Zapomenuté legendy - T71

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 28 ธ.ค. 2024

ความคิดเห็น • 118

• @martyvole
    @martyvole  วันที่ผ่านมา +126

Na začátku chybí asi 5 vteřin, nevim proč. Ale nic zásadního v nich nebylo :D

• @mirejsekk-23
      @mirejsekk-23 วันที่ผ่านมา +13

si rikam proc to zacina v puli slova,sem si to trikrat vracel jestli nejsem jen nahluchlej :D

• @tomasstanek319
      @tomasstanek319 22 ชั่วโมงที่ผ่านมา +10

Jak to že ne?? To nejdůležitější: ,,Takže zdarec lidi,, xDDD. Druhé video za posledních 10 let bez toho úvodu :D

• @anothergenericname3126
      @anothergenericname3126 21 ชั่วโมงที่ผ่านมา +3

ja to "takze zdarec lidi" uz mam tak vryte ze ho slysim jeste pred spustenim videa

• @halcinlukas
      @halcinlukas 15 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Najlepšie by bolo spraviť video na Bulldoga ktorý mal 10 rán 😄

• @mirejsekk-23
      @mirejsekk-23 13 ชั่วโมงที่ผ่านมา

@@halcinlukas toho uz nam nikdo nevrati :( ale stale mame 1357 :)

• @PETRBLADEPH
    @PETRBLADEPH วันที่ผ่านมา +72

Akcido byl nejlepší, s ním jsem začínal ... ta nostalgie .... a po T71 pak Buldog se zásobníkem, to byl zaboják!!

• @pateeeer
      @pateeeer 22 ชั่วโมงที่ผ่านมา +5

Buldog s tým zásobníkom vedel rozobrať IS3jku na klip. To bola ťažká nostalgia

• @ledanene1841
    @ledanene1841 14 ชั่วโมงที่ผ่านมา +7

marty_vole: Zdravíčko, dost by mě bavilo v rámci této série zařadit ohlédnutí i za legendami z tehdejších youtuberů CS i zahraničních. Nebo nějaký coop třeba rovnou s Akcidem by polde mě potěšil spoustu lidí co pamatují starší časy. Třeba game session Marty, Akcido, Gottwy by byla pecka. Samozřejmě otázka jestli by to šlo dát dohromady a jestli by oni měli chuť. Tak jen taková content idea. Každopádně díky za tvá videa 🙂

• @netrebajmena399
    @netrebajmena399 วันที่ผ่านมา +15

Největší legenda za me T49, TDčko na 5. tieru, když jsem ji uviděl v tom intru u Akcida, hned se mi vybavily vzpominky s tim tankem, svého času dost OP tančík na 5. tier, miloval jsem ho ❤

• @bongoman5259
    @bongoman5259 วันที่ผ่านมา +32

DA - Detroit Arsenal - firma která ho vyvinula jako náhradu za M41

• @petrfiser9141
    @petrfiser9141 วันที่ผ่านมา +17

Tohle byla zajimava linie. 7 tier LT, 8 a 9 medko a 10 heavy. Super na preskoleni posadky z ruznych trid

• @pavelhajek3373
    @pavelhajek3373 วันที่ผ่านมา +75

Přijde mi že tam začátek videa chybí ☹️

• @martyvole
      @martyvole  23 ชั่วโมงที่ผ่านมา +25

to ti přijde správně Pavle :D

• @dskrabal1849
      @dskrabal1849 11 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Ty jsi ale všímavý

• @rafyk_17
    @rafyk_17 23 ชั่วโมงที่ผ่านมา +5

Když jsem hrával aktivně, byl to můj nejoblíbenější tank ve hře... Díky za video🥰

• @psycho4-ever
    @psycho4-ever 22 ชั่วโมงที่ผ่านมา +5

Nápad pro další legendární tank Marty by mohl být M4A3E2 Sherman Jumbo s houfnicí třeba, jinak děkuju za krásné výlety do historie s nostalgií

• @AB-jd9js
    @AB-jd9js 23 ชั่วโมงที่ผ่านมา +8

KV-2 , legenda ❤

• @darkalucard5348
      @darkalucard5348 18 ชั่วโมงที่ผ่านมา

To ti hrát nebude 😂 na to nebude mít nervy když támhlenetrefi nebo neprobije😂 ty jeho disperze jsou tragické 😂ale jo je to houfnice no

• @chronosscz247
    @chronosscz247 17 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Náhodou tahle malá mrcha mě bavila ,svýho času to byl pěkně nepříjemnej strojek. Dík za video.

