I když používám Rupes tak musím uznat že tato leštička vypadá dost dobře . Tvar , pogumované úchyty ,osm metrů kabel no a ta taška k ní to je nejvíc . Opět dobré video jen tak dál UMYEM 👌.
V neděli - pondělí jsem ji vyzkoušel už naostro na autě (svém) a maximální spokojenost. Motor má vážně silný. Je to celkem makačka jí držet na uzdě. LED indikace se hodí. Kabel dlouhý až až. Opravdu se skoro nehřeje. Větrání je znamenité. Pokud byste se ovšem chtěli striktně držet návodu, tak na žluté Zvizzer je psáno 1000 a pak 1600 otáček. Otáčky T4000 začínají na dvou tisících. Ale opravdu se nic nestane. Potřeboval jsem zahladit stopy po myčce a klidně jsem volič dal i na trojku, někdy až na čtyrku. Jen s tím nesmíte pak moc otálet a stát na místě.
Pořídil jsem si již dříve tenhle typ a očekával jsem to co zde jsi zde popsal ve videu. Jen firma u které jsem si objednal zapomněla dodat náhradní uhlíky, ale už jsem neřešil. Jsem s ní spokojen a taky doporučuji. Super video 🖖
Mám od LE. T4000, rotačku Terminator a mini leštičku A1000. A jsem naprosto spokojený. Odleštěno několik desítek hodin. U Rupes Mark3 15mm mně musím říct nevyhovuje kratší madlo, ale jak je vidět každému vyhovuje něco jiného. Dokonce mi připadá pocitově Mark 3 těžší, ale měla by být lehčí (papírově), tak nevím. Nemám možnost porovnat.
Zdravím rozhoduji se mezi touto T4000 a nebo Vámi recenzovanou Vertool 21e.Poznám zatím jako hobík nějaký rozdíl?Zatím leštění pár aut mezi rodinou.Díky za info
Paradne video, tak ako kazde ostatne :) super pristup, starostlivost. Chcel by som sa opytat, ci mate skusenosti s lesticku od auto finesse dpx. Ja ju totiz mam.. uz druhu prva mi zhorela hned pri prvom lesteni auta.. konkretne pri prvom diely :D ale reklamovali mi ju.. tak ja s nou niesom absolutne spokojny.. aj trasie strasne.
Zdravím Vás, Martine. Menší sourozenec T2500 je také velmi kvalitní stroj, nicméně cenový rozdíl není mezi T2500 a T4000 tak velký a přece jenom parametry T4000 jsou o poznání výše i pro častější používání nebo začátky na dílně. Menší výkmit by Vás časem mohl limitovat. Pokud jste spokojen s T2500 na domácí použití, je to super a nemá smysl pořizovat T4000. Pokud byste však hledal stroj s co možná nejlepším poměrem cena/výkon, T4000 je na prvním místě. :)
Zdravím Mariáne, pokud máte na mysli T2000 V3 a unašeč 75 mm, právě jsme je přidali do nabídky a čekáme na jejich dodání. :) Odkazy zde: eshop.umyem.com/orbitalni-lesticky/liquid-elements-t2000-v3-orbitalni-lesticka-s-brasnou/#highlight-6182 eshop.umyem.com/prislusenstvi-k-lestickam/liquid-elements-orbital-backing-plate-75mm-5-16--unasec-pro-t2000-v2-v3-a-t2500/
To je super! Pro začátek si vystačíte se třemi druhy leštících padů ideálně po dvou kusech, doporučuji značku Zvizzer: - hrubý červený kotouč 125 mm - středně hrubý oranžový kotouč 125 mm - jemný finišovací žlutý kotouč 125 mm Kompletní nabídku najdete zde: eshop.umyem.com/lestici-kotouce/
Tuhle leštičku jsem dostal pod stromeček.👍K tomu jsem objednal celou sadu zvizzer kotoučů a k tomu všechny pasty.
Diky, konecne nekdo, kdo uprimne rekne, co si ma clovek koupit, kdyz to chce pouzivat jako konicka ;) Jdu objednavat a za odmenu u vas ;)
I když používám Rupes tak musím uznat že tato leštička vypadá dost dobře . Tvar , pogumované úchyty ,osm metrů kabel no a ta taška k ní to je nejvíc . Opět dobré video jen tak dál UMYEM 👌.
Děkujeme. :) Rupes je samozřejmě profi hračka. Pro nadšence je Liquid Elements svatý grál. :D
V neděli - pondělí jsem ji vyzkoušel už naostro na autě (svém) a maximální spokojenost. Motor má vážně silný. Je to celkem makačka jí držet na uzdě. LED indikace se hodí. Kabel dlouhý až až. Opravdu se skoro nehřeje. Větrání je znamenité.
