Jak się was ogląda to gęba sama się śmieje. Jesteście tacy normalni i bez zadęcia w podejściu do samochodów, oczywiście w ramach swojej nienormalności :)
Faktycznie Kia wychodzi najlepiej dla rodziny. I jedyna ma możliwość przewożenia 7 osób. Jedno pytanie. Skąd T5 ma 310KM? Tyle to ma T6 jak pamiętam...
3:40 Panowie, jest teoria, że to nie PSA wypracowało Oplowi zysk, a jedynie zbiera żniwa po robocie GM. Nie mnie to oceniać, nie znam się na koncernach :D
Steven Schmitd GM od kilkunastu lat miało same straty przez Opla, dlatego też go sprzedali. Bo inaczej po co mieli to robić? Nie wypada sprzedawać dojnej krówki....
Panowie w formie :) Nie rozumiem krytyków, którzy śmiertelnie poważnie porównują Wasze "testy" do skaczących po bagażniku z metrówką Zacharów itp pierników
Czy mógłbym prosić żebyście porównywali bardziej zbliżone samochody? Tutaj mamy matkę premium jak Volvo i obok Kia i Opla. Czy nie można porównać np nowej Insigni i nowej Mazdy 6 i np Avensisa w podobnej konfiguracji wyposażenia i ceny?
Panowie dobrze jest jak prezenter jest przygotowany, czego o Was nie można powiedzieć. Wersja Sorento za 205 tys. z ośmio stopnoniowym automatem, to ma silnik 2,2 crdi o mocy 200 KM
Jak podajecie ceny aut to dobrze je sprawdzajcie ,volvo z takim silnikiem w wyposażeniem kosztuje około 300 tyś zł a nie 230 .www.volvocars.com/pl/konfigurator/kombi/v90/momentum/t6-awd-310-km-geartronic-automatyczna-8-biegów/summary?s=wYL70
sic22l Nie nie oni dobrze mówią! T6 ma podajże 360 kuni a 310 to t5 t8 ma deklarowane 405 koni ale to jest plugin hibrid czyli hybryda i spalinowy co po zsumowaniu w deklaracji daje 405 koni.
Przez błoto to zwykłą osobówką przejdziesz. A ta KIA w środku jest brzydka i szara, w Insignii to jednak lepiej wygląda. Chociaż z drugiej strony ta Insignia w kombi ma strasznie szkaradny tył, który w ogóle nie pasuje do reszty samochodu.
Moim zdaniem pasowała by tutaj Kia Stinger lub Optima zamiast Sorento. Nie wiem co oni mają w głowach żeby porównywać Sorento auto zupełnie innej klasy. Trzeba było dobrać jeszcze auto segmentu B...
6 ปีที่แล้ว +2
Ciężko znaleźć auto segmentu B za 200 000 zł. Ale wyjaśniam - auto dla rodziny za około 200 000 zł. Czyli może być to zarówno kombi jak i SUV. Nie można ograniczać się do jednego segmentu. Osoba, która szuka auta też tego nie robi.
Kira- zobacz na inne odcinki. Rzecz w tym, że chłopaki zestawiają ze sobą dziwne auta, nie pasujące do siebie i to jest po części formuła "programu" (tak mi się wydaję:). W odcinkach i w tych "testach" jest troszkę absurdu, mało konkretnych informacji, dużo humoru, którego większość nie rozumie. Zestawienia bezpośrednich konkurentów są na innych kanałach, tu pokazują jak (bogaty i niezdecydowany) Kowalski patrzy na motoryzację poszukując czegoś dla siebie. Jeśli ktoś szuka konkretnego samochodu to tu nie dowie się konkretów, może zobaczyć inne spojrzenie na dany samochód- poszerzyć horyzont. Te filmy albo się uwielbia, albo się ich bardzo nie lubi wszystko zależy od człowieka i od jego gustu, a jak wiadomo gust ma każdy inny. Pozdrawiam tma
Wysokość bagażnika w centrymetrach i liczbę palców nad głową to w innym programie szukaj. Ja uwielbiam tę formę progamu. Szkoda tylko, że tak żadko pojawiają się nowe odcinki
Oj Panowie... Tak klepiecie że aż głowa boli. Już nie wiem czy Was lubię .... i na dodatek w ten upał. Po co ja Was włączyłem. Hej pa trzymajcie się zimno.
Hmm, co prawda nie mogę powiedzieć gdzie i w jakiej firmie pracuję, ale pracuję w branży motoryzacyjnej i z doświadczenia zawodowego najszybciej wybrałbym volvo. Natomiast z mojego "widzi mi się" nie chciałbym żadnego z tych samochodów, najszybciej wymieniłbym KIE Sorento na Stingera, może dlatego, że żaden z tych samochodów nie kojarzy mi się z klasą "premium", a ze średnią.