• @jirikunc1956
    @jirikunc1956 20 ชั่วโมงที่ผ่านมา +3

jojo, akcido byl muj guide kkdyž jsem hrával, podle jeho videi jsem se rozhodoval kterou lajnu expit :D

• @preclik_8970
    @preclik_8970 วันที่ผ่านมา +22

Nechybí začátek? Nebyla položena třeba otázka ohledně M6A2E1. To se taky moc nevidí. A taky dost veterán.

• @alpincz6937
      @alpincz6937 วันที่ผ่านมา +1

Asi došlo k chybce při sestřihu 😅

• @jirkafryc4339
    @jirkafryc4339 20 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Ty bláho, Akcido ... to je nostalgie... super

• @honza3186
    @honza3186 22 ชั่วโมงที่ผ่านมา +3

Když už jsme u těch sedmičkovejch lightů, co takhle Aufkl.Panther? Svýho času taky docela oblíbenej tank, navíc 1594 bitev za posledních 30 dnů, to je fakt hoooodně zapomenutej stroj. 😃 I když tam za to taky může to, že po tom co ho odstranili z tech tree a pak vrátili coby prémiák, tak byl dostupnej myslím jenom jednou v nějakým black marketu.

• @Hadasek
    @Hadasek 13 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Tenhle tank jsem hrál hrozně rád. Když jsem ho vytáhl po pár letech, tak jsem nechápal, co se sakra stalo? Super video Marty, díky za to vole ;-)

• @patrikjanik4660
    @patrikjanik4660 11 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Ahoj Marty, moc nekomentujem ale keď vidím meno Akcido pripomenulo mi to T18 v dávnych dobách. Volali sme ju krabička a vypínali tanky na ranu 😂 inak super kontent, ďakujem za každé video veľmi mi pomáhajú zlepšiť sa v hre 😊

• @marianmadar4335
    @marianmadar4335 23 ชั่วโมงที่ผ่านมา +4

T18 brutál OP

• @JanaGagalikova-ji4qx
    @JanaGagalikova-ji4qx 4 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Nejlepší serie a to hraju pouze Blitzko❤ Strašně mě baví porovnávání tanku z velikého a malého wotka.

• @richardnovak7677
    @richardnovak7677 6 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Akcido je taky tak nějak (ne)zapomenutá legenda

• @janhanus1550
    @janhanus1550 วันที่ผ่านมา +1

JOJO to byla nostalgie je to díky tobě návrat do minulosti dík moc H+3

• @pavellinhart4833
    @pavellinhart4833 15 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Začal jsem hrát na novém účtu a čekání na tieru III-IV. je třeba 90s pak dostane jeden tým full LT a dvě TD a druhý tým 8x H35 a jiná medka + dvě TD. Bitva rozhodnutá už dopředu. Na IV. je podobný problém. A přesto to lidi hrájí. Ve frontě je stále dost hráčů. Je super být na VIII. za 20s v bitvě ale 3LTs a dvě artyny taky není med. s LT bych si klidně počkal minutu, abych dostal 1-2 LTs do bitvy :)

• @ondrejbottinger2805
    @ondrejbottinger2805 วันที่ผ่านมา

Ta pasáž s tím, jak spotneš enemy team, který crossuje na tom Lakevillu, tak přesně tenhle pocit s lightem znám moc dobře a můžu potvrdit, že je to frustrující, leč neděje se to jen na tierech 6 a 7 ale i na 9 a 10 třeba :D Když na začátku spotnu cross 5 heavyn a TDčka zkrátka netrefí ani jednu ránu, ale potom píšou všichni: Spot, spot :D Klasika. Můj oblíbený light: GSOR

