Skvělý video. Je fajn, když tvorbu proložíš i nižším tierem a zkusíš si to zahrát. Navíc ten komentář a jistá "rozpolcenost", protože to pravidelně nehraješ, byla super. Navíc bych řekl, že to bylo velmi upřímný, i když sis často asi v duchu řekl: ,,Do prdele, proč tohle vůbec hraju?" Určitě v tom nějakým způsobem pokračuj. Hraju tanky s přestávkami 11 let a teprve poslední cca 2 roky řeším, jaké mám hodnocení jako hráč a že mám Winrate za 25 000 bitev jen necelých 50%. Zjistil jsem, že u spousty tanků mám blbě vybrané vybavení i perky posádky apod... Navíc dřív jsem to hrál tak, že jsem hrál s každým tankem v garáži pár bitev, abych měl 2x, 3x nebo 5x zkušenosti... :-) A vždy jsem hrál sám. Pak jsem se dostal několikrát na stream a do čety s Wrumfem a hned jsem poznal, že dělám něco blbě. Tvoje videa mi ve spouště věcech pomohla, i když zlepšovat si hodnocení po tolika letech, není žádná sranda. Běžnému "rekreačnímu" hráči prostě chybí znalosti o všech tancích, mapách atd. z každodenního hraní. Nicméně cením, že se to snažíš předat přes videa ostatním a za dobu, co Tě sleduju (budu se opakovat) to jde stále nahoru. Informace z těch bitev jsou super a jsou pochopitelné a použitelné pro většinu lidí. Takže palec hore a sorry, že jsem se tak rozkecal... ;-)
Ahoj marty_vole mám rád tuhle sérii když drandíš low-tiery, já je hraju pravidelně a artyn se nebojím, už jsem to přijmul, že mě občas vypnou na one shot. Díky moc marty !
I žena se přišla podívat, čemu se furt směju tak na hlas. Jsem rád, když zavítáš do mého světa, nepřipadám si pak až tak moc bezcenný... Já občas navštívím ten tvůj na X. a vypadám tam podobně. Díky za videa, skvělá práce. 👍
Tohle video je prostě strašně vtipný🤣🤣 rok 2025 a právě se dívám na komentovaný 5 tier gameplay MILUJU :DDDD WoTko najednou úplně z jiného úhlu pohledu :DD
Já sám mám na tomhle tanku přes 500 bitev a hrál jsem ho velmi rád. Přijde mi trošku škoda že ho přesunuli do kategorie sběratelských tanků. Každopádně skvělé video a jsem moc rád za tuto sérii. Hraní na low tierech už je dnes trochu něco jiného a video mě velmi pobavilo. Jen tak dál :)
Francouzkýho wolveryna mam na free účtu a je to masakr, řekl bych že skutečný řežby jsou dle mé zkušenosti na 5-6tr, jináč t-67 většinou hrají jako spotera, super odskok na low týry. Dík za video.
Záslužná práca táto séria. Páči sa mi to vytriezvenie hráčov čo by sa na 5. tier nikdy neznížili. Treba tiež povedať, že tank bol ťažko nerfnutý cca pred 5 rokmi a od vtedy nie je zdaleka tak dobrý. Taktiež hrať full gold muníciu je čistý bankrot jeden naboj vyjde na 2800 kreditov.
LeFH melo drive velky problem s munici, takze casto v pulce hry byly na suchu (pokud strilel nepretrzite). Pak mu WG genialne munici zdvojnasobil a ted muzou sypat bez omezeni
Skvělý díl skvělé série 😀, prostě jsme škodolibý sv..ě😀. Mám rád když máš povedené hry jako třeba s E25, ale taky mám rád když dostaneš alespoň v jedné bitvě rektáž 😃
Na tom rybářáku je to strašně haluz na tom midu s tím spotem, hlavně ho tam moc nechápu z druhá strany, btw frajer v Cromvelu bez pyžámka xD Naprosto epickej závěr Rybářáku, muselo všechny bavit, včetně tvýho komentáře k tomu 🙂Hlavně tě poslední hru zabil Pan vedoucí xD
Mam rad, ze se nebojis s kuzi na trh i s low tier tankama. problemem je, ze to je jiny game play. Artyny jsou smrtelne nebezpeci, kolikrat si na dve rany, proste spousta veci jinak 🙂 to wonko te tady moc nepomuze, strasne pomalu otaci v zakladu, takze to moc nevylepsi. Hral jsem to s trofejnim vyfukem, bonovou optikou a bud nabijak nebo lepsi mireni, alfaomega je zustat skrytej
S touhle věcí jsem měl top XP hru. Nejsem dobrý hráč, ale ta hra končila nad 2.200 Xp, hi-tier game. Ale pamatuju si u toho dobrý dohled, tak nevím, jestli to stihli tak podělat mezi tím,... pohyblivost super.
