Taaa dokladnie, 50 ha a robią po nocy jakby dnia nie było... w nocy to się przyjmniejsze pole obrabia 😊 Ledy może i dobre ale czasami dokończyć kawałek pola albo na podwórku czy przy obejściu...
Kup sobie do przodu narva led h4, sprzedajemy je w sklepie i swiecą fajnie, najlepiej jak jest soczewka przy h7 ale h4 tez daja rade. Tak wiem nie ma homologacji ale dobrze wyglada i swieci
Czesc, Nie ma problemu z paleniem się bezpieczników jak podłączyłeś dwie lampy pod jeden kabelek? Chodzi mi o te które dodawałeś na bocznych słupkach z przodu.
witaj kolego po fachu, mam identycznego new hollanda i zaraziłeś mnie modyfikacją oświetlenia. Chcę zrobić to samo tylko nie mogę odszukać lamp które montowałeś do maski oraz te na tył ( dach - dalekosiężne) . Podesłał byś namiary ?? Dzięki z góry i pozdrowienia. PS. Gdybyś kiedyś chciał coś wymienić informację w sprawie ciągnika ( mam go już kilka lat ) to chętnie. Jeszcze raz pozdr.
Nie wiem czy na filmie tak słabo świecą czy w rzeczywistości , ja mam założone te kwadratowe 48 w szerokokątny z aledrogo 2 przód 2 natyl i stojąc na środku pola 3 ha około 250 m długie widać całe pole na boki też
Masz pewnie mocniejszy model WAS np. 1214 (8000lm) a te na filmie to najsłabszy z modelu W130 tj. są tu o mocy 5400lm. WAŚ bardzo dobra jakość i jako jedyni(nieliczni) 100% PRODUKT POLSKI- nie jak inni, przepakowane i już niby polskie.
Efekt jest fest ładny brawo Krzysiu
Tak lubie odcinki z zakładania halogenów u ciebie 💪
Krzysiek i DamianZ doprowadzają somsiadów do zawału przez te nowe nabytki😂😂😂
Krzysiek jak Krzysiek, ale u Damiana to już dawno wszyscy po kilku zawałach , a 728 to wątpię, że ktokolwiek przyeżył🤣
Kurczę no robi to robotę te oświetlenie, 👌🏻😁
Ładnie wyszło dobra robota Krzychu pozdrawiam 🖐️
Trochę podrosniesz to po nocach roboty nie będzie 😊
Święte słowa
Ja w wieku 16lat to robiłem w nocy tylko jak musiałem skoniczyć
Dużego gospodarstwa nie mam ale zdarza się A poza tym lubię mam 43lata żonę i trzech synów😄 dla zbędnych komentarzy
Taaa dokladnie, 50 ha a robią po nocy jakby dnia nie było... w nocy to się przyjmniejsze pole obrabia 😊 Ledy może i dobre ale czasami dokończyć kawałek pola albo na podwórku czy przy obejściu...
Ojciec mi zawsze powtarza jak się zrobi ciemno,żebym zjeżdżał,bo i tak świata nie przeżyjesz,jutro też zaświeci słońce
Piękny odcinek super ciągnik bajka
Bardzo fajny efekt, pozdrawiam :)
Kup sobie do przodu narva led h4, sprzedajemy je w sklepie i swiecą fajnie, najlepiej jak jest soczewka przy h7 ale h4 tez daja rade. Tak wiem nie ma homologacji ale dobrze wyglada i swieci
Jak one się dokładnie nazywają?
fantastycznie świeci
Super tyle w temacie 👍💪
bardzo ładnie 👊
Philips H4 te wzmocnione sa fajne +110%wiecej swiatla
Jaką one mają dokładną nazwę?
Czesc,
Nie ma problemu z paleniem się bezpieczników jak podłączyłeś dwie lampy pod jeden kabelek? Chodzi mi o te które dodawałeś na bocznych słupkach z przodu.