Nie wiem kto odpowiada za ten oficjalny kanał auto świata ale powinien mieć świadomość, że obecnie ten kanał jest najbardziej żenującym w kategorii moto !!!!! Bardzo lubię auto świat papierowy ale ten kanał to parodia parodii, dno i kilometr mułu, żenada !!! Zasięg ? Kpina !
Jak długo na was czekałem i się doczekałem ;)
Super się was ogląda! Można się czegoś dowiedzieć i też pośmiać
Wiecej was prosze😂😂👍👍 Uwielbiam takie pogadanki na temat moto. Pozdr.
Super uwielbiam i pozdrawiam czekam na każdy kolejny odcinek
No, wreszcie jesteście.
Bardzo dobry odcinek . Pozdrawiam .
Chłopaki jak zwykle w formie :D!
naród Polski czekał na kolejny odcinek
Jak się was ogląda to gęba sama się śmieje. Jesteście tacy normalni i bez zadęcia w podejściu do samochodów, oczywiście w ramach swojej nienormalności :)
Faktycznie Kia wychodzi najlepiej dla rodziny. I jedyna ma możliwość przewożenia 7 osób. Jedno pytanie. Skąd T5 ma 310KM? Tyle to ma T6 jak pamiętam...
Volviak super. Najlepszy kanał Panowie wg mnie obok Zachara i Marka Drives. Tak 3majcie i nie słuchajcie marudzenia malkontentów
3:40 Panowie, jest teoria, że to nie PSA wypracowało Oplowi zysk, a jedynie zbiera żniwa po robocie GM.
Nie mnie to oceniać, nie znam się na koncernach :D
Steven Schmitd GM od kilkunastu lat miało same straty przez Opla, dlatego też go sprzedali. Bo inaczej po co mieli to robić? Nie wypada sprzedawać dojnej krówki....
Pytanie co nakręciło sprzedaż, te ich nowe mini-SUVy chyba nieźle schodzą a to Peugeoty z innymi nadwoziami.
16 letnie straty GM Opel można włożyć między bajki, tak jak i zysk PSA Opel- kreatywna księgowość.
Panowie w formie :) Nie rozumiem krytyków, którzy śmiertelnie poważnie porównują Wasze "testy" do skaczących po bagażniku z metrówką Zacharów itp pierników
Za 200k wziąłbym volvo albo już jakiegoś mercedesa. Ale nie mam 200 tysięcy i nie mam tego problemu :-)
Czy mógłbym prosić żebyście porównywali bardziej zbliżone samochody? Tutaj mamy matkę premium jak Volvo i obok Kia i Opla. Czy nie można porównać np nowej Insigni i nowej Mazdy 6 i np Avensisa w podobnej konfiguracji wyposażenia i ceny?
Gdzie byliście jak Was nie było chopy?
czy w peugeocie 5008 ktory chwalicie i mowicie ze jest super komfort spa tez sa te same fotele agr co w insignii?
Panowie dobrze jest jak prezenter jest przygotowany, czego o Was nie można powiedzieć. Wersja Sorento za 205 tys. z ośmio stopnoniowym automatem, to ma silnik 2,2 crdi o mocy 200 KM
Ja również lubie filmy z czasów PRL jak i Laskowska ( bez kozery powie 500cet ) a malucha ty z miałem ale nie białego jak profesor Marian Wolański ;)
Mi się najbardziej opel insignia podoba z tych trzech
Gruby schudl?
może mylisz z Jemielitą :D
Gdzie tam, czarny wyszczupla :)
Co prawda dalej staje jakby mial zaraz lac, ale tez mi sie zdaje ze grubego jest troche mniej
Ale super, mieszkam w UK,do pracy mam 10 mil, oczywiście, kupię auto, diesla, z ADHD.
Pierwszy polski test v60 na yt?
volvo wygląd super
Aaaa jeszcze coś.... ciacho t-shirt mi się najbardziej podoba z tych trzech propozycji. 🙄
Kia to Alan miał kierowac .
Dla mnie to szeda z D5 prosze
Jak podajecie ceny aut to dobrze je sprawdzajcie ,volvo z takim silnikiem w wyposażeniem kosztuje około 300 tyś zł a nie 230 .www.volvocars.com/pl/konfigurator/kombi/v90/momentum/t6-awd-310-km-geartronic-automatyczna-8-biegów/summary?s=wYL70
Sprawdź lepiej model auta, piszesz o V90 a oni testują V60. Wersja Inscription z T6 310KM i skrzynią AT 8G 220 tys. zł.
skoro na początku mówiliście o Oplu to powinniście najpierw nim pojechać , a nie Volvo . Tak poza tym , jak zwykle ok .