Hrám AT 2, BDR G1 B a Hellcata. A každý z nich má svoje chvíľky zúfalstva. ... Na druhej strane mám Hellcata omarkovaného, napriek tomu, že som bol zo desaťkrát vypnutý artou na ranu.
Tak teraz keď je tento maratón, tak vždy začínam na Tier 5 a idem vyššie, aby som to stihol. Je to zaujímavá zmena, optoti tier X. Hrajem, ale len tie najlepšie low tiery premium samozrejme.
Jakožto člověk, co miloval t67, oplatí se první sříllet nedoměřenou, a než se doměří tak je nabitá další, oslík je must have, bino není cesta a zezačátku hrát trojúhelníček gameplay se vyplácí, než zjistíš, kde jedou a kde bude farma, protože top dmg hry máš až když prohráváte :Dd ale jinak geniální video ..joo a doplnění, t67>m10 kvůlli rychlosti a přejetí na farm pozice
V aktualizaci 1.18 WG nerfnulo T67, DPM z 2248 na 1945, aim time z 1,82 na 2,21 a dohled z 340 na 320. Btw dnes když jsem si po dlouhé době zahrál jednu hru s T67 tak jsem dostal podobnou ránu od lefh jak ty na overlordu a hodně rychle jsem se vrátil k X :D
Krasne casy...hrat 5 tier len kvoli tomu aby si si zarobil a vedel zivit 8 tier a vyssie...to dnesny F2P hraci co placu, ze hra je pay to win, nikdy nepochopia :D
Marty, na tier 5 zjevně nejsi dost dobrej, to je jinej svět. Musíš se ještě hodně učit. Nechceš dropnout na pár měsíců zpět na 5ky a pak začít znovu pomýšlet nad 10kama? :D
T67 nabízí akorát rychlost pohybu, jinak je lepší ten frantík M10 RBFM. Dohled, camo, brutální DPM. A je dostupný v shopu za bony, je to prémiák a proto ho hodně lidí hraje. Souhlasím s tvým pohledem na bitvy nižších tierů. Hráči na pětkách jsou nevypočitatelní, zaběhnuté mechanismy a scénáře z vysokých tierů nefungují, je třeba se tomu přizpůsobit a hrát to trochu jinak.
lefh tvoj seal clubbing bonovy setup riadne vybalancoval :D za mna najviac toxicky tank v hre, nechapem co tam este robi...K tomu wait timu, ak by sa dalo pri cakani na hru klikat nieco v garazi, minuta je fajn, ak sa mam pri tom iba pozerat ako naskakuju sekundy tak minuta dost.
Mě se tento koncept moc líbí. Hlavně teda když zapojíš nízké tiery, komentování replaye zatím co čekáš na tank bez střihu a sorry ale i to, že občas dostaneš jak ty říkáš přes pi** protože to pak ukazuje nám lemplům, že i ty jsi normální člověk a občas ti něco nejde. Vím, že na twitchi je to častější ale nám youtubovému publikum občas zvedne morálku to, že nevíš přesně co a jak a překvapí tě chování hráčů na nižším tieru a dokážeš to rovnou komentovat. Abych to shrnul tak tato kombinace komentování a hraní a občas nějakého vzrušení je velice fajn. BTW přestal jsem hrát abych držel palce tomu v M10 proti tomu jacksonovy a těm dvoum rakovinám na pásech ;)
Tohleto je přesně důvod, proč mě ten leFH baví hrát. Na likvidaci sealclubberů totiž nic lepšího není. Kdysi tihle frajeři hráli s T67čkama, předtím, než přišla ta M10 v maratonu za Den D. Tehdy jsem hrál KV-1 s tou 122mm houfnicí, a není nic lepšího, než vypnout fullgold T67čku na jednu ránu. Bylo pak taky skoro zaručený, že týpek mi přišel brečet do garáže s nějakýma těma nadávkama, protože jak si přece můžu dovolit vykleštit někoho kdo přišel jenom rozsekávat nooby, že.
