Auta Bez Ściemy - Kia Sorento GT Line kontra Opel Insignia GSi i Volvo V60 T6

แชร์
ฝัง
  • เผยแพร่เมื่อ 4 ธ.ค. 2024

ความคิดเห็น • 68

• @richardszota8044
    @richardszota8044 6 ปีที่แล้ว +9

Jak długo na was czekałem i się doczekałem ;)

• @hixel3285
    @hixel3285 6 ปีที่แล้ว +1

Super się was ogląda! Można się czegoś dowiedzieć i też pośmiać

• @paweltweety8222
    @paweltweety8222 6 ปีที่แล้ว +5

Wiecej was prosze😂😂👍👍 Uwielbiam takie pogadanki na temat moto. Pozdr.

• @marcindabrowski8637
    @marcindabrowski8637 6 ปีที่แล้ว +5

Super uwielbiam i pozdrawiam czekam na każdy kolejny odcinek

• @tomaszliebek2521
    @tomaszliebek2521 6 ปีที่แล้ว +1

No, wreszcie jesteście.

• @rafal9918
    @rafal9918 6 ปีที่แล้ว +1

Bardzo dobry odcinek . Pozdrawiam .

• @SzwarcuKX5
    @SzwarcuKX5 6 ปีที่แล้ว +12

Chłopaki jak zwykle w formie :D!

• @Adam-ch5ld
    @Adam-ch5ld 6 ปีที่แล้ว +3

naród Polski czekał na kolejny odcinek

• @milosza1384
    @milosza1384 6 ปีที่แล้ว +1

Jak się was ogląda to gęba sama się śmieje. Jesteście tacy normalni i bez zadęcia w podejściu do samochodów, oczywiście w ramach swojej nienormalności :)

• @zx10kris
    @zx10kris 6 ปีที่แล้ว +9

Faktycznie Kia wychodzi najlepiej dla rodziny. I jedyna ma możliwość przewożenia 7 osób. Jedno pytanie. Skąd T5 ma 310KM? Tyle to ma T6 jak pamiętam...

• @rafajedralski7868
    @rafajedralski7868 6 ปีที่แล้ว +3

Volviak super. Najlepszy kanał Panowie wg mnie obok Zachara i Marka Drives. Tak 3majcie i nie słuchajcie marudzenia malkontentów

• @entile9645
    @entile9645 6 ปีที่แล้ว +3

3:40 Panowie, jest teoria, że to nie PSA wypracowało Oplowi zysk, a jedynie zbiera żniwa po robocie GM.
    Nie mnie to oceniać, nie znam się na koncernach :D

• @toniejatoon217
      @toniejatoon217 6 ปีที่แล้ว +3

Steven Schmitd GM od kilkunastu lat miało same straty przez Opla, dlatego też go sprzedali. Bo inaczej po co mieli to robić? Nie wypada sprzedawać dojnej krówki....

• @sic22l
      @sic22l 6 ปีที่แล้ว +3

Pytanie co nakręciło sprzedaż, te ich nowe mini-SUVy chyba nieźle schodzą a to Peugeoty z innymi nadwoziami.

• @piotrwodara4752
      @piotrwodara4752 6 ปีที่แล้ว +1

16 letnie straty GM Opel można włożyć między bajki, tak jak i zysk PSA Opel- kreatywna księgowość.

• @eyesrightout
    @eyesrightout 6 ปีที่แล้ว +6

Panowie w formie :) Nie rozumiem krytyków, którzy śmiertelnie poważnie porównują Wasze "testy" do skaczących po bagażniku z metrówką Zacharów itp pierników

• @sosikhehe
    @sosikhehe 6 ปีที่แล้ว +17

Za 200k wziąłbym volvo albo już jakiegoś mercedesa. Ale nie mam 200 tysięcy i nie mam tego problemu :-)

• @Schayer01
    @Schayer01 6 ปีที่แล้ว

Czy mógłbym prosić żebyście porównywali bardziej zbliżone samochody? Tutaj mamy matkę premium jak Volvo i obok Kia i Opla. Czy nie można porównać np nowej Insigni i nowej Mazdy 6 i np Avensisa w podobnej konfiguracji wyposażenia i ceny?

• @przemulo79
    @przemulo79 6 ปีที่แล้ว +1

Gdzie byliście jak Was nie było chopy?

• @gr8gumbas
    @gr8gumbas 6 ปีที่แล้ว

czy w peugeocie 5008 ktory chwalicie i mowicie ze jest super komfort spa tez sa te same fotele agr co w insignii?

• @gminamogilno4087
    @gminamogilno4087 5 ปีที่แล้ว

Panowie dobrze jest jak prezenter jest przygotowany, czego o Was nie można powiedzieć. Wersja Sorento za 205 tys. z ośmio stopnoniowym automatem, to ma silnik 2,2 crdi o mocy 200 KM

• @gtks14
    @gtks14 6 ปีที่แล้ว +1

Ja również lubie filmy z czasów PRL jak i Laskowska ( bez kozery powie 500cet ) a malucha ty z miałem ale nie białego jak profesor Marian Wolański ;)

• @lambos123
    @lambos123 6 ปีที่แล้ว +20

Mi się najbardziej opel insignia podoba z tych trzech

• @z00h
    @z00h 6 ปีที่แล้ว +3

Gruby schudl?

