ไม่สามารถเล่นวิดีโอนี้
ขออภัยในความไม่สะดวก

Vata Bazaltica Vs. Isolair Thermo - Termoizolare

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 12 ม.ค. 2020
  • Vata Bazaltica Vs. Isolair Thermo - Termoizolare. In acest experiment va prezentam IsolAir Thermo - termoizolatie reflectiva cu performante superioare fata de vata bazaltica ( vata minerala) si polistirenul extrudat . Pentru mai multe detalii viziteaza isolairthermo.eu/
    IsolAir Thermo - termoizolatie performanta, ecologica ,durabila si sustenabila
    In perioada anilor 1950 cercetatorii NASA (Agentia Spatiala Americana) au dezvoltat acest tip de termoizolatie reflectiva din necesitatea de a avea o izolatie performanta a navetelor cosmice si a costumelor astronautilor care sa nu inmagazineze radiatia termica (caldura ) precum izolatiile in masa ci sa o reflecte, si care sa nu isi modifice proprietatile la temperaturi severe si nici la actiunea vaporilor condensului sau a umezelii .
    Datorita performantelor sale termoizolatia reflectiva a inceput sa fie utilizata pe scara larga in industria aeronautica si in domeniul constructiilor inlocuind vata minerala sau vata bazaltica sau intr-un sistem combinat de izolare cu vata bazaltica sau minerala si Isolair Thermo .
    Termoizolatia reflectiva IsolAir Thermo este compusa din doua straturi cu o structura de camere de aer individuale in forma unui fagure , aer uscat si neconductiv din polietilena LDPE ignifuga ,caserate pe ambele parti cu folie de aluminiu de puritate 99.9% ,cu o grosime de 12 de microni. Aluminiul in doua straturi creeaza o bariera aproape impenetrabila impotriva radiatiilor infrarosii , ultraviolete atat vara cat si iarna.Pentru a facilita instalarea toate suprafetele interioare sunt fuzionate termic pe toata suprafata.
    Prin faptul ca este etans la transferul vaporilor si la montaj se inchide pe toata suprafata acoperisului mansardei ,fara punti termice , IsolAir Thermo previne aparitia mucegaiului fiind solutia optima pentru izolare mansarda .
    Reabilitarea termosistemului existent de izolare cu spuma sau izolare cu vata minerala,prin introducerea Isolair Thermo acesta le protejeaza fata de umezeala , prelungind durata de viata a acestora.
    Confortul interior este optim , calitatea aerului nu este afectata de fibre , solventi, uleiuri aeropurtate fiind o izolatie termica si fonica ecologica recomandata de Romanian Green Buiding Council pentru cladirile verzi certificate de acest consiliu.
    Perfect pentru mansardări deoarece nu îngreunează structura , IsolAir Thermo se utilizeaza pentru izolare acoperis si izolare planseu pod , deoarece nu atrage păsări, rozătoare, insecte, nu alunecă, nu își pierde din proprietăți in timp la microvaporare sau umezeală reziduala.
    De asemeni IsolAir Thermo se utilizeaza la izolare pardoseala , inlocuind peste 5 cm de polistiren extrudat , fara punti termice si blocand pierderea de caldura prin placa in cazul pardoselilor incalzite.

ความคิดเห็น • 17

  • @maximuspareo
    @maximuspareo 3 ปีที่แล้ว +3

    ... prea frumos ca sa fie adevarat...

    • @utzdeac
      @utzdeac 3 ปีที่แล้ว +1

      Probabil pe timp de vara ajuta la defazajul termic, dat tot iti trebuie o buna izolatie pentru iarna

    • @mystycall2005
      @mystycall2005 3 ปีที่แล้ว

      Și cum stam cu vaporii de apa? Respira acest material. diff de 2 grade nu e foarte mare, izolația se începe de la 20 cm. Care este pretul materialului

    • @cristianzorila815
      @cristianzorila815 3 ปีที่แล้ว

      Eu m.am gandit sa pun deasupra pe casa isolair thermo. Apoi vata bazaltica dedesubt apoi sub vata bazaltica inxs un strat de isolaur thermo si apoi figips, daca si asa se mai incalzeste nu mai zic nimic

    • @maximuspareo
      @maximuspareo 3 ปีที่แล้ว

      @@cristianzorila815 enorm conteaza grosimea vatei bazaltice ... cica peste 30 cm

    • @IonutIonut-rk3hm
      @IonutIonut-rk3hm 2 ปีที่แล้ว

      Și iarna și vara... Vara ai răcoare și iarna căldură ca la termos

  • @shpe11
    @shpe11 ปีที่แล้ว

    dar ce facem cu vaporii??? ca banuiesc ca nu e perimisibila la vapori...

