Abi kolay gelsin ilk defa acik kasa ford kamyonet alicam 97 2001 arasi hangisini onerirsin gecmislerinin hayrina bir tafsiyede bulunsan ilk arabam olucak saygilar
İyi günler kolay gelsin İsmail ustam aracımın sol arka tekerinden tak tak diye ses geliyor neden yapar acaba onu bozuk yollarda kasislerde çukurlarda falan yapıyor o sesi her zaman yapmıyor amortisör diyen oldu başka bişey diyen oldu yardımcı olursan sevinirim İsmail ustam
Nikon karın üzerine sağlam bir murç gibi bir demir koyup 2 kglik çekiçle vuruyorsun sansın varsa bijon anahtarı ile sökersin ben sökemedim lastikçi söktü
3 ปีที่แล้ว
Bizim havalı tabanca larımız çok güçlü değil yere indirince kol ve tekrar sıkıyoruz biz
@@turkoboy9394 08.07.2021 Niğdeye gidiş ort.tük. 8,4 12.07.2021 İstanbula dönüş ort.tük. 7.0 Gidiş dönüş ort.tük. 7,7 Dönem mazot fiyatı 7,25 Ort.tük. 55,82 krş. İstanbul içide şu anda 7-10 litre/100km değişiyor. (İstanbul içi 5.5/100km yaptığımda oldu.)Ben araba hassas olduğunu inkar etmem ama senin 1 liradan aşağı yakmıyor demenide kabul etmiyorum. Bu arada benim araba pickup üstünde sürekli 200-300 kg yük olur. Yakıt tüketimi tamamen kullanıcıya bağlı.
Kolay gelsin....Vw t6 aracımı düz yolda vitesini boşa aldığımda motor yakıtı rölanti kadar mı harcar yoksa rölantiden fazla mı harcar ? Teşekkür ederim.
Maşallah rüzgar gibi esiyorsunuz 10 dakikada ön takım dağıttnız.
Allah kolaylıklar versin İsmail abi. Maşallah çok hızlısınız. Emeğinize sağlık. Hayırlı işler dilerim.
Sunu fark ettim parca satmak icin tasarlanmis araclar eskiden gresli olurdu sistemler simdi kullan degistir
Hüseyin kardeşim, gresten bahsetmek için ne olduğunu ne işe yaradigini bilmen lazım, gres parçanın ömrünü uzatır onun değişmesine sebep olmaz
Arabaya nasıl giriştiniz öyle Rambo filmi serisi gibi..ordan gir burdan çık..Hey maşallah.. Hayırlı işleriniz olsun..
A.Selamlar ülkemin güzel ismail ustası kolay gelsin sizlere🙏🙋❤
Formüla 1 ekibi gibisiniz helâl olsun 👍
Ve Aleyküm selam değerli usta,, kolay gelsin
Ustam arka burca binen yük daha fazla öne göre, salıncağın uzun tarafına denk geliyor arka burcu sürekli esnemeye zorluyor tümsek ve çukurlarda.
Hayırlı işler olsun, ALLAH kolaylık versin.
SELAMÜNALEYKÜM HAYIRLI İŞLERİNİZ OLSUN İSMAİL ABİ
Yani ön takım hassas diyebilirmiyiz usta
Aleyküm selam güzel insan . Hayırlı işler
video için teşekkürler hayırlı işler elinize sağlık
İsmail ustam salıncak civatalarını araç yüke binince yada alttan rotilin ordan bir kriko vurarak sıkmak daha doğru olmaz mı
Abi kolay gelsin ilk defa acik kasa ford kamyonet alicam 97 2001 arasi hangisini onerirsin gecmislerinin hayrina bir tafsiyede bulunsan ilk arabam olucak saygilar
Lift siz nasıl çalışıyorsunız
Emeğine sağlık ustam
İyi günler kolay gelsin İsmail ustam aracımın sol arka tekerinden tak tak diye ses geliyor neden yapar acaba onu bozuk yollarda kasislerde çukurlarda falan yapıyor o sesi her zaman yapmıyor amortisör diyen oldu başka bişey diyen oldu yardımcı olursan sevinirim İsmail ustam
Kolay gelsin ismail ustam tamir ettiğin araçlarda daha kişlık lastik görüyorum yazık ya
aleykümselam ismail abicim günaydın hayırlı sabahlar kolaylıklar abi saygılarımla
Havalı tabancayla sıkılan bijonları nasıl sökebiliriz Ismail ustam ellerin dert görmesin
Nikon karın üzerine sağlam bir murç gibi bir demir koyup 2 kglik çekiçle vuruyorsun sansın varsa bijon anahtarı ile sökersin ben sökemedim lastikçi söktü
Bizim havalı tabanca larımız çok güçlü değil yere indirince kol ve tekrar sıkıyoruz biz
Kolay gelsin usta, çalışmayan tabancanın dükkanda ne işi olabilir acaba... 😀😉😇
ismail usta bir t5 2.5 motor yapımı at da millet motor görsün 😂
Aynısı brnim başıma geldiydi. Sıfır aldım 5 yıl sonra değişti ama araba konforuyla yakıtıyla hak ediyor. Ne için kullanacağına bağlı.
