Полірування основних фар (паста K2 Lamp Doctor) і підключення ПТФ АВЕО Т255

แชร์
ฝัง

ความคิดเห็น • 11

• @БекішМарія
    @БекішМарія 4 ปีที่แล้ว

Приємний голос😊

• @YuriyBoss
      @YuriyBoss  4 ปีที่แล้ว

Дякую, Марічко! :)

• @YuriyBoss
      @YuriyBoss  4 ปีที่แล้ว

В тебе теж)

• @disastermed5971
    @disastermed5971 4 ปีที่แล้ว

Мені таке треба)

• @YuriyBoss
      @YuriyBoss  4 ปีที่แล้ว

Я використовував поліроль К2 Lamp Doctor. Не знаю на скільки часу вистачить але стало краще :)

• @DIMACbKA
    @DIMACbKA 2 ปีที่แล้ว

Привіт. Купив таку пасту. Стан фар як у вас. Не сильно але ж хотів би протерти. Скажіть чи потрібно після цієї пасти фари покривать лаком для фар? Чи просто втер пасту і помив?

• @YuriyBoss
      @YuriyBoss  2 ปีที่แล้ว

Хороше питання) Можна більше нічого не робити але я би радив покрити чимось для додаткового захисту. Той захист буде зношуватися, а фара під ним буде в хорошому стані 😉 Можна плівкою. Якщо є якийсь спеціальний лак - добре :) але я про лак для фар не чув.

• @НазарКучинський-ш8ч
    @НазарКучинський-ш8ч 2 ปีที่แล้ว

Добрий день! Поліроль довго протрималась?

• @YuriyBoss
      @YuriyBoss  2 ปีที่แล้ว +4

Хороше питання) Насправді через місяців десь 4-5 я злегка повторив полірувальну акцію для відновлення ідеального вигляду, та навіть на той час фари були в значно кращому стані ніж до першого полірування. Зараз кінець січня 2022 і поки все гаразд) Можливо, влітку повторю злегка для відновлення ідеальної прозорості. Я задоволений результатом! ))

• @vtlemberg5709
    @vtlemberg5709 4 ปีที่แล้ว

А шкарпетки прати пере тим треба чи то ті з Карпат???)))

• @YuriyBoss
      @YuriyBoss  4 ปีที่แล้ว

Фару мити, шкарпетки прати, включно з тими, що одягаються на ноги ))
      PS: жодна шкарпетка в Карпатах не постраждала😁 Відео з Карпат вийде наступним, перед другою частиною Великого Туру)