میکنن برای تحصیل پزشکی در فرانسه، مهاجرت نمیکنن که راحتتر پزشک بشن! اگر هم کسی چنین طرز تفکری داره، تو دام خیالپردازی های ذهنش افتاده. شما برای تحصیل این رشته مهاجرت میکنید تا اینده شغلی خوبی داشته باشن.
      موفق باشید

  • @amirrezanoruzi1975
    @amirrezanoruzi1975 3 ปีที่แล้ว +1

    الان توی این یک سالی که برای زبان وقت می زاریم هزینه مسکن خوراک با خودمونه دیگه؟

    • @تحصیلدرفرانسه-ت6ج
      @تحصیلدرفرانسه-ت6ج  3 ปีที่แล้ว +1

      سلام و عرض ادب
      بله هزینه های زندگی و تحصیل، همه را شما باید پرداخت کنید. فقط دانشجویان بورسیه هستند که مشمول کمک های مالی میشوند.
      موفق باشید

  • @aylinhosseini8387
    @aylinhosseini8387 3 ปีที่แล้ว

    سلام وقت بخیر‌. میخواستم بپرسم اگه خرداد ماه دیپلم بگیریم و برای زبان در فرانسه اقدام کنیم چه قدر طول میکشه تا ویزا بیاد؟ و چه زمانی میتونم شروع کنم؟ و اینکه چند ترم طول میکشه و هزینش چقدره؟ ممنون🌹