A proto lo hraješ LeFH 😄 Pohádku o ochraně slabších si asi odpusť... Pochybuji, že si vybíráš cíle podle WN8 nebo Sealclub tanky... Každý druhý cíl je nebožák snažící se expit a tak spadáš do té samé kategorie, na kterou tu kydáš 😄
Marty, myslim si ,že by si měl hrát víc pětky, aby ses naučil hrát pětky a aby si to taky pochopil, protože my, ti běžní smrtelníci, my hrajeme pětky hodně a bylo by zajímavý tě vidět na pětkách, jak si s tim dokážeš poradit. Vypadá to ,že ti to zatim moc nejde.
Ahoj chci se zeptat včera jsem si stáhl mod na Gun marky z mod hub pro wot a normálně jsem hrál a dneska mi nejde zapnout hra uprostřed loadingu se to vypne neví někdo prosím co s tím ?
5:24 tak to ma dostalo ze takto je ta hra nadstavena, v zivote som si to nevsimol Ale sranda porovnavat tu domyslenost s chudak vz55 ked tam clovek nemoze montovat nabijak na single shot delo lebo preco ne xddd
Křoví na rybářském přístavu ze severní strany nefunguje. Přes dvojí double bush, stojícího až v tom svahu za tebou, mě s full camo posádkou a žrádlem na burákovi spotnulo z jejich strany obyčejné medko. Je to blbost A tak celkově,T67 je dost marná v dnešních dnech😅
Ono low teary jsou jiný hlavně v tom, že tam hrají začátečníci co nějak neřeší staty ale chtějí prostě střílet do tančíků. Teda soudím podle sebe. Kdy jsem prostě šel do bitev s nasazením bez jakékoliv strategie. Jak se říká pepega gameplay 🤣 A bavilo mě to jak sviňa. Nic neřešíš a prostě drandíš, střílíš a bavíš se (vyrůstal jsem na videoherních konzolách s hrama Contra,tanky,mario a pak DOOM na PC, kde jsi prostě střílel bez strategie 🤣). A až nenávistné zprávy do garáže a i vyšší teary udělali ze zábavy něco jako tragédii 🤣 BTW přijde pořadí palců otočený jenom mě nebo to máte i někdo jiný? Že by mělo být palec hore pak střed a pak palec dolů 🤣
Jedno z nejlepších videí vůbec... Tleskám... Alespoň si mi zvedl náladu. 🤣
Skvělý video. Je fajn, když tvorbu proložíš i nižším tierem a zkusíš si to zahrát. Navíc ten komentář a jistá "rozpolcenost", protože to pravidelně nehraješ, byla super. Navíc bych řekl, že to bylo velmi upřímný, i když sis často asi v duchu řekl: ,,Do prdele, proč tohle vůbec hraju?" Určitě v tom nějakým způsobem pokračuj.
Hraju tanky s přestávkami 11 let a teprve poslední cca 2 roky řeším, jaké mám hodnocení jako hráč a že mám Winrate za 25 000 bitev jen necelých 50%. Zjistil jsem, že u spousty tanků mám blbě vybrané vybavení i perky posádky apod... Navíc dřív jsem to hrál tak, že jsem hrál s každým tankem v garáži pár bitev, abych měl 2x, 3x nebo 5x zkušenosti... :-) A vždy jsem hrál sám. Pak jsem se dostal několikrát na stream a do čety s Wrumfem a hned jsem poznal, že dělám něco blbě.
Tvoje videa mi ve spouště věcech pomohla, i když zlepšovat si hodnocení po tolika letech, není žádná sranda. Běžnému "rekreačnímu" hráči prostě chybí znalosti o všech tancích, mapách atd. z každodenního hraní. Nicméně cením, že se to snažíš předat přes videa ostatním a za dobu, co Tě sleduju (budu se opakovat) to jde stále nahoru. Informace z těch bitev jsou super a jsou pochopitelné a použitelné pro většinu lidí. Takže palec hore a sorry, že jsem se tak rozkecal... ;-)
Ahoj marty_vole mám rád tuhle sérii když drandíš low-tiery, já je hraju pravidelně a artyn se nebojím, už jsem to přijmul, že mě občas vypnou na one shot. Díky moc marty !