1 liradan aşağı yakmıyor ne yakacak 20 kurusmu
@@turkoboy9394
08.07.2021
Niğdeye gidiş ort.tük. 8,4
12.07.2021
İstanbula dönüş ort.tük. 7.0
Gidiş dönüş ort.tük. 7,7
Dönem mazot fiyatı 7,25
Ort.tük. 55,82 krş.
İstanbul içide şu anda 7-10 litre/100km değişiyor. (İstanbul içi 5.5/100km yaptığımda oldu.)Ben araba hassas olduğunu inkar etmem ama senin 1 liradan aşağı yakmıyor demenide kabul etmiyorum. Bu arada benim araba pickup üstünde sürekli 200-300 kg yük olur. Yakıt tüketimi tamamen kullanıcıya bağlı.
@@mvural1907 ben şehiriçi tüketimden bahsettim senin araç 1.9 motor mu ?
@@turkoboy9394 T5 2.0 2014 model
Ustam tebale burçları orjinal Kavcuk kisimi kesik diğerleri ise bütün fark neden
Hayırlı işler
Usta 2 .5 130 luk badkı balata değiştim vitesler Zor geçiyor orjinal aldım sorun nedir teşekürler cevap verirseniz..
Aleykum selam ismail ustam kolay gelsin
2:10 heycana gelen gopro.
İsmail Usta bende 2.5 130 t5 var çekiş problem var 3 bin devirde kaz kesiyor
Garaj çok küçük yeterli gelmiyor arabalar çok sıkışık
Mashaallah formule 1 gibi hızina yetişemiyoruz
Ustam t5 130 luk onerirmisin kimse bulasma diyor motor bloklari aliminyummus vida tutmaz diyorlar dogrumu hangi seriden alayim
Sakın almaaaaa
İsmail usta hayırlı işlerin olsun 97 2.4 turbosuz aracıma 6ileri şanzıman takabilirmiyim teşekkürler
Biz bugüne kadar takmadık ama takılıyor mu gerçekten de bilmiyorum
@ teşekkür ederim iyi bayramlar dilerim
Keşke dükkânmızda vinç olsaydı daracık alanda çok zor çalışmak .
Kolay gelsin....Vw t6 aracımı düz yolda vitesini boşa aldığımda motor yakıtı rölanti kadar mı harcar yoksa rölantiden fazla mı harcar ? Teşekkür ederim.
Rölanti devrinde çalışıyorsa o kadar harcar …
Aleykumselam kardeşim
Şimdiki araçlar çok karışık ve çok parça bozuyo
Bende 2.5 Tdı 130 luk var 2006 model Sanayiden Çıkartmıyor Bu 2.0 motorun Hayranıyım ben
2015 altı dsg'ler çok bozuluyo
Ustam bu araç t5 degil, t5.5
ABİ O ARABA T5 Mİ YA NASIL T5 DERSİN
Ustam tlf yazabilirmisiniz
Ustam okadar para kazanıyorsunuz neden bir lift almıyorsun yazık değilmi
Bunların Z rotlari nasıl bisey
Ohje da ist ja jeder Hinterhofschrauber besser
.
Usta o T5 degilki
T6
@ usta bizde T5 var kilimadan şu kaciriyo bazı yerlerde yağlanma var yaptırmayı düşünüyoruz no atarmisin
Kolay gelsin ustam senden bir ricam olacaktı bir maşallah der misin
@ usta bosver bunlari T5 T6 t6.1 motor haric ne farki varsa cok bilmisler cogu makyajla T5 t6.1 ceviriyor zaten 😅gorseler yav usta t6.1 nasil T5 dersin😅