Superb . Great emotional beautiful melodious compositions . Excellence of beautiful melodious fragrance s . Emotional regards 🙏🙏 . From Rav Indra Kumar New Delhi India .
MagdalenkoweFrykasy Witaj Magda :) No nie tak dawno ? 2 tygodnie to nie jest dlugo :)) Wypalam sie i troche brakuje czasu na grę :) Dziekuje za wizyte :) Pozdrawiam
Bardzo lubię Alphaville do dziś, kiedyś tego się słuchało, i to namiętnie :) Jarku, słuchając utworu wracasz wspomnieniami, to tych dziecięcych moich lat, a Twoje wykonanie tego utworu naprawdę piękne, wpada w ucho :) pozdrawiam.
Bardzo ładne wykonanie, jak zawsze Pana covery wprawiają mnie w cudowny nastrój, słucham na słuchawkach,efekt niesamowity... rozkosz dla uszu.Dziękuję za to co Pan robi. Pozdrawiam. Patka :)
Świetna wydajność. Nawiasem mówiąc, moja Yamaha S650 ma styl bardzo odpowiedni dla tej piosenki. Bardzo lubię grać tę piosenkę. Dziękuję za grę, którą naprawdę lubię. Powodzenia we wszystkim.
Hejka Jarek:))) I mnie było miło posłuchać tego utworku w Twoim wykonaniu. Jak zwykle dopracowane i rewelacyjnie zagrane - elementy piano dopełniły całości. Pozdrawiam :))) M.
Witaj Jarku ;););) Alphaville - jeden z moich ulubionych ponadczasowych zespołów ;););) Cieszę się ,że trafił w Twoje rączki - zagrałeś go bajecznie ... ;););) pozdrowionka ;););)
No i doczekałem się twojej wersji - Forever Young od Alphavile. Miło się słucha wersji instrumentalnej wielkie dzięki Jarek robisz kawał dobrej roboty obyś dalej tworzył takie piękne nuty. Pozdrawiam
Hi, Nice and sweet version, jarek! :) I tried myself this track (one of my fav's 80's hit) with a "chill out" style and it sounds nice too. Regards. Mysterio.
Witaj Jarku. Stare dobre czas powróciły słuchając tego kawałka hehehe. Uwielbiam Alphaville i swego czasu był to mój ulubiony zespół. Pamiętam plakaty rozwieszone na wszystkich ścianach w pokoju i większość to właśnie ten zespół. Świetne, spokojne, nastrojowe wykonanie - bardzo mi się podoba. Czuć klimat tylko coś z tym naszym ,,Forever Young" już jakoś chyba nie tak :) :) :). Pozdrawiam. P.S. Co do naszej rozmowy to zapomnij o tym. Posłuchaj jak to gra. Jakiś kąt się znajdzie. :) :)
Sławomir Kusiak Czesc Slawku :) Nie moglem dopasowac stylu dlatego zagralem po swojemu hehe ( chyba calkiem calkiem ) Statyw juz dogadany tzn. zamieniam sie na yamahowski czyli Tyros raczej zostanie jeszcze hehe . Dzieks i pozdrawiam
Hello. I know this bit song love big tube before but in version melody instrumental is very pleasant to heart vote ★★★★★♥♥♥♥♥good for Valentine's Days thanks for posting
Oj oj ... utworek dobrze znany i powiem szczerze miłe wspomnienia z nim mam :):) Jaruś dlaczego nie mam Cię u się ??gdzieś mi zniknąłeś; w subskrypcji nic się nie pojawia a widzę że jednak cosik wstawiasz ... no i nie mogę odpowiedzieć na Twój komentarz u siebie ... co się dzieje ? czary jakieś czy co ?? Nawet myślałam ostatnio że coś dawno Cię nie nie było; Widzę że muszę nadrobić zaległości u Ciebie w słuchaniu i oglądaniu a może nawet przydałoby się odświeżyć autkową płytkę ?? zapodaj no cosik skocznego coby dobrze się jeździło :):) ściskam mocno Jaruś :):)
***** A tego to ja nie wiem Aniu dlaczego mnie wywalilas hehe ???? Masz do tego prawo :) Rozne problemy sa na youtube ostatnio , ten film wgrywalem z przerwami pare godzin takze nie wiem co sie tu dzieje ? Moze mnie juz nie chcą ? :)) Rowniez pozdrawiam
Piękny kawałek, można odpłynąć w relaksie i wyciszeniu. Cudownie zagrane 👍👍👍
Pozdrawiam 😻
Jarek m uwielbiam zespol alphaliwe I ta piosenke sliczne wykonanie bardzej grasz przeslicznie
Superb . Great emotional beautiful melodious compositions . Excellence of beautiful melodious fragrance s . Emotional regards 🙏🙏 . From Rav Indra Kumar New Delhi India .