• @_.dejw._4896
    @_.dejw._4896 23 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Ahoj Marty,
    jsem hrozně rád, ž si na tenhle tank udělal videjko. Když jsem jel na svoji první desítku (T57 H), tak jsem T71 jel a hrozně mě bavila. Jsem rád, že si zmínil i T37, byla to moje první šestka a hrával jsem s ní ještě odřady :D Taky je to super tančík, mám na něm 1000 her a první jsem se u něj potil abych ho marknul. Klidně na něj videjko udělej, ale asi o nic nepřijdeš když ne.
    Hodně štěstí a užij si zbytek svátků :D

• @radim4t0rCZ
    @radim4t0rCZ 15 ชั่วโมงที่ผ่านมา

T71DA, moje srdcovka, dodnes s ním mám rekord v počtu získaných Expu, bylo to na Dolech a zůstal jsem sám asi proti šesti. Dávno před tím, než přišel do hry ten plesnivej kolovej nesmysl. Taky mám dojem, že tehdá ještě i ten spotting systém fungoval trochu jinak. Když to hodilo mezi desítky, tak se zkušenosti jen hrnuly 😅

• @pavelp80
      @pavelp80 2 ชั่วโมงที่ผ่านมา +1

Ty zkušenosti byly nejlepší s chaffee. Pětkovej tank, desítková hra, dvě zabitý artiny, zapálená IS7, 1700dmg a něco jako 1600xp.

• @VOHNOJ
    @VOHNOJ วันที่ผ่านมา +13

Plesnivej EBR... 😀

• @PaPa-mo1xi
    @PaPa-mo1xi 20 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Tak teď jsem si zavzpomínal kdy jsem ještě ve WOT netušil a bral to jako relax kdy střílím do tanků a tanky do mě. A moje asi první nebo druhá bitva s T71CMCD a proti T71DA a já hrdina viděl, že má méně HP tak ho vyjedu a ustřílím. Ehmmm z mého full HP tančíku najednou byl není HP tančík a šel jsem do garáže 🤣 A to byl start mého zkoumání co je ve hře za tanky a jaké mají vlastnosti 😄

• @DORIEN_98
    @DORIEN_98 วันที่ผ่านมา +2

Jůů, Akcido... Pamatuju si, jak jsme na něj asi 10 let zpátky koukali. Ale pak kámoš objevil nějakýho Martyho, který prý všechno řeší hrozně do detailů. 😅

• @adamtrybucek3408
    @adamtrybucek3408 21 ชั่วโมงที่ผ่านมา +2

To vysvětlení u těch děl bylo z nějakého modu 100%. To tam v základu nebylo.

• @chironexfleckeri964
      @chironexfleckeri964 15 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Taky myslím, že to byla rozšířená čeština. Jestli ji neměl na svědomí Carramba66, ale možná se pletu.

• @pompopiko9358
    @pompopiko9358 19 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Marty mi vyhověl dekujii za super videjko jako vždy

• @tomdoubrava5132
    @tomdoubrava5132 วันที่ผ่านมา +9

Boti?

• @renehruzik6932
    @renehruzik6932 18 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Chybí mi matylda z dětství to byl jedinej tank s kterým jsem měl kdy úspěch :D

• @Vevercak237
    @Vevercak237 12 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Bude video i na E-25? To je taková trošku legenda. A jestli ne, tak navrhuji video na Berta 😄

• @MarekSmajsl
    @MarekSmajsl วันที่ผ่านมา +3

jo akcido, kde že ty loňské sněhy jsou....i mě slza kápla

• @jirid.4058
    @jirid.4058 15 ชั่วโมงที่ผ่านมา

ze zapomenutých legend bych rád viděl M4A3E2 Sherman Jumbo se základní věží, co je výrazně lepší než topová.
    Ať už s houfnicí (dnes bohužel nehratelné) nebo s normálním dělem

• @vojtechorel397
    @vojtechorel397 16 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Ahojky!
    Napadl mě nápad na video: Co bych změnil ve wotku
    Mohlo by to být zajímavý. Jaké věci, mechaniky, stroje apod bys třeba ty osobně rád uvítal ve hře, nebo naopak ze hry úplně odebral. Ať už je to cokoliv. Matchmaking, tanky, mechaniky apod.