I žena se přišla podívat, čemu se furt směju tak na hlas. Jsem rád, když zavítáš do mého světa, nepřipadám si pak až tak moc bezcenný... Já občas navštívím ten tvůj na X. a vypadám tam podobně. Díky za videa, skvělá práce. 👍
Kámo my vůbec nejsme bezcenni. Pětky jsou pro drsňáky 😂
31:39 Týpek si určitě dal tak 12 let pauzu a myslel, že push přes pole je pořád v módě 😅
Tu druhou bitvu, jsem fandil až jsem se zapotil😂.Super série Márty.🎉
11:06 jak ho smazala ta arta xDDD a do toho mluví Márty o sypaní střel jednu za druhou, pobavil jsem se, cool video
Z tech low tieru bych v nejakem dalsim videu zminil jeste AMX ELC. To byval na 5. tieru hrozny demon light tank za starych casu
Stále umí být démonický.
On je to pořád skvělý light, nejlepší na svým tieru.
To jo, ale dřív měl na APCR pene přes 200 myslím, si mohl z bushe prostřelovat 8tiery jak nic 😂
@ Dřív měli lighti jiný matchmaking a chodili do desítek.
@@Ondrej_Toman ano to víme. A?
A o tier níže ještě čeká Hetzer! :D
Přesně, Hetzer je skvělý tančík! 😁
Keby nenerfli HE a vybavenie na low tiers tak by sa to aj dalo hrať
Líbí se mi ten sebekritický závěr 😂 zatím nejlepší díl série!
Jo tahle artyna je dobrý zlo, sám ji mám a hodně mě baví. Chodím si s ní zahrát když mě štvou osmičky a desítky. Je to parádní šikanátor.
priste Hetzer
skvěly video, to že máš dobrou náladu to videjko hrozně zvedne a moc pobavilo. Děkujem moc
Tohle video je prostě strašně vtipný🤣🤣 rok 2025 a právě se dívám na komentovaný 5 tier gameplay MILUJU :DDDD WoTko najednou úplně z jiného úhlu pohledu :DD
Jedno z nejlepších videí poslední doby. Většinou mám tvá videa zapnutá jako kulisu, ale tohle jsem od druhé bitvy začal opravdu hltat 😅
určitě to bino na churchilovi pomáhá xDDD
Point videa, cokoliv co Marty zahlasi stane se hned opak.
Já sám mám na tomhle tanku přes 500 bitev a hrál jsem ho velmi rád. Přijde mi trošku škoda že ho přesunuli do kategorie sběratelských tanků. Každopádně skvělé video a jsem moc rád za tuto sérii. Hraní na low tierech už je dnes trochu něco jiného a video mě velmi pobavilo. Jen tak dál :)
Nejlepší video co jsem za dlouhou dobu viděl😂
Chybí jedna velká zapomenutá legenda a to je KV-5!! Jinak video jako vždy super.
Konečně pořádné tiery... Mas se jeste co ucit😂
Martine dík moc za tuhle serii, hodně velká nostalgie v tvém podání je to bomba, protože máš ke všemu co říci
Velmi povedené video na sobotní odpoledne, potěšilo, pobavilo.. díky 🙂
Francouzkýho wolveryna mam na free účtu a je to masakr, řekl bych že skutečný řežby jsou dle mé zkušenosti na 5-6tr, jináč t-67 většinou hrají jako spotera, super odskok na low týry. Dík za video.
Mě je líto staré T18 nebo Hetzer.
Záslužná práca táto séria. Páči sa mi to vytriezvenie hráčov čo by sa na 5. tier nikdy neznížili. Treba tiež povedať, že tank bol ťažko nerfnutý cca pred 5 rokmi a od vtedy nie je zdaleka tak dobrý. Taktiež hrať full gold muníciu je čistý bankrot jeden naboj vyjde na 2800 kreditov.
LeFH melo drive velky problem s munici, takze casto v pulce hry byly na suchu (pokud strilel nepretrzite).
