Hooglanderveen Nunspeet 5 okt 2024

• เผยแพร่เมื่อ 12 ต.ค. 2024
  • Hooglanderveen verliest van Nunspeet
    Hooglanderveen had zich een andere start voorgesteld in de tweede klasse van de zaterdag. Na drie wedstrijden staat de teller nog op nul punten. Tegen Nunspeet bleef het elftal van Frank Corba opnieuw met lege handen achter.
    Net als vorig seizoen blijft voor Hooglanderveen het scoren van doelpunten een groot probleem. Voor rust, tegen het beter voetballende Nunspeet, kreeg Hooglanderveen drie 100% kansen, maar Björn van de Greft, Rick Voortman en Corné Kruijt wisten uit kansrijke positie de doelman van Nunspeet niet te passeren.
    In de 32e minuut kwam Nunspeet op een 1-0 voorsprong. Thomas Peters kon een vrije trap vanaf 20 meter niet voldoende keren en uit de rebound scoorde Andrew Galea. Net voor rust was het Joep Banse, die met een geweldig afstandsschot, Nunspeet naar een 2-0 voorsprong schoot.
    Na de rust drong Hooglanderveen nog wel aan, maar verder dan een geblokt schot van Mehmet Kaya kwam het niet. Nunspeet hield eenvoudig stand en kon het na 90 minuten de drie punten meenemen naar de Veluwe.