  • @valis6761
    @valis6761 2 ปีที่แล้ว

    Toate tipurile de izolatii sunt bune daca sunt instalate corect! Cel mai important sunt straturile de aer lasate intre straturile de materiale! ( tigla, folii, placari, izolatii, rigips etc). Aerul e cel mai bun izolant! Ganditi-va la un termos de cafea! Aerul dintre cei doi pereti izoleaza! Sau geamurile termopan…. Aerul sau gazul dintre sticle izoleaza 😘 😉

    • @sorinteq
      @sorinteq  2 ปีที่แล้ว

      Asa este , de aceea IsolAir Thermo are 2 straturi de alveole de aer uscat neconductiv individualizate care sunt intre cele 2 layere de aluminiu .Transferul prin radiatie este blocat de aluminiu dubu strat cel mai neemisiv material dupa aur si argint , alveolele cu aer uscat actioneaza asupra conductiei , iar intregul sistem blocheaza transferul prin convectie neexistand punti termice pe intreaga suprafat izolata . Ideal este sa fie montat cu un spatiu de aer intre IsolAir Thermo si gipscarton si alt strat de aer intre IsolAir Thermo si izolatia in masa : vata , spuma , celuloza, polistiren , fibre lemnoase ,, etc.

  • @valis6761
    @valis6761 2 ปีที่แล้ว +1

    F frumos…. Dar nu e acelasi material… materialul inspirat de cel de nasa nu se vinde in romania… e total diferit….

  • @ElectronistAutomatist
    @ElectronistAutomatist 2 ปีที่แล้ว

    Nu mi-se pare o mare sfârială , Eu vreau să îmi izolez o casa care sa aibă pierdei 0% din căldură ! înafară de asta nu vreau să treacă nici radiațiile nu vreau să emită nici vapori nocivi, și caut un material care să nu conțină plastic , am vizualizat filmulețul Dvs până la sfârșit ! i-am alocat toata atentia , Concluia este că o să îmi izolez acoperisul cu plăci din silicat de calciu pentru că nu trece deloc căldura nu pierde nu trece căldura de loc in nici un sens prin el nu e ca vata polestirenul burestele si izolierul vostru.
    Incercati sa mai lucrati ca doua grade ne interesat
    pe mine ma intereseaza o izolatie prin care sa nu treaca deloc căldura
    să zicem că pun 300 grade celsius pe o parte pe cealalta parte nu trebuie sa se schimbe termperatura deloc niciodata !
    nu asa in cateva minute sa se schimbe temperatrua
    ce izolatie este asta la care temperatura o penetreaza asa in decursul aceleasi saptamani
    nu este normal sa va laudati cu izolatii care nu tin temperatura macar 1 luna de zile
    sa zicem ca am facut in casa temperatrua de 60*Celsius
    ma astept ca peste 1 luna de zile sa fie 30*C in casa respectiva daca nu fac nici un fel de caldura
    daca bag cafeaua intr-un izolier de temperatura ar trebui sa fie calda macar cateva zile nu doar ore !
    asta inseamna izolatie termica izolatia de mai multe zile
    sa tina cafeaua fierbinte mai multe zile

    • @Meno-Sebastiano-Argenti
      @Meno-Sebastiano-Argenti ปีที่แล้ว

      Salut. Ți-ai izolat?

    • @alxdava2004
      @alxdava2004 ปีที่แล้ว

      🤣🤣🤣 Silicat de calciu? Și cum îl vei proteja de umiditate? Și ai și banii pentru așa ceva? 60mp sunt cam 50000 lei.