• @SuperRAPIT
    @SuperRAPIT 23 ชั่วโมงที่ผ่านมา +2

Jsem zvědav na FCM 36 Pak 40. Sice na randomu furt jezdí. Ale už dávno není při obraně základen op díky nesmyslného dohledu.
    Jinak bych uvítal od tebe Tierlist starých a nových map a tak nějak přes to zhodnotit, jestli jsou lepší staré a nové mapy. A to co se týče gameplaye a jak to je friendly k příležitostním hráčům.

• @KAWoTReplays
      @KAWoTReplays 22 ชั่วโมงที่ผ่านมา +1

Podívej se na Dakiho, tierlist dělal nedávno, včetně map které momentálně nejsou ve hře

• @tomasstanek319
      @tomasstanek319 21 ชั่วโมงที่ผ่านมา +1

@@KAWoTReplays Píše to MArtymu, doslova píše od něho, tak ho asi zajímá Martyho tierlist, ne Dakiho ani nikoho jinýho...

• @KAWoTReplays
      @KAWoTReplays 21 ชั่วโมงที่ผ่านมา +1

@@tomasstanek319 Pochybuju že se ten tierlist a komentář k mapám bude výrazně lišit od toho co by řekl Marty, tak pokud ho to zajímá proč se nepodívat.

• @JendaFool
    @JendaFool 19 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Vypadá to jako zábavnej tank v tvém podání :-D

• @alpincz6937
    @alpincz6937 วันที่ผ่านมา +1

Moc hezké video Marty. Škoda toho Dubaku. To by byla hra i na zvlášť video pak :). Btw co taková T67 aneb americký šicí stroj 😅.

• @jonasnemecek
    @jonasnemecek 22 ชั่วโมงที่ผ่านมา +2

Akcido - zapomenuté legendy

• @maryhury1
    @maryhury1 วันที่ผ่านมา

Cením ty Morčata na útěku! :D

• @pavelp80
    @pavelp80 2 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Já teda lighty na randomu a vůbec moc nehraju ne kvůli tomu, že nikdo nic netrefí, ale oni nemají moc žádnou roli. Na spot vyhrává ELC a Manticora, protože mají OP camo a jsou to mrňavý potvory co moc nejdou trefit - zatímco taková T49, T92, LT432, WZ13X jsou hrozný krabice, třeba KunzePanzer je menší. To už můžu hrát jako rychlej a zábavnej tank na damage Kpz07RH. A jsme u druhé věci - někteří lighti jezdí málo přes 60kmh a na to se dostane i pár medek. Třeba to Kpz a burák. Oba si s tím lightem vytřou výfuk. Oba na sebe dokážou vzít roli lighta hranýho na damage a protože je ve hře ELC, tak vlastně nic jinýho nedává smysl. Hrát HWK30 na spot je stejný nebo těžší než na tuto roli vzít buráka a to je HWK30 dobrej light.
    Další důvod jsou mapy, taková T92 na Mountain passu proti desítkám má přesně jakou roli, když teda nemůže hrát na Malinovce proti ELC a ani se nestihne došourat na pozici?

•  วันที่ผ่านมา +1

Akcido legenda 🤗

• @ondrahorak4017
    @ondrahorak4017 20 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Ahoj super video, příště bys mohl dát něco z linie na 50B, i když tady bylo dost francouzů už :D

• @moskyp4508
    @moskyp4508 23 ชั่วโมงที่ผ่านมา +1

Bude tam aji m48 RPZ?

• @m3saffa
    @m3saffa 21 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Co dát do palcu E 50M ?

• @morzentv350
    @morzentv350 21 ชั่วโมงที่ผ่านมา

video o T67 by mohlo byt to bol tiež zabijak (inak super tvorba❤)

• @JanRamDodge
    @JanRamDodge 3 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Jumbo nebo ELC AMX?

• @Luknys
    @Luknys 23 ชั่วโมงที่ผ่านมา +1

Tiery 6 a 7 Lighty jsem hrával solo, no je to pain, ty málotierový hráči prostě neví, naopak tiery X věděli moc dobře no, mám skoro všechny tiery 6 a 7 lighty omarkovaný, většinou svou zásluhou, nastřílením apod :D ale je to PAIN no :D Trfounu si přirovnat třeba omarkování Tieru V Leoparda 1, je podobný pain jako markovat E6 :D

• @lukasberka816
    @lukasberka816 16 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Pěkné video, mohl bys natočit M4A1 Revalorisé?