    • @تحصیلدرفرانسه-ت6ج
      @تحصیلدرفرانسه-ت6ج  3 ปีที่แล้ว +2

      سلام و وقت بخیر
      وقتی میخواید برای ویزای تحصیلی به قصد یادگیری زبان فرانسوی اقدام کنید، باید حداقل 3ماه قبل از شروع دوره مدنظرتون، پرونده دانشجویی روی سایت کامپوس فرانس تشکیل بدید و درخواست پذیرش و ویزا کنید. پس یه بازه زمانی حداقل 3ماهه رو برای کل روند درخواست و مصاحبه و ... درنظر داشته باشید.
      میپرسین چقدر طول میکشه تا درصورت قبولی پروندتون، ویزا براتون صادر بشه و جواب بیاد؟
      اینو هیچکس نمیتونه بهتون بگه. بعد از اینکه تمام مراحل اداری رو طی کردید بهتون میگن منتظر باشید تا جواب بیاد.
      چه زمانی میتونید شروع کنید؟
      به دوره زبانی که انتخاب کردید توجه کنید که کی شروع میشه و بسته به تاریخ شروع اون، سه ماه قبلش پروندتون رو تشکیل بدید و ادامه پروسه رو طی کنید.
      برای یادگیری زبان بنده نمیتونم بهتون بگم چقدر طول میکشه تا شما زبان یاد بگیرید اما اگر صرفا یک عدد به صورت تیوری میخواید، حداقل 1تا 2 سال یادگیری زبان سطح B1 تا B2 طول میکشه.
      در ادامه هزینه شهریه بسته به این داره که برای یادگیری زبان، موسسه یا دانشگاه رو انتخاب میکنید.
      هزینه موسسات معمولا برای یک دوره یک ساله از 7000یورو شروع میشه
      و برای دانشگاه اگر دوره یکساله که شامل دو ترم هر کدوم 4ماهه میشه، بسته به شهری که انتخاب میکنید، از 1800 یورو سالانه تا 3000 یورو سالانه متغییر هست.
      در نهایت براتون یه خلاصه از کارهایی که باید انجام بدید اینجا میزارم و در اخر لینک ویدیوهایی که پیشنهاد میکنم تماشا کنید برای تکمیل صحبتهام رو هم میزارم:
      در مرحله ی اول باید مدارکتونو ترجمه کنید:
      1)شناسنامه خودتون
      2)مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم بهمراه ریز نمراتشون
      3)رزومه
      4)انگیزه نامه
      اگر کسی ضامنتونه(کسی که در فرانسه ساپورت مالیتون میکنه) باید یکسری مدارک که مربوط به ایشون هستند رو هم ترجمه کنید(البته این ترجمه ها بهتره بعد از دریافت نامه پذیرش انجام بشن چون برای پروسه ویزا بهشون نیاز دارید):
      5)شناسنامه ضامن
      6)گواهی اشتغال به کار
      7)فیش حقوقی
      8)تعهد محضری ضامن به منظور اینکه از شما در دوره تحصیلتون حمایت مالی خواهد کرد
      یک قطعه هم عکس در مرحله اول نیاز دارید.
      حالا باید دوره زبانی که میخواید رو پیدا کنید و برای پذیرشتون اقدام کنید. این دوره ها رو میتونید خودتون مستقیم از اینترنت سرچ کنید با نوشتن جمله ی:
      cours de français langue étranger + اسم شهر
      بعدش براتون سایت دانشگاه ها و مدارس میاد که میتونید انتخاب کنید از بینشون با توجه به شرایطی که هر کدوم از دوره ها دارند مثلا شما باید دوره ای رو انتخاب کنید که حتما حداقل 20 ساعت در هفته کلاس داشته باشند براتون که بهش در فرانسوی گفته میشه Cours intensif و در انگلیسی گفته میشه intensive french cours و مورد دیگه ای که باید بهش توجه کنید این هست که برای ورود در چه سطحی از زبان فرانسه باید باشید برای مثال ایا از اگر سطح A1 باشید مشکلی نیست یا اینکه باید حتما بالاتر از سطح A1 باشید، مورد دیگه اینکه زمان شروع دوره باید 3ماه قبل از ایجاد پرونده برای اقدام ویزای دانشجویی باشه و مورد اخر اینکه به شهریش حتما توجه کنید دوره های زبان در دانشگاه ها ارزونتر از مدارس هستند.
      خوب حالا که پذیرش دارید باید در سایت études en France برید و مدارکتون رو اپلود کنید و بعدش منتظر میمونید تا از طرف کامپوس بهتون ایمیل بزنن که برای مصاحبه تشریف ببرید. اونجا باید تمام مدارکی رو که اپلود کردید با خودتون اصل و کپی و ترجمشونو ببرید و همینطور مبلغ 200یورو به عنوان هزینه بررسی پروندتون پرداخت کنید که در اون مرحله همه اینها رو کامپوس براتون به طور کامل توضیح میده.
      چندتا نکته:
      1)در صورتی که کمتر از 3ماه قبل اینکه دورتون شروع بشه اقدام به تشکیل پرونده بکنید، باید یک برگه پر کنید مبنی به اینکه تمام مسولیتها رو خودتون برعهده میگیرید وگرنه پروندتون بررسی نمیشه. روی لینکهای زیر بزنید تا بیشتر دربارش اطلاعات کسب کنید:
      www.iran.campusfrance.org/system/files/medias/documents/2020-04/S%C3%A9jour%20FLE.pdf www.iran.campusfrance.org/system/files/medias/documents/2020-04/Attestation%20de%20d%C3%A9p%C3%B4t%20tardif%20du%20dossier.pdf
      2)برای اینکه دوره زبانتون رو از طریق کامپوس اقدام کنید و مدارس و دانشگاه ها رو از طریق کامپوس بررسی کنید باید در صفحه اصلی کامپوس در قسمت سبز که نوشته شده "پیدا کردن رشته تحصیلی" روی گزینه ی"کاتالوگ " کلیک کنید و در اونجا گزینه ی Programmes courts en française" رو انتخاب کنید و بعد در صفحه ی جدید میتونید دانشگاه ها و مدارک رو ببینید. سایت اصلی کامپوس:
      www.iran.campusfrance.org/
      3)با کلیک کردن روی لینک زیر میتونید لیست مترجمین معتمد سفارت رو با راهای برقرای ارتباط باهاشون ببینید:
      ir.ambafrance.org/%D9%85%D8%AA%D8%B1%D8%AC%D9%85%DB%8C%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86
      4)برگه زیر رو هم لطفا مطالعه بفرمایید که نکاتی درباره مهرها و تاییدیه هایی که باید انجام بشن هست ل:
      s15.picofile.com/file/8410184892/76C68C86_8399_4F09_8B27_D38FF3643E27.jpeg
      ویدیوهای زیر رو به پیشنهاد بنده برای تکمیل صحبتهام تماشا کنید:
      1)th-cam.com/video/BGpwwFi56X0/w-d-xo.html مدارک برای اخذ ویزای دانشجویی فرانسه
      2)th-cam.com/video/_Z4tSk54oAo/w-d-xo.html راهنمای پذیرش دوره زبان فرانسه
      3)th-cam.com/video/4o8HW6AfyPg/w-d-xo.html مصاحبه کامپوس یک
      4)th-cam.com/video/5TNWDfFN4LU/w-d-xo.html مصاحبه کامپوس دو
      5)th-cam.com/video/yoOzMj4gIrg/w-d-xo.html انتخاب شهر برای مهاجرت تحصیلی
      موفق باشید

  • @merisoley6702
    @merisoley6702 2 ปีที่แล้ว

    سلام وققتون بخیر، من شنیدم که امکان ریجکت شدن برای دوره زبان زیاده و اینکه نباید به کسی که باهاتون مصاحبه میکنه بگید میخواین بیاین که بعدش برید دانشگاه