310 koni w Volvo to chyba ma T6, a nie T5?
sic22l
Nie nie oni dobrze mówią! T6 ma podajże 360 kuni a 310 to t5 t8 ma deklarowane 405 koni ale to jest plugin hibrid czyli hybryda i spalinowy co po zsumowaniu w deklaracji daje 405 koni.
Oj raczej T5 ma ~250 koni, T6 ma 310, a T8 bodajże 407 czy 408KM.
Auto dla polskiej rodziny za 200 kafli? To chyba rodzina euro posłów! Weźcie zróbcie 5 najlepszych rodzinnych kombi do 30 tys zł
Będzie test BMW m5?
Powinni was nadawać w TVN turbo trzeba pisać petycje
Volvo miód. Za glosne macie mikro.
Ja bym z tej 3 wybrał Volvo 🤩
jak was widzę w tym volvo z tyłu to nie wieże że volvo jest 5 miejscowe
Volvo
Miejsce dla teściowej XD
Przez błoto to zwykłą osobówką przejdziesz. A ta KIA w środku jest brzydka i szara, w Insignii to jednak lepiej wygląda. Chociaż z drugiej strony ta Insignia w kombi ma strasznie szkaradny tył, który w ogóle nie pasuje do reszty samochodu.
200k za takie coś? XD
Łysy w ciemnych okularach.......brrrrrrrrrr
Volvo super insignia zajebiste auto tylko zbyt drogie kia to ja k to często powiada ten grubas kupa i syf
Moim zdaniem pasowała by tutaj Kia Stinger lub Optima zamiast Sorento. Nie wiem co oni mają w głowach żeby porównywać Sorento auto zupełnie innej klasy. Trzeba było dobrać jeszcze auto segmentu B...
Ciężko znaleźć auto segmentu B za 200 000 zł. Ale wyjaśniam - auto dla rodziny za około 200 000 zł. Czyli może być to zarówno kombi jak i SUV. Nie można ograniczać się do jednego segmentu. Osoba, która szuka auta też tego nie robi.
Kira- zobacz na inne odcinki. Rzecz w tym, że chłopaki zestawiają ze sobą dziwne auta, nie pasujące do siebie i to jest po części formuła "programu" (tak mi się wydaję:). W odcinkach i w tych "testach" jest troszkę absurdu, mało konkretnych informacji, dużo humoru, którego większość nie rozumie. Zestawienia bezpośrednich konkurentów są na innych kanałach, tu pokazują jak (bogaty i niezdecydowany) Kowalski patrzy na motoryzację poszukując czegoś dla siebie. Jeśli ktoś szuka konkretnego samochodu to tu nie dowie się konkretów, może zobaczyć inne spojrzenie na dany samochód- poszerzyć horyzont. Te filmy albo się uwielbia, albo się ich bardzo nie lubi wszystko zależy od człowieka i od jego gustu, a jak wiadomo gust ma każdy inny. Pozdrawiam tma
Test dla gimbazy z Onetu.
Za duzo pierdolenia a za malo konkretow.
O to w tym chodzi. To jest zgoła inne podejście do testów samochodów.
Wysokość bagażnika w centrymetrach i liczbę palców nad głową to w innym programie szukaj. Ja uwielbiam tę formę progamu. Szkoda tylko, że tak żadko pojawiają się nowe odcinki
Chłopaki chcą być a’la Top Gear🙄
Wywiadowcy Jak chcesz konkrety to wejdź sobie w specyfikację techniczną i przestań pier........
Oj Panowie... Tak klepiecie że aż głowa boli. Już nie wiem czy Was lubię .... i na dodatek w ten upał. Po co ja Was włączyłem. Hej pa trzymajcie się zimno.
Hmm, co prawda nie mogę powiedzieć gdzie i w jakiej firmie pracuję, ale pracuję w branży motoryzacyjnej i z doświadczenia zawodowego najszybciej wybrałbym volvo. Natomiast z mojego "widzi mi się" nie chciałbym żadnego z tych samochodów, najszybciej wymieniłbym KIE Sorento na Stingera, może dlatego, że żaden z tych samochodów nie kojarzy mi się z klasą "premium", a ze średnią.
co za Cepy! czy nie macie normalnych prowadzących? nie da się tego oglądać
Ten łysy to jakaś karykatura prowadzącego
Ten Adamus to ......... sami wstawcie
Nie wiem kto odpowiada za ten oficjalny kanał auto świata ale powinien mieć świadomość, że obecnie ten kanał jest najbardziej żenującym w kategorii moto !!!!! Bardzo lubię auto świat papierowy ale ten kanał to parodia parodii, dno i kilometr mułu, żenada !!! Zasięg ? Kpina !
Lubisz gazety to po co tutaj wchodzisz?