W tym co ma inna kolor maski a inny kolor błotników, założyliśmy teraz niestandardowe, 710/70 a do tych ciągników dedykowane są 710/60, niby nie dużo ale musieliśmy podnosić kabinę bo błotniki byłyby urwane, ale prezentuje się na nich dużo lepiej 😁
@@bluepower2109 a jak cenowo to teraz wypada? Mam identyczną przyczepę jak wasze i w 20 roku 400 netto, ale widziałem ostatnio na olx używke z 21 i woła za nią 499 netto. Zastanawiam się czy gościa poebało czy serio teraz tyle to kosztuje.
@@tomaszcalek pierwsza sprawa to jakość cięcia, w pottingerze lepiej to wyglada, zwiezionych sporo ponad 1000 przyczep trawy na pottingerze i nie pękł ani jeden nóż. Kolejna sprawa jest taka, ze przy pottingerze można pozwolić sobie na dłuższa prace na nożach (od ostrzenia do ostrzenia). Niby głupia sprawa ale zabezpieczenie noży tez jest lepiej zrobione w pottingerze. Rotor tu i tu mocny, szybki wyładunek również w jednej i drugiej. Palce podbieraka w krone mocno się wyłamują, w pottingerze tego nie ma.
Zarąbisty jak wszystkie
Powodzi się heh . Zajebisty film
Jest Bajera! 🔥👍
Dzięki 💪
Piękny film!🥰
Zarombiste leci łapa i subik dawaj więcej tego
Dzięki 😁
Postaram się
@@grtwarowski9412 Mordo jak to zobaczyłem to opadła gemba z wrażenia to jest zajebiste
Opór fest
elegancki film luź ujęcia można 1 nute?
Robi wrażeniee!
Jak się nazywa ta pierwsza nuta?
No powiem ci coś Postarałeś się 👌
Dzięki 😀
gitez fajny film
Oporowo💥🔥
Ajak 🔥
Sztos 💪 Czy mogę na TIKTOKA ujęcia ? 😅🥱
Dzięki ale nie zabardzo możesz ujęcia 😅
@@grtwarowski9412 A dlaczego jak można wiedzieć
Bo nie
@@grtwarowski9412 Spoko
Sztos film można nutę z 1.30 pozdro 💪
th-cam.com/video/N2vdE-jOBgA/w-d-xo.html
POMPA!
Ajak 🔥
Takie pytanko nuty bierzesz z setów czy wstawiasz gotowe składanki ?
Różnie biorę . Przeważnie oglądam filmy innych youtuberów i jak jakaś nutka będzie pasowała to biorę linka tej nutki i ją pobieram
@@grtwarowski9412 ok dzięki swoją drogą zarąbisty film ci wyszedł
Dzięki 😁
Pozdro
Jakim dronem nagrywasz??
DJI MINI SE
Masz suba leć po 1k
Dzięki 💪
Kozak film!💪🖤 Pytanie, jak się pierwsza nutka nazywa?
What are you doing step bro
2:00 nuta?
Mega Film🥰
Można nazwę nutki1:00
Extra filmik, ciekawa produkcja, pozdrawiam i zapraszam do nas.
opór
AJAK
dasz link 🎶 nuty 00:30 a i kozak😇 odc majster🌾 jak zawsze😱 u mnie też już niedługo film z sianokosów👿🌾
Jakie szerokie kapcie z tyłu mają te new hollandy?
710
@@bluepower2109 wyglądają na szersze
W tym co ma inna kolor maski a inny kolor błotników, założyliśmy teraz niestandardowe, 710/70 a do tych ciągników dedykowane są 710/60, niby nie dużo ale musieliśmy podnosić kabinę bo błotniki byłyby urwane, ale prezentuje się na nich dużo lepiej 😁
@@bluepower2109 te starsze serię t7 są zajebiste pozdrawiam
fajne
Dzięki 😁
Nutka w 1:05?
12- INCH( wawski bootleg
Pytanie do chłopaków
Jak Pottinger wypada na tle innych przyczep które wcześniej mieli?
Odpowiedzią na to pytanie już powinno być to że po roku został zakupiony drugi Pottinger, super się sprawdza, a po więcej szczegółów zapraszam na FB.
@@bluepower2109 jak założę na nowo FB to na pewno się odezwę. Myślę jaką tu przyczepę wybrać, kilka już mieliście to temat znacie
@@bluepower2109 a jak cenowo to teraz wypada? Mam identyczną przyczepę jak wasze i w 20 roku 400 netto, ale widziałem ostatnio na olx używke z 21 i woła za nią 499 netto. Zastanawiam się czy gościa poebało czy serio teraz tyle to kosztuje.
@@bluepower2109 powiedz dlaczego wg Ciebie pottinger wypada lepiej od krone.. jakie czynniki na to wpływają?
@@tomaszcalek pierwsza sprawa to jakość cięcia, w pottingerze lepiej to wyglada, zwiezionych sporo ponad 1000 przyczep trawy na pottingerze i nie pękł ani jeden nóż. Kolejna sprawa jest taka, ze przy pottingerze można pozwolić sobie na dłuższa prace na nożach (od ostrzenia do ostrzenia). Niby głupia sprawa ale zabezpieczenie noży tez jest lepiej zrobione w pottingerze. Rotor tu i tu mocny, szybki wyładunek również w jednej i drugiej. Palce podbieraka w krone mocno się wyłamują, w pottingerze tego nie ma.
💥extra film subik i łapka zostawiona zapraszam na rewanżyk 👍👋
Zajebjsty sprzęt i film
Łapa leci Sub dawno jest
Pozdro 💪
Kozacki odcinek 🤩 łapka już dana bo sub już dawno 😉 pozdrawiam i zapraszam do mnie na nowy odcinek 😎 z kultywatorowania 🔥
2 nutka ktoś coś ??
12 INCH ( Wawski bootleg)
@@grtwarowski9412 dzięki 😁💪
Lux robota subik wpadł zapraszam na reważ do mnie
Dzk😁
1:25 nieee no żeby babacia na rowerku fendta brała? To już jest przesada... :D
Szybka 😆
Siema mogę brać twoje filmy na mojego tik toka pozdrawiam
Niezabardzo
kozak!! Skomentujesz dwie ostatnie nutki i zostawisz subika?21
A ten jeden nh czemu 2 kolorowy
Długa historia...
Nie za mały pottinger do tego Fendt'a? Przecież 942 ma 420 koni
Za mała, ale co zrobisz, postawić mam ciągnik żeby stał? Jaka jest taką się ciąga, a lepiej mieć zapas mocy niż żeby miało jej brakować 😜
@@bluepower2109racja 😄
Oj teraz po zobaczeniu fendta na szepietowie będzie sie inaczej oglądało 😁
😅
Siema fajny film zostawiam suba i licze na rewanz
Dzięki 😁
bambry z koców ahahha
oporowo
Żadne koce, KOBUSY!
ktoś wzócił twój film th-cam.com/video/CxmbMb_IsMs/w-d-xo.html
Dzięki że informujesz 💪
Super film!
Like sub
Zapraszam serdecznie do mnie na film z II POKOSU!
Pozdrawiam
Kozak film zapraszam do siebie na 1 pokos 👊😅
Dzięki 😁
Kozak film!✮
Łapka leci subik już od dawna 😎
Zapraszam do mnie na rewanż 😁