    • @تحصیلدرفرانسه-ت6ج
      @تحصیلدرفرانسه-ت6ج  2 ปีที่แล้ว

      سلام و عرض ادب
      بله این مورد صحت دارد. ویزای تحصیلی برای دوره های زبان در فرانسه ریسک بالایی دارند چون افراد میتوانند در کشور خودشون به تحصیل این زبان بپردازند و بعد برای تحصیل در مقاطع اموزش عالی برای ویزیا تحصیلی اقدام کنند. بنابراین اگر برای این دوره ها اقدام میکنید باید حتما دلایل به قولی دهن پر کنی برای یادگیری زبان فرانسه در فرانسه داشته باشید. مثلا میتوانید درباره غریبه بودنتان با کشور صحبت کنید و توضیح دهید که چه میزان برای شما اهمیت دارد که در طول تحصیلتان بتوانید حداکثر تمرکز خودتان را روی درس بگذارید و نه روی کارهای اداری و باز کردن حساب بانکی و... و به این دلیل تمایل دارید تا هم زبان را در این کشور یاد بگیرید و همزمان با شهری که در ان سکونت خواهید داشت و کارهای اداری و حق و حقوقتان در این کشور بیشتر اشنا شوید.
      درصورتی که در شهرستانهای کوچک ایران با امکانات نه چندان عالی زندگی میکنید میتوانید در این رابطه صحبت کنید که برای یادگیری زبان مجبور خواهید بود تا به یکی از شهر های بزرگ نزدیک شهرستانتان بروید و هزینه های هنگفتی پرداخت کنید بنابراین با یک حساب کتاب، به این نتیجه رسیدید که تمایل به سرمایه گذاری روی زبانتان را در کشور فرانسه دارید تا همزمان با یادگیری زبان، جا افتادن در محل زندگی جدیتان ، وانجام دادن کارهای اداری اولیه و اساسی، به فکر جیبتان هم باشید و بیشترین نفع را در سالی که به یادگیری زبان خواهید پرداخت ببرید.
      درباره موضوع دوم، درصورتی که شما فردی هستید که دوره لیسانس را در رشته ایکس به اتما رسانده اید، ولی به فرانسه میروید تا دوباره برای لیسانس اقدام کنید و یا هر موضوع دیگیری که هم جهت با رزومه تحصیلی قبلیتان نیست، وقتی هنگام مصاحبه از شما درباره پروژه ایندتان سوال میشود، باید مامور را قانع کنید که بعد از یادگیری زبان مستر رشته ایکس را ادامه خواهید داد، هر چند که این موضوع واقعیت نداشته باشد.
      و درحالت کلی همیشه خوب هست که در مصاحبه کامپوس درباره پروژ اینده صحبت کنید، پروژه اینده ای که بعد از تحصیل در فرانسه، در ایران ادامه خواهد پیدا کرد.
      موفق باشید

  • @elnazch7731
    @elnazch7731 3 ปีที่แล้ว

    عزیزم یعنی اینطور نیست که ترم سپتامبر برتری خاصی نسبت به ترم ژانویه داشته باشه یا از لحاظ پذیرش اینا فرقی نداره چون من کارام برای سپتامبر آماده نمیشه خواستم بدونم اینطوری نیست که مثلا کسی که سپتامبر اقدام میکنه شانس ویزاش بیشتر نسبت به اونی که ژانویه اقدام میکنه؟ و اینکه آیا دوره های زبان تو فرانسه واقعا خوب هستن واقعا هفته بیست ساعتو باهامون کار میکنن زبان، یعنی واقعا کلاساشون خوبه به نسبت پولی که میگیرن؟

    • @تحصیلدرفرانسه-ت6ج
      @تحصیلدرفرانسه-ت6ج  3 ปีที่แล้ว

      سلام و وقت بخیر
      برای کورسهای زبان هیچ تفاوتی از لحاظ ویزا بین این دو ترم وجود نداره.
      صحبت درباره کیفیت، یک بحث نسبی و کلی هست که هر فردی دیدگاه خودش رو در این رابطه میتونه داشته باشه.
      درصورتی که ۲۰ساعت در هفته کلاس برداشته باشید، ۲۰ساعت در هفته کلاس خواهید داشت.
      موفق باشید

  • @faezehahmadi1413
    @faezehahmadi1413 2 ปีที่แล้ว

    سلام عزیزم من میخوام b1 رو توی ایران تموم کنم بعد واسه سطع های بعدی ویزای کورس بگیریم میشه نظرتون رو بگید؟ و اینکه ریجکت ها چه جوریه

