آموزش عمق یابی و بستر شناسی در کپور گیری و چگونگی کار با مارکر و وزنه بستر شناسی بخش دوم

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 8 ก.ย. 2024
  • آموزش عمق یابی و بستر شناسی در کپور گیری و چگونگی کار با مارکر و وزنه بستر شناسی بخش دو #بستر_شناسی
    بستر شناسی و عمق یابی
    بدون تردید اولین گام مهم در کپور گیری بستر شناسی وعمق یابی است
    متاسفانه بستر شناسی و عمق یابی تا حدود زیادی کم اهمیت جلوه داده میشود ،اما واقعیت این است که نقش بزرگی در گپور گیری دارد.
    ما برای عمق یابی به مارکر نیازمندیم و برای شناسایی بستر به وزنه بستر شناسی نیاز داریم تا بتوانیم بستر ایده ال و عمق مناسب در آن فصل را مشخص کنیم.
    برای این کار ما نیازمند به چوبی قوی با عملکرد بالا داریم که بتواند به خوبی حرکت وزنه در بستر را به ما منتقل کند تا متوجه شویم بستر ما شنی ،سنگلاخی، لجنی،پوشیده از گیاه و یا صاف با گلی نرم است.
    چرخ ماهیگیری ما باید از نخ ابریشم (بافته) پر شده باشد ،چون ما به نخی نیاز داریم که حالت کششی نداشته باشد .ولی در ابتدای کار یعنی جایی که مارکر و وزنه نصب میشوند باید از نخ مونوفلامنت استفاده کنیم ،زیرا نخ مونوفلامنت به مراتب کمتر از نخ ابریشم بافته گره میخورد.
    بعد از نصب وزنه ‌و مارکر شروع به پرتاب به نقطه مشخص شده میکنیم و اجازه میدهبم که وزنه کاملا در بستر بنشیند،سپس به آرامی اضافه نخ را جمع کرده و سر چوب خود را پایین آورده و به اطراف یعنی چپ یا راست میکشیم‌تا بتوانیم بستر نرم و صاف را پیدا کنیم ‌،باید در نظر داشته باشیم که کپور همیشه بستری را برای پمپ کردن انتخاب و تمیز می ‌کند که،
    شیب کمتری داشته و صاف باشد ،یعنی به عبارتی دیگر هر وقت ما سطحی بدون شیب و تمیز که پوششی از خاک نرم، که بعضی از قسمتهای آن تقریبا سفت شده باشد را پیدا کردیم آنجا محل پمپ کردن و تغذیه کپور است و آن مکان ایده آل برای طعمه پاشی و استقرار قلابها است .
    یعنی هر ‌قت با کشیدن وزنه بستر شناشی در کف آب به کمک چوبتان حس کردید که وزنه روی سطح صاف و نرم کشیده میشود (یعنی حرکت یکنواخت بدون توقف ولی تقریبا کند)آن مکان محل پمپ کردن کپور میباشد
    بعد از پیدا کردن بستر مورد نظر عمق آن را به کمک‌ مارکر به دست می آوریم ،به این ترتیب که اول نخ اضافه را جمع کرده و نخ را تا بند اول چوب که دستمان به راحتی تا آنجا باز میشود و از قبل متراژ آن را به دست آورده ایم به آرامی باز میکنیم و تعداد دفعات این کار را تا زمانی که مارکر به سطح برسد شمرده و بدین گونه عمق آن بستر مناسب را هم به دست می آوریم (یعنی اگر اندازه فاصله چرخ تا بند اول پنجاه سانتیمتر باشد و ما بعد از ده تا پنجاه سانتیمتر نخ دادن مارکر را در سطح آب دیدیم آن منطقه پنج متر عمق دارد)
    سپس یک منطقه به ابعاد چند متر مربع ‌و یا یک دایره با شعاع چند متری را که بستر و عمق مناسب را دارد مشخص کرده و شروع به طعمه پاشی و کار گذاشتن قلابها میکنیم ….
    #ماهیگیری #طبیعتگردی #کمپینگ #ماهیگیری_ورزشی #رهاسازی #طعمه #ماهیگیری_با_قلاب #بستر_شناسی #عمق_یابی #مارکر #کپور_گیری ارادتمند شما میثم فیشر

ความคิดเห็น • 25