Ei oikeen Dustin Brownin pää kestäny. Tais ottaa tappio koville ?

"Selänteen syöttö, ja Koistisen erittäin tarkka laukaus" olihan se melko tarkka :D

@Jiih00 14 ปีที่แล้ว +2

"veljekset pelaa kuin ilvekset" toivottavasti ei!

• @666PirunNyrkki666
    @666PirunNyrkki666 16 ปีที่แล้ว +1

Pakko oli valvoa! =D niin mahtava matsi molemmilta ja etenki nikke oli pelin tähti..aika pitkään Suomi piti 2-0 johto aseman,mutta viimeisessä erässä..jenkki poika kaventaa 2-1 mut meniköhän ees 10 sekunttia ku usa tekee alivoima maalin ja tasoittaa..mentiin jatko-ajalle ja usa paino ja paino kokoajan, mutta ku ollaan pelattu 4 minuuttia jatko-aikaa suomen aloitusvoitto ja Lepistö ampuu suomen jatkoon!!! mahtavaa leijonat ja heh..venäjä vastassa..noh voitetaan seki ku miten viime vuonna! =)

@666PirunNyrkki666 16 ปีที่แล้ว

tuomarit kyl pilasivat tätä matsia..jäähyjä tuli turhan paljon ja jokisen tuomio oli kyl liianki kova..suomen kavennus maali nauratti kyl =D hyväksyttiin viel vaikka se ois pitäny hylätä mutta maali mikä maali kummiski..hyväksyttiin silti ja hyvä niin.. =D Nyt Suomi...Kanada pitää voittaa sit seuraavaks tänään!!!

• @Fodan10
    @Fodan10 12 ปีที่แล้ว +1

nää koosteet on ihan vitun hyviä!

• @DETisHockeytown
    @DETisHockeytown 11 ปีที่แล้ว +1

Nice home cooking on that first goal eh?

• @cpuasa
    @cpuasa 4 ปีที่แล้ว +1

Lopussa ois saanu olla vielä salmelan turpasauna-tuokio😂

• @rofln00b
    @rofln00b 15 ปีที่แล้ว +1

Kyllä ne pelaajat aika hyvin tietää kuinka paljon sitä peliä on jäljellä ja vaikka olisi ollut viisikin sekuntia akaa jäljellä niin ihan turhaan siinä enää mitään käydään taklailemaan omassa päädyssä.

• @toppara5141
    @toppara5141 7 ปีที่แล้ว

Oliks tää jatkopeli vai lohkopeli

• @pauljmorton
    @pauljmorton 5 ปีที่แล้ว

Ai mitä, verkon läpi maalaaminen lasketaan?