    • @تحصیلدرفرانسه-ت6ج
      @تحصیلدرفرانسه-ت6ج  2 ปีที่แล้ว

      ‎سلام و عرض ادب
      به این دلیل که من تسلط کافی روی پرونده و پروژه اینده شما ندارم، براتون به طور کلی یادداشت میکنم چه مواردی میتونن بهتون کمک کنند تا ریسک ویزاتون رو پایین بیارید و خودتون رو برای مهاجرت اماده کنید:
      ۱.بهتره گپ تحصیلی نداشته باشید یا اگر دارید، با اسناد و مدارک مرتبط به مسیر تحصیلی و کاریتون پرش کنید.
      ‎۲.اگر در مقطعی ( مثلا لیسانس) تحصیل کردید و به پایان رسیده، پروژه اینده ای که میخواین دربارش صحبت کنید الزاما درباره ادامه همون رشته در فرانسه بعد از اتمام کورس زبان باشه. در غیر اینصورت دستتون بازه برای اینکه درباره پروژه واقعیتون صحبت کنید.
      ‎۳.هزینه حداقل سالی ۱۲-۱۰ هزار یورو برای زندگی در فرانسه دارید.
      ‎۴.واقعا در ایران به سطح B1 زبان فرانسوی برسید به این معنا که باید در این سطح بتوانید به سوالات زیر جواب مثبت بدهید:
      ایا توانایی جمله سازی دارید؟
      ‎ایا میتونید تمام اشایای اطراف خودتون رو در حال حاضر به فرانسوی نام ببرید؟
      ‎ایا میتونید در صورتی که در یک ادراه،مطب، کلاس درس و یا غیره، حضور داشتید، افراد رو به چالش بکشید و سوال و جواب کنید؟
      ‎ایا میتونید خلاصه یک فیلم یا کتاب رو بدون اینکه چیزی بنویسید تعریف کنید؟
      ‎و در اخر میتونید خودتون رو معرفی کنید و رزومتونو توضیح بدید بهمراه پروژه ایندتون؟
      *چرا این مورد اهمیت دارد؟
      ‎خیلی وقتها متقاضی ها با سطح B2 فرانسوی مدرک به به فرانسه مهاجرت میکنند و وقتی وارد دانشگاه میشوند بشدت از سطح زبانشان ناراضی هستند. این موضوع وقتی خیلی راحتتر قابل مشاهده است که شخص با سطح B1 زبان فرانسوی به فرانسه مهاجرت میکند و وقتی از طریق موسسه زبان در فرانسه تعیین سطح میشود، باید در کلاسهایی با سطح های A2یا A1 بنشیند.
      به همین دلیل مهم است که سعی کنید تا واقعگرا باشید.
      ۵.از لحاظ زمانی برنامه ریزی درستی کرده باشید. برای این مسله شمارو دعوت به تماشای ویدیوی زیر میکنم:
      th-cam.com/video/2vLTebEIBnI/w-d-xo.html
      ۶.از خودتون بپرسید: چه برنامه ای برای اینده دارم؟
      وقتی جواب این سوال رو بدید، میتونید راحتتر برای اینده برنامه ریزی کنید، این موضوع کمکتون میکنه تا یه خط فکر موقع مصاحبه کامپوس داشته باشید چون این سوال صد در صد از شما پرسیده خواهد شد.
      ۷.درباره سیستم اموزشی و اداری و زندگی در فرانسه اطلاعات کسب کنید، که باز موقع مصاحبه امادگیتون رو برای مهاجرت نشون بدید.
      ۸.واقعگرا باشید.
      ۹.سعی کنید تا حد امکان از انصراف از دانشگاه اجتناب کنید.
      ۱۰.مدارک لازم را ترجمه کنید.
      درباره ریجکت شدن:
      باید تمام مدارکتو رو بعلاوه نامه اعتراض به ریجکتی که در اون درباره دلیلی که شمارو ریجکت کردند توضیح میدید و سعی میکنید توجیه اش کنید،( درصورتی که باید مدرکی اصلاح بشه، مدرک اصلاح شده یا جدید رو در نامه قرار میدید) صحبت کردید را به ادرسی که در نامه ریجکتی بهتون میدن( دادگاه شهر نانت) از طریق پست ارامکس بین المللی ارسال میکنید.
      همچنین یک نامه اعتراض هم میتونید تهییه کنید و اگر مدارکتون نیاز به اصلاحیه دارن با ضمیمه اصلاحیه به سفارت ایمیل میکنید.
      درباره ریجکتی نظر بیشتری نمیشه داد به این دلیل که بستگی به بندی که با ان متقاضی ریجکت شده اس و پرونده اش، دارد.
      موفق باشید