Pak mu WG genialne munici zdvojnasobil a ted muzou sypat bez omezeni
Tie tvoje komentáre a prežívanie tej bitky 27:00 ma bavilo viac ako to tvoje hranie :D
Pokud se nemýlím tak T67 je momentálně už sběratelský tank, takže ho drandí všichni mimo expení.
nejlepší duel :D 29:00 :D
Co Hetzer jako další? 😁
Skvělé video, pamatuju si ještě, jak se tohle hrálo s binama a kamuflážní sítí, ale to už se dneska asi nevozí 😂
Srdcovka ta T67. Anarchie na nižších tierech ti občas dovolí proměnit velkou chybu v dobrou bitvu 😂 hodně si pobavil Márty 👍
zakládam petici na to aby si Marty zahrál lefharta:D
Priste by to chtelo Pz I C. :DD
nabonovany amx elc bis by byl hodne zajimavý 😂
Skvělý díl skvělé série 😀, prostě jsme škodolibý sv..ě😀. Mám rád když máš povedené hry jako třeba s E25, ale taky mám rád když dostaneš alespoň v jedné bitvě rektáž 😃
občas hraji V. Chaffeka a je to chill. No do chvíle než dostaneš za 450 od leFH nebo Grille, jako se stalo tobě :)
Co Sherman Jumbo? Potkávám ho tak v jedné bitvě ze sta😀 samozřejmě s houfnicí..
😂 moooc hezkyyyyyy 😁
Prdlajs pětky, hybaj do dvojek, to by byla teprv prdel 😄
Si piš, tohle nás baví! :D
vidíš Márty i low tier hráči tvrdej chleba maj :D 🤣
M10 je francuzke TD za 1500 bonov- to je celkom malo tak preto si ho kupuje tolko ludi
Byla jedna legenda a to KV 1S na 5 tieru ale zopakovat už to nejde.
Ahoj, co takhle KV-5?😉
Mezitím čekací čas ve War Thunderu: "5 min? Bitva tak brzo?"
Takhle přes piču jsem dlouho nedostal 😂😂😂😂
Na tom rybářáku je to strašně haluz na tom midu s tím spotem, hlavně ho tam moc nechápu z druhá strany, btw frajer v Cromvelu bez pyžámka xD Naprosto epickej závěr Rybářáku, muselo všechny bavit, včetně tvýho komentáře k tomu 🙂Hlavně tě poslední hru zabil Pan vedoucí xD
Křoví na rybářáku je zvláštní, některý kryje, některý ne a ještě záleží na tom, na které straně toho křa stojím.
Mam rad, ze se nebojis s kuzi na trh i s low tier tankama. problemem je, ze to je jiny game play. Artyny jsou smrtelne nebezpeci, kolikrat si na dve rany, proste spousta veci jinak 🙂 to wonko te tady moc nepomuze, strasne pomalu otaci v zakladu, takze to moc nevylepsi. Hral jsem to s trofejnim vyfukem, bonovou optikou a bud nabijak nebo lepsi mireni, alfaomega je zustat skrytej
41:35 nasralo by me kdybych dostal od pana vedouciho 😂😂
strašně jsem se u tohoto videa zasmál
S touhle věcí jsem měl top XP hru. Nejsem dobrý hráč, ale ta hra končila nad 2.200 Xp, hi-tier game. Ale pamatuju si u toho dobrý dohled, tak nevím, jestli to stihli tak podělat mezi tím,... pohyblivost super.
Hrám AT 2, BDR G1 B a Hellcata. A každý z nich má svoje chvíľky zúfalstva. ... Na druhej strane mám Hellcata omarkovaného, napriek tomu, že som bol zo desaťkrát vypnutý artou na ranu.
toto je opravdu legenda
Nejlepší video víc lowtieru
Doufám, že někdy bude i Dicker max😄
Tak teraz keď je tento maratón, tak vždy začínam na Tier 5 a idem vyššie, aby som to stihol. Je to zaujímavá zmena, optoti tier X. Hrajem, ale len tie najlepšie low tiery premium samozrejme.
super video. ale chtělo by to udělat video na M4A3E2 Sharman Jumbo.