Wspaniala,bardzo spokojna wersjam,cudowne wykonanie,piekne brzmienie.Muzyka sklania do marzen.Pozdrawiam goraco.Powodzenia.
Piosenka przenosi Cię w czasy o którym istnieniu nie miałeś pojęcia -idealnie 🎹🎶🎹🎶🎶🎶🎶🎶🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹👌🌹🌹♥️
Dawno Cię nie było Chłopaku. Jak zwykle przyjemnie spędziłam czas słuchając Twojego "wykonu". Miłego dnia:)
MagdalenkoweFrykasy Witaj Magda :) No nie tak dawno ? 2 tygodnie to nie jest dlugo :)) Wypalam sie i troche brakuje czasu na grę :) Dziekuje za wizyte :) Pozdrawiam
❤❤lovely and Emotional Soundtrack.😮😊
Great song played awesome
Cześć Jarku
Super wykon,takie kawałki słucha się bardzo przyjemnie,super...pozdrawiam Darek
Super utwór dziękuję bardzo za muzykę Panu
Nic dodać, nic ująć jak zawsze cudowne wykonanie Jarku. Pozdrawiam.
eva777anna Dziekuje Ewa :) Pozdrawiam
Bardzo lubię Alphaville do dziś, kiedyś tego się słuchało, i to namiętnie :) Jarku, słuchając utworu wracasz wspomnieniami, to tych dziecięcych moich lat, a Twoje wykonanie tego utworu naprawdę piękne, wpada w ucho :) pozdrawiam.
Very beautiful played heart felt and peaceful thank you I realy love this
very good.fantastic love it jarek M.
Super muza, miło się słucha. Pozdrawiam serdecznie
Dziekuje Zbyszku :) Pozdrawiam
Very nice play. Great performance. Lovely sounds BRAVO !!!!!
Greetings
Denise
You have done it again Jarek, this beautiful composition brings tears to the eyes.It is music for the soul, so plaintive.Thank you so much.
Jarku, klasa , bajka , można się rozmarzyć i po całym tygodniu za fajerą nareszcie odpocząć , wielkie dzięki bracie , że grasz.
Very well done Jarek, like it very much
greetings Rik
Muito lindo como esse cara toca!Nossa, não têm como não chorar com essa música e com um tocador desse, é de tirar o fôlego de qualquer um.
Super kolego .. podoba się....
Miło się słuchało :) wykonanie jak zawsze rewelacyjne.
Pozdrawiam,
Jacek.
Angeleyes s Dzieki Jacku :) Pozdrawiam
Невероятно красивая музыка.Спасибо!!!
dobrze,dobrze
Bardzo ładne wykonanie, jak zawsze Pana covery wprawiają mnie w cudowny nastrój, słucham na słuchawkach,efekt niesamowity... rozkosz dla uszu.Dziękuję za to co Pan robi.
Pozdrawiam. Patka :)
Świetna wydajność. Nawiasem mówiąc, moja Yamaha S650 ma styl bardzo odpowiedni dla tej piosenki. Bardzo lubię grać tę piosenkę. Dziękuję za grę, którą naprawdę lubię. Powodzenia we wszystkim.
Eine interessante Version des Songs, habe ich so noch nicht gehört, gefällt mir sehr gut.
It's handsome !! * the sounds really sumptuous and the play, great style for this moving song. I love :) ♫ ☼*
Best Greetings Jarek :)
Hejka Jarek:))) I mnie było miło posłuchać tego utworku w Twoim wykonaniu. Jak zwykle dopracowane i rewelacyjnie zagrane - elementy piano dopełniły całości. Pozdrawiam :))) M.