  • @amirali-ne4tl
    @amirali-ne4tl 3 ปีที่แล้ว

    سلام وقتتون بخیر ،من دنبال یه کشور میگردم برای خواندن دندانپزشکی بنظرتون اگه برای دندانپزشکی به فرانسه بیام گرفتن مدرک دندانپزشکی قطعی هست یا نه؟و اینکه دانشگاه های خصوصی چطور هستند؟

    • @تحصیلدرفرانسه-ت6ج
      @تحصیلدرفرانسه-ت6ج  3 ปีที่แล้ว

      قوانین جدید برای تحصیل پزشکی در کشور فرانسه:
      تا سال تحصیلی ۲۰۲۰-۲۰۱۹ لازمه هر فرد برای تحصیل پزشکی در کشور فرانسه قبولی در کنکوری با نام PACES بود(برای اطلاع بیشتر درباره این ازمون میتونید ویدیو ازمون و کنکور پزشکی در فرانسه رو نگاه کنید th-cam.com/video/NMcu0yIszW0/w-d-xo.html ) و اما از ورودی سال تحصیلی ۲۰۲۱-۲۰۲۰ قوانین در جهت کاهش فشاری که روی دانشجوها وجود داشت و کم بودن تعداد کاندیدا ها(به علت کم بودن ظرفیت دانشگاها) این مسیر دستخوش تغییراتی اساسی شد.
      من در این قسمت دو روش قدیمی و جدید تحصیل رشته پزشکی در فرانسه رو به ترتیب توضیح داده و درنهایت باهم مقاسیه میکنم تا نگاهی روی تحصیل این رشته در کشور فرانسه داشته باشیم.
      ۱)روش قدیمی(PACES):
      برای این روش داوطلب برای ورد به دانشکده نیازمند دو شرط اصلی است؛ ۱.داشتن مدرک دیپلم تجربی
      ۲.داشتن مدرک زبان فرانسه در سطهای B2 یا C1 (داوطلب باید در یکی از سه ازمون زبان DELF/DALF و یا TCF DAP شرکت کند. برای اطلاعات بیشتر راحب این ازمونهای میتونید به ویدیو زبان فرانسوی برای تحصیل پزشکی در فرانسه نگاهی بندازید th-cam.com/video/X_Qd63kBYWs/w-d-xo.html )
      بعد از داشتن این دو شرط ، داوطلب به دانشگاه هایی که در نظر گرفته درخواست را ارسال میکند. درنهایت درصورتی که یکی از دانشکده ها درخواست را قبول کرد، داوطلب وارد دانشکده پزشکی شده و شروع به تحصیل میکند. در ادامه در انتهای ترم اول و ترم دوم، دو کنکور گرفته میشود و در نهایت با توجه به نمرات گرفته شده داوطلب سنجیده میشود. نتیجه این دو کنکور مشخص میکنند که ایا داوطلب میتواند تحصیل خود را در این رشته ادامه دهد یا خیر.
      [سهمیه قبولی در این ازمون ۲۳٪ در هر دانشکده میباشد و سهمیه داوطلبان غیر اروپایی ۸٪ از ۲۳٪ میباشد]
      در صورت قبولی در کنکور،فرد به تحصیلات خود ادمه میدهد و در ادامه تنها لازمه قبولی در هر ترم داشتن نمرات قبولی هست.
      در صورتی که داوطلب موفق به قبولی نشده باشد، ۲ مسیر داشت:
      الف)Redoubler کردن.
      [به این معنی که داوطلب بار دیگر دروس را مطالعه کرده -بدون رفتن به دانشکده- و ازمون میدهد]
      ب)Réorienter کردن.
      [به این معنی که داوطلب رشته خود را تغییر دهد]
      در این روش هر داوطلب تنها اجازه دارد دوبار در PACES شرکت کند.
      #روش قدیمی #کنکور #PACES
      ۲)روش جدید(PASS و یا L.AS):
      روش جدید شامل دو مسیر میباشد؛
      ‏۱. licence avec une option “accès santé “(L.AS):
      با این روش داوطلب میتواند یک رشته در مقطع لیسانس را انتخاب کرده-مثل شیمی، ادبیات، حقوق، بیولوژی و...-و بعد از گذراندن سال اول لیسانس برای سال دوم رشته کاندیدایی خود را اعلام کند اقدام کند.در این یکسال، داوطلب باید نمرات عالی داشته باشد تا سال خود را valider کند و برای یکی از رشته های دندان/دارو/پزشکی/مامایی اعلام کاندیدا بودن بکند.
      در صورتی که داوطلب سال اول لیسانس را مردود شود دو انتخاب دارد:
      الف)Redoubler کردن.
      [به این معنی که داوطلب دوباره سال اول لیسانس را میگذراند]
      ب)Réorienter کردن.
      [به این معنی که داوطلب رشته خود را تغییر دهد]
      ‏۲. parcours spécifique “accès santé (PASS):