• @fouzekbomba936
    @fouzekbomba936 23 ชั่วโมงที่ผ่านมา +1

Za mňa bol klenot a dnes zapomenutá legenda SPIC (tier7 LT)...ako mu odstránili delo so zásobnikom, tak som bohužial nemal prečo hrať....škoda.

• @parezd
    @parezd วันที่ผ่านมา +1

akcido... 😍😍

• @MichaelPohanka
    @MichaelPohanka 13 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Pokud si dobře pamatuju tak důvod proč to WG takhle rozdělilo je že nechtěli mít v upraveným stromu (když přidávali tier 9 a 10) lehký tank se zásobníkem ale jelikož byl v té době dost populární tak ho snad nechtěli lidem smazat. Proto využili toho že původní T71 byl vlastně mix od dvou výrobců a díky tomu mohl rozdělit ten tank na dva různý. T71 DA je snad původní T71 která se přesunula mezi sběratelské tanky a to CDCM je nový tank který přidali do upravenýho stromu.

• @akegarasu9944
    @akegarasu9944 วันที่ผ่านมา

Aspoň je väčší ako ELC-ečko. Ľahšie sa hľadá v garáži.😁

• @jan.škoda
    @jan.škoda ชั่วโมงที่ผ่านมา

Muze mi nekdo prosim poradit kde presne utratit ty vanocni mince co dostavam za ruzne mise? Nevidim to ve skladu ani v obchode, dekuji.

• @txic__
    @txic__ 23 ชั่วโมงที่ผ่านมา

M41 Buldog ještě s clipem, to byla nostalgie 🥹

• @vincekpico666
    @vincekpico666 วันที่ผ่านมา +1

hetzer s houfnici ale to po tobe chtit nemuzeme :DDDDd

• @StandartenführerPeiper
    @StandartenführerPeiper 12 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Kdyby dali Bulldogovi zpátky zásobník, tak by i tak měl problémy. Nikdy ho neměli odebrat, aspoň, že T71 zůstala a pořád se s tím dá nafarmit.

• @sle3p50
    @sle3p50 18 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Elc Amx next ?

• @michalf.947
    @michalf.947 15 ชั่วโมงที่ผ่านมา

za me byl nejlepší trabant (špic) ten zasobnik byl pecka a buldog pred nerfem..

• @ondrejsima5008
    @ondrejsima5008 23 ชั่วโมงที่ผ่านมา

T71 skvělý tank😊

• @ivanstan434
    @ivanstan434 22 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Dal by jsi Löwe Sir Marty ? Bulldog byl taky super 😁

• @MarekLustig
    @MarekLustig 15 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Otázka troška mimo, čo sa týka osádky tanku. Mal som pri veliteľovi už klasické perky plus bonusové 2 a odomykal som tretí. Preskoloval som ho inde , základné perky mi 4 sloty ostali, ale bonusové mi úplne zmizli. Vrátil som ho naspäť na tank kde prv bol ale bonusové perky už vôbec nemám. Vieš mi poradiť prečo ?

• @jakubmartinek4749
    @jakubmartinek4749 12 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Starý Bulldog se zásobníkem by bylo zajímavé pokračování. Jeho clip byl důvodem proč byl tank milovánXnenáviděn. Dnes pouze zapomenut...

• @ML-fx2si
    @ML-fx2si 22 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Díky za respekt😂 wot rating 5700 dokážu hrát na 7~8000 druhá hra je typická, dostanu za 800 a pak mě někdo yolne v první minutě na střed tam NIKDY nejezdím ne tak daleko

• @brutprut9619
    @brutprut9619 21 ชั่วโมงที่ผ่านมา

By me zajímalo,co bys dělal,jako ja za mlada 🤣,kdy se hry nahrávaly z kazety. Mel jsem zx spectrum 😂

• @pavelp80
      @pavelp80 2 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Já hrál WoTko ještě když se jmenovalo SCORTH.EXE (scorched earth)

• @richardranda8363
    @richardranda8363 วันที่ผ่านมา

Marty keby spravíš video na legendy napríklad aj Defender alebo KV-5 či nie ?