Můžeš se prosím přestat roastit ve videích, to je naše práce!!! xD voleLOVE
Moc jsem se bavil. BOMBA
Naaajs na tuhle legendu jsem se těšil, a ano ty arty na 5 tieru, jsou hodně na hovno, ale to je proste WG 5 sekund nabíjení a dá tě skoro na ránu
Jakožto člověk, co miloval t67, oplatí se první sříllet nedoměřenou, a než se doměří tak je nabitá další, oslík je must have, bino není cesta a zezačátku hrát trojúhelníček gameplay se vyplácí, než zjistíš, kde jedou a kde bude farma, protože top dmg hry máš až když prohráváte :Dd ale jinak geniální video ..joo a doplnění, t67>m10 kvůlli rychlosti a přejetí na farm pozice
Btw nejlehčí tank na 3MoE ve hře imho
V aktualizaci 1.18 WG nerfnulo T67, DPM z 2248 na 1945, aim time z 1,82 na 2,21 a dohled z 340 na 320. Btw dnes když jsem si po dlouhé době zahrál jednu hru s T67 tak jsem dostal podobnou ránu od lefh jak ty na overlordu a hodně rychle jsem se vrátil k X :D
Já jsem se fakt bavil😂😂😂
Marty, můžeš do série taky tahrnout tier 5 M4A1 Sherman s houfnicí. Mohla by s tím být sranda 😉
Myslím si, že by si mal hrať 5-ky len občas. Tak raz do roka. A tá séria videí by sa mohla volať "Marty: za pět" 😂
chcal jsem smíchy fakt mazec :)
Fanoušci nechtějí vidět svého hrdinu vyhrávat, ale trpět. Proto tolik likes 😀
Tenhle tank byl totalne top
Krasne casy...hrat 5 tier len kvoli tomu aby si si zarobil a vedel zivit 8 tier a vyssie...to dnesny F2P hraci co placu, ze hra je pay to win, nikdy nepochopia :D
Když jsme u těch pětek, tak M4 Shermen je legenda
Staré dobré časy, když se na výdělky jezdila KV-1 s dělem co má teď KV-5 a věží z KV-2.
na t67 som najazdil par tisic bitiek. Jednu som mal tusim 14 killov 😅. Paradne vozitko to bolo.
Marty, na tier 5 zjevně nejsi dost dobrej, to je jinej svět. Musíš se ještě hodně učit. Nechceš dropnout na pár měsíců zpět na 5ky a pak začít znovu pomýšlet nad 10kama? :D
ahoj,mam radost,hraju ten tank celou dobu(13let na tankach),každej den s ni začinam hrat,je to OP jak svina i proti 7 se nebojim :-)
Druhá mapa Top komentář 👍
Jelikož je T67 mezi sběratelskými tanky, tak to v dnešní době hrají lidi co to buď mají jako srdcovku a nebo lidi co nemají M10RBFM
super video! zábava
No to je muj kluk 😂😂
marty se nasel v petkachjako komentator :D
Asi by melo byt videjko i na Lefha, kdyz na to tak koukam 🌚
T67 nabízí akorát rychlost pohybu, jinak je lepší ten frantík M10 RBFM. Dohled, camo, brutální DPM. A je dostupný v shopu za bony, je to prémiák a proto ho hodně lidí hraje.
Souhlasím s tvým pohledem na bitvy nižších tierů. Hráči na pětkách jsou nevypočitatelní, zaběhnuté mechanismy a scénáře z vysokých tierů nefungují, je třeba se tomu přizpůsobit a hrát to trochu jinak.
lefh tvoj seal clubbing bonovy setup riadne vybalancoval :D za mna najviac toxicky tank v hre, nechapem co tam este robi...K tomu wait timu, ak by sa dalo pri cakani na hru klikat nieco v garazi, minuta je fajn, ak sa mam pri tom iba pozerat ako naskakuju sekundy tak minuta dost.