@@lukszo dużo godzin po nocach robię i nie ma problemu 😁
@agrokuzyni4651 dzięki za odpowiedź. Jeśli możesz jeszcze powiedzieć jakiej mocy te lampy są?
Elegancko💪👍 teraz na polu sie nie zgubisz 😅
Siemanko odcinek bajunia ✌️👍😎
Miłego oglądania
Mogę prosić link do tych lamp dalekosiężnych?
jaki koszt wymiany wszystkich i tych 4 dodatkowych?
witaj kolego po fachu, mam identycznego new hollanda i zaraziłeś mnie modyfikacją oświetlenia. Chcę zrobić to samo tylko nie mogę odszukać lamp które montowałeś do maski oraz te na tył ( dach - dalekosiężne) . Podesłał byś namiary ?? Dzięki z góry i pozdrowienia.
PS. Gdybyś kiedyś chciał coś wymienić informację w sprawie ciągnika ( mam go już kilka lat ) to chętnie.
Jeszcze raz pozdr.
jak w dzień :D
Teraz czekać na filmy z qq 🌽 wiem że ruszyliscie . Pozdro 💪
A żołędzie wleca ledowe ?
Mamy male ogrodnictwo i nawet w malym traktorze dobre oswietlenie to podstawa
Krzysiu jakie ledy polecasz do ursusa c360 na przód i tył?
Które możesz polecić do Deutz?
To jest Wesem tylko z logo Granit.
Zajebisty nh nie do poznania 😊
2 lampy podlaczasz na jednym kablu ?
kiedy jakieś fanfary do niuszka?
Które to są te lampy w masce , czy one są z tymi pierścieniami .Podeślij link jak możesz dzięki z góry
Do maski w lampy trzeba 4 pierścienie?
Tak, muszą być te pierścienie.
@@agrokuzyni4651 Dzięki.
Minuta spóźnienia😂
W jakim województwie mieszkasz Krzysiek
lux robota pieknie to wyglada
New holland t6.165 daleko siężne jajko 4 sztuki jaki koszt?
Będziecie na Bednarach?😊
Będziemy w piątek i niedzielę 😁
@@agrokuzyni4651 a w sobotę?
@@agrokuzyni4651 Na jakich stoiskach będzie można was spotkać piątek na jakiś konkretnych będziecie czy trzeba rozglądać się za wami
Radia nie zakłócają ?
Nie te lampy nie zakłócają 😊
a jak zapalisz przednie halogeny to ci radia nie przerywa
Wszystko działa dobrze.
Nie wiem czy na filmie tak słabo świecą czy w rzeczywistości , ja mam założone te kwadratowe 48 w szerokokątny z aledrogo 2 przód 2 natyl i stojąc na środku pola 3 ha około 250 m długie widać całe pole na boki też
Nagranie nigdy nie oddaje tego co jest w rzeczywistości 😉
Masz pewnie mocniejszy model WAS np. 1214 (8000lm) a te na filmie to najsłabszy z modelu W130 tj. są tu o mocy 5400lm. WAŚ bardzo dobra jakość i jako jedyni(nieliczni) 100% PRODUKT POLSKI- nie jak inni, przepakowane i już niby polskie.
Jak sypie kukurydza na ziarno ? 😅
Sype jak za darmo
@@Uni66666z rury kombajny na przyczepę. A jak ma sypać ?
Jak gazu da to całą rurą 😅
Sypie lepiej niż wyglada ;)
A kiedy kukurydza
Siemka, ile bys chcial za te lampy stare co miales na gorze w nh przod i tyl?
😂
Ja mam z T7 na pozbyciu bo tez zmieniałem na led 😅 8 sztuk jak coś 😀
Siemano
Podnieca się a w nocy nigdy nie robił bo kawkę mosi wypić czy jest robota czy nima nigdy jeszcze nie widziol żeby ty😂co jutro robiul w nocy
Z ledowych żarówek h4 to tylko osramy. Mam w swojej t7 i bajka
Pruchno