• @lohbergerpavel3855
    @lohbergerpavel3855 22 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Super hry,. Ta posledni byla hodně na drzáka,pěkný. Bohužel ,to dělo je opravdu katastrofa ,co potom ,když tank není naboostovaný žrádlem atd. .

• @girodrahy1954
    @girodrahy1954 วันที่ผ่านมา

Bude i IS6?

• @jikrazkapra
    @jikrazkapra 22 ชั่วโมงที่ผ่านมา

sedmičky hraj večer okolo 8 mě to hází rychle

• @michal-i1k
    @michal-i1k 16 ชั่วโมงที่ผ่านมา

ranzar t71 formulka :D

• @porek9116
    @porek9116 20 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Jaký má důvod, že nižší tiery nemohou mít CVS? to by bylo tak op na malých tierech?

• @martyvole
      @martyvole  15 ชั่วโมงที่ผ่านมา +1

asi. Popravdě netuším.

• @lahy414
    @lahy414 20 ชั่วโมงที่ผ่านมา

při markování Lt100 jsem poznal stránky svojí osobnosti které jsem netušil že mám

• @TAZmannTAZ
    @TAZmannTAZ 23 ชั่วโมงที่ผ่านมา

a co Pz.Kpfw. IV Schmalturm? to byla původně top verze obyč pz4 na 5 tieru ale pak ji ze hry odstranili a později z něj udělali šestkovej premiák.

• @JanPokoj
    @JanPokoj วันที่ผ่านมา

Ja sa už pridávam k tým, čo WOT prestáva hrať a len si pustím takéto video pri káve . Dôvod? Založil som si nový účet a hral som iba po tier V. Ale začal rovnaký problém. Po pár bitkách s rovnakým tierom (kde som bol mimochodom celkom dobrý) začali bitky s tier +1 , alebo +2. Môžem sa ustrielať, stačí chvíľka nepozornosti a na jednu, dve rany som dolu. 100 bitiek a ani jedna s rovankým tierom. A hru s nižším tierom vidím len v takýchto videách. Preklikal som celé nastavenia, nikde som nenašiel možnosť ako to obmedziť. Hráči, čo hrajú tier +1 +2 sú paradoxne hráči s 10k bitkami. Možno sa na tom vo WG niekto fantasticky baví, lenže mne to kazí celý herný zážitok.

• @tomasstanek319
      @tomasstanek319 21 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Jako co by si chtěl obmezit v nastavení?? +2 MM? LOOOL. Ne to v nastavení opravdu není xD Kolik těch sedmiček tam dycky je 2,3??
      Jako čím nižší tier, tím mín to hraje hráčů. Fakt Nechceš čekat na bitvu 2 minuty, abys náhodou nepotkal 3 sedmičky z 15ti tanků. Asi budeš muset zvolit jinou hru nebo hrát desítky, tam se nemůžeš vymlouvat, že jsi lowtier a můžeš ukázat tvůj skill...

• @JanPokoj
      @JanPokoj 20 ชั่วโมงที่ผ่านมา +1

@@tomasstanek319 Tých sedmičiek je tam tak 5ks. Každý hovorí, hraj nižšie tiery, lebo na X hrajú len fialky, tam ťa rozsekajú. Lenže vyzerá to tak, že fialky hrajú všetky tieri a ešte im to dáva dobrý MM. Možno je to veľká sranda. Neviem. Ak WG už nechce nových hráčov, nech to zamknú len pre stávajúcu hráčsku základňu a hotovo. Celkom ma tá hra zaujala, ale bohužiaľ, cítim sa tam ako zajac s gumiprakom.

• @tomasstanek319
      @tomasstanek319 5 ชั่วโมงที่ผ่านมา

@@JanPokoj Tak to pěkně kecáš!! V každé bitvě s 5t máš 5 sedmiček?? Lžeš.
      Víc netřeba psát...

• @P0gKaki
    @P0gKaki 12 ชั่วโมงที่ผ่านมา

A co třeba T 22 medium

• @tadeaskundera807
    @tadeaskundera807 15 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Nudle v bandě nejlepší!