      در این روش داوطلب بار دیگر یک رشته در مقطع لیسانس را انتخاب میکند مثل شیمی، حقوق، فیزیک، جامعه شناسی و....
      و در این یکسال باید نمرات عالی داشته باشد تا برای سال دوم اعلام کاندیدا بودن خود را در یکی از چهار رشته بکند.
      و اما در صورتی که داوطلب سال اول مردود شود-به این معنی که نمره قبولی نگیرد و سال خود را valider نکند، دیگر امکان redoubler کردن وجود ندارد و تنها امکان réorienter کردن میباشد.
      تفاوت اساسی بین این دو روش:
      ۱.در las، غالب دروس یکسال مرتبط با رشته لیسانس منتخب میباشند و بقیه دروس مرتبط با دروس علوم پایه خواهند بود که داوطلب باید در تمامی این دروس نمرات قبولی دریافت کند برای اعلام داوطلبی خود برای ورود به یکی از چهار رشته.
      در pass اما برعکس است؛ یعنی غالب دروس مرتبط با علوم پایه و بقیه دروس مرتبط با لیسانس منتخب میباشد، که بار دیگر باید در تمامی این دروس نمرات قبولی را بگیرد.
      ۲.حدود ۷۰-۶۵ درصد از قبولی های هر سال از کاندیداهای روش pass و ۳۰-۳۵ درصد از قبولی ها از کاندیداهای روش las خواهند بود.
      چرا سیستم تغییر یافته؟
      در حقیقت ادعایی که ابتدا راه افتاد، این بود که سیستم تصمیم دارد تا استرسهای اولین سال را از دوش داوطلبین بردارد اما با اجرا شدن این قانون در سال تحصیلی ۲۰۲۱-۲۰۲۰ برای اولین بار، دیدیم که چنین ادعایی صحت ندارد و سیستم در واقع همان ازمونهای سخت و پر فشار باقی مانده اند.
      میپرسید پس چه چیزی تغییر کرده؟
      ۱.در روش قبلی، وقتی داوطلب به یکی از چهار رشته پزشکی/دندان/دارو/ مامایی بعد از یکسال وارد نمیشد، و از طرفی شانس دوم خود را هم به شکل redoublement امتحان میکرد و باز هم نتیجه ای نمیگرفت، ۲سال از دست رفته داشت.
      اما با وجود روش های جدید، اگر فرد موفق به ورود به یکی از چهار رشته نشود، اما نمرات قبلی دروس را داشته باشد، در واقع یکسال لیسانس گذرانده و در صورت تمایل میتواند رشته لیسانس مربوطه را ادامه دهد. پس در نتیجه، فرد شانس این را دارد که یکسال باطل نداشته باشد.
      مورد بعدی اینکه، چون داوطلبان سال اول بسیار زیاد هستند، به جای اینکه سال اول فقط روش دروس علوم پایه تمرکز شود، روی دروس یک لیسانس که منتخب خود داوطلب بوده نیز تمرکز میشود(کم یا زیاد بسته به روشی که انتخاب کرده). به این شکل داوطلب فرصت محک زدن خود را دارد؛ یعنی اگر شخص در خود پتانسیل خواندن دروس سخت یکی از چهار رشته را نداشته باشد و یا بعد از مدتی متوجه بشد که نمیتواند در این رشته ها پیشرفت داشته باشد، میتواند با استفاده از دروس لیسانسی که انتخاب کرده است، خود را از مسیر قبلی بیرون کشیده و مسیر جدیدی را شروع کند.
      در کانال ۶ ویدیو در رابطه با روشهای تحصیل در این رشته ها وجود دارد که میتونید برای تکمیل صحبتها اونهاروهم تماشا کنید(همه این ویدیوها در پلی لیست زیر به ترتیب قرارداده شده اند):
      th-cam.com/play/PLqYJUySl7HRN1vXPm2zvrs_JopM9p2HOQ.html
      در انتها، بنده و یا هیچ کس دیگری نمیتواند به شما بگوید که «ایا شما قطعا مدرک دندانپزشکی در فرانسه خواهید گرفت یا خیر» و وظیف بنده فقط این هست که شما رو با مسیر تحصیل در این رشته در فرانسه اشنا کنم تا شما بتونید بهترین تصمیم رو از جهت تحصیلی با توجه به مقطع زمانی که درش هستید برای خودتون بگیرید. و درحقیقت بنده فقط سعی دارم موضوع رو براتون به طور شفاف و واضح توضیح بدم.
      در کشور فرانسه دانشگاه خصوصی برای تحصیل در این چهار رشته‌ وجود ندارد و تنها دانشگاه هایی که شما میتونید در اونها به تحصیل در این رشته ها بپردازید، دانشگاه های دولتی هستند که روش ورود به اونها رو قبلتر براتون توضیح دادم.
      موفق باشید