***** Czesc Magda :) Taki byl plan i jak czytam jest udany :) Pozdrawiam
Witaj Jarku ;););) Alphaville - jeden z moich ulubionych ponadczasowych zespołów ;););) Cieszę się ,że trafił w Twoje rączki - zagrałeś go bajecznie ... ;););) pozdrowionka ;););)
***** Jak myslisz tak jak napisalas to jestem happy :) Dziekuje Ewa :) Pozdrawiam
teraz słucham i zakochałem się w tej muzyce ja zaczynam grać na keyboardzie dopiero gram pół roku i wszystko zrobię aby to grać :)
Hello Jarek - thats a very wonderful cover with many feeling - great : )
Bonita cansion ..jarek..👏👍🇦🇷
Great job 🎶👍🎶👍
É o melhor que já ouvi até hoje, parabéns sucesso!!!
Jarku świetnie, nastrojowo zagrałeś ten wielki przebój Alphaville ; oryginalnie w swoim stylu, miło się słucha :)
Pozdrawiam - E.
Crow Dziekuje Eryku za komentarz ( jak zawsze mily ) Pozdrawiam serdecznie :)
😢 superbe bien merci beaucoup pour cette détente absolue
No i doczekałem się twojej wersji - Forever Young od Alphavile. Miło się słucha wersji instrumentalnej wielkie dzięki Jarek robisz kawał dobrej roboty obyś dalej tworzył takie piękne nuty. Pozdrawiam
arko72 włodarczyk Coś czasami mi sie udaje :) Dziekuje za wizyte . Pozdrawiam J
Часы крутые :) И музыка хорошая.
Hallo Jarek - ein sehr schönes Cover , sehr schöne version - super gespielt : )
Jarku wntastyczne wykonanie to jest to :)Pozdrawiam Arek
***** Czesc Arku :) Stare dobre nuty hehe , lubie te klimaty :) Pozdrawiam
Strašně miluju jak hraješ, je to tak strašně moc nádherný. Super krásnej čistej zvuk, v P Á sistému je zvuk jak na koncertě. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️👍👍👍👍👍👏❤️👋
Que tempo bom onde as músicas eram como se fosse algodão nos nossos ouvidos ! Que delicadeza!!
Super ❤️❤️❤️🌷🌷🌷👌👌👌
..pięknie ...czysto ..nastrojowo
Tak lubię ...:))
/..też ten piękny utwór stoi u mnie w kolejce/
Pozdrawiam R.
Ryszard JoteR Dziekuje Ryszardzie :) Pozdrawiam
Remember my high school days..."💙💙💙🤗💕
Bellissimo pezzo suonato com passione ed emozione!Bravissimo!💋👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👌👌👌👌🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🍀
Uwielbiam słuchac💋😁👍🤗🤗🙋♀️🇵🇱
Hi,
Nice and sweet version, jarek! :)
I tried myself this track (one of my fav's 80's hit) with a "chill out" style and it sounds nice too.
Regards.
Mysterio.
mysterio77690 Thank you :) Best regards
Jest Magia w tym wykonaniu :) Pięknie :)
+MrMariusz090 Dziekuje Mariusz :) Pozdrawiam
Aranż tego utworu zrobiony na maksa 👌👍
Rewelacja 🎹🎶💥
Pozdrawiam 😻
bardzo fajna wersja :) pozdrawiam serdecznie
Michał Długoszek Dziekuje Michale :) Pozdrawiam
Very well played, I like it!
LG.Manne
you re' everywhere he he. nice. :-) :-) :-)
No i bajeczka:)
Przepiękny aranżyk:)
U mnie też w niektórych komentarzach nie ma opcji odpowiedz...
jak Ty pięknie grasz....
You did the song justice my Friend. well done.
Regards Stan....
sdods2 Thanks Stan :) Regards J
Coś przepięknego, w natłoku beznadziei internetowej, jakieś światełko w tunelu - MIÓD NA USZY.
Witaj Jarku. Stare dobre czas powróciły słuchając tego kawałka hehehe. Uwielbiam Alphaville i swego czasu był to mój ulubiony zespół. Pamiętam plakaty rozwieszone na wszystkich ścianach w pokoju i większość to właśnie ten zespół. Świetne, spokojne, nastrojowe wykonanie - bardzo mi się podoba. Czuć klimat tylko coś z tym naszym ,,Forever Young" już jakoś chyba nie tak :) :) :). Pozdrawiam.