• @Kolotoc369
    @Kolotoc369 3 ชั่วโมงที่ผ่านมา

BTW - sedmickovej MM - vis, ze neexistuje 7 vs 7 tier battle? Mas 74%, ze budes mit proti 8 nebo 9 tier

• @DanielHavel-qn8fv
    @DanielHavel-qn8fv 21 ชั่วโมงที่ผ่านมา

já bych rád hrál lighty, ale od té doby, co do hry přišel EBR, tak je to doslova nehratelné. Vždy mě to bavilo, ale to hrát prostě nejde. Proti nim není obrana a ještě 9 z 10 ran je bez DMG do kolečka. Tak to se na to mohu víš co. EBR to celý hrozně rozbil.

• @Mrtnforro
    @Mrtnforro 15 ชั่วโมงที่ผ่านมา

s akcidem som začínal a až 2016 som spoznal martiho

• @Filip-bo8fh
    @Filip-bo8fh 14 ชั่วโมงที่ผ่านมา

T18 na tieru 2 bola totálna legenda...hufnica čo zničila všetko na ranu a ešte to malo aj pancier a rýchlosť...bože to bol toxic tank na ktorom si veľa ľudí robilo staty 🤣

• @ludinko2861
    @ludinko2861 12 ชั่วโมงที่ผ่านมา

No hrať lightov je proste šialené. Nemôžem ani domarkovať blbé ELC. X krát svietim dlhé minuty enemákov a nič. Spoluhráči akosi nereagujú na minimapu :D

• @MarkoMainChannel
    @MarkoMainChannel 21 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Neviem ako vy ale tá garáž sa mi strašne páčila v tej dobe… simple. Teraz je tak strašne veľa klikov preklikov a p*čovín že sám dakedy neviem ako sa dakde v tej garáži dostanem… chápem že tam pridali strašne veľa vecí ael je to hrozne neprehladné a to nehvoorím ani o vianočnej garáži 💀

• @davryyy
    @davryyy 22 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Hele nemá ten tank stejný dělo i vzhled? 😃 vždycky to mělo ten autoloader, nebo ne? Pak akorát přidali toho CMCD kterej měj jinej vzhled a jednoranku
    (edit: klasicky pisu koment predtim nez dokoukam video 💀)

• @mertt.9099
    @mertt.9099 วันที่ผ่านมา

chybí začátek

• @mjbrno4406
    @mjbrno4406 23 ชั่วโมงที่ผ่านมา +1

Joo spotit na randomu je jen o štěstí. Expil jsem ebra a manticoru ale po osmé úrovni jsem to vzdal. Jako když máte devítku před mantou. Nenastřilite nic a team nehituje váš spot tak je jen expeni desitek opravdu na dlouho😂

• @tomasstanek319

Ano, četa s 2 td co budou střílet tvé spoty je ta cesta....

• @mjbrno4406
      @mjbrno4406 21 ชั่วโมงที่ผ่านมา

@tomasstanek319 nejsou lidi😂

• @tomasstanek319

@@mjbrno4406 Tak to jsi víš kde xD

• @mjbrno4406
      @mjbrno4406 21 ชั่วโมงที่ผ่านมา

@tomasstanek319 zpátky mezi medkama a heavynama😂😂

• @tomasstanek319
      @tomasstanek319 5 ชั่วโมงที่ผ่านมา

@@mjbrno4406 xD Hlavně že ne zpátky mezi artama a tdčkama :D

• @ladislavslansky8866
    @ladislavslansky8866 วันที่ผ่านมา

!!!YOLO!!! :D :D :D

• @bronson6620
    @bronson6620 14 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Nejen setter je sračka, celá lajna na mantu je sračka až trochu na GSOR protože ten má aspoň camo když už nic jiného 😀

• @dodi3568
    @dodi3568 18 ชั่วโมงที่ผ่านมา

Marty trosku pokory by ti nezaskodilo. Alebo mas pocit ze v X tkach sa hraje inac ? Ze tam prebieha nejaka vzorova teamova hra ? Ak ano, asi hrajes inu hru. Sorry ale ta tvoja nadutost z teba niekedy priam srsi.

• @martyvole
      @martyvole  15 ชั่วโมงที่ผ่านมา

počkej, před čím mám mít pokoru? že týpci si tam totálně nadávají v teamchatu, nebo že nedokážou trefit ani jednou ranou tank co jede kolmo k nim? Možná si nastuduj, co to slovo znamená? ;)