Pokud byste se ovšem chtěli striktně držet návodu, tak na žluté Zvizzer je psáno 1000 a pak 1600 otáček. Otáčky T4000 začínají na dvou tisících. Ale opravdu se nic nestane. Potřeboval jsem zahladit stopy po myčce a klidně jsem volič dal i na trojku, někdy až na čtyrku. Jen s tím nesmíte pak moc otálet a stát na místě.
Pořídil jsem si již dříve tenhle typ a očekával jsem to co zde jsi zde popsal ve videu. Jen firma u které jsem si objednal zapomněla dodat náhradní uhlíky, ale už jsem neřešil. Jsem s ní spokojen a taky doporučuji. Super video 🖖
Super, jsme moc rádi, že jste také spokojen!
Tuhle lesticku mam primo od Vas a opravdu dobry stroj :). Odlestene zatim tri auta a jedeme dale :D
Super, Petře! Je skvělé, že jste spokojen. Tak ať jde práce od ruky! :D
Mám od LE. T4000, rotačku Terminator a mini leštičku A1000. A jsem naprosto spokojený. Odleštěno několik desítek hodin. U Rupes Mark3 15mm mně musím říct nevyhovuje kratší madlo, ale jak je vidět každému vyhovuje něco jiného. Dokonce mi připadá pocitově Mark 3 těžší, ale měla by být lehčí (papírově), tak nevím. Nemám možnost porovnat.
Díky moc za zpětnou vazbu a jsem rád, že tyto stroje doma dělají radost! Jirka
Vyleštil som s ňou zatiaľ asi 8 áut a zatiaľ maximálna spokojnosť za tú cenu najlepšie čo môže byť 👍
Supr :)
Zdravím rozhoduji se mezi touto T4000 a nebo Vámi recenzovanou Vertool 21e.Poznám zatím jako hobík nějaký rozdíl?Zatím leštění pár aut mezi rodinou.Díky za info
Zdravím prodává se menší unašeč 75mm na typ L.E.T4000? Děkuji za odpověď.
Paradne video, tak ako kazde ostatne :) super pristup, starostlivost. Chcel by som sa opytat, ci mate skusenosti s lesticku od auto finesse dpx. Ja ju totiz mam.. uz druhu prva mi zhorela hned pri prvom lesteni auta.. konkretne pri prvom diely :D ale reklamovali mi ju.. tak ja s nou niesom absolutne spokojny.. aj trasie strasne.
Dobrý deň. Skúsenosti s jej menším “súrodencom” T2500 nemáte ? Mám ju doma a ja som spokojný. Ale zaujímal by ma aj názor odborníka.
Zdravím Vás, Martine. Menší sourozenec T2500 je také velmi kvalitní stroj, nicméně cenový rozdíl není mezi T2500 a T4000 tak velký a přece jenom parametry T4000 jsou o poznání výše i pro častější používání nebo začátky na dílně. Menší výkmit by Vás časem mohl limitovat. Pokud jste spokojen s T2500 na domácí použití, je to super a nemá smysl pořizovat T4000. Pokud byste však hledal stroj s co možná nejlepším poměrem cena/výkon, T4000 je na prvním místě. :)
táto leštička vs Rupes 15 mk3 + rovnaká leštiaca pasta bude výsledok leštenia rovnaký ?
T3000 V3 budete mať v ponuke e-shopu?? Ideálne s prídavným 75mm unášačom :-)
Zdravím Mariáne, pokud máte na mysli T2000 V3 a unašeč 75 mm, právě jsme je přidali do nabídky a čekáme na jejich dodání. :)
Odkazy zde:
eshop.umyem.com/orbitalni-lesticky/liquid-elements-t2000-v3-orbitalni-lesticka-s-brasnou/#highlight-6182
eshop.umyem.com/prislusenstvi-k-lestickam/liquid-elements-orbital-backing-plate-75mm-5-16--unasec-pro-t2000-v2-v3-a-t2500/
Myslím, že on myslel skutečně tu 3000.
Dneska jsem si jí vyzvedl na poště a zrovna se s ní mazlím. Ještě potřebuji koupit leštící kotouče. Jaké by jste mi doporučili?
To je super! Pro začátek si vystačíte se třemi druhy leštících padů ideálně po dvou kusech, doporučuji značku Zvizzer:
- hrubý červený kotouč 125 mm
- středně hrubý oranžový kotouč 125 mm
- jemný finišovací žlutý kotouč 125 mm
Kompletní nabídku najdete zde:
eshop.umyem.com/lestici-kotouce/
a ako je na tom t5000? bude nejaka recenzia aj na nu?
Super video ! 👍
Díky za pochvalu! :)