P.S. Co do naszej rozmowy to zapomnij o tym. Posłuchaj jak to gra. Jakiś kąt się znajdzie. :) :)
Sławomir Kusiak Czesc Slawku :) Nie moglem dopasowac stylu dlatego zagralem po swojemu hehe ( chyba calkiem calkiem ) Statyw juz dogadany tzn. zamieniam sie na yamahowski czyli Tyros raczej zostanie jeszcze hehe . Dzieks i pozdrawiam
Coś pięknego😍
Fajna Wersyjka i zegarek też :)
Hello Jarek,very nice,bravooo!
B Ersoy Thanks :) Regards
Fajno się tego słucha
Maaniek86 Dzieki :)
Conglaturations Mister Jarek M
Pięknie :) Pozdro
Fine playing - l like it !😀👍
Beautiful with feelings
Muy hermosa Ojalá en un futuro pueda aprender a tocar tan bonito como tu unos de mis temas favoritos de los alphaville
Très bien joué, merci à vous.
Hello. I know this bit song love big tube before but in version melody instrumental is very pleasant to heart vote ★★★★★♥♥♥♥♥good for Valentine's Days thanks for posting
Beautiful
PARABÉNS AMIGO GOSTEI TOCA MUITO BEM 👏🎹👏👏
JAK ZAWSZE ,KIEDY TU WEJDE TO DŁUGO NIE WYCHODZE . JAREK TAK TRZYMAJ .
Beautiful 😍
“Hi Jarek M thank you for the music “
Sehr schön gespielt.LG.Manuela
manuela mieslinger Danke :)
wauu eres genial no me canso de escucharte
great work listening at 3.00
Merci c'est très bien interpréter j'adore Alphaville,amitié Mimi
Oj oj ... utworek dobrze znany i powiem szczerze miłe wspomnienia z nim mam :):) Jaruś dlaczego nie mam Cię u się ??gdzieś mi zniknąłeś; w subskrypcji nic się nie pojawia a widzę że jednak cosik wstawiasz ... no i nie mogę odpowiedzieć na Twój komentarz u siebie ... co się dzieje ? czary jakieś czy co ?? Nawet myślałam ostatnio że coś dawno Cię nie nie było; Widzę że muszę nadrobić zaległości u Ciebie w słuchaniu i oglądaniu a może nawet przydałoby się odświeżyć autkową płytkę ?? zapodaj no cosik skocznego coby dobrze się jeździło :):) ściskam mocno Jaruś :):)
***** A tego to ja nie wiem Aniu dlaczego mnie wywalilas hehe ???? Masz do tego prawo :) Rozne problemy sa na youtube ostatnio , ten film wgrywalem z przerwami pare godzin takze nie wiem co sie tu dzieje ? Moze mnie juz nie chcą ? :)) Rowniez pozdrawiam
Uma delicia de ouvir essa música no teclado..❤
Super
Hay bro so very nice this song cover I love ah song.
Zajebiscie gra prawie jak ja
Jarek M. I like it ...
😍😍😍😍😍
Here, 2:00 am and I listen again , with the headphones it's so handsome and so well played, humm! ... I love :) * * ♫ ♪ ☼ ** **
I love this song! Excellent work!
Jenny Jenn Thanks Jenny
Sellenna Thanks :)
Jarek M
:) ♫ ☼
Jarku jakim stylem grałeś tą piosenkę.twoj fan
❤❤❤👍👍👍
Inspiruje się tobą
who beautiful music love u
great
Belli. Video. Merci
Very nice! Danny
DannyKey Thank yiu Danny :) Regards
💙🙌💞
Mani reseup ngadanguna diputer kereup
good music
nanardf4bnd Thanks :)
Bonito !!!
🎶🎹🎶🎶😘
Muito bonita essa música tá. De parabéns
FAJNA MUZA
ps . co to za zegarek ???
ROBERT NEO Dziekuje :) P.S. Guess :) Tez mi sie podoba :))
Классно. Песнь моего детства.