  • @maht5132
    @maht5132 3 ปีที่แล้ว

    سلام..ایاخوندن‌زبان درخود موسسه زبان فرانسه سفارت درتهران ،میتونه یک امتیاز مثبت باشه در گرفتن ویزا؟

    • @تحصیلدرفرانسه-ت6ج
      @تحصیلدرفرانسه-ت6ج  2 ปีที่แล้ว

      سلام و عرض ادب
      صددرصد مدرک زبانی که از موسسه زبان تهران میگیرید، برای کامپوس شناخته شده تر و مطمین تر هست، ولی تاثییر فوق العاده ای نداره. به این معنا که خوب دیده خواهد شد، ولی اینکه امتیاز مثبت بزنن فکر نمیکنم اینطور باشه.
      پس اگر براتون مقدور هست، توصیه میکنم برای یادگیری زبان به موسسه زبان سفارت مراجعه کنید.
      موفق باشید

  • @yasnasa1596
    @yasnasa1596 3 ปีที่แล้ว

    سلام روزتون بخیر
    ببخشید خواستم بدونم که همچنان برای تحصیل در رشته های پزشکی در فرانسه نیازی به پاس کردن اون امتحانات سختی که در پایان هر مقطع برگزار میشد نیست؟
    یعنی دیگه اون امتحان برداشته شده انشاالله؟

    • @تحصیلدرفرانسه-ت6ج
      @تحصیلدرفرانسه-ت6ج  3 ปีที่แล้ว +1

      سلام و وقت بخیر
      امتحان کنکور دیگه به اون صورت وجود ندارد اما اگر میپرسین جایگزینش چی هست؟ جایگزین کنکور درواقع ازمونهای جدا جدایی هستند که فرمت کنکور قبلی رو دارند و عملا این موارد فقط تشریفاتی هستند به این معنا که شما هنوز هم برای قبول باید شرایطی رو فراهم کنید که "سخت" تلقی میشن. شرایط پاس کردن سال اول:
      گرفتن نمره قبولی در تمام دروس
      داشتن امتیازهای بالا
      درواقع بر اساس ظرفیت مورد نیاز هر منطقه، ظرفیت پذیرش هر رشته هر ساله مشخص شده و درنهایت باتوجه به بالاترین امتیازگرفته شده در انتهای سال تحصیلی، بقیه دانشجویان رتیه بندی و درنهایت قبول یا رد میشن.
      خبر جدیدی که به دست بنده رسیده این هست که در سیستم جدید، ظرفیت دانشجوهای خارجی و غیرخارجی جدا نشده ان و دراساس همه دانشجویان یکسان تلقی میشن از جهت ظرفیت.
      به یاد داشته باشید تحصیل در رشته های پزشکی که با جان و وجود انسانها ارتباط مستقیم دارند و مشاغل بسیار سخت و محتاج تسلط کامل بر اناتومی انسان و فیزیولوژی فردی میباشند، بسیار سخت و نیاز به تلاش شبانه روزی در تمام کشورهای جهان دارند. هدف بنده از یاداوری این نکته صرفا این هست که درباره مسیری که در اون درنظر دارید قدم بردارید اگاه تر کنم.
      موفق باشید

  • @saramohammadi309
    @saramohammadi309 3 ปีที่แล้ว

    سلام وقت بخیر.
    من در سایت ها و افراد مختلف و البته تعداد زیادی آز آنها بار ها و بار ها شنیدم و خوندم و دیدم ک اگر زبان فرانسوی بلد باشم میتونم در دانشگاه های اونجا ب صورت رایگان تحصیل بکنم آیا چنین چیزی حقیقت داره و امکان پذیر هست؟؟؟

