Tap to unmute

Antrenorul de antreprenori: cum se conduce o afacere de la distanță. Ovidiu Toader & Ștefan Mandachi

แชร์
ฝัง
 • เผยแพร่เมื่อ 21 เม.ย. 2024
 • Antrenorul de antreprenori: cum se conduce o afacere de la distanță. Ovidiu Toader & Ștefan Mandachi
  Dacă ți-a plăcut acest video, abonează-te acum! Fii la curent cu toate noutățile ce le postez! Apasă pe clopoțel pentru a activa notificările : th-cam.com/users/StefanManda...
  “Să am pardon”, dar nu cred că e cazul să îl prezint pe Ovidiu Toader. E prea bun în ce face, prea cu o viaţă în antreprenoriat, prea cunoscut în mediul de business coaching să nu ştii cine e!
  Dar dacă eu sunt cel care ţi-l prezintă, sunt cât se poate de bucuros, pentru că urmează să vezi un interviu care îl defineşte mai bine decât orice google search pe care îl poţi face.
  Tot ce vorbeşte e de notat, aşa că nu da play până nu îţi iei agenda lângă tine, iar dacă te întrebi ce poate să spună într-un timp atât de scurt… o să afli! 😉 Management, lidership, asocierile dintre antreprenori, negocierile avantajoase, delegările corecte de sarcini sunt doar mica parte dintre subiectele atinse.
  Te las să îţi faci în cunoştinţă de cauză impresia generală şi te invit să îmi scrii un comentariu sincer cu ideea cea mai importantă pentru tine din acest interviu!
  Între timp, îţi doresc să ai putere şi curaj să-ţi urmezi visurile!
  Şi să ai atât succes în afaceri încât să îţi poţi permite ca Ovidiu Toader să-ţi devină business coach! :D
  Am zis!
  00:00- 10:50 Rolul antreprenorului în propriul business
  Foarte la obiect şi clar, afli din acest fragment de interviu care sunt ideile unui coach de calibrul lui Ovidiu Toader legate de misiunea antreprenorului în propria afacere şi care este raportarea corectă la aceasta şi la echipa care îi este alături.
  Tot aici explică modul de lucru al său cu un antreprenor, importanţa ascultării şi cum ar trebui să decurgă sedinţele ideale cu echipa, spre binele afacerii.
  10:51 - 21:22 Asocieri, negocieri şi delegări de sarcini fericite
  De foarte multe ori antreprenorii sunt “vampirizaţi” de către angajaţi, însă acest lucru se poate rezolva prin metoda pe care o propune Ovidiu Toader sau prin metoda unui antreprenor multimilionar.
  Afli şi care sunt cele mai comune greşeli pe care le fac antreprenorii, care sunt cele 3 întrebări pe care le vei primi de la Ovidiu Toader dacă îi soliciţi ajutorul şi cum ar trebui să decurgă asocierile şi negocierile fericite în business.
  Tot aici afli şi cum se face o delegare de sarcini corectă şi eficientă.
  21:23- 36:43 Sfaturi pentru tinerii (antreprenori) de toate vârstele
  Saltul de la SRL la corporaţie se poate petrece rapid, însă nu ştii dacă a fost făcut decât mutând atenţia asupra unui detaliu: organigrama afacerii. Care vine la pachet cu o mulţime de aspecte explicate de Ovidiu Toader.
  Afli şi care ar fi reperul pe care îl poate avea cineva pentru a şti că este bogat, ce îi spune Ovidiu cuiva care are peste 55 de ani şi convingerea că nu poate deveni antreprenor şi ce a sacrificat de-a lungul timpului pentru a ajunge la nivelul la care se află în prezent.
  Nici tinerii nu sunt neglijaţi, deoarece este adus în discuţie subiectul urmării unei facultăţi, precum şi schimbările pe care le vede necesare în sistemul educaţional, diferenţele dintre un coach, coci şi mentori, dar şi care ar fi asemănările dintre dans şi conducerea unui business.
  Pe de altă parte, afli care sunt cele 3 recomandări de cărţi şi mentorii lui Ovidiu Toader.
  Interesant?
  Aşa cred şi eu!
  #stefanmandachi #caietulvisurilor #ovidiutoader
  ---
  Salut, sunt Ştefan Mandachi, si pe canalul meu de TH-cam, îmi doresc să creez un tărâm virtual al asumării, creativităţii şi al exprimării libere, în care ideile să circule libere, fără cenzură, să fie utile, integre şi originale, dar mai ales, să inspire.
  Întemeietor de branduri: Spartan, Hercule, Hotel Mandachi de 4* Platforma Patron-X, Caietul Visurilor, Ciorna Milionarului, filmul „30 de ani şi 15 minute”, fundaţia de caritate Jeni Mandachi sunt doar o parte dintre proiectele care mă motivează zi de zi să fiu tot mai bun.
  Îmi doresc să ofer valoare aici şi prin viaţa mea. Să împărtăşesc din experienţa mea profesională şi personală şi să am alături oameni care gândesc şi simt ca mine, pentru ca împreună să facem o lume mai asumată şi mai autentică.
  Mă găsești și aici:
  Facebook - / stefanmandachi
  Instagram - / stefan.mand. .
  Linkedin - / %c8%99tef. .
  Site - www.stefanmandachi.ro/
  Proiectele mele de suflet: Mandachi Televijân
  CAIETUL VISURILOR - caietulvisurilor.ro/
  PLATFORMA PATRON X - patronx.ro/

ความคิดเห็น • 32

 • @RaduConstantinDM
  @RaduConstantinDM 2 ปีที่แล้ว +9

  Scoala Zeilor este o carte foarte foarte tare...Si pentru mine este in top 3 carti iar si mai faina este continuarea de la aceasta carte care se numeste "Tehnologia Visatorului" tot de Elio D'Ana.
  Bravo Stefan pt podcastul asta...nice si util

 • @Adrian-87
  @Adrian-87 2 ปีที่แล้ว +3

  Tata a fost Securist si pe mine m-a facut antreprenor!( singura reteta a succesului in acest teritoriu numit Romania!)

 • @danasandu1292
  @danasandu1292 ปีที่แล้ว

  Stefan, esti un geniu! Sunt din Suceava si sunt supermandra de tine!!!!

 • @mihaibaescu6293
  @mihaibaescu6293 9 หลายเดือนก่อน

  O lecție de viață.Ceva greu de înțeles dar și ușor.Pare ceva încâlcit dar are și o linie dreaptă,trebuie doar să ți folosești mintea și inima.Doamne ajută!

 • @catalintanase5913
  @catalintanase5913 2 ปีที่แล้ว +2

  Imediat dupa acest intro am pus pauza sa dau acest comentariu prin care voi spune ca m-am amuzat de felul cum s-a inceput discutia si ce a spus Stefan"Omule,sunt intr-o padure la minus 5 grade si sunt congelat..." :))))))) totul este serios dar si cu umor si voie buna ! Imi place ! Nu stiu ce va urma,dar sunt sigur ca imi va placea !

 • @andreineag3212
  @andreineag3212 2 ปีที่แล้ว +1

  Un podcast genial!🙏🏻

 • @cosminneacsu795
  @cosminneacsu795 2 ปีที่แล้ว +11

  Bravo Stefan, acest interviu a adus un plus de valoare si claritate pe drumul unui antreprenor ! Multumim Ovidiu, apreciez modul deschis si simplu in care vezi (prezinti ) viata unui antreprenor ! Felicitari amandurora !

 • @cumpanarares
  @cumpanarares 2 ปีที่แล้ว +2

  Mulțumesc mult de tot!!! ❤️🙏🙏🙏

 • @rozaliapuskas656
  @rozaliapuskas656 ปีที่แล้ว

  Felicitări 🎉Corect și frumos explicat mi-a placut maxim ❤❤Mulțumesc frumos Doamne ajută🙏

 • @anamariasoacate2314
  @anamariasoacate2314 2 ปีที่แล้ว +1

  noi racii, toti avem un coach interior si stim ca trebuie sa scriem carti, adr majoritatea o lasam pentru "la pensie`:) una peste alta interviul este educativ si interesant. felicitari! o zi faina!

 • @andreabalint6800
  @andreabalint6800 2 ปีที่แล้ว +2

  Foarte practice sunt sfaturile si intrebarile ! Multumesc mult Stefan 😄

 • @andreeaandreea3101
  @andreeaandreea3101 2 ปีที่แล้ว +1

  Complimente!!!Sunteti adorabili!!

 • @silvian
  @silvian 2 ปีที่แล้ว +1

  In general este foarte greu sa ajungi in compania acestor oameni, încerci dar uneori fără succes.
  Bun sfat dar este ca și o schimbate in cariera, nu te ia nimeni dacă nu ai experiența. !

 • @catalin80
  @catalin80 2 ปีที่แล้ว +4

  Felicitări pentru ceea ce faci și ceea ce ai realizat 💪🙏🙏

 • @bogdandumitrascu5370
  @bogdandumitrascu5370 2 ปีที่แล้ว +1

  Multumesc Stefan pentru video! Frumoase cadre in ambele locatii.

 • @alexandrunistor8535
  @alexandrunistor8535 2 ปีที่แล้ว +1

  Foarte fain interviul. Am identificat multe comportamente eronate pe care le fac si pe care ar trebui sa le revizuiesc. Succes in continuare Stefan!

 • @ianiscosta189
  @ianiscosta189 ปีที่แล้ว

  Felicitări ...nu e treabă contabilului,clar ce-l care intra într-o afacere trebuie să tindă și chiar să facă profit ...eu fiind contabil....și de nenumărate ori sunt trasa la răspundere că era treabă mea ...eu spun ceea ce trebuie sa tina cont cf legii ...nu sa multiplic banii antreprenorul ....

 • @vst9266
  @vst9266 2 ปีที่แล้ว +4

  La 2:42 am inchis filmarea si plec in Maldive sa lucrez de acolo. Stai ca maine sunt de serviciu,si am un loc de munca la care nu se poate lucra "on lain".Mai aman.😄

 • @ungureanupolixenia5880
  @ungureanupolixenia5880 2 ปีที่แล้ว +1

  Mega,,Mega 🙏🙏👏👏👏👏🌟🌟😱😱😱💥🙏👏👏

 • @tinafresia4831
  @tinafresia4831 2 ปีที่แล้ว

  Multumesc

 • @lucianavadani
  @lucianavadani 2 ปีที่แล้ว

  Foarte misto interviul dar e cumva absurd sa faci Coaching pe Conducerea unei Afaceri de la Distanta cand ai experienta de aproximativ 1 an tu insuti in zona respectiva (Adica de a lucra Remote si Administra Afaceri din diverse locatii de prin jurul lumii). Chiar el spune ca a lucrat de acasa incepand cu declansarea pandemiei. Coaching de Business DA datorita experientei si rezultatelor in Afaceri, dar Coaching pe Remote Work - Business Administration \ Location Independence cu 1-2 ani de experienta, asta e o nisa complet diferita. Sunt multe procese, sisteme de organizare, nuante - E ca si cum te-ai apuca sa devii Instructor la Scoala de Soferi dupa 1 an de Soferie sau sa te duci la Formula 1.

 • @ungureanupolixenia5880
  @ungureanupolixenia5880 2 ปีที่แล้ว

  MEGA 🌟👋🌟👋🌟👋🌟!

 • @Bogdan_93
  @Bogdan_93 2 ปีที่แล้ว

  Am mărit pretul produselor , iar vânzările au scăzut. Cum ar trebui sa procedez?

 • @lucianmarinescu7559
  @lucianmarinescu7559 2 ปีที่แล้ว

  Hoțmane tr să fi în 60 de locri ?știu de aici îți iei energya

 • @marianaboscornea2633
  @marianaboscornea2633 2 ปีที่แล้ว

  👏👏👏❤️❤️❤️👍

 • @sebbytrial
  @sebbytrial 2 ปีที่แล้ว

  In sfarsit cineva care subliniaza scopul si necesitatea facultatii.

 • @Robert-iu5yh
  @Robert-iu5yh 2 ปีที่แล้ว

  Foarte utile informatiile,dar prea vorbesti robotizat, invata-ti textele mai bine , incearca sa fii mai natural cand pui intrebari cand vorbesti, incearca sa fii tu , Stefan din viata de zi cu zi. Te salut !

 • @mitreacristina6029
  @mitreacristina6029 2 ปีที่แล้ว

  si eu cunosc cu bani care au 6 apartamente si fac glovo

 • @alexesthetics7485
  @alexesthetics7485 2 ปีที่แล้ว

  Pare desprins dintr-o cârciumă , o bodegă cva nenea ovidiu !!

 • @mariusstoian5249
  @mariusstoian5249 2 ปีที่แล้ว

  L-a "handicapat" pe cameraman?... Salutari!!

 • @razyel6316
  @razyel6316 2 ปีที่แล้ว

  Nu ma asteptam sa nu poti macar saluta
  L-ai luat direct la intrebari
  Acest om nu e acel baiat din Uganda , soferul , cu , care vorbeai de sus .
  Ma bucur ca te-a salutat , ti-a aratat clar ca toti banii tai nu pot cumpara bunele maniere
  Mi-a placut replica , nu il urmeaza pe el ca om , urmeaza sfaturile lui
  E foarte simplu
  Ai pus niste intrebari vai de mama lor , cu niste conceptii pe masura
  Ma uimesc cum poti fi milionar cu acest pachet de cunostinte si zero bune maniere
  Tot timpul am considerat milionari foarte manierati , gen acest om
  Multi nu au nici pe jumatate din ce ai tu , pe bune ca ar merita mult mai mult , judecand dupa comportamentul lor
  Chiar rusine
  Am crezut ca e ceva de tine cand am vazut videoul cu acel veteran de razboi , dar sunt dezamagit enorm