Viem, že je to úplne sci-fi, ale chcel by som vidieť Martyho hru s plne nabonovanou artou leFH18B2 😂😂😂😂
100% příště Leoparda, PZ.4H s houfnicí nebo T34 s rychlopalným
Bude Sherman Jumbo ( na War Thundru jsou dva normální a prémiový ve Wot jsem ho nenašel když jsem šel vánoční prémiový tank a wow loď bitevní )
Nevím proč ale marty na petkách mi přijde extrémně zábavný 😂😅
Mě se tento koncept moc líbí. Hlavně teda když zapojíš nízké tiery, komentování replaye zatím co čekáš na tank bez střihu a sorry ale i to, že občas dostaneš jak ty říkáš přes pi** protože to pak ukazuje nám lemplům, že i ty jsi normální člověk a občas ti něco nejde. Vím, že na twitchi je to častější ale nám youtubovému publikum občas zvedne morálku to, že nevíš přesně co a jak a překvapí tě chování hráčů na nižším tieru a dokážeš to rovnou komentovat. Abych to shrnul tak tato kombinace komentování a hraní a občas nějakého vzrušení je velice fajn. BTW přestal jsem hrát abych držel palce tomu v M10 proti tomu jacksonovy a těm dvoum rakovinám na pásech ;)
Tohleto je přesně důvod, proč mě ten leFH baví hrát. Na likvidaci sealclubberů totiž nic lepšího není. Kdysi tihle frajeři hráli s T67čkama, předtím, než přišla ta M10 v maratonu za Den D. Tehdy jsem hrál KV-1 s tou 122mm houfnicí, a není nic lepšího, než vypnout fullgold T67čku na jednu ránu. Bylo pak taky skoro zaručený, že týpek mi přišel brečet do garáže s nějakýma těma nadávkama, protože jak si přece můžu dovolit vykleštit někoho kdo přišel jenom rozsekávat nooby, že.
Tolik soli v jednom komentáři jsem dlouho neviděl :D ale tak hlavně že tě to baví :D
@@martyvole Jojo, nic mě ve WoT víc nesere, než sealclubbeři/statpaddeři, co jezdí fullgold tier 3 a 5 xd
A proto lo hraješ LeFH 😄 Pohádku o ochraně slabších si asi odpusť... Pochybuji, že si vybíráš cíle podle WN8 nebo Sealclub tanky... Každý druhý cíl je nebožák snažící se expit a tak spadáš do té samé kategorie, na kterou tu kydáš 😄
@@zbynekmalek6250 Jo, takže ten hyperfocus na hráče M10RBFM a T67, nebo na hráče se starým/těžkým odznakem je pohádka, okej :D
Ještě dopním, že Wolverine má oproti M10 o 70 horší DPM a o něco lepší pohyblivost
Marty, myslim si ,že by si měl hrát víc pětky, aby ses naučil hrát pětky a aby si to taky pochopil, protože my, ti běžní smrtelníci, my hrajeme pětky hodně a bylo by zajímavý tě vidět na pětkách, jak si s tim dokážeš poradit. Vypadá to ,že ti to zatim moc nejde.
Ahoj chci se zeptat včera jsem si stáhl mod na Gun marky z mod hub pro wot a normálně jsem hrál a dneska mi nejde zapnout hra uprostřed loadingu se to vypne neví někdo prosím co s tím ?
Ten tank bol dosť ponerfovany. Pred rokmi.
Skvělé videjko.
Tak teraz keď je tento maratón, tak vždy začínam na Tier 5 a idem vyššie, aby som to stihol.
jdu si zahrát M10ku 😀
5:24 tak to ma dostalo ze takto je ta hra nadstavena, v zivote som si to nevsimol
Ale sranda porovnavat tu domyslenost s chudak vz55 ked tam clovek nemoze montovat nabijak na single shot delo lebo preco ne xddd
Křoví na rybářském přístavu ze severní strany nefunguje. Přes dvojí double bush, stojícího až v tom svahu za tebou, mě s full camo posádkou a žrádlem na burákovi spotnulo z jejich strany obyčejné medko. Je to blbost A tak celkově,T67 je dost marná v dnešních dnech😅
Ono low teary jsou jiný hlavně v tom, že tam hrají začátečníci co nějak neřeší staty ale chtějí prostě střílet do tančíků. Teda soudím podle sebe. Kdy jsem prostě šel do bitev s nasazením bez jakékoliv strategie. Jak se říká pepega gameplay 🤣 A bavilo mě to jak sviňa. Nic neřešíš a prostě drandíš, střílíš a bavíš se (vyrůstal jsem na videoherních konzolách s hrama Contra,tanky,mario a pak DOOM na PC, kde jsi prostě střílel bez strategie 🤣). A až nenávistné zprávy do garáže a i vyšší teary udělali ze zábavy něco jako tragédii 🤣
BTW přijde pořadí palců otočený jenom mě nebo to máte i někdo jiný? Že by mělo být palec hore pak střed a pak palec dolů 🤣
Za mě největší legenda na 5 tier je amx elc bis. V době 2013-14 myslim, to byl největší postrach tohohle tieru
Skôr postrachom 6 tier...predsa na tope nemohol byť xD