    • @تحصیلدرفرانسه-ت6ج
      @تحصیلدرفرانسه-ت6ج  3 ปีที่แล้ว

      سلام و عرض ادب
      تا جایی که بنده مسلط هستم، چنین مطلبی صحت ندارد مگر درمقاطع ارشد و دکترا درصورتی که افراد قادر به اخذ بورسیه های تحصیلی بشوند.
      دانشجویان غیر اروپایی برای تصحیل در مقاطع مخصوصا لیسانس باید شهریه پرداخت کنند. در کشور فرانسه تمامی دانشگاه های دولتی به زبان فرانسوی اموزشهای خودشون رو ارایه میدند و بنابراین شما الزاما باید این زبان رو برای تحصیل در دانشگاه های دولتی و مقطع تحصیلی لیسانس یا همون کارشناسی، بلد باشد.
      درادامه شما رو دعوت به تماشای ویدیوی زیر میکنم که در اون در ارتباط با شهریه دانشگاه های فرانسه توضیحات تکمیلی رو ارایه دادم:
      th-cam.com/video/pRIiqladTwE/w-d-xo.html
      تحصیل با هزینه پایین تقریبا حذف شده و دانشگاه های کمی هستند که هنوز مبلغ پایینی برای تحصیل از دانشجوهای خارجی میگیرند.
      منبع من سایت زیر هست:
      www.campusfrance.org/fr/cout-etudes-superieures-france-frais-inscription
      و لیست دانشگاه هایی که شهریه خودشون رو تغییر دادند میتونید از لینک زیر دانلود کنید:
      www.campusfrance.org/fr/cout-etudes-superieures-france-frais-inscription
      یاداوری میکنم که در قانون جدید مبلغ شهریه سالانه به شکل زیر میباشد:
      مقطع لیسانس ۲۷۷۰ یورو ( معادل حدودا ۸۹ میلیون تومان سالانه- با احتساب یورو امروز = ۳۲ هزارو ۱۰۰ تومان)
      مقطع ارشد ۳۷۷۰ یورو (معادل حدودا ۱۲۱ میلیون تومان سالانه- با احتساب یورو امروز = ۳۲ هزارو ۱۰۰ تومان)
      شهریه برای مقطع دکترا بدون تغییر است( مبلغ ۳۸۰ یورو)
      موفق باشید

  • @misss5779
    @misss5779 3 ปีที่แล้ว

    سلام وقتتون بخیر میخواستم بپرسم تو اون دوره 6ماهه تا یکساله که در فرانسه زبان اموزش میبینیم امکانش هست که تمام وقت کار کنیم؟ یا اینکه فقط 20ساعت در هفته اجازه کار کردن داریم؟

    • @تحصیلدرفرانسه-ت6ج
      @تحصیلدرفرانسه-ت6ج  3 ปีที่แล้ว +1

      سلام و وقت بخیر
      شما اجازه 20 ساعت کار در هفته رو دارید اما میتونید مثلا اون 20 ساعت رو در تعداد هفته های یکسال ضرب کنید ، یعنی عدد 48 بکنید که میشه 960 ساعت در سال. خب پس شما الان میدونید که در سال اینقدر اجازه کار دارید، میتونید به صاحب کارتون درخواست بدید که ماکسیموم ساعت کاری در هفته که 35 ساعت هست رو براتون برنامه ریزی کنه و سر جمع توی مدت قراردادتون ساعت کاریتون در یکسال، بشه 960 ساعت.
      این کار امکان پذیر هست اما بعضا صاحب کارا از این موضوع اطلاع ندارن و میگن فقط 20 ساعت براتون میتونیم بزاریم که برای اینکه اگاهشون کنید میتونید از سایت زیر استفاده کنید که سایت service publique فرانسه هست و سایت رسمی اخبار و قوانین رسمی فرانسه است که بسیا ر معتبره توش توضیح داده که شما متکسیموم در سال میتونید 964 ساعت کار کنید:
      www.service-public.fr/particuliers/vosdroits/F2713#:~:text=Vous%20devez%20avoir%20un%20visa,ou%20carte%20de%20s%C3%A9jour%20%C3%A9tudiant.&text=Vous%20pouvez%20travailler%20964%20heures,%2DTS%20par%20l'%20Ofii%20.
      موفق باشید

  • @amirrezanoruzi1975
    @amirrezanoruzi1975 3 ปีที่แล้ว

    و اینکه اون موسسه آموزش زبان فرانسه ،زبان مبدا ش فارسی هست؟

    • @تحصیلدرفرانسه-ت6ج
      @تحصیلدرفرانسه-ت6ج  3 ปีที่แล้ว +2

      سلام و عرض ادب
      درصورتی که معلم زبان انگلیسی صحبت کنه، و شما هم بلد باشید، ممکنه یسری مسایلو انگلیسی بهتون توضیح بدند.
      زبان موسسه مبدا فارسی نخواهد بود.
      درصورتی که به فرانسوی متوجه نشوید و نعلم انگلیسی بلد باشه، به زبلن انگلیسی توضیح خواهد داد، در عیزاینصورت با شکلک و کشیدن اشکال، سعی میکنه شمارو متوجه کنه.
      موفق باشید