Dobra wiem ze zaraz bedzie tajemnica itp itd ale ile cie policzyli za t6 bo teraz na Elektrozaworach to na zamówienie przy dc jest bo wszystko na wachach mają zamówione . ile z turem / bez tura z elektrozaworami . bo bez el.zaworów i bez tura z tuzem to w okolicach 330 sie kreci ... Opony 650 tyl 540 przód ??
@@Palmowaty w tamtym roku bralem t6.160 ec, przedni tuz opony 650i540, obciazniki tyl isobus ,dodatkowo zaczep piton 2 koguty reszta standard wyszlo 277 tys niewiem ale mysle ze taraz troche wiecej by wyszlo
Toż to tajemnyca. Dyler gadoł że jak zdradzą to kluntwa spadnie na smerfa i się psuć zacznie, nawet czyrwone wstunżki nie pomogo. Bo ta cena tylko dla niech.
Gratuluję nowego nabytku 🙂 piękna bestja😍💙 bezawaryjności
Oby służył długo i bez awaryjnie! Pozdrowienia :D
Gratuluję nowego nabytku
Piekny😍
BezAwaryjności
Piękna bestia😍❤️🧡
Tez, mam dużo maszysz z primatora najlepszy servis w okolicy wsztstko na czas :)
Piękna maszyna :-) Teraz tylko dokupić w u chłopaków jakąś naszą maszynę i praca będzie już tylko przyjemnością 😊
Gratulacje!
Czuć piniądz 😉😀 gratuluję
Gratulacje nowego zakupu
Kiedy odcinek?
Gratulacje 💪😀
fajny NEW HOLAND☺
Będzie czym jechać na strajk 🤣
Piękny
Jaki koszt tura? Jak jest rozwiązane działanie tura z oryginalnym dzojstikiem?
Dobra wiem ze zaraz bedzie tajemnica itp itd ale ile cie policzyli za t6 bo teraz na Elektrozaworach to na zamówienie przy dc jest bo wszystko na wachach mają zamówione . ile z turem / bez tura z elektrozaworami . bo bez el.zaworów i bez tura z tuzem to w okolicach 330 sie kreci ... Opony 650 tyl 540 przód ??
400 tys napewno wszystko podrozało bardzo Puma przed covidem 150 kunia 280 netto była
@@Gambler1215 puma przed covidem 320 byla...
@@Palmowaty w tamtym roku bralem t6.160 ec, przedni tuz opony 650i540, obciazniki tyl isobus ,dodatkowo zaczep piton 2 koguty reszta standard wyszlo 277 tys niewiem ale mysle ze taraz troche wiecej by wyszlo
@@sylkar1693 EC a DC to jest roznica
@@sylkar1693 a teraz twierdza ze ec 330 i huk to samk ck dc
Super.Jakiej marki ladowacz ?
Hydrometal
New holand
Jaka skrzynia ile trzeba za takie coś położyć
Ile ciągników i jakie liczy gospodarstwo? Gratulacje nowego nabytku!
Jakie ogumienie jakiś wąski się wydaje
Tyl jest 650
@@agricultureceranow8796 masz może sianokiszonkie na sprzedaż ?
@@rolnik24h2 jak coś posiadam sianokiszonke i siano na sprzedaż mieszkam 20 kilometrów od ceranowa a 7 od Czyżewa
@@adrianradomski1743 z czego , ciętę , po ile ? Czym robione ?
@@rolnik24h2 metal fach i new holland br towar jest z sianych i zwykłych łąk za każdy towar inny cena w zależności od jakości
A mój sąsiad naklac się nie może jakie to G.... 😎
Ile ludzi tyle opini
Ile cylindrów ?
6
ciekawe ile lat będzie jezdził bez awaryjności
to złomy awaryjne
@@ciacho0610 Na czym opierasz swoją opinię? Ja posiadam zaraz będzie miał 2tyś mth i jak narazie żadnej awari.
Życzę bezawaryjności ale w nh to raczej się nie sprawdzi
Siema fajny film zostawiam suba i licze na rewanż
Będą mieli na co robić.
Ile za takiego
Toż to tajemnyca. Dyler gadoł że jak zdradzą to kluntwa spadnie na smerfa i się psuć zacznie, nawet czyrwone wstunżki nie pomogo. Bo ta cena tylko dla niech.
@@kzo1492 toż to chyba pruwda musi być
złom awaryjny mam identyczny nie polcam
duzo awari ze nie polecasz?
Ja posiadam i jest bezawaryjny A ma już blisko 2tyś mth