• @tosieporobilo
      @tosieporobilo 6 ปีที่แล้ว

może mylisz z Jemielitą :D

•  6 ปีที่แล้ว +2

Gdzie tam, czarny wyszczupla :)

• @marcinactros6355
      @marcinactros6355 6 ปีที่แล้ว +2

Co prawda dalej staje jakby mial zaraz lac, ale tez mi sie zdaje ze grubego jest troche mniej

• @ewajasinska4786
    @ewajasinska4786 6 ปีที่แล้ว

Ale super, mieszkam w UK,do pracy mam 10 mil, oczywiście, kupię auto, diesla, z ADHD.

• @wojtys76
    @wojtys76 6 ปีที่แล้ว +1

Pierwszy polski test v60 na yt?

• @piotrnowak9514
    @piotrnowak9514 6 ปีที่แล้ว +2

volvo wygląd super

• @krisbar2788
    @krisbar2788 6 ปีที่แล้ว +1

Aaaa jeszcze coś.... ciacho t-shirt mi się najbardziej podoba z tych trzech propozycji. 🙄

• @ukaszszymankiewicz5699
    @ukaszszymankiewicz5699 6 ปีที่แล้ว +7

Kia to Alan miał kierowac .
    Dla mnie to szeda z D5 prosze

• @krzysiekszok3554
    @krzysiekszok3554 6 ปีที่แล้ว +1

Jak podajecie ceny aut to dobrze je sprawdzajcie ,volvo z takim silnikiem w wyposażeniem kosztuje około 300 tyś zł a nie 230 .www.volvocars.com/pl/konfigurator/kombi/v90/momentum/t6-awd-310-km-geartronic-automatyczna-8-biegów/summary?s=wYL70

• @michawilk2593
      @michawilk2593 6 ปีที่แล้ว +1

Sprawdź lepiej model auta, piszesz o V90 a oni testują V60. Wersja Inscription z T6 310KM i skrzynią AT 8G 220 tys. zł.

• @p.foto100-westlux8
    @p.foto100-westlux8 6 ปีที่แล้ว

skoro na początku mówiliście o Oplu to powinniście najpierw nim pojechać , a nie Volvo . Tak poza tym , jak zwykle ok .

• @sic22l
    @sic22l 6 ปีที่แล้ว +1

310 koni w Volvo to chyba ma T6, a nie T5?

• @hixel3285
      @hixel3285 6 ปีที่แล้ว

sic22l
      Nie nie oni dobrze mówią! T6 ma podajże 360 kuni a 310 to t5 t8 ma deklarowane 405 koni ale to jest plugin hibrid czyli hybryda i spalinowy co po zsumowaniu w deklaracji daje 405 koni.

• @sic22l
      @sic22l 6 ปีที่แล้ว +1

Oj raczej T5 ma ~250 koni, T6 ma 310, a T8 bodajże 407 czy 408KM.

• @hixel3285
    @hixel3285 6 ปีที่แล้ว +1

Auto dla polskiej rodziny za 200 kafli? To chyba rodzina euro posłów! Weźcie zróbcie 5 najlepszych rodzinnych kombi do 30 tys zł

• @lambos123
    @lambos123 6 ปีที่แล้ว

Będzie test BMW m5?

• @marcinstawczyk5377
    @marcinstawczyk5377 5 ปีที่แล้ว

Powinni was nadawać w TVN turbo trzeba pisać petycje

• @pandzik
    @pandzik 6 ปีที่แล้ว +2

Volvo miód. Za glosne macie mikro.

• @CzarodziejSzlojs
    @CzarodziejSzlojs 6 ปีที่แล้ว +1

Ja bym z tej 3 wybrał Volvo 🤩

• @mariokaban6335
    @mariokaban6335 6 ปีที่แล้ว

jak was widzę w tym volvo z tyłu to nie wieże że volvo jest 5 miejscowe

• @wiktordrozd3329
    @wiktordrozd3329 6 ปีที่แล้ว

Volvo

• @qwertyuiopasdfgh7911
    @qwertyuiopasdfgh7911 6 ปีที่แล้ว +3

Miejsce dla teściowej XD

• @danielm6782
    @danielm6782 6 ปีที่แล้ว

Przez błoto to zwykłą osobówką przejdziesz. A ta KIA w środku jest brzydka i szara, w Insignii to jednak lepiej wygląda. Chociaż z drugiej strony ta Insignia w kombi ma strasznie szkaradny tył, który w ogóle nie pasuje do reszty samochodu.

• @grzegorzmynarek1371
    @grzegorzmynarek1371 5 ปีที่แล้ว

200k za takie coś? XD

• @notes171
    @notes171 6 ปีที่แล้ว

Łysy w ciemnych okularach.......brrrrrrrrrr

• @Andrzej-il3jr
    @Andrzej-il3jr 6 ปีที่แล้ว

Volvo super insignia zajebiste auto tylko zbyt drogie kia to ja k to często powiada ten grubas kupa i syf

• @kirayamato1646
    @kirayamato1646 6 ปีที่แล้ว +1

Moim zdaniem pasowała by tutaj Kia Stinger lub Optima zamiast Sorento. Nie wiem co oni mają w głowach żeby porównywać Sorento auto zupełnie innej klasy. Trzeba było dobrać jeszcze auto segmentu B...

•  6 ปีที่แล้ว +2

Ciężko znaleźć auto segmentu B za 200 000 zł. Ale wyjaśniam - auto dla rodziny za około 200 000 zł. Czyli może być to zarówno kombi jak i SUV. Nie można ograniczać się do jednego segmentu. Osoba, która szuka auta też tego nie robi.

• @tomakety
      @tomakety 6 ปีที่แล้ว +2

Kira- zobacz na inne odcinki. Rzecz w tym, że chłopaki zestawiają ze sobą dziwne auta, nie pasujące do siebie i to jest po części formuła "programu" (tak mi się wydaję:). W odcinkach i w tych "testach" jest troszkę absurdu, mało konkretnych informacji, dużo humoru, którego większość nie rozumie. Zestawienia bezpośrednich konkurentów są na innych kanałach, tu pokazują jak (bogaty i niezdecydowany) Kowalski patrzy na motoryzację poszukując czegoś dla siebie. Jeśli ktoś szuka konkretnego samochodu to tu nie dowie się konkretów, może zobaczyć inne spojrzenie na dany samochód- poszerzyć horyzont. Te filmy albo się uwielbia, albo się ich bardzo nie lubi wszystko zależy od człowieka i od jego gustu, a jak wiadomo gust ma każdy inny. Pozdrawiam tma

• @Marcin-km7tl
    @Marcin-km7tl 6 ปีที่แล้ว

Test dla gimbazy z Onetu.

• @szpitalpsychiatrycznywchor2155
    @szpitalpsychiatrycznywchor2155 6 ปีที่แล้ว +25

Za duzo pierdolenia a za malo konkretow.

• @daniela9809x
      @daniela9809x 6 ปีที่แล้ว +10

O to w tym chodzi. To jest zgoła inne podejście do testów samochodów.

• @andrzejczakk
      @andrzejczakk 6 ปีที่แล้ว +9

Wysokość bagażnika w centrymetrach i liczbę palców nad głową to w innym programie szukaj. Ja uwielbiam tę formę progamu. Szkoda tylko, że tak żadko pojawiają się nowe odcinki

• @2137papiesz
      @2137papiesz 6 ปีที่แล้ว +3

Chłopaki chcą być a’la Top Gear🙄

• @nr.5564
      @nr.5564 6 ปีที่แล้ว

Wywiadowcy Jak chcesz konkrety to wejdź sobie w specyfikację techniczną i przestań pier........

• @krisbar2788
    @krisbar2788 6 ปีที่แล้ว +1

Oj Panowie... Tak klepiecie że aż głowa boli. Już nie wiem czy Was lubię .... i na dodatek w ten upał. Po co ja Was włączyłem. Hej pa trzymajcie się zimno.

• @19rumun109
    @19rumun109 6 ปีที่แล้ว

Hmm, co prawda nie mogę powiedzieć gdzie i w jakiej firmie pracuję, ale pracuję w branży motoryzacyjnej i z doświadczenia zawodowego najszybciej wybrałbym volvo. Natomiast z mojego "widzi mi się" nie chciałbym żadnego z tych samochodów, najszybciej wymieniłbym KIE Sorento na Stingera, może dlatego, że żaden z tych samochodów nie kojarzy mi się z klasą "premium", a ze średnią.

• @mirekkon1
    @mirekkon1 6 ปีที่แล้ว

co za Cepy! czy nie macie normalnych prowadzących? nie da się tego oglądać

• @adamadamus5537
    @adamadamus5537 6 ปีที่แล้ว

Ten łysy to jakaś karykatura prowadzącego

• @redondodered2265
      @redondodered2265 6 ปีที่แล้ว

Ten Adamus to ......... sami wstawcie

• @adamadamus5537
    @adamadamus5537 6 ปีที่แล้ว

Nie wiem kto odpowiada za ten oficjalny kanał auto świata ale powinien mieć świadomość, że obecnie ten kanał jest najbardziej żenującym w kategorii moto !!!!! Bardzo lubię auto świat papierowy ale ten kanał to parodia parodii, dno i kilometr mułu, żenada !!! Zasięg ? Kpina !

• @redondodered2265
      @redondodered2265 6 ปีที่แล้ว

Lubisz gazety to po co